Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin size. Yaşananlar çok acı. Tam da 1 yıl önce aynı şeyleri ben de yaşadım. Ilk zamanlar zor olacak. Ben güçlü durmaya çalıştım, Ama hata imiş. Ama size tavsiyem ağlamak istediğinizde ağlayın. İçinize atmayın. Size iyi gelen insanlarla takılın. Bebeğinizin mezarı varsa sık sık ziyaret edin. Bunlar bana psikiyatrn önerisi idi. Eve kapatmayın kendinizi. Ben iznim bitmeden işe başlamıştım. Çok iyi gelmişti. Bol bol dua ve sabırla inşallah atlatıp huzurlu günlerinize dönersiniz. Bakın ben ne acılar yaşadım ama şuan gülüp eğlenebiliyorum. Yeni bebek planları yapıyorum. Ki ben de 3 yıl sonra tüp bebekle hamile kalmıştım oğluma. Burdan benim gibi bebeğini kaybetmiş arkadaşlarla tanıştım. Özelden sık sık görüşüp konuşuyoruz iki arkadaşımla. Yalnız olmadığımı anlıyorum ve beni en çok onlar anlıyor. Canım benim acımız bitmeyecek ama hafifleyecek inan bana. Allah bize acıyı verirken sabrı da veriyor. Eşine Ailene dostlarına sarıl. Dua Et bol bol. Şükür et. Her şerde bir hayır var. Ve buranın geçici olduğunu bebeklerimizin cennette ve huzurlu olduğunu düşün. Allaha emanet olSağolun arkadaşlar..
Rabbim inşallah sabrını verir..
canımdan can gitti ..
doğumum da zor oldu
hatta doktor eşime bebekten geçtik
anneyi kurtaralım demiş..
Allah sabır versin size. Yaşananlar çok acı. Tam da 1 yıl önce aynı şeyleri ben de yaşadım. Ilk zamanlar zor olacak. Ben güçlü durmaya çalıştım, Ama hata imiş. Ama size tavsiyem ağlamak istediğinizde ağlayın. İçinize atmayın. Size iyi gelen insanlarla takılın. Bebeğinizin mezarı varsa sık sık ziyaret edin. Bunlar bana psikiyatrn önerisi idi. Eve kapatmayın kendinizi. Ben iznim bitmeden işe başlamıştım. Çok iyi gelmişti. Bol bol dua ve sabırla inşallah atlatıp huzurlu günlerinize dönersiniz. Bakın ben ne acılar yaşadım ama şuan gülüp eğlenebiliyorum. Yeni bebek planları yapıyorum. Ki ben de 3 yıl sonra tüp bebekle hamile kalmıştım oğluma. Burdan benim gibi bebeğini kaybetmiş arkadaşlarla tanıştım. Özelden sık sık görüşüp konuşuyoruz iki arkadaşımla. Yalnız olmadığımı anlıyorum ve beni en çok onlar anlıyor. Canım benim acımız bitmeyecek ama hafifleyecek inan bana. Allah bize acıyı verirken sabrı da veriyor. Eşine Ailene dostlarına sarıl. Dua Et bol bol. Şükür et. Her şerde bir hayır var. Ve buranın geçici olduğunu bebeklerimizin cennette ve huzurlu olduğunu düşün. Allaha emanet ol
Canim konusmustuk seninle dun tekrar basin sagolsun...
Bende ikizlerimi kaybettim biliyorsun,az once annem aradi teyzemin gelini benden sonra hamile kalmisti o dogum yapmis,teyzem haber vermis annemde bana soyledi anneme belli etmedim ama elim ayagim titredi aglamaya basladim ben ondan once dogurmus olucaktim,herkes bana goz aydinligina gelicekti,ailem mutluluktan agliycakti heleki babam 5 ay benimle bekledi torunlarini,ama olmadi simdi benim evimde aci var gozyasi var gozumun yasi kurumuyo 5 aydir,dayanamiyorum kimsenin soyledigini yuregim almiyor.
Benim kızımın cenazesinde ya sana bişey olsaydı ya kocan ölseydi babasız çocuk sende dul kalsaydın vs.. deyip durdular. En son kızımı kefeniyle gördüm yine aynı şeyi dedi birisi ve kavga ettim. Yeter dedim benim acım bana yetiyo neden sürekli felaket senaryosu yazıp daha çok içime ateş düşürüyosunuz dedim.Dualar dua üstüne, Rabbim duysun sesimi..
Sadece içimi dökmek istedim..
Evime gelenler oluyo hep aynı şeyler..
Bi' daha doğurursun allah sana can sağlığı versin..
Tam bunlar da hoş iyi ama benim acım var...
Bunu nsl görmezden geleyim?
Sağol arkadaşım Allah razı olsun sen üç bebeği kaybetmişsin.. Senin imtihanın da zor..
Rabbim bizim gibi olanlara sabır versin, en önemlisi o..
Bizde görümcemle peşpeşe hamile kaldık, benimki mayıs da onun ki hazirandaydı..
Görümcem kahroldu benim kucağımda bebek sende olmayacak filan diye..
O bir melek dedim, o da benim bir yavrum..
Ama benim yavrum cennet çocuğu oldu dedim..
Ağladım.. Öyle zor ki.. Çok iyi biliyorum..
Allah rahmet eylesin. Sabır ve dua canım yapman gereken inşallah tez vakitte yine anne olursun.Allah razı olsun, sizlerden destek göreyim..
Benim gibi olanlar illa ki vardır diye açtım konuyu..
Rabbim sabır versin evlat acısı yaşayan tüm annelere...