Başınız sağolsun mevlam size sabır versin ...
Seni en iyi anlayanlardanım bende ilk yavrumu erken doğumla ikinci yavrumu düşükle kaybetmiş bir anneyim. Zaman geçiyor acılar diniyor kimseyi dinleme , elbette Mevlam yeniden anneliği tatdıracak yeniden o kalp seslerini duyacaksın inşallah Mevlam cümleye içinde banada kendi katından hayırlı evlat evlatlar nasip etsin inşallah.
Acını yaşacayacaksın,ağlayacaksın çünkü ana yüreğimiz var ama sakın kendini hırpalar derecesinde isyana düşme bacım sabır ve zaman senin için bizler için en iyi ilaç yaşayamayan anlayamaz başına gelmeyen kimse bilemez bu acıyı yavrularımız şuan en güzel yerdeler ve bize Mevlamın izniyle şefaat edecekler cennet kapısında bizleri bekleyecekler onların yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışlasın inşallah yiyecek ekmeği içecek suyu bu dünyada yokmuş o yüzden Mevlam sadece kendi için yaratmış, ruhu vardı bir beden gerekiyordu o da senin rahminde hayat buldu kimseye nasip olmaz canım dua et bol bol
ben 9 yıldır uğraşıyorum şuanda da evlat sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum. Mevlam bir zaman geldiğinde bizimde yüzümüzü gülderecek inanıyorum.
Sizin de başınız sağolsun.. Evlat acısı en büyük acılardanmış onu anladım..
Rabbimin imtihanı.. Bize hamd evinden bir kapı açılacakmış..
Evlatlarımız annem babam nerede diye sual edeceklermiş..
Rabbim onların şefaatine nail olmayı nasip eylesin inşallah..
Dünya fani dünya.. Orası sonsuz biliyoruz ve inanıyoruz..
Ağlıyorum arkadaşım ağlamaz mıyım? Bugün 1 hafta oldu..
Gözümün yaşı kurumadı, lakin isyana hiç düşmedim,
Resul bile ağlamış evlat acısından..
Üstüne denilecek bir cümle bulamıyorum..
Rabbim kimseye yaşatmasın, çok zor...
Amin canimSağol canım evet hatırlıyorum..
Allah razı olsun..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu.. Bana da sabır versin..
Allah razı olsun arkadaşım..Allah sabir versin.
allah ım sabır versin o acının nasıl oldugunu bilirim Allah ım acını hafifletsin hayırlı bir evlat nasip atsin inşallahAllah razı olsun arkadaşım..
Bugün tam 40 gün oldu..
Off Allah sabır versin03.01.2016 da erken doğumla bebeğimi kaybettim..
İlk bebeğimdi, 3 sene beklemiştik gelmesini...
Geceleri uyuyamıyorum sürekli kabus görüyorum..
Bu acının tarifi yok, üzerine bir de lohusalık eklenince
durumum çekilmez oldu...
teselli edecek bir cümle yok..03.01.2016 da erken doğumla bebeğimi kaybettim..
İlk bebeğimdi, 3 sene beklemiştik gelmesini...
Geceleri uyuyamıyorum sürekli kabus görüyorum..
Bu acının tarifi yok, üzerine bir de lohusalık eklenince
durumum çekilmez oldu...
Off Allah sabır versin
Bunun düşüncesi bile felaketken yaşaması
teselli edecek bir cümle yok..
Allah sabır versin...
Geçmiş olsun canım. Bende 5 ay öncesi ikiz bebeklerimi kaybettim. 5 yıllık tedaviden sonra tüp bebekle hamile kalabilmiştim. Erken doğumla kaybettim yavrularımı, aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum sizinle. 16 haftalık olmasına ragmen düşükten sonra gögüslerimden süt gelmeye başladı. Hergün ağladım,kabuslar gördüm, inileyerek uyandım. Ama zaman herşeyin ilacı. Geçmiyor ama hafifliyor. Ben çok sert bir insandım kolay kolay asla ağlamazdım şimdi içim yanıyor herşeye çok çabuk ağlıyorum. Rabbim acısını gösterdi sevincinide yaşatsın inşallah. Beterin beteri var Rabbim beterinden korusun.
Çok üzüldüm Rabbim sabır versin sağlık versin size.
Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bir daha.
Enyammmm çok üzgünüm Rabbim kalbine ferahlık versin duaya ihtiyacın var kuzummm
Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bende 46 gün oldu Gülgüzeli evladımı kaybedeli çok zor evlad acısı Rabbim hiç kimseye göstermesin. Çok özlüyorum yavrumu çok. Anne kuzu canımdan can dualaşalım inşaAllah ferahlayalımAh annem bir hafta oldu sen benden gideli.. sanki bi' ömür geçmiş gibi.. öyle içim acıyo ki.. Bu acıya tarif bulamıyorum, her gelen senin nasıl gittiğini soruyo.. Onlara "bebeğim öldü" diyemiyorum.. O ölüm kelimesi çıkmıyo ağzımdan, sana yakışmıyo be annem.. Bi' ömürlük hayaller kurmuştum ben seninle.. sen benim karnımda tekmeler atarken.. Ne umutlarımız vardı bizim bebeğim, baban gelecek kışa yavrumuzla gireceğiz diye kar yağdığında sevinmişti.. Ben de babana, terasımızda minik bir kardan adam yaparız yavrumuza demiştim, gülüşmüştük.. Şimdi hepsini acıyla hatırlıyorum, biliyorum bizim hayallerimiz sonsuzlukta yaşanacak.. Sen gelip eteklerimden tutacaksın, anne gitme diyeceksin.. Biliyorum annem ama yüreğime anlatamıyorum.. Acın tarifsiz, şu an ağlayarak yazıyorum.. Seni bir ömür özleyeceğim bebeğim.. Seni bir ömür unutmayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?