hahaha çok komiksin canım yaC ile A (annen) işi pişirmiş yakında bir B katılır aranıza, demedi deme
hahaha çok komiksin canım ya
şunu anla bi kere yavrum ben bu işi sevmiyorum ben o kadar eyvallahlıkta durmuyorum ben annemle konuştum kaç kez bu konuyu bunu bi anlayın lütfen benim o telefon dememdeki mesele annemi ikna edebilmesi siz bunu neden başka taraflara çekiyosunuz yom hoşuna gidiyo vsvs diye aynen babamın aldatıldığnı bende biliyorum ve evet c salak hiç bişeyi anlayamayacağı bi kapasitesi var bazen nasıl bilgisayarcı şaşırıyorum ama zaten benim amacım o ikisinin arasını düzeltmek eski günlere geri dönmek anlatabiliyomuyumOlunabilir tabi, kalp bosluk kabul etmiyor hemen doluyor. Lakin ask onurlu olur, baskasini seviyorsan gider bosanirsin. Onurunu kaybedince ask rezillige donusuyor. Burda da aldatmaya donusmus.
Guzelim, adam agzina bir parmak bal calmis, sana ote beri alip ama sen farkinda misin baban aldatiliyor ? Adam ozbaban, elin herifi ne alirsa alsin bunun yerini tutamaz. Boyle bir serefsizlige nasil bu kadar sogukkanli , eyvallahli duruyorsun?
Babanin sevgisi, serefi bu kadar ucuz mu ? Telefon icin babani satacak misin?
O zaman babanda boşvermiş artık anneni , boşansalarda sizinde pskolojinizi bozmasalaraynen öyle bende ona kızıyorum ya ben konuyu ne zaman iki tarafada çıtlatsam anneminde babamında tepkisi anne baba arasına girilmez oluyo konuyu kapatıyo
Evde siz varken de gelmesi normal degil. Ne isi var sizde baban yokken..baban biliyor mu kendisi yokken o adamin eve gelip gittigini, midye bira vs. Durumunu ? Bilipte goz yumuyorsa banana da mustahak, bilmiyorsa da , madem bu kadar normal birsey, neden babandan sakliyor ?aynen bende öyle düşünüyorum boaşnıcaklarsa boşansın ama neden boşanmıyolar bilmiyorum arada kaldığımızımı düşünüyolar ne ayrıca bence elin adamının sizde ne işi gibi bakma biraz kırıcı oluyo zaten c hayatta evde biz yokken falan gelmiyo
he iyidir derdini paylaşırsın kahvenide içersin midye biranıda yaparsın falan ama ben bu kadar yakın bi arkadaşlık olacağını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?