Evlat baskaymis

Sizi o kadar iyi anliyorum kiii suann ..okurken tuylerim urperdi.Gercekten cok zor bir durum..
Benimde oglum 1.5 yasindayken havale gecirdi ve biz sizin kadar sansli degildik evde yasadik bu durumu hala aklima geldikce aglarim :-(
Gece hirlama sesine uyandik esimle sonra gozleri kaydi ve bayildi ,ağzi kilitlendi dili geriye kaçti ,suya tutmamiza rağmen kendisine gelmedi ve sonra aşiri bir titreme geldi vucuduna ...O an ben bittim ayaklarimin bagi cozuldu yigildim kaldim ...
Sonra hafiften kendine geldi ve hastaneye gittik.
1 gun gozlem altinda kaldiktan sonra taburcu olduk .Allaha cok sukur hicbir etkisi kalmadi ve suan saglikli.6.5 yasinda.

Rabbim sağlık versin yavrularımiza geçen gün bizde ateşle gittik doktora bayağı zor oldu

Çocuklarımızın bağışıklığı düşük artık hastalıklar enfeksiyonlar güçleniyor olabildikce iyi beslemeliyiz :)

Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın ins

Burnumun direği sızladı resmen, ben karnımdaki sessiz kalınca ödün kopuyor siz Kim bilir ne hale geldiniz. Allah bir daha yaşatmasın inşallah, geçmiş olsun.

Sayin konu sahibi arkadasim meslegi DR luk disinda olan hicbir kimsenin iyi yada kotu yorumlarini dikkate almayin. Egitimi olan kisidir dogrusunu bilen. Sadece ve sadece dr lari dinleyelim sevgiler:)

kizim 37.5 la oglum 39.5 la havale gecirdi. onleyemezsiniz. ates yukselir yukselmez hastaneye gidin. takipli doktorunuz hastaneniz olsun. atese bagli degil havale.. ama atesli havale daha iyi. yapilan bir arastirmaya gore havale geciren cocuklar daha zeki oluyormus. zugurt tesellisi.
yuregim agzimda yasiyorum ben de. neyseki hastanedeymissiniz. oglum gecirdiginde de hastanedeydik. ayni seyleri yasadik. ses duymayi bekledim dakikalarca...
doktorumuz suan icin norolojiye yonlendirmedi bizi. insallah siz dd biz de birdaha yasamayiz... doktora sarilip olmedi degil mi dedigimi biliyorum. cok zor. bi sure gozunuzun onunden gitmeyecek.
allah yardimciniz olsun.

biz 3 gun yattik hastanede ates kontrol altina alinincaya kadar cikmadik. ama suan hastaneler de mikrop yuvasi baska hastaliklar da kapabilir. iki kere yasadim iki ayri bebegimde. biri evde biri hastanedeydi oglum gecirdiginde, kizim gecirsiginde biri kucagimda biri mememdeydi.
kizimla beraber gitmistik oglum ateslendiginde herseye sahit oldu. 3 yasinda daha oglum da 1.5 yasinda. biyandan ona hissetirmemek bir yandan oglumun sesini beklemek. cok zordu. Allah beterinden saklasin.
birdaha gecirmeyecegini dusunun. ates aninda soguk uygulama yapin. baska care yok. ates dusurucu icin de cok beklemeyin.

Çok hafif soğuk algınlığı kızımı şimdi derhal hastaneye götüreceğim icim sızladı okurken ,çok geçmiş olsun

Kız aklım çıktı okurken.. çok şükür iyiymiş şimdi. Çok geçmiş olsun.

Hastalıklar elbet olacak. Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür imkanlar var. Çocuklarımızı ihtiyaç durumunda hastaneye götürebiliyoruz. İlaç alabiliyoruz. Allah bu imkanlara sahip olmayanların yardımcısı olsun. Her zaman söylüyorum, keşke şu çocuklar hiç hastalanmasa.

Belki hayatında duyduğun en güzel ses o ağlama sesi olmuştur. Rabbim bir daha yaşatmasın. Evladını sana bağışlasın. Bununla gelmiş geçmiş olsun.
Benim de oğlum yaramazdı ama çok hasta olurdu .Hastalanınca hadi kalk ortalığı bi dağıt derdim.Çok iyi anladım seni.

Yorumlarınız o kadar güzel geldi ki bana.
Benden daha tecrübeli anneleri okumak daha da iyi geldi.
Iyi ki varsınız.
Daha yeni elime alabildim telefonu .

Benim oğlumun çıkan dişleri az da olsa hep ateşli çıkar. Ilk defa bu kadar yükseldi .
Ama yavaş yavaş yükseldi . Gece boyu ateş vardı ben hep düşürmeye yönelik şeyler yaptım . Ilık banyo 3 saatte bir ateş düşürücü şurup .
Ayaklarının altına limon sürdüm ama nafile. Ateş 37-38-39 larda gitti geldi en son düşmeyecek bu ateş deyip de hastaneye gittik orda olan oldu zaten. Haraketle ilgili hiç bir bilgim yoktu başımıza gelmez sandım hep tedbir alıyoruz diye. Ama her konuda bilgi sahibi olmak gerekiyormuş eğer evde olsaydı havale ben o an soğukkanlı olmayı bırakın bayilirdim o an . Hastanede bile nerdeyse bayılacaktım

Bugün 3. Gece ateş takibindeyim doktorumuz 3 gün sürer bu tür ateşler dediği için takipe devam ettik .
Şu an uyuyor minik sercem. Ateşi biraz yükselir gibi oldu ağladı şu içti uyudu geri ateşi de normale dönüyor görünüyor.

Arkadaşlar bir ateş 3 günden fazla sürüyorsa doktorlar bir daha görmek istiyor çünkü 3 günde bitmesi bekleniyirmus . Aklınızda bulunsun istedim.
Dua edip bana teselli de bulunan ve umut verici konuşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

Çok çok geçmiş olsun rabbim sizin oğlunuza ve tüm hastalara şifa versin tez vakitte .Bir anne değilim ama şuan yazdıklarınızla ben bile ağlamaklı oldum ..Evlat sahibi olmadan çok zor olduğunu yokluğuyla imtihan olduğumda biliyorum ..Olmayışı o kadar zor ki neleri göze alıyorsun her şeyi yapıyorsun düşünmeden, varlığı için her şeyden vazgeçilir belli .Rabbim bütün çocukları esirgesin hep dua ederim rabbim hiç bir çocuğa hastalık sıkıntı vermesin gerçekten evlat çaresizlikmiş rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın ..

Çok ama çok geçmiş olsun.

ALLAHIM acilarini göstermesin bi daha yasatmasin böyle aci seyler cok üzüldüm gecmis olsun

geçmiş olsun bire bir aynısını yaşadım, hastaneye normal muayene için götürdüm son zamanlarda sürekli hastaydı, annemle onu indirdim ki üşümesin ben arabayı parkedip gelene kadar annem aradı koşşşşş acile gel çabuk ama nasıl gittim bilmiyorum, bi gittim çocuğun başında 10 doktor öldü sandım, o duygunun tarifi yok, nasıl ağlıyorum en son doktora bi araba parkedip geldim, hangi ara oldu nolur kurtarın diye ağlıyodum, ordakiler halime nasıl ağladılar diğer hastalar, çok şükür ki hastanede geçirmiş 38,8le geçirdi benimki evde olsa yada yolda olsa mümkün değil yetiştiremezdim şükürler olsun sanada çok geçmiş olsun, artık peditus tarzı ilaçlar içemeyecek, 37,5 u geçemeyecek ateşi dikkat et

Soguk degil damarlar buzusebiliyomus ondan. Dus kivaminda olacakmis.. iliktan biraz daha sicak yani..

Tontrıko ya benım kardeşimde küçükken ateşi cok yükselmişti .Annemle komşumuz kardeşimi soguk suyla yıkadılar .Sonrasındada gözü kaydı. bi süre gözlük taktı .Arada fark edıyorum hala gözlerinde kayma var. aradq aklıma geldiğinde acaba soguk suyla yıkadıkları içinmi gözü kaydı DİE düşünmeden edemiyorum. qcaba bunun soguk suyla ilgisi varmıdır

Hic bi fikrim yok cnm ya, bi doktora sorabilirsin bunu. Bak soguk suya tutun diyende bi doktormus. Her doktorada guven olmuyor kisaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…