evlat ayrımı yapmak

kardelenesin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
84
12
48
merhabalar biz 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek. annem evlat ayrımı yapıyor ve biz buna çok üzülüyoruz annemin iki evi var birinde kendi birinde kiracı var kiracının kira parasını her ay ağbim alıyor bundan öncede annem evi sattı ve bir miktar yani 30 milyarını ağbime verdi seneler geçti ağbim o parayı anneme vermiyor annemde hiç sesini çıkarmıyo.şimdide kirayı alıyo ve ben bunu söyleyince bana kızdı ve küstü bu arada ağbimin durumu oldukça iyi evi arabası dükkanı var.hepsi kendini kredili falan bile değil..bizler yani diğer 3 çocuk ev kredisi kredi falan ödüyoruz üstelik ablam boşandı geldi onun daha çok ihtiyacı var diye düşünüyorum siz olsanız napardınız...çok üzülüyorum..

Bu durumlar gerçekten çok can sıkıcı, kimin nasıl mantıkla hareket ettiğini bilemiyoruz. Annenizin değil abinizin duşunmesi lazım madem durumu iyi...

Abi düşünmedikten sonra anne ne yapsın? Koskoca adam artık doğruyu yanlışı görebilir. Belki de anne de öyle yapmak istiyor ama abi izin vermiyor?

msalesef bir çok ailede var bu ayrım.Abiniz de ne rahatmış,ben olsam kardeşlerim de var der,alamam.Yani asıl sorun abiniz,hadi anneniz çok seviyor ,mantıklı düşünemiyor,abiniz nasıl alıyor

valla ben olsam helali hoş olsun derdim kardeş kardeş bilmiyorum ama ben biraz fazla düşgünüm abime ben yemiyim o yesin ben almıyım o alsın hep böleydi annemin babamın ne mirası varsa abime verdim ben ama bilirimki benim tırnagıma zarar gelse benim abim dünyayı yıkar başlarına senin abin düşüncesiz sanırım ablan eşinden boşanınca ona sahip çıkmadımı ??

maalesf bir çok ailede var
benim ailemde kardeşim,eşimin ailesinde ablası üstün tutulur
ve hiç bir şey yapamazsınız,canınızın sıkıldığı ile kalırsınız cnm
biz de öyle çünkü,ben de artık umusamıyorum

ev kirası için ablama demediğini bırakmadı 1 lirası varmış kızın cebin de parayı yolla ağbi dedi yolladım diye kızı bir gün boyunca oyaladı sonrada kavga ettiler telefonda yollamıyaca sana o parayı nerden bulursan bul dedi bunuda annem duydu yani aklım almıyor artık

msalesef bir çok ailede var bu ayrım.Abiniz de ne rahatmış,ben olsam kardeşlerim de var der,alamam.Yani asıl sorun abiniz,hadi anneniz çok seviyor ,mantıklı düşünemiyor,abiniz nasıl alıyor
sorun bence annemde buna göz yumuyor çünkü ağbim iki sahte gözyaşı döküyor alıyor bize gelince yok

Klasik erkek evladını el üstünde tutan aile modeli. Yapacak birşeyin yok tatlım, abin duruma sesin çıkarmadıktan sonra, ki onunda işine geliyordur. Ailenle açık açık konuşup üzüntünü dile getir anlarsa anlar, anlamazsa yapacak birşey yok yani

kusura bakmayın ama size kalmadı annenizin ve babanızın ne türlü emeklere aldığı evin yada kiranın kime verileceği kararı ister ağabeyinize verir ister satar parasını yer ister kuruma bağış eder unutmayınız ki bu para onların

Buna katilmiyorum. Niye derseniz, Annesi yarin bir gun hastalanip dustugunde eminim ki abi bakmiyacak. Gene bu bakim isi, hem maddi hem manevi diyer 3 kardese kalicak.

Aileler bir cocuguna para veriyorsa, bolusturup hepsine vermeli bence. Biri has evlatlari diyerleri sokaktan bulma deyil sonucta.

Yada hic birine vermiyecek.

Üzüldüm duruma gerçekten annenizlr konuşmanız lazım, abiniz bu konuya çözüm bulmak istemiyor gibi geldi bana sonuçta ekstradan gelen bir para var eline bu hoşuna gidiyordur, annenizin artık bu işe el atması lazım gibi, ablanız için şuanda ihtiyacı olduğunu en azından bir süre ablanızın alması gerektiğini bir şekilde anlatabilirsiniz belki... Allah yardımcınız olsun...

En çok ağabeyinizin ağlak yapmasına şaşırdım. Madem işi-gücü var, bir kiradan gelecek para ne kadar ki ağlanıyor

Durumu kötü de siz bilmiyor olmayasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…