Evlat acısı, yüreğimi yaktı....

Sağolun arkadaşlar..
Rabbim inşallah sabrını verir..
canımdan can gitti ..
doğumum da zor oldu
hatta doktor eşime bebekten geçtik
anneyi kurtaralım demiş..

Sağolun arkadaşlar..
Rabbim inşallah sabrını verir..
canımdan can gitti ..
doğumum da zor oldu
hatta doktor eşime bebekten geçtik
anneyi kurtaralım demiş..
Allah sabır versin size. Yaşananlar çok acı. Tam da 1 yıl önce aynı şeyleri ben de yaşadım. Ilk zamanlar zor olacak. Ben güçlü durmaya çalıştım, Ama hata imiş. Ama size tavsiyem ağlamak istediğinizde ağlayın. İçinize atmayın. Size iyi gelen insanlarla takılın. Bebeğinizin mezarı varsa sık sık ziyaret edin. Bunlar bana psikiyatrn önerisi idi. Eve kapatmayın kendinizi. Ben iznim bitmeden işe başlamıştım. Çok iyi gelmişti. Bol bol dua ve sabırla inşallah atlatıp huzurlu günlerinize dönersiniz. Bakın ben ne acılar yaşadım ama şuan gülüp eğlenebiliyorum. Yeni bebek planları yapıyorum. Ki ben de 3 yıl sonra tüp bebekle hamile kalmıştım oğluma. Burdan benim gibi bebeğini kaybetmiş arkadaşlarla tanıştım. Özelden sık sık görüşüp konuşuyoruz iki arkadaşımla. Yalnız olmadığımı anlıyorum ve beni en çok onlar anlıyor. Canım benim acımız bitmeyecek ama hafifleyecek inan bana. Allah bize acıyı verirken sabrı da veriyor. Eşine Ailene dostlarına sarıl. Dua Et bol bol. Şükür et. Her şerde bir hayır var. Ve buranın geçici olduğunu bebeklerimizin cennette ve huzurlu olduğunu düşün. Allaha emanet ol

Canim konusmustuk seninle dun tekrar basin sagolsun...
Bende ikizlerimi kaybettim biliyorsun,az once annem aradi teyzemin gelini benden sonra hamile kalmisti o dogum yapmis,teyzem haber vermis annemde bana soyledi anneme belli etmedim ama elim ayagim titredi aglamaya basladim ben ondan once dogurmus olucaktim,herkes bana goz aydinligina gelicekti,ailem mutluluktan agliycakti heleki babam 5 ay benimle bekledi torunlarini,ama olmadi simdi benim evimde aci var gozyasi var gozumun yasi kurumuyo 5 aydir,dayanamiyorum kimsenin soyledigini yuregim almiyor.

Allah sabır versin size. Yaşananlar çok acı. Tam da 1 yıl önce aynı şeyleri ben de yaşadım. Ilk zamanlar zor olacak. Ben güçlü durmaya çalıştım, Ama hata imiş. Ama size tavsiyem ağlamak istediğinizde ağlayın. İçinize atmayın. Size iyi gelen insanlarla takılın. Bebeğinizin mezarı varsa sık sık ziyaret edin. Bunlar bana psikiyatrn önerisi idi. Eve kapatmayın kendinizi. Ben iznim bitmeden işe başlamıştım. Çok iyi gelmişti. Bol bol dua ve sabırla inşallah atlatıp huzurlu günlerinize dönersiniz. Bakın ben ne acılar yaşadım ama şuan gülüp eğlenebiliyorum. Yeni bebek planları yapıyorum. Ki ben de 3 yıl sonra tüp bebekle hamile kalmıştım oğluma. Burdan benim gibi bebeğini kaybetmiş arkadaşlarla tanıştım. Özelden sık sık görüşüp konuşuyoruz iki arkadaşımla. Yalnız olmadığımı anlıyorum ve beni en çok onlar anlıyor. Canım benim acımız bitmeyecek ama hafifleyecek inan bana. Allah bize acıyı verirken sabrı da veriyor. Eşine Ailene dostlarına sarıl. Dua Et bol bol. Şükür et. Her şerde bir hayır var. Ve buranın geçici olduğunu bebeklerimizin cennette ve huzurlu olduğunu düşün. Allaha emanet ol

Allah razı olsun.. Rabbim yeniden anne olabilmeyi nasip etsin inşallah..
Rahim ağzı yetmezliğini başıma gelmeden önce bilmiyodum..
Burada araştırdım bir çok kayıp yaşayanlar var..
Evet aynı derdi paylaşanlar birbirlerini daha iyi anlar..
Daha haftası dolmadı yavrumun.. Yaşamak çok güç.
Güneş açıyor gün başlıyor ama bu beni pek ilgilendirmiyor..
İçime atmamaya çalışıyorum, ağlıyorum eşim pek ağlayamıyor yanımda..
O içine atıyo aslında... Zamanla belki alışacağız ama asla unutmayacağız...

Canim konusmustuk seninle dun tekrar basin sagolsun...
Bende ikizlerimi kaybettim biliyorsun,az once annem aradi teyzemin gelini benden sonra hamile kalmisti o dogum yapmis,teyzem haber vermis annemde bana soyledi anneme belli etmedim ama elim ayagim titredi aglamaya basladim ben ondan once dogurmus olucaktim,herkes bana goz aydinligina gelicekti,ailem mutluluktan agliycakti heleki babam 5 ay benimle bekledi torunlarini,ama olmadi simdi benim evimde aci var gozyasi var gozumun yasi kurumuyo 5 aydir,dayanamiyorum kimsenin soyledigini yuregim almiyor.

Sağol arkadaşım Allah razı olsun sen üç bebeği kaybetmişsin.. Senin imtihanın da zor..
Rabbim bizim gibi olanlara sabır versin, en önemlisi o..
Bizde görümcemle peşpeşe hamile kaldık, benimki mayıs da onun ki hazirandaydı..
Görümcem kahroldu benim kucağımda bebek sende olmayacak filan diye..
O bir melek dedim, o da benim bir yavrum..
Ama benim yavrum cennet çocuğu oldu dedim..
Ağladım.. Öyle zor ki.. Çok iyi biliyorum..

Başınız sağolsun. Kısmen aynı şeyleri yaşamış biri olarak anlayabiliyorum seni.
Zor imtihanlar, rabbim en güzel zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
Ne söylesem yüreğin soğumaz fakat şunu bil, zamanla.. her şey zamanla...

Dualar dua üstüne, Rabbim duysun sesimi..
Sadece içimi dökmek istedim..
Evime gelenler oluyo hep aynı şeyler..
Bi' daha doğurursun allah sana can sağlığı versin..
Tam bunlar da hoş iyi ama benim acım var...
Bunu nsl görmezden geleyim?
Benim kızımın cenazesinde ya sana bişey olsaydı ya kocan ölseydi babasız çocuk sende dul kalsaydın vs.. deyip durdular. En son kızımı kefeniyle gördüm yine aynı şeyi dedi birisi ve kavga ettim. Yeter dedim benim acım bana yetiyo neden sürekli felaket senaryosu yazıp daha çok içime ateş düşürüyosunuz dedim.

Aslında doğru söylüyorlar ama yeri hwnüz ciğeri yanan anneye söyleme yeri değil.

Bunları zamanla anlıcaksın öyle dank diye kafasına düşmüyo annenin.
Yasında süreçleri var ve en zor kabullenmek.

Allah yardımcın olsun çocuklarımız misk_i amber kokularıyla hayat sularından içerek bizi bekliyorlar.inşallah isyan etmeden layık olanlardan oluruz...

Sağol arkadaşım Allah razı olsun sen üç bebeği kaybetmişsin.. Senin imtihanın da zor..
Rabbim bizim gibi olanlara sabır versin, en önemlisi o..
Bizde görümcemle peşpeşe hamile kaldık, benimki mayıs da onun ki hazirandaydı..
Görümcem kahroldu benim kucağımda bebek sende olmayacak filan diye..
O bir melek dedim, o da benim bir yavrum..
Ama benim yavrum cennet çocuğu oldu dedim..
Ağladım.. Öyle zor ki.. Çok iyi biliyorum..

Ben dogum yaptigimda ariyip gecmis olsun bassagligi bile dilemedi benimki,
simdi o dogum yapti,nasil ararim nasil giderim inan bilmiyorum yuregimi sokuyorlar sanki bu cok aci rabbim sabrini versin insaAllah,bebegi kucaginda olup open koklayan emziren anneleri girdukce kahroluyorummm

Rabbim sana ve senin gibi bebeklerini kaybeden annelere sabır versin. Böyle şeyler okudukça çok üzülüyorum. Annelik öyle bi duygu ki hangi bebek aglarsa aglasin dayanamıyorum benimde aglayasim geliyo:KK43:
Bide şöyle düşün yaşamayan bebeklerin bi sıkıntısı olurmuş. Yani dunyada acı cekmesindense melek olmasi daha iyiymiş. Ne söylesem baska bilmiyorum.rabbim ruyalardinda onu buyuttugunu göstersin:KK68:

Allah razı olsun, sizlerden destek göreyim..
Benim gibi olanlar illa ki vardır diye açtım konuyu..
Rabbim sabır versin evlat acısı yaşayan tüm annelere...
Allah rahmet eylesin. Sabır ve dua canım yapman gereken inşallah tez vakitte yine anne olursun.

Allah sabır versin kardeşim hepsi bi imtihan önemli olan sabretmen dua etmen herseyde bi Hayır vardır inşaallah Allah hayırlı bi evlat nasip etsin

rabbim sabirlar versin cennette sefaatci olur insallah en kisa zamanda rabbm hayirli bi evlat versin sana insallah

Amin.. Allah razı olsun hepinizden..
Dualarınızı eksik etmeyin..
Biraz daha ayaklanayım,
Yavrumun mezarını görmeye gideceğim...

Rabbim sabir versin acini dindirecek bir evlat aratmadan saglikli sihhatli verir inss...bende bebegimi kaybettim 22.haftasinda tam 6 yil oldu acisi ilk gunki gibi yakmasada unutulmuyor elbet...kardesleri keske yasasaydi diyor ama kismet...rabbim kizimi aldi ama 2 tane miss kokulu evlat verdi...darisi inss sizin basiniza ama lutfen isyan etmeyin rabbimin zoruna gider buda sizin sinaviniz inss basariyla sukurle atlatacaksiniz evladiniz en guzel yere emanet...

Canım benim arkadaşım rabbim tez vakitte acını unutturucak bir müjde nasip etsin sana acının tarifi izahı yok biliyorum ama güçlü olmalısın kendini bırakma vardır bir sebebi mutlaka!
Yanında olamıyorum ama inan yürekten söylüyorum ki kalbimdesin senden çok sevmiş rabbim yanına almış o bir melek ve seni koruyacak bir meleğin daha oldu böyle düşün kendine dikkat et:KK200:

:KK61:canım seni cok iyi anlıyorum bende ikiz bebeklerimi kaybetim cok zor Allah sabır versin:KK61:

Back
X