- 23 Kasım 2012
- 84
- 12
- 48
- Konu Sahibi kardelenesin
-
hayır hayır asla kötü değil bankada parası bile varmışEn çok ağabeyinizin ağlak yapmasına şaşırdım. Madem işi-gücü var, bir kiradan gelecek para ne kadar ki ağlanıyor
Durumu kötü de siz bilmiyor olmayasınız?
annemle konuştum sanki parayı ben kendime istiyormuşum gibi bir tavır sergiledi oysaki ben onun için söylemiştim bana kızdı ve küstü iki gündür konuşmuyo.Üzüldüm duruma gerçekten annenizlr konuşmanız lazım, abiniz bu konuya çözüm bulmak istemiyor gibi geldi bana sonuçta ekstradan gelen bir para var eline bu hoşuna gidiyordur, annenizin artık bu işe el atması lazım gibi, ablanız için şuanda ihtiyacı olduğunu en azından bir süre ablanızın alması gerektiğini bir şekilde anlatabilirsiniz belki... Allah yardımcınız olsun...
aynenbizimde başımızda var..nefret ediyorum böyle annelerden..
doğru diyorsun olan bana oldu ben üzüldüm annem üstelik parayı onun için isteğim halde bana küstüKlasik erkek evladını el üstünde tutan aile modeli. Yapacak birşeyin yok tatlım, abin duruma sesin çıkarmadıktan sonra, ki onunda işine geliyordur. Ailenle açık açık konuşup üzüntünü dile getir anlarsa anlar, anlamazsa yapacak birşey yok yani
malesef..Ağbi yazmayaydın iyiydi
kime verirlerse versinlerle olmuyor işte...senin iki kuruş dediğinle insanlar bir ay geçiniyo
benim hakkımı yiyerek mal mülk sahibi oluyorsa sesim çıkar vallaParanin gittiği kişi abiniz yalniz. Yoldaki biri değil. Benim annem babam kardeşime ev de verse araba da helali hoş olsun derim. O bir aylik parayla zengin de olmam fakir de değil mi? Calisir en güzelini yaparim kendime çok gözüm varsa.
Herkes kazandigi paranin tasarrufunu kendi yapmakta özgür.
aynen hakkımı helal etmiyorum dedim hiç sesleri çıkmıyor insanda yüz olmalı gurur olmalıAnnenin ve abiniz bilerek ve isteyerek hakkınızı yiyor nokta...
İyi , ciksin o zaman:)benim hakkımı yiyerek mal mülk sahibi oluyorsa sesim çıkar valla
evliyim ama parayı ben kendime istemedim zar zor geçiniyorsunuz anne bak ağbimden kirayı iste dedim ablamda geldi çocukların okulu falan sıkışıyorlar dedim ondan parayı isteyemezmiş kurban kesmiş sıkışıkmış öyle dedi bende kızınca tek o mu sıkışık diye küstü ve konuşmuyor benimlesiz evli misiniz peki belki de evlisiniz diye kocanız ilgilenmeli sizinle ev alacaksa o almalı diye düşünüyordur ayrıca anneler erkeklere daha ayrımcı davranıyorlar ileride bakar filan diye herhalde yani kız evlat el oğlu evinde bana nasıl bakacak deyip bakabilecek olana veriyor siz de toplanığ konuşmalısınız o zaman abinizle konuşun evin araban dükkanın var bizim de ihtiyacımız var deyin boşanan ablanız annenizin evinde mi kalıyor belki de o yüzden aldırmıyordur zaten benim yanımda kalıyor diye anneniz ama bu konuyu toplanıp anneniz de varken konuşmak da yarar var.
annemle konuştum sanki parayı ben kendime istiyormuşum gibi bir tavır sergiledi oysaki ben onun için söylemiştim bana kızdı ve küstü iki gündür konuşmuyo.
diğer erkek kardeşinize karşı nasıl peki?merhabalar biz 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek. annem evlat ayrımı yapıyor ve biz buna çok üzülüyoruz annemin iki evi var birinde kendi birinde kiracı var kiracının kira parasını her ay ağbim alıyor bundan öncede annem evi sattı ve bir miktar yani 30 milyarını ağbime verdi seneler geçti ağbim o parayı anneme vermiyor annemde hiç sesini çıkarmıyo.şimdide kirayı alıyo ve ben bunu söyleyince bana kızdı ve küstü bu arada ağbimin durumu oldukça iyi evi arabası dükkanı var.hepsi kendini kredili falan bile değil..bizler yani diğer 3 çocuk ev kredisi kredi falan ödüyoruz üstelik ablam boşandı geldi onun daha çok ihtiyacı var diye düşünüyorum siz olsanız napardınız...çok üzülüyorum..
Çok sinir oluyorum böyle durumlara ya ayırım yapıyorsun diyince de senden kötüsü olmaz eminim kimerhabalar biz 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek. annem evlat ayrımı yapıyor ve biz buna çok üzülüyoruz annemin iki evi var birinde kendi birinde kiracı var kiracının kira parasını her ay ağbim alıyor bundan öncede annem evi sattı ve bir miktar yani 30 milyarını ağbime verdi seneler geçti ağbim o parayı anneme vermiyor annemde hiç sesini çıkarmıyo.şimdide kirayı alıyo ve ben bunu söyleyince bana kızdı ve küstü bu arada ağbimin durumu oldukça iyi evi arabası dükkanı var.hepsi kendini kredili falan bile değil..bizler yani diğer 3 çocuk ev kredisi kredi falan ödüyoruz üstelik ablam boşandı geldi onun daha çok ihtiyacı var diye düşünüyorum siz olsanız napardınız...çok üzülüyorum..
Buna katilmiyorum. Niye derseniz, Annesi yarin bir gun hastalanip dustugunde eminim ki abi bakmiyacak. Gene bu bakim isi, hem maddi hem manevi diyer 3 kardese kalicak.
Aileler bir cocuguna para veriyorsa, bolusturup hepsine vermeli bence. Biri has evlatlari diyerleri sokaktan bulma deyil sonucta.
Yada hic birine vermiyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?