Evinize gelen eş ailesi temizliğe kalkışırsa

"Öyle çıkmaz o leke görümce pompalıyla dal anca öyle haklarsın" deseydin..
Ah keşke leke olsaydı Her gördüğümde sırıtma ve sinirlenme arası bir duygu yaşıyorum. Dolabın boyasında minicik bir damla kalmış,gorumce onu yağ damlası sanmış galiba halbuki boya o.Resmini de atayım. Hayır onu geçtim,aspiratorun markasından ne istedin de kazidin

Eklentiler

• 20190523_101531.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 67
  • 20190523_101448.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 72
Böyle ilgili kaynanam olsun canımı yesin

Benimki bana geldi mi kanepeden kalkmaz her seyi ayagina bekler. Seninki daha iyiymis hic sikayet etme

Benim kayinvalidem ve görümcem de gelse temizliğe yardım eder. Mesela mutfağı toplarlar veya çocukların oyuncaklarını. Kayinvalidem "o çamaşır sepetini getir oturduğum yerde katlarım" der mesela. Ilk başta bende telaş ediyordum,çünkü bize "misafire iş yaptırılmaz" diye öğretildi. Ama onlar aileden ve iki küçük çocuk olduğu için yardım etmek istiyorlar. Hani iş yapıp laf sokan biri olsa, bende yaptırmam. Ama oda yoksa çok yardımi oluyor bana burda olsalar.

Allah akıl fikir versin rezil etmiş ya.
"Markayı tam kazıyamamışsın yaptığın işi beğenmedim" deseydin

Bence üretici markalar da bu temizlik hastaları için ekstra önlem almalı..

Şu an gelen kim olursa olsun evimde bir işin ucundan tutsa yapma etme demem
Pis mi demek istedi vs de demem.
Buyursun yapsın.
Siz yapma etme dediğiniz,bozulduğunuz için yapıyor olabilir. Yapma demeyi bırakın oda temizlik yapmayı bırakır muhtemelen.
Ben olsam demezdim ama

Kaynananız iyi kadınmış kıymetini bilin.

Amaaan bırak yapsın sana kolaylık hatta o geleceği zaman evi temizleme o temizlesin... benim kaynanam misafir gibi gelir giderdi annem kendi evi gibi girer yapardı kaynana misafir gibi gelir çayını içer giderdi.mutfakta tencere nerde tabak nerde bilmezdi.değiştiremezsin uğraşma

sen kahveyi kendine yap ve afiyetle iç

Benimde işime gelirdi ama 2 günde bir yaptığım için temiz evi yapıyor içim yanıyor, yapmasam onu mu beklesem, o zamanda pissin derse beni ayar eder
Temizlik hastası demişsiniz işte onlar kendi evlerini de sürekli temizlerler..yani sizin evinizin pis olmasıyla alakası yok.sizden birlikte temizlemenizi beklemediği sürece sorun yok bence..alın kahvenizi o temizlesin siz izleyin..

O kendi evini bi temizlesin once oturup tv izlemeyi tercih eder kendisi. Bende zalak gibi evine gittigimde toz alip supurge tutarim her gun, kendi evimdede yapiyorum cunku bunu..

Benimki de final zamanım geldi evi temizledi, yemek yaptı bana bir tabak kaldırtmadı. İyi hoş ama ben de böyle rahatsız oluyorum. İyi niyetinden yapıyor da iç çamaşırıma varana kadar yıkamış ben yokken. Bu biraz fazla

sizde söylüyorsunuz temizlik hastası diye
bırakın yapsın
kv niz birçok kişinin hayalini süslüyor belirtmek istedim
azıcık rahat olun
kadının yaptıklarına anlam yüklemeye çalışıp kendinizi darlamayın
gereksiz üzüntü eşiniz ile tartışma yapmayın

Mutfağa kendi mutfağı gibi dalmayıp her girişin de senden izin mi istemeliydi?
Ocağı açarken müsaade mi alsaydı?

Yahu kadın sıkıntıdan belli ki ortalığı toparlıyor ve sen diyorsun ki ''Bu bana sen pissin mi demek oluyor?''

Ne kadar kötü niyetli bir düşünce daha teşekkür edeceğin yere.

Tabi biz burada hep gelinlerin kvler hakkında atıp tutmalarını okuyoruz bir de kvlere sormak lazım neler yaşıyorlar...

Benim kv evime misafir gibi gelsin mümkünse. Ben de ona gittiğimde öyle. Birlikte yer içer, birlikte toplarız ama onun dışında birbirmizin işine karışmayız. Herkesin kendine göre bir düzeni var. İyi böyle.
Bugün sizin evinizi temizliyorsa yarın da aynısını sizden bekler.

Başlığa cevap veriyorum, oturur keyfini çıkarırdım

Senin kaynanan benim kaynanam olsun muğğğ... Lütfen lütfen lütfen

Elbette izin almalı en azından sormalı, zaten ben misafirime yemeğini çayını yaparım, sorgusuz sualsız dalmayı görmedim ben kendi ailemde

Temizlik hastası ise normal bu durum sizle ilgisi yokki siz zaten evinizi temizliyorsnz bence bu duruma takmayn derim.

Keşke benim kaynanam da elini bi süpürgeye sürse
Çoğu zaman rahatsızlığımdan dolayı süpürge bile açamıyorum
Gelir ööyle oturur yer içer gider bi de bulaşıkları da bana kakalar
Ölsem ağrıdan ardına bakmaz tavuk vicdanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…