evlandikten sonra başkasına aşık olunurmu?

17 yasindasin. Ve yavrum falan. Hos degil. Senden buyuklere yavrummu diyorsun..biraz saygili ol

17 yasindasin. Ve yavrum falan. Hos degil. Senden buyuklere yavrummu diyorsun..biraz saygili ol
Saygili olsa once babasina saygisi olurdu.bi telefon icin bi orasini burasini deldirtmek icin annesinin mide bulandirici olayina goz yummazdi.istebunlar yetisiyor anneden gore gore sonrada ewli erkeklere musallat oluyorlar.saygiyi bilen elin adamini ewe sokmazdi.sanki bilmiyormu kac yasinda kiz herseyi biliyorda annesinin c kisisiyle ne yaptigini bilmiyormu bal gibi biliyor.midesizlik yaa

Siz yokken gelmediğini nerden çıkardın?midye bira muhabetinin nesi normal ayrıca?

Bak evladim, ben hicbir seyi bir tarafa cekmiyorum.

Annenin elin herifine zaafi var, sen de o zaafi fark edip faydalanmissin:

annemi ikna edebilen çok nadir kişilerden ben bilgisayarımı telefonumu o sayede aldırdım dudağımı onun sayesinde deldirdim falan

Yani net tavir koyan insan, durumdan faydalanmaya calismaz anlatabiliyor muyum? Senin de isine gelmis bu adamin varligi, o yuzden adam gibi bir tepki koymamissin. Sen telefona konarken ortada aldatma yoktu ama ses cikarmak telefona konduktan sonra mi aklina geldi?

Normal ve onurlu davranis C dedigin herifle hicbir sekilde muhattap olmamak, eve gelmesine tepki gostermek olurdu, anlatabildim mi?

Isine gelince telefon aldirayim, isine gelmeyince annem aldatiyor yardim edin olmaz. Babana durumu anlattiginda , o heriifn eve girip cikmasina neden goz yumdun derler sonra.

Sahte yahu bu konu. 17 yaş çocuk aklıyla hareket edilmenin artık bir kenara bırakıldığı bir yaştır. 17 yaşındaki bir genç nasıl bu kadar saçma sapan hareket edebilir? Yalan bu. Bunun yanlış olduğunu bilecek yaşta, buna izin vermeye de bilir, ne yapar eder eğer gerçekten böyle bişey varsa izin vermez insan. Artık ikaz mı eder, kavga mı eder, annelikten mi reddeder nasıl yapar bilemem ama bu haksızlığa, bu iğrençliğe (hadi evde yaşayan bireyler anne babadan ibaret olsa neyse ama ortada çocuklar var) müsade etmezsin kardeşim. Aklını kullanır insan, tabi akıl varsa.

Oh herkes hayatindan memnun, bi baba saf kalmis, calisip para getiriyor eve... Anlattiklariniza göre Anneniz C ye asik, C Annenizle gönül eglendiriyor, siz C den memnunsunuz sayesinde herseyi alip yapabiliyorsunuz... Simdi erkek kadin arkadas olamaz mi diyenler olcak... Evet olur ama o erkek o zaman koca evdeykende gelir ve birali midye Yapilir...

Baban varken görülmemesi normal mi peki sence?

**internet bağlantısından kaynaklanan bir hata nedeniyle aynı mesajı tekrar yollama sorunu.**

Aman dikkat bira midye sonrası... Ya yavrum senin kafan iyi mi? Sende mi midye bira muhabbetine dahil oldun ? Çok mu dizi izledin? Derdin ne kuzum? Mideni mi aldırdın? C niye anana kılıf alıyor? Anan niye kabul ediyor? Hadi anan biradan balatayı sıyırdı, senin ar damarına noldu?

bu arada midye-bira ne acabağğ? ikisi bir arada iyi mi gidiyomuş.bi ara mideye yemeyin diyorlardı aklıma geldi

Konu sahibi suan midye bira yapio galiba cevap vermedigine gore

Bira bitmiştir belki bira almaya da gitmiş olabilir. :))))

Bugün üye olmuş belki canı sıkıldı hikaye yazdı ama minik kuzu aklını derslerine ver oku ve insan ol oldu mu ?anana ve c ye slm ve hürmetler. Diyim yazmışken:)

Kucuk emrahin bi filmi geldi aklima.dedigin gibi annesiyle c kisisinin birasi bitmistir c kisisi para vermistir sen bize EN UZAK MARKETTEN bira al diye

Annen siyirmis.
Yazik babana.
C kisiside yuzsuzmus.
Belkide niyetli osa.
Yoksa niye gelsin evde adam olmayan bi eve

kaç yaşında insanlar hepsi,söz geçiremezsin...
tek yol babaya anlatmak...anne anlamıyor çünkü...

Siz sürekli ima Edin bişeyleri mesela anne bu telefon kılıfını c değilde x abi verseydi yine vermeyecekmiydin falan gibi
Bişeyleri hissettiğinizi belirtin siz yokken eve gelmediğine emin misiniz
Adam eminim bu ilginin farkındadır ilginin farkında ola ola boşyere gelip oturmaz kocası olmayan bir kadının evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…