evlandikten sonra başkasına aşık olunurmu?

şunu anla bi kere yavrum ben bu işi sevmiyorum ben o kadar eyvallahlıkta durmuyorum ben annemle konuştum kaç kez bu konuyu bunu bi anlayın lütfen benim o telefon dememdeki mesele annemi ikna edebilmesi siz bunu neden başka taraflara çekiyosunuz yom hoşuna gidiyo vsvs diye aynen babamın aldatıldığnı bende biliyorum ve evet c salak hiç bişeyi anlayamayacağı bi kapasitesi var bazen nasıl bilgisayarcı şaşırıyorum ama zaten benim amacım o ikisinin arasını düzeltmek eski günlere geri dönmek anlatabiliyomuyum

aynen öyle bende ona kızıyorum ya ben konuyu ne zaman iki tarafada çıtlatsam anneminde babamında tepkisi anne baba arasına girilmez oluyo konuyu kapatıyo
O zaman babanda boşvermiş artık anneni , boşansalarda sizinde pskolojinizi bozmasalar

Anlattiklarindan annenle babanin gonul iliskisi bitmis gibi anlasiliyor. Yani annen duygusal olarak babandan ayrilmis. C kisisiyle iliskileri var midir bileneyecegim kimsenin gunahini almak istemem ama bu tarz bi yakinlik hos degil bence

konuyu tamamen babama anlatirdim. bu nedir ya babanin olmadigi evde baska adamin ne isi var. babam evde olmayacak evimize bi adam gelcek ben o adami eve alcamm mumkunmu agzinin payini verir yollarim onu. annende cok memnun madem C den. bosansin arkadasim boyle sey mi olur nbabanin arkasindan resmen is ceviriliyo

yapmanız gereken ilk şey annenizle konuşmak. ama çok yararı olacağını sanmıyorum, söz geçiremezsiniz. adamı eve almasanız bile bir ilişkileri varsa dışarda buluşurlar. bence bu konuyu ablanızla konuşun ve birlikte annenizin karşısına çıkıp sert bir şekilde uyarın. anneniz inadına devam ederse teyzeniz vs. gibi güvenilir bir aile büyüğünü araya sokun zira anneniz sizi dinlemeyebilir. eğer bu da işe yaramazsa-annenizin telini sürekli kontrol edin, hoş değil ama yapacak bir şey yok-babanızla konuşun, bu son basamak

Bence annen boşanmaya yanaşmama nedeni boşanırsa o evden çıkıcak ve c kişisiyle rahat görüşemiuecek..hem babanın sağladığı maddi konforu c kişisi sağlayamayabilir bu durumda var kısacası annen ne şiş yansın ne kebap derdinde olabilir...para babandan sevgi c den özet bu..

Hem babana üzülüyorsun hem o abi dediğin c kişisi ile abi kardeş oluyorsunuz...

Ve annenle arkadaşlığından babanın haberi yok... İlişki düzeyleri arkadaşça bile olsa bu başlı başına bir yanlış zaten...

Evde siz varken de gelmesi normal degil. Ne isi var sizde baban yokken..baban biliyor mu kendisi yokken o adamin eve gelip gittigini, midye bira vs. Durumunu ? Bilipte goz yumuyorsa banana da mustahak, bilmiyorsa da , madem bu kadar normal birsey, neden babandan sakliyor ?

babanın haberi var mı bu c kişisinden?
bu ne rahatlık.. evli barklı kadın, annenle açık açık konuş bence.

evde kocam yokken yakın arkadaşım dahi olmayan bir adamla kahve içip midye bira yapmam yapanı da yadırgarım.

yani hem c yi hem anneni yadırgadım.

he iyidir derdini paylaşırsın kahvenide içersin midye biranıda yaparsın falan ama ben bu kadar yakın bi arkadaşlık olacağını düşünmüyorum

yok canım yapamazsın.. Normal şartlar altında ki bir evlilikte erkek arkadaşlarına trip atıp midye falan yiyemezsin yani..

Annen feci kaptırmış kendisini.. Konuş bir an önce ayrılsın babandan.. Ama ben C ile bir şey olacağına inanmıyorum annenin ki tamamen platonik..

Aklima cok carpik bi aile yapisi geldi ve hatta karakterler bile canlandi gozumde.konu sahibi cok memnun canim annesinin c kisisiyle olan durumundan. Kendi menfaati dogrultusunda kullaniyor her iki tarafi.bi annenin elin adamiyla midye bira olayi nedir yaaa igrenc

Baban .annen yokken gizli sakli bir kadını eve alsin bunu annen bilmesisence normal olurmu. Fark yok

Son düzenleme:
Senin o telefonu o adamin yuzune fırlatıp hangi sifattla bana bunu alirsin kimsin ki .ne hakla demen gerekirdi

babanız denizlere açılmış evde olup bitenden bi haber yazık adama

her ne olursa olsun o adamın sizin evde ne içi var ve hepinizde bundan dolayı pek alışmış ve mutlusunuz

o adam haydi haydi mutlu olur

baban döndüğünde bunu duysa acaba ortalık ne olur ne gibi bir açıklama yaparsınız babanıza

yazık o babaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…