Çok geçmiş olsun.normalde de diş çıkarma dönemlerinde ateşi yükselir mi? Büyük kısmı enfeksiyonla mi alakalı? Oğlum 16 aylık alt 4 üst 4 toplam 8 dışı var.azilar daha mı zor çıkıyor.eger cevaplayamazsaniz dert değilKendi canından canından cigerinden bir parça.
Dün öldüm öldüm dirildim bittim tukendim kaybettik sandım.
Acile 38 derece ateşle götürdüm ateş orda birden 39.8 e fırladı ve çocuk hemşirenin elinde doktorun yanında muayene sırasında havale geçirdi . Gözler gitti vücut titredi ağızda köpükler ...ne oluyor dedim hemen çocuğu koştur kostur götürdüler 10 a yakın doktor hemşire girdi beni içeriye almadılar .
Bırakın bensiz o duramaz ağlar dedim sesi çıkmıyordu ki bebeğimin. Sonra bir ağlama sesi geldi içeriden kurtulmuştu . Doktorlar hiç açıklama yapmıyordu sesi çıkınca tamam annesi kurtuldu dediler. Yanına gittim anne anne diyordu ağzında cihazlarla gözler kapalı. Çok korktum çok ağladım bacaklarımda derman kalmadı beynim biz gibi oldu kaybedicez sandım . Şükürler olsun ki zamanından önce gelmişiz . Ordan devlet hastanesine sevk ettiler akşama kadar kontrol altinda tutuldu.Ateşi 37.5 la çıkardık . Evimize geldik. Ama ateş düşmek bilmedi yine yükseldi yine hastane bu sefer ateşi 39.5 olmuş 03 derece daha yükselse aynısı olabilirdi. Gece 2 lere kadar oradaydık düşünce igne de yapılınca eve geldik bu gece zor sabah oldu. Ateş 3 gün sürer dedi doktor .
2 yaşında son azı dişi çıkıyor ve vücut da enfeksiyon da varmış. Antibiyotik tedavisine başladık .
Evlat nasıl bir şeymiş nasıl zormuş nasıl da baskaymis anladım. Bazen kizardim ya küçük yaramazliklarina o bile gözüme hoş göründü iyiles yine dağıt oğlum dedim kizmicam dedim
Bugün daha iyi gibi ama canım hala burnumda .Allah kimseye evlat acisi yasatmasin hastalık dert vermesin...
Sirkeli su yspmayin diyoruz kotu birseymi demisizDr olmadan herkes kendincs akil veriyor. Biri diyor buz gibi su biri diyor sirkeli su. Bunlari sadece dr dan bilgi alip uygulamaliyiz. Bilmeden yorum da yapmayin okuyan birisi sacma sapan uygular da.
Size de gecmis olsun acil şifalar.
Çok geçmiş olsun.normalde de diş çıkarma dönemlerinde ateşi yükselir mi? Büyük kısmı enfeksiyonla mi alakalı? Oğlum 16 aylık alt 4 üst 4 toplam 8 dışı var.azilar daha mı zor çıkıyor.eger cevaplayamazsaniz dert değil
Evlat mı edindinizDoğurmadım ama kalbimde büyüttüm... kirpiği düşse canım yanıyor.Dünya nın en güzel hissi evlatmış. rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızı. Allah bir an önce şifa versin çok geçmiş olsun
Çok tşk ederim bilgi icinbenim iki oglanda da farkli oldu,
kucuk tamamini dusuk atesle ve rahat cikardi,
su an azilar cikiyor ve atesi 39a yukseliyor.
buyuk tum dislerini cok zor cikardi,
cunku genelde birlikte cikti,
ayni hafta icinde 4 disinin birden ciktigi bile oldu,
cok cok zorlandi ve hep yuksek atesi vardi, en cok kopek dislerinde zorlanmisti.
her cocukta farkli hikaye yani
Siz neden üstünüze alindiniz sanki size söyledim. Genel bir ifade bu anlamaniz dileklerimleeeeeeSirkeli su yspmayin diyoruz kotu birseymi demisiz
İç havale diye birşey varmış. Çocuğun karnının şişliğinden anlaşılıyormuş mide kısmı diyeyim. Yiğenimde oldu düşük derece de geçirdi oda. Birkaç sefer hemde. Öksürükle başlıyor. Ateş yok ama çocukta havale belirtileri oluyor. Ondan beridir öksürükleri çok ciddiye alıyorum.Nedir sebebi? Havale benm bildigim aniden ates yukselmesi ve dusmesinden dolayi oluyor
Allah bağışlasınevet evlat edindik
Cok cok gecmis olsun. Gozumde canlandi cok kotu oldum . Eklem yerlerini kantoron yagi ile silin atesi dusuruyor. Birde coraplarina limon sikip giydirin bida atesi dusuruyor. Inatci atesse biraz zor tabi . Allah beterinden korusun.Kendi canından canından cigerinden bir parça.
Dün öldüm öldüm dirildim bittim tukendim kaybettik sandım.
Acile 38 derece ateşle götürdüm ateş orda birden 39.8 e fırladı ve çocuk hemşirenin elinde doktorun yanında muayene sırasında havale geçirdi . Gözler gitti vücut titredi ağızda köpükler ...ne oluyor dedim hemen çocuğu koştur kostur götürdüler 10 a yakın doktor hemşire girdi beni içeriye almadılar .
Bırakın bensiz o duramaz ağlar dedim sesi çıkmıyordu ki bebeğimin. Sonra bir ağlama sesi geldi içeriden kurtulmuştu . Doktorlar hiç açıklama yapmıyordu sesi çıkınca tamam annesi kurtuldu dediler. Yanına gittim anne anne diyordu ağzında cihazlarla gözler kapalı. Çok korktum çok ağladım bacaklarımda derman kalmadı beynim biz gibi oldu kaybedicez sandım . Şükürler olsun ki zamanından önce gelmişiz . Ordan devlet hastanesine sevk ettiler akşama kadar kontrol altinda tutuldu.Ateşi 37.5 la çıkardık . Evimize geldik. Ama ateş düşmek bilmedi yine yükseldi yine hastane bu sefer ateşi 39.5 olmuş 03 derece daha yükselse aynısı olabilirdi. Gece 2 lere kadar oradaydık düşünce igne de yapılınca eve geldik bu gece zor sabah oldu. Ateş 3 gün sürer dedi doktor .
2 yaşında son azı dişi çıkıyor ve vücut da enfeksiyon da varmış. Antibiyotik tedavisine başladık .
Evlat nasıl bir şeymiş nasıl zormuş nasıl da baskaymis anladım. Bazen kizardim ya küçük yaramazliklarina o bile gözüme hoş göründü iyiles yine dağıt oğlum dedim kizmicam dedim
Bugün daha iyi gibi ama canım hala burnumda .Allah kimseye evlat acisi yasatmasin hastalık dert vermesin...
Allah bağışlasın
Sirkeli su yapin diyen olmamis cunku:)Siz neden üstünüze alindiniz sanki size söyledim. Genel bir ifade bu anlamaniz dileklerimleeeeee
Oha her oksurukte aklimiz mi karissa?İç havale diye birşey varmış. Çocuğun karnının şişliğinden anlaşılıyormuş mide kısmı diyeyim. Yiğenimde oldu düşük derece de geçirdi oda. Birkaç sefer hemde. Öksürükle başlıyor. Ateş yok ama çocukta havale belirtileri oluyor. Ondan beridir öksürükleri çok ciddiye alıyorum.
Konu sahibi çok geçmiş olsun. Bence sizinki de yüksek ateş kaynaklı değil 40 dan sonra havale derler. Üstüne düşün bence minik iyileştiği zaman. Tekrarından korusun allahım
Hafifte değil tabi ama giderek artan öksürükleri aksatmamak lazım. İç havale diye araştırın bence önemli bir mevzuOha her oksurukte aklimiz mi karissa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?