- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.603
- 63
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Teşekkür ederim bakıcam bunaCocuk gastranoleji bölümüne gitmen gerek.yada uzman doktora bu supheden olabilirmi diye bahset.yasi ikinin altindaysa testlerde cikmayabiliyor.inek sutunu ve urunlerini keserek takip yapiliyor eger gelisim gozlenirse teşhis konuluyor.
Allah yavrunuzu daha da iyi etsin inşallah. Çok sağolun iyi dilekleriniz içinSızınızı taa yüreğimde hissettim. Benim bebeğim de ender bir hastalıkla doğdu. Bir yıldır yaşadıklarımı Allah bilir. Şu an önemli ölçüde iyileşti çok şükür. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. İnşallah sizin testleriniz iyi çıkar.
32 aylık. Karamsarlığımın sebebi yaşadığım şehirde doktor yok, adam gibi bi rehabilitasyon merkezi yok. Çevre illere götürüyorum doktora da.Gelisim geriligi icin mi bu kadar karamsarsizsiniz? Bi cok sebebi olabilir. Kac aylik? Hic mi kelime yok? Soylediklerinizi komutlarinizi anliyor mu? Tv izliyor mu? Oyunlarda nasil?
Evet durum bahsettiğiniz gibi... İnşallah atlatırızGelisim geriliği dediğiniz yaygin gelişimsel bozukluk adi altında incelenen bir durum ise çok erken farketmissiniz. Bu yüzden şanslısınız. Umarim testleri temiz cikar. Sayet ki tanisi kondu. Ozel egitim ve uygun bir program ile okul cağına kadar bile büyük bir yol almış olursunuz. Allah yardımcınız olsun.
Ben henüz evlenmedim ve anne değilim.
Bu yüzden belki fikirlerim sizin yaşadığınız gibi değil,çünki anneliği tatmadım.
Hayatta en büyük arzum anne olmak.
Allah her kesi bir yolla imtihan eder,bunun için sadece şükür edebiliriz.
Sadece sabırlı ol ve dik dur.Eğer iyileşicekse ne mutlu sana.
Öteki halda Allahın sevimli kulusun canım...
Hiç takma o başka insanları da onları umursayan kim ki,nice guya görünürde her şeyi sağlam insanlar gördük...
Canim sen şubat annesi misin nick degistirmis miydin?
Denver testi bende var. Ne testi yapacaklar aslında bilmiyorum sormak aklıma gelmedi o anki psikoloji ile.Ahmet Aydının kitabını okumanızı tavsiye ediyorum. Yedikleri çocuğu çoook etkiliyor.
Alerji konusu farklı diğer bayan gelişim geriliğini boy kilo olarak anlamış sizin kast ettiğiniz sosyal duygusal motor ve bilişsel gelişim alerjiyle alakası yok.
Test yapacaklar derken neyi kastediyorsunuz denver yada ankara gelişim testimi?
Bunlar için 1 ay beklemenizegerek yok internette o soruları bulup kendiniz yapabilirsiniz tabii sonuçları uzman değerlendirmeli mutlaka.
Konuşuyor mu? Ekolali varmı? Sayıları renkleri biliyormu? Tek ayak üzerinde zıplayabiliyormu? Sevdiği birşeyi sizinle yada baska insanlarla paylşıyormu gibi sorular var o testlerde.
Evet sıkıntı yeni değil epeyce bir süredir farkındaydım o zamandan beri doktora gidiyoruzRabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah Gün doğmadan neler doğar lafı boşuna değil. Bebekliği nasıldı ? Yani siİn dikkatinizi çeken bir durum varmıydı anneler hisseder, eğer yoksa işnizi ferah tutun inş birsey olmayacak
canım günaydın.sen güçlü ve akıllı bir kadınsın..oğlunu çok seven ve mücadele eden.Öyle olmuyor malesef sadece insanların düşüncesi değil oğlumun yanında olamadığım zamanlarda onunla iletişimde olacak insanların evladımı incitmelerinden korkuyorum..
Denver testi bende var. Ne testi yapacaklar aslında bilmiyorum sormak aklıma gelmedi o anki psikoloji ile.
Evet sıkıntı yeni değil epeyce bir süredir farkındaydım o zamandan beri doktora gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?