Evinize alnacak eya, sizin kararnz mdr? yoksa einizin mi?

herşeyde benim beğendiğim olur ama elektrikli eşyalarda eşimin beğendiği olur
çünkü ben görüntüsüne bakıp almak isterim eşim özelliklerine bakıp alır.....anlamadığım için karışmam elektrikli ve elektronik eşyalara.....yalnız seçenekleri yine bana sorar uygun gördüklerinin içinden beğendiğimi alırım

ben karar vermekte zorlanırım satıcıyı cıldırtırım hatta cogu yerden kovuldum
bi gün örtü begeniyom dükkana girdim ay kayarmı ay surengi varmı ay böyle mi adam cıldırdı sonra bana ev mi alıyon dedi bende kes sesini dedim uzaklastım dükkandan heheheh:)))
bu kararsızlıgımı hiç sevmiyorum eşimde bence bu daha hos dese bile illa benim begenmem gerek
benim kararım önemli cünkü istedikleri kadar karar versinler benim fikrime görüsüme göz zevkime uymassa alamam ha bu arada karar verdiğim cogu seyede pişman olurum ay sunu alsaydımya daha güzeldi derim tuaf bi cinsim en sevmediğim huyumdur bi insan hiçmi karar veremez ya :))

Kovulmanıza üzüldüm dükkanlardan..................................................

Ben beğenirim, sonra eşime söylerim, formalite icabı birlikte gider tekrar bakar alırız kaydirigubbakcemile5

Tabiki benim kararım
normalde beraber gideriz ama eşim benim kararıma saygı gösterir...........kaydirigubbakcemile5

eşim her zaman secimi bana bırakır
kendi zevkine güvenmez kaydirigubbakcemile3

Bizde ortak karar veririz.Ama ben çok istediğim birşey olursa sormuyorum
ve de alıyorum.......................................................................

şuan nişanlyım evimize alınıcak bütün eşyaları ben seçtim. nişanlım sağolsun hiç bişeye karışmadı

bana göre beraber karar veririz.ama eşim hep sen nasıl istersen öyle der,yani benim karar verdiğimi söyler.

benim kararımdı, benim zevkimdi...
bu karar da eşimindi...

Ortak karar alsakta,bazen kendimde alırım beğendiğim
bir şey olursa.........................................................

genelde ortak karar veririz... sonuçta beraber kullanacağız... ama artık ben çıkamadığım için o gider alır...

evleneceğimiz zaman eve alınan bütün eşyalara ne yapıp ne edip kaynanam karışır bi yolunu bulup onu aldırırdı ama artık geçti o pembe baharlar şimdi ben alıyorum...genelde alırken eşime bile haber vermiyorum cadı oldum iyice anlayacağınız kötükedihüso

Daha cok benim kararimdir.
Esime anlatirim su bu gerekli alalimmi diye oda sen bak al der.
Kafasi kaldirmiyor artik zannirim cok yaslandiya benim kocisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…