Evlat acısı, yüreğimi yaktı....

ne kadar şuursuz gerizekalı insan var ya?! bi daha doğurursun ne demek yani?
sanki ısmarlama oluyor böyle.
tamam, inşallah tekrar hamile olacaksın, bebeklerine kavuşacaksın ama bu tarz söylemek, hele de lohusa bir anneye, ne kadar düşüncesizce ya.
boşver sen onları canım benim, istemiyorsan da reddet insanları bırak gelmeyiversinler böyle densizce konuşacaklarsa, senin acın sana yetiyor zaten.
ve arkadaşların da dediği gibi içine atma, ne zaman istiyorsan ağla tutma kendini.

Canim Allah rahmet eylesin
Biz senle aynı topikten gebelik deneyimlerimizi paylaşıyorduk
Belki hatirlarsin
İnşallah Rabbim acina yüreğine su serpsin
En hayırlı olan en yakın zamanda kucağını sağlıklı hayırlı bebislerle doldursun
Eşine de sana da ailelerinize de baş sağlığı diliyorum...

Sağol canım evet hatırlıyorum..
Allah razı olsun..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu.. Bana da sabır versin..

Dualarım seninle acını yürekten paylaşıyorum arkadaşım. Meleğin seni cennetten koruyacak.
Sana ve eşine sabır diliyorum.

Bir annenin başına gelebilecek en tarifsiz acı.
Allah sabır versin arkadaşım. Rabbim kucağını tez vakitte doldursun İnşallah.

Rabbim dayanma gücü versin. Sabirla ve destekle çabuk atlatirsiniz İnsallah

Şuanda okuyunca yine gözlerim doldu. Seni en iyi ben bizler anlayabiliriz. Bende nisan ayında 27 haftalık erken doğum yaptim oğlum bir hafta yaşadı ciğerleri gelişmemişti. Allahım bu acinın tarifi yok kelimelerle anlatma şekli yok. Lütfen isyana düşme meleklerimiz bizi orada bekleyecek kim bilir orada arkadaş olacaklar ondan isyan etme. Melek annesi olmak bizlere kısmet oldu. Derler ki evladını kaybeden annenin yüreğinde 40 mum yanar hepsi söner sadece 1 tanesi yanmaya devam eder. Allah kimseye kaldiramayacagi yükü vermez biz demekki Allah katında bu yükü kaldırabilecek insanlarmisiz. Şimdi imtihanımiz isyana dusmeden sabretmek. Lohusasin yanliz kalma kim sana iyi geliyorsa onun yanında ol. Ben baş sağlığına insanlar geldikçe kahroluyordum daha çok. Birde orada daha gencsin yine olur ya hasta olsaydı ya buyutup yetiştirip kaybetseydin bilmem ne bir suru laf ilk zaman onları kovmak istiyordum ben bebegimi kaybettim cebimden taş düşmedi karnim dolu gittim karnim elim kucagim bos dondum gogsumde sut gozumde yas kaldi ya dünyaya bir canlı geldi ve gitti hem gelen gidenin yerini mi doldururmus içimden saydiriyordum. Ama şuan onlarda kendi acilarindan haklı bana teselli etmek için söylüyorlar ama bazen teselli etmemek sessiz kalıp acina ortak olmak daha iyi gibi geliyor insana. Ben sonra lohusaligim bitene kadar annemde kaldım. Şimdi tekrar bebek istiyoruz Rabbim nasip ederse inşaallah. Tüm kontrollerini sebeplerini araştır canım. Basın sağolsun. Rabbim sabır versin. Tez vakitte kucağına sağlıkla alabileceğiniz acini hafifletecek evlatlar nasip etsin Allah im sana ve tüm bu acıları yaşayan melek annelerine.

Başınız sağolsun Rabbim sabır versin. Sabır dileyin.icinizi rahatlatmaya çalışın. Rabbim zamanı geldiğinde sizi hayırlı bi evlatları mujdeleyecektir eminim. Dualarim sizinle allah sabır versin. Meleğiniz emin ellerde bununla avunun.

Başın sağolsun.Rabbim sabırlar versin, tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Oyyy ben sana kiyamam kuzumm ( evlat acisi cok zorr rabbim kimseye yasatmasn bende 5 ay oldu dogum yapali ve hala bebegimi kucagima alamadim cunku halla yogun bakimda cok zor rabbim kimseyi evladiyla sinamasin sabret cnm Allah buyuk... sabirli ol ve hamile kalmayi dusun sakin korunma doktorlar korunmayi oneriyo ama sen dinleme rabbim gonlune ferahlik versin hayirli evlatlar nasib etsin insallah

vadesi o kadarmis uzulmeyin soylemek kolay ama ......sabredin Allah azzevecelle size hayirli evlatlar nasip etsin uzulmeyin siz toparlanmaya bakin imtihandir

Allah sabır versin ama Rabbim onu günahsız bir melek olarak almış yanına üzülmeyin öbür dünyada size şefeatci olucak inşallah ve o hep sizin kalbinizde yanınızda olucak k yaşasaydı annesinin üzülmesinj istemezdi dimj metin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…