Evinize alnacak eya, sizin kararnz mdr? yoksa einizin mi?

genelde ıkımızınde begendıgı seyı almaya calısırız.ama ortada bulusamazsak bazen benım bazende onun ıstedıgı seyı alırız

genelde benim istediğim olur.çünkü eve alınan eşyaları ben kullandığım için.ama eşiminde fikrini sorarım.o da bana bırakır.sen kullanacaksın diye.

alacagımız esya onun alanıysa o karar verır bana danısarak..
ama alacagımız esya benım alanıma gırerse ben karar verırım ve aşkım alıyorum derim bukadar..

alınacak eşya büyük eşya ise (mobilya, elektronik aleter vs.) ozaman birlikte karar veririz
diğer türlü ufak tefek şeylerı beraberde alırız yeri gelir her ikimizde ayrı ayrı alırız birbirimizin zevkini bildiğimiz için zaten öbürünün beğenmiceği bişey almayız

ewlenırken tum mobılyalar benım istedıgım gıbı oldu oda uydu hatta ben kendım ellerımle çizdimde yaptırdık
ama ufak tefek olan eşyalrıda genelde ya ben alırım yada beraber.............

öyle şeylere asla karışmaz.evimde herşey benim zevkime göredir.bazen fikir ver derim,sen en güzelini yapıyosun zaten der.bu kadın işi ve karışmaz.bu yüzden çok seviyorum huyunu

beraber karar veririz.içime sinmeyen bir şeyi oda istemez...

ben karar veririm arkadaşım benn.............................................................................................................................................................................................................................................................................................

aynen şeker.............................

Evlenirken eşim de ailem de hep benim fikrime göre eşyaları aldılar
Evlendikten sonra da ben şu lazım hayatım ne dersin diyorum
Lazımsa alalım diyor
Sadece modeller arasında fikrini söyler ihtiyaç olup olmadığına karışmaz

ikimizin ortak kararıdır, neyseki zevklerimiz aynı eşimle, diğerlerinden fikir alırım beğenirsem değerlendiririm beğenmezsem değerlendirmemm a.s.

Nisanliyken uzakta oldugumuz icin hep telefonda su mu olsun bu mu diye saatlerce konusur, sorardim. Sonucta beraber bir omuru paylasacagiz evde demokrasi olsun istedim. Birtanem de hep senin arzu ettigin gibi olsun derdi ama zorla fikrini alirdim. Bir alisveris manyagi olarak artik evimize ufak birsey alirken bile telefon ederim (eger surpriz degilse) butcemiz zorlanmaz degil mi diye sorar alirim. Bu tamamen esime duydugum saygidan, ik bastan beri bana sundugu acik ceki asla kendim bozdurmak istemem, sonucta hayati paylasiyoruz:)

yurt disi oldugu icin bi kismini almisti .yakinda yeni eve tasinicaz ve yeni esya alicaz geneli benim beyendigim olur benim zevkimi cok beyendigi icin kiyafetlerini bile ben beyeniyorum isin keyifli kismi da bu

Oylama sonucu benim dedigim olur her daim....kaydirigubbakcemile3

Eh, zevkli hanimimdir...esimde güvenir bu konuda bana...kaydirigubbakcemile2

esim tek basina ya da bana danismadan pek bisy almaz...kiyafetlerini bile ben aliyorum...mutfak alisverisine gideriz-ben karar veririm...kiyafet alisverisine gideriz-ben karar veririm...eve bisey alinir-ben karar veririm...bikiyorum bazen yaaa...bisy secemioooo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…