- 23 Kasım 2012
- 84
- 12
- 48
- Konu Sahibi kardelenesin
-
ev kirası için ablama demediğini bırakmadı 1 lirası varmış kızın cebin de parayı yolla ağbi dedi yolladım diye kızı bir gün boyunca oyaladı sonrada kavga ettiler telefonda yollamıyaca sana o parayı nerden bulursan bul dedi bunuda annem duydu yani aklım almıyor artıkvalla ben olsam helali hoş olsun derdim kardeş kardeş bilmiyorum ama ben biraz fazla düşgünüm abime ben yemiyim o yesin ben almıyım o alsın hep böleydi annemin babamın ne mirası varsa abime verdim ben ama bilirimki benim tırnagıma zarar gelse benim abim dünyayı yıkar başlarına senin abin düşüncesiz sanırım ablan eşinden boşanınca ona sahip çıkmadımı ??
sorun bence annemde buna göz yumuyor çünkü ağbim iki sahte gözyaşı döküyor alıyor bize gelince yokmsalesef bir çok ailede var bu ayrım.Abiniz de ne rahatmış,ben olsam kardeşlerim de var der,alamam.Yani asıl sorun abiniz,hadi anneniz çok seviyor ,mantıklı düşünemiyor,abiniz nasıl alıyor
sorun bence annemde buna göz yumuyor çünkü ağbim iki sahte gözyaşı döküyor alıyor bize gelince yok
kusura bakmayın ama size kalmadı annenizin ve babanızın ne türlü emeklere aldığı evin yada kiranın kime verileceği kararı ister ağabeyinize verir ister satar parasını yer ister kuruma bağış eder unutmayınız ki bu para onların
kime verirlerse versinlerle olmuyor işte...senin iki kuruş dediğinle insanlar bir ay geçiniyoHerkes kendi ayakların üstünde durmayi bilirse anne babanin iki kuruşuna uzulmeye gerek olmaz... kime verirlerse verirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?