Evlat baskaymis

Son yazdığın ne demek canım daha çok açar mısın ?
Peditus tarzi neden icemeyecek başka hangi ilaçlar ve neden 37.5 geçemeyecek

Atesi cikmaya basladiginda sakin sirkeli su filan yapma.. cocugun kiyafetlerini cikar.. gecede ince biseler giydir.

Bebeğim dün gece kustu neyden olabilir ?
Lütfen tecrübe ve bilginizi paylasin.

Bi
Benim kizimin da atesi var.. islak havlu duş biraz dusurduk tekrar yukselirse hastaneye goturcez bizde... gecmis olsun

Ben ne yapicam şimdi babası hastaneye götürdü . Evde doğru düzgün hiç bir şey yemedi. Çok moralim bozuk

Ben ne yapicam şimdi babası hastaneye götürdü . Evde doğru düzgün hiç bir şey yemedi. Çok moralim bozuk
Allah şifa versin inşallah. Teşhis konulmuş inşallah yavrunuz tedavi surecinden sonra iyileşecektir. Diğer anneler için tavsiyem rota virüsü aşısını yaptırmalarıdir. Devlet bu aşıyı yapmıyor özel bir asi.

Istanbulda hastaneler tıklım tıklım çocuk ve hepsine aynı hastalık bulaşmış. Bugün oğlumun 2. Günü hastanede yatisinin beslenmesi olmadığı için devamlı serum veriyorlar

Istanbulda hastaneler tıklım tıklım çocuk ve hepsine aynı hastalık bulaşmış. Bugün oğlumun 2. Günü hastanede yatisinin beslenmesi olmadığı için devamlı serum veriyorlar
Gecmis olsun tekrar.. benim kizimda iki gundur atesi vardi en sonunda dun goturduk doktora bogazinda iltihap var dedi... antibiyotik verdi atesi dustu simdi biraz daha iyi.. ama hirilti devam ediyor... inssaah duzelir bebeginiz

Bebeğimin durumu daha iyiye gitmeye basladi. Beni burada teselli eden güzel dualar eden motive eden herkese teşekkür ediyorum. Hastaneden çıktı artık evde bakılacak . Yeme içmesi izlenecek yağ ve şeker yasak. 2-3 hafta güzel beslenirse vücudundan o pislik virus tamamen atilirmis.
Küçük bebegimi karantina altına aldık ona da bulasmasindan korkuyoruz bu şekilde idare edeceğiz .

Neden aşı yaptırmadınız? Rota virüsü ciddi anlamda bulaşıcıdır, eşyadan, hapşırıktan, sizden bile küçük bebeğinize bulaşabilir. Hasta olan çocuğunuzla ilgilendikten sonra ellerinizi iyice yıkayıp bebeğinizle ilgilenin. Çok çok geçmiş olsun...

Merhaba pekikızınızın neden nöbet geçirdiği belli mi.benim kızımda bir hafta önce kucağımda yığıldı 20sn kadar baygınlık hali gibi ama seslenince gözünü açıyordu.çok Şükür tekrar etmedi ama dontor epilepsi şüphesi duydum dedi ve eeg çektik sonuç temiz fakat tekrar edeceğiz 1,5 ay sonra bir daha bakalım dedi ben de kafa karışık araştırıyorum

Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
aşı yaptırmamıştınız?
Bebeginiz de 3 ve 5 aylarda rota aşısı olabilir kaç aylık bilmiyorum ama ihmal etmeyin.
Aşılı bebekler daha kolay ve hafif atlatıyor.

Bir yakınımın çocuğu da aynı sekildeydi.o da rota virüsü dediler.iki hafta hastanedeydi ama çok çok kötü zor bir durum.bir gece kaldım yanlarında.kortizon veriyorlardı galiba.aniden ateş yükselip düşebiliyor.iyi tek yani var doktoru bu virüse direnirse vücudunun bağışıklık sistemi güçlenecek dedi.şimdi çocuk çok iyi.o süreçte biraz zorlandı anne oğul

Rota virusunu atlattık yeniden konuşulmuş üzerinden zaman geçti. Ama şunu anladım ki aşı kesinlikle yaptirilmaliymis.
Küçük bebeğim de şanssız bebeklerden ona da aşı yaptıramadik. Hasta oldu aşı döneminde hemsiremiz hasta olan bir çocuğa bu aşının ağır geleceğini söyledi. Hastalıkları da ağır grip balgam bağırsak problemi ve aşırı kusma . Bunlar tedavi edildi ama aşı zamanı geçti. Inşallah ona bulasmaz. Kışın mümkün olduğu mertebe dışarı çıkmamak gerek.

Bu çok kötü bir tavsiye. Artk ilik suyu bile tavsiye etmiyor doktorlar. Ateş aninda sadece hafif giydirilir, 38.5ün üstündeyse şurub verilebilir (biraz çocuğun haline bakarakta) ve su tüketimine dikkat edilmeli. Suyun içine konulmamali çocuk.

Havale aninda ise en önemli şey yan yatirilip, nefes borusunu açik tutulmasidir.

Kızım da o zamandan sonra bir daha tekrarlamadi ve araştırıldı eeg çekildi testler yapıldı bir sorun bulunamadı. Suan genetik tarama sonuçlarını bekliyoruz. Ama kızıma konulan tanı şuan non epileptik paroksismal-myoklonus. Epilepsi değil ama epilepsi benzeri bir nöbet. Yani birden başlayan ve sonra kendiliğinden geçen bir durummuş. Tedavi gerektirmiyormus. Bizim en büyük yardımcımız çektiğimiz videolar olmuştu. Siz de inşallah tekrarı olmaz ama tekrarlar da muhakkak videoya alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…