Evlat acısı, yüreğimi yaktı....

Başınız sağolsun mevlam size sabır versin ...

Seni en iyi anlayanlardanım bende ilk yavrumu erken doğumla ikinci yavrumu düşükle kaybetmiş bir anneyim. Zaman geçiyor acılar diniyor kimseyi dinleme , elbette Mevlam yeniden anneliği tatdıracak yeniden o kalp seslerini duyacaksın inşallah Mevlam cümleye içinde banada kendi katından hayırlı evlat evlatlar nasip etsin inşallah.

Acını yaşacayacaksın,ağlayacaksın çünkü ana yüreğimiz var ama sakın kendini hırpalar derecesinde isyana düşme bacım sabır ve zaman senin için bizler için en iyi ilaç yaşayamayan anlayamaz başına gelmeyen kimse bilemez bu acıyı yavrularımız şuan en güzel yerdeler ve bize Mevlamın izniyle şefaat edecekler cennet kapısında bizleri bekleyecekler onların yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışlasın inşallah yiyecek ekmeği içecek suyu bu dünyada yokmuş o yüzden Mevlam sadece kendi için yaratmış, ruhu vardı bir beden gerekiyordu o da senin rahminde hayat buldu kimseye nasip olmaz canım dua et bol bol

ben 9 yıldır uğraşıyorum şuanda da evlat sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum. Mevlam bir zaman geldiğinde bizimde yüzümüzü gülderecek inanıyorum.

Sizin de başınız sağolsun.. Evlat acısı en büyük acılardanmış onu anladım..
Rabbimin imtihanı.. Bize hamd evinden bir kapı açılacakmış..
Evlatlarımız annem babam nerede diye sual edeceklermiş..
Rabbim onların şefaatine nail olmayı nasip eylesin inşallah..
Dünya fani dünya.. Orası sonsuz biliyoruz ve inanıyoruz..
Ağlıyorum arkadaşım ağlamaz mıyım? Bugün 1 hafta oldu..
Gözümün yaşı kurumadı, lakin isyana hiç düşmedim,
Resul bile ağlamış evlat acısından..
Üstüne denilecek bir cümle bulamıyorum..
Rabbim kimseye yaşatmasın, çok zor...

Acın daha çok yeni bacım birde lohusalığın var eşinle birbirinize daha sıkı sıkı bağlanın kelimelerin kifayetsiz yetersiz kaldığı durum bunlar. benimde ilk yavrum küçücük kefene sarıldığında canımdan can gitmişti. Yavrumla beraber bende ölmüştüm. Dünya benim için 22 eylül 7,30da durmuştu. Çok ağladım insanoğluyuz bazen neden ben diye durumlara düşmüşlüğüm olmuştu sonra ne yapıyor ben dedim. Allah verdi Allah aldı. Takdiri ilahi dedim. ilk yavrum yaşasaydı şuanda 5 yaşında ikinci yavrumda 3 yaşında olacaktı. Ama sabır Mevlamdan geldiği için boynuzumuz kıldan ince

Ah annem bir hafta oldu sen benden gideli.. sanki bi' ömür geçmiş gibi.. öyle içim acıyo ki.. Bu acıya tarif bulamıyorum, her gelen senin nasıl gittiğini soruyo.. Onlara "bebeğim öldü" diyemiyorum.. O ölüm kelimesi çıkmıyo ağzımdan, sana yakışmıyo be annem.. Bi' ömürlük hayaller kurmuştum ben seninle.. sen benim karnımda tekmeler atarken.. Ne umutlarımız vardı bizim bebeğim, baban gelecek kışa yavrumuzla gireceğiz diye kar yağdığında sevinmişti.. Ben de babana, terasımızda minik bir kardan adam yaparız yavrumuza demiştim, gülüşmüştük.. Şimdi hepsini acıyla hatırlıyorum, biliyorum bizim hayallerimiz sonsuzlukta yaşanacak.. Sen gelip eteklerimden tutacaksın, anne gitme diyeceksin.. Biliyorum annem ama yüreğime anlatamıyorum.. Acın tarifsiz, şu an ağlayarak yazıyorum.. Seni bir ömür özleyeceğim bebeğim.. Seni bir ömür unutmayacağım..

Amin inşallah arkadaşım, sağolasın..

Rabbim sabir versin. biliyorum evlat acisini..
bende 31 haftalık melegimi kaybettim 6 ay geçti üzerinden..
şimdi gebelik düşünüyorum fakat korkuyorum. agir bir travma geçirdim..
işitme engelliyim. bana dediler ki hiç bebegini hareketlerini anlayamadin mi duymadin mi
bende yok hissetmedim dedim..
sora arkamdan kulaklari duymuyor hissedememiş vah tüh diyerek bakti.. çok üzüldüm ağladim öle dedikleri için..
benim suçum neydi.. Engelli olmak suçmuydu bi evladini kaybetmek suç muyduu...
kendimi suçlamişim.. işte yüregim çok yandi..
duymuyorsam bebegimi hareketleri hissedememek anlayamamak suç muydu?
benim günahim neydi..
hiç bir melek annenin suçu YOK!!!
rabbim onu çok sevdi aldi.. şefaatçimiz olucak öteki dünyada...
çok zor biliyorum rabbim sabirlar versin yeniden anne olmaya nasip etsin inş.

Off Allah sabır versin
Bunun düşüncesi bile felaketken yaşaması

teselli edecek bir cümle yok..
Allah sabır versin...

@matmazel-Nora

Başın sağolsun arkadaşım inan ki çok üzüldüm.. Arkandan öyle konuşan insanları Allah'a havale ediyorum.. Benim sülalemde de işitme engelli kişiler var.. O yüzden seni çok iyi anlıyorum.. Bebeğin sesini anne karnında hiçbir anne duymaz.. Hareketler sadece hissedilir, onun da duymayla alakalı olduğunu hiç sanmıyorum.. Bazı bebeklerin hareketleri geç hissedilir mesela.. Rabbim bizlere sabır versin yoksa tahammülü çok zor bir durum yaşıyoruz. Anne oluyoruz ama bebeklerimiz yanımızda yok.. Bugün tam 40 gün oldu.. De ki enyalios bir gün aklından çıktı mı oğlun? Her gün her gece her sabah aklımda, kardeşleri de gelse ilk göz ağrımdı o benim.. Unutamam.. Cennet bahçelerinde koşuyor benim oğlum.. Hz. İbrahim ve Eşi Sare ilgileniyomuş cennet çocuklarıyla.. Bunlarla az da olsa teselli buluyorum.. Allahım dayanma gücü versin sana da bana da. .

Off Allah sabır versin
Bunun düşüncesi bile felaketken yaşaması

Sağol arkadaşım, Allah razı olsun..
Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Evlat acısını hiç bi' anneye yaşatmasın . . .

teselli edecek bir cümle yok..
Allah sabır versin...

Amin inşallah.. Sabırların en büyüğü lazım bizlere, benim gibi bebeğini kaybetmiş tüm annelere..
Sağolasın arkadaşım. .

Geçmiş olsun canım. Bende 5 ay öncesi ikiz bebeklerimi kaybettim. 5 yıllık tedaviden sonra tüp bebekle hamile kalabilmiştim. Erken doğumla kaybettim yavrularımı, aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum sizinle. 16 haftalık olmasına ragmen düşükten sonra gögüslerimden süt gelmeye başladı. Hergün ağladım,kabuslar gördüm, inileyerek uyandım. Ama zaman herşeyin ilacı. Geçmiyor ama hafifliyor. Ben çok sert bir insandım kolay kolay asla ağlamazdım şimdi içim yanıyor herşeye çok çabuk ağlıyorum. Rabbim acısını gösterdi sevincinide yaşatsın inşallah. Beterin beteri var Rabbim beterinden korusun.

Senin de başın sağolsun arkadaşım, rahim ağzı yetmezliğinden ikiz bebeklerini kaybeden bir kaç arkadaş daha var forumda, ben bir bebeğin acısına dayanamıyorum sizler iki can için ağlıyorsunuz.. Bende 20 haftalık doğum yaptım, sütüm de geldi lohusalık depresyonu da oldum.. Her gece kabus gördüm.. Etrafımda bebekler, bebek ağlama sesleri.. Çok zor bir süreç. Her lohusanın bebeği yanında bizim yok.. Ben de hep alttan alırdım insanları, şimdi ufak bir şeye bile gemileri yakasım var! Amin Rabbim tekrarını yaşatmasın.. İkinci gebeliiğimde dikiş atılacakmış bakalım zaman herşeyin ilacı...

Çok üzüldüm Rabbim sabır versin sağlık versin size.
Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bir daha.

Çok üzüldüm Rabbim sabır versin sağlık versin size.
Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bir daha.

Amin arkadaşım sağolasın. .
en önemlisi sabır zaten bu süreçte.. Rabbim sabredenlerden eylesin..

Enyammmm çok üzgünüm Rabbim kalbine ferahlık versin duaya ihtiyacın var kuzummm

Kuzum duaya ihtiyacım var evet..
Rabbim yeniden nasip etsin ama bu kez sağlıkla kucağıma alayım inşallah..

Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bende 46 gün oldu Gülgüzeli evladımı kaybedeli çok zor evlad acısı Rabbim hiç kimseye göstermesin. Çok özlüyorum yavrumu çok. Anne kuzu canımdan can dualaşalım inşaAllah ferahlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…