Evladım...

İnşallah oğlunun hiç bir rahatsızlığı yoktur. Toplum olarak birbirimizi sevgi ve saygı ile kucaklasak ne olur sanki. Maalesef acımasız insanlar çoğalıyor galiba. Hoşgörü azalıyor. İnsanlar birbirlerinin kaşı. Gözü, parası pulu ile ilgileniyor sadece. Bacak kadar çocuklar arkadaşlarının arkasından konuşuyor. İnşallah herşey gönlünce olur. Oğlun seni Mutlu edecektir. Ona sevgini ver, senden alsın gücünü testin sonucu ne olursa olsun.

Derdi veren Allah dermanida verir canım,
Dur simdiden üzülme gun dogmafan neler,neler doğar,sabret,sabretki mutluluga erisesin , senin sandigin gibi olmaya bilir,
Erkek cocuklari her bakimdan geriden gelirler bilirsin, o bicir,bicir olur sen durdurup susturamassin,
Kuzenimin oglu 3 yadinda konustu dusun simdi susmuyo
Yakin arkdadimin oglu 6 yasinda idirak etti bazi seyleri suan cin gibi

Üzülme ves vesedir icini karartma
Testlerin cokkkk iyi ciksin inşallah
Yavrunla musmutlu bir hayatin ol sun inşallah

Allah güç kuvvet versin, dünyada ki en büyük nimet evlatlarımız en büyük imtihanda onların üzerinden geliyor. Çok iyi anlıyorum sizi. Allah korktuğunuza uğratmasın, imtihanını kazanmayı nasip etsin.
Ne olursa olsun evlat acısı yaşatmasın, her zaman beterin beteri olduğunu düşünüp teselli bulmak lazım.

Cocuk gastranoleji bölümüne gitmen gerek.yada uzman doktora bu supheden olabilirmi diye bahset.yasi ikinin altindaysa testlerde cikmayabiliyor.inek sutunu ve urunlerini keserek takip yapiliyor eger gelisim gozlenirse teşhis konuluyor.
Teşekkür ederim bakıcam buna

Allah yavrunuzu daha da iyi etsin inşallah. Çok sağolun iyi dilekleriniz için

Gelisim geriligi icin mi bu kadar karamsarsizsiniz? Bi cok sebebi olabilir. Kac aylik? Hic mi kelime yok? Soylediklerinizi komutlarinizi anliyor mu? Tv izliyor mu? Oyunlarda nasil?
32 aylık. Karamsarlığımın sebebi yaşadığım şehirde doktor yok, adam gibi bi rehabilitasyon merkezi yok. Çevre illere götürüyorum doktora da.

Evet durum bahsettiğiniz gibi... İnşallah atlatırız

Teşekkür ederim Allah size de hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah

Allah evladınızı bağışlasın size ve bize çok güzel haberler verin İnşallah.
Sonu çok güzel olan imtihandan bende geçtim,sizde ve sizin gibi annelerde mutluluktan ağlayın,sonuç yüzünüzü güldürsün İnşallah.
Tek tek yazamayacağım ama çevremde de çok örnek var sizi okurken derinden hissettim o sızıyı,dinecek ve güzel günler sizinle olacak İnşallah.....

Denver testi bende var. Ne testi yapacaklar aslında bilmiyorum sormak aklıma gelmedi o anki psikoloji ile.
Evet sıkıntı yeni değil epeyce bir süredir farkındaydım o zamandan beri doktora gidiyoruz

N NickimTam13Harf canım benim neden bu kadar olumsuzsun?
olumsuzu neden bu kadar çağırıyorsun.. sanki teşhis konmuş da sen mücadele etmekten vazgeçmiş bir durumdasın..
çok şükür bu halimize deyip bol dua ile yoluna bak.. dua topiğine konu açsana. ben elimden geldiğinde katılırım..
Lütfen üzme kendini. Oğlunun her zaman yanında olmayacaksın belki, ama güçlü karakterli biri yetiştirmekte senin elin de belkide..

Rabbim sabır selamet ve inşallah acil şifalar versin.
Gerçekten üzüldüm...
İnşallah sınavınız değildir, inşallah herşey yoluna en kısa sürede girer.
Üzüntüleriniz akar gider...

Öyle olmuyor malesef sadece insanların düşüncesi değil oğlumun yanında olamadığım zamanlarda onunla iletişimde olacak insanların evladımı incitmelerinden korkuyorum..
canım günaydın.sen güçlü ve akıllı bir kadınsın..oğlunu çok seven ve mücadele eden.
önünde daha uzun bir yol var.test sonucu ne çıkacak ne önerecekler neler yapacaklar bilmiyorsun..ama benim tek bildiğim şey farklı da olsa tüm çocuklarımıza karşı görevimiz onları hayata hazırlamak.
belki diğer anneler 3 çalışırken senin 10 çabalaman gerekecek ama olacak ben sana inanıyorum..
evladını öyle bir yetiştireceksin ki,sen yanında yokken de kendini koruyabilecek.eğitimine devam edip kendi hayatını kurabilecek...
otizmli olup da üniversite bitiren,işi gücü olan,arkadaşı çveresi olan çok insan var.
yılma arkadaşım ,üzülme de,sen ne kadar inanırsın evladına,o da o kadar çaba gösterecektir.

ben anlamadım çocuğunuzda tam olarak ne gibi bir durum var.
yani konuşma problemiyse hiç üzülmeyin. benim oğlumda 3 yaşına girecek 1 ay sonra . daha birkaç aydır konuşuyor. o da çok net değil. bilenler anlıyor. tanımayan birisi çok anlamaz dediğini.

ben kendim hidrosefali hastasıyım. bunun için faceden bir gruba üye oldum. meğer hidrosefali %85 bebeklik çağında, %10 yaşlılıkta, %5 de yetişkinlikte görülürmüş. ben %5 lik kısımdayım.

neyse, bu yenidoğanlarda seyretmesi çok daha zor. 30 tane ameliyat olan var. vücut istemiyor, enfeksiyon kapıyorlar. her bir hareketleri için aileler mutluluktan uçuyor, sevinçten çıldırıyor. yedikleri bir damla raporlu mama için şükrediyorlar. o yüzden ben o insanları gördükçe oğlumun 10 aylık oturmasına, 16 aylık yürümesine, 2,5 yaşında anne baba demesine sonsuz şükürler ediyorum.

her zaman beterin beteri vardır. Rabbim daha kötüsünden korusun inş. üstelik ben oğlumun çok normal olduğunu düşünüyorum, sizde öyle düşünün. başkaları ne tepki verecek , çocuğumu üzecek mi diye üzülmeyin. anın tadını çıkarın

Denver testi bende var. Ne testi yapacaklar aslında bilmiyorum sormak aklıma gelmedi o anki psikoloji ile.

Evet sıkıntı yeni değil epeyce bir süredir farkındaydım o zamandan beri doktora gidiyoruz

Can'ım Ozman erken yol alırsan çabuk toparlar inşallah hersey iyi olacak bak gör .. Gün doğmadan neler doğar, özellikle 0-6 ay arası hatırladığın belirgin birsey var mı bende dikkat ermek istiyorım önemli çünkü benim ki daha küçük ama bilinçli olmak faydalı

Sizi anlayabiliyorum. Şüpheyle,kaygıyla yaşamak/beklemek ne zordur bilirim ama ne olur kendinizi bırakmayın,umutsuzluğa kapılmayın. İyi düşünün/düşünmeye çalışın. Dilerim testiniz olumlu çıkar ama tam terside olsa inanın erkenden teşhis edilmiş olması erken yol almanız açısından çok olumlu bir durum. Doğru beslenme,doğru eğitim ve yaklaşımla akranlarına yetişecektir inşallah annesi. Siz gönlünüzü ferah tutmaya çalışın.
Saglıkla büyütün evladinızı. Rabbim korktuğunuzu başınıza getirmesin dilerim.

Geçmiş olsun .. Sağlıklı olmasını dilerim Allah'tan.. Siz toplum algısını bi kenara bırakın.. Kendi algınız yeterli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…