evlat ayrımı yapmak

annemle konuştum sanki parayı ben kendime istiyormuşum gibi bir tavır sergiledi oysaki ben onun için söylemiştim bana kızdı ve küstü iki gündür konuşmuyo.

doğru diyorsun olan bana oldu ben üzüldüm annem üstelik parayı onun için isteğim halde bana küstü

kime verirlerse versinlerle olmuyor işte...senin iki kuruş dediğinle insanlar bir ay geçiniyo

Paranin gittiği kişi abiniz yalniz. Yoldaki biri değil. Benim annem babam kardeşime ev de verse araba da helali hoş olsun derim. O bir aylik parayla zengin de olmam fakir de değil mi? Calisir en güzelini yaparim kendime çok gözüm varsa.

Herkes kazandigi paranin tasarrufunu kendi yapmakta özgür.

Annenin ve abiniz bilerek ve isteyerek hakkınızı yiyor nokta...

benim hakkımı yiyerek mal mülk sahibi oluyorsa sesim çıkar valla

siz evli misiniz peki belki de evlisiniz diye kocanız ilgilenmeli sizinle ev alacaksa o almalı diye düşünüyordur ayrıca anneler erkeklere daha ayrımcı davranıyorlar ileride bakar filan diye herhalde yani kız evlat el oğlu evinde bana nasıl bakacak deyip bakabilecek olana veriyor siz de toplanığ konuşmalısınız o zaman abinizle konuşun evin araban dükkanın var bizim de ihtiyacımız var deyin boşanan ablanız annenizin evinde mi kalıyor belki de o yüzden aldırmıyordur zaten benim yanımda kalıyor diye anneniz ama bu konuyu toplanıp anneniz de varken konuşmak da yarar var.

evliyim ama parayı ben kendime istemedim zar zor geçiniyorsunuz anne bak ağbimden kirayı iste dedim ablamda geldi çocukların okulu falan sıkışıyorlar dedim ondan parayı isteyemezmiş kurban kesmiş sıkışıkmış öyle dedi bende kızınca tek o mu sıkışık diye küstü ve konuşmuyor benimle

Sizin yeeinizde olsam , Madem annen abine veriyor hepsini , bende eve yardim etmezdim.
Sordugundada abimden iste derdim...

Haksizliga asla gelemiyorum...
Sinir ediyor boyle seyler beni ....

annemle konuştum sanki parayı ben kendime istiyormuşum gibi bir tavır sergiledi oysaki ben onun için söylemiştim bana kızdı ve küstü iki gündür konuşmuyo.

O zaman yapabileceğiniz birşey kalmıyor gibi belki abinizde konuşmayı deneyebilirsiniz inşallah bir çözüme kavuşur..

Anneniz yillarin birikimini istedigine verir,
Elbette makbulu esit bolusturmesi bence,
Ama kadin oyle istiyorsa ne yapabilirsiniz ki...
Resit olduktan sonra anne babanin eline bakip mal mulk kavgasi cikarmayi anlamiyorum.

hakkim da hakkim diye madem israrciysaniz o evlerde vefat eden bir akrabanizin da hakki varsa size dusen payi almak icin dava acin,

Tabi oncesinde annenizin aglayana verdigi gibi bir durum oldugundan eminseniz soyleyin biraz da ablaniz aglasin

Var oyle anneler
Benim anneannemde kucuk kizina(kucuk teyzem) veriyo hem kirayi hem dedemin maasini ev alcam ona diyo
Allah muhabbetlerini arttirsin bildigim tek sey _sey yapan yaraniyo(anladiniZ iste)
Yiceksin yolucaksin isticeksin yaranirsin
Benim annem karismaz etlisini sutlusune ne derlerse hee der garibim
Bu da hak yemektir bu da kul hakkina giriyo
İnsan nasil evlat kayirir aklim almiyo bu insanlar bi enteresan dostum.

diğer erkek kardeşinize karşı nasıl peki?

Çok sinir oluyorum böyle durumlara ya ayırım yapıyorsun diyince de senden kötüsü olmaz eminim ki

nasıl görmediğiniz biri hakkında hüküm verebiliyorsunuz? birde eminim ki demişsiniz ayrıca ağabey bakar yada bakmaz bu anne ve ağabey arasındaki bir çizgidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…