Evlat baskaymis

Dr olmadan herkes kendincs akil veriyor. Biri diyor buz gibi su biri diyor sirkeli su. Bunlari sadece dr dan bilgi alip uygulamaliyiz. Bilmeden yorum da yapmayin okuyan birisi sacma sapan uygular da.
Size de gecmis olsun acil şifalar.

Cok gecmis olsun gozlerim doldu okurken.
Yasadiginiz uzuntu ve stresi tahmin edebiliyorum.
Benim oglum da 3 yasinda zaturre mikrobu kapmisti : ( ((((((
Allah butun kuzulari korusun bizlere bagislasin.

Bebeğim iki kere havale geçirdi. Birincisinde hepimizde tramva etkisi yarattı.20 dk sürdüğü için mr eeg hepsi yapıldı.

O an çok zor tabi. Ateşli havale hasar da bırakmaz dedi Dr . Araştırırsanız biraz daha Yüreğiniz soğur

Çok geçmiş olsun.normalde de diş çıkarma dönemlerinde ateşi yükselir mi? Büyük kısmı enfeksiyonla mi alakalı? Oğlum 16 aylık alt 4 üst 4 toplam 8 dışı var.azilar daha mı zor çıkıyor.eger cevaplayamazsaniz dert değil

Sirke ve soğuk duş tehlikeli dedi Dr.

Ilık suda beline kadar oturtabilirsin.ben ılık nemli bez ile siliyorum.ki fitil de koysam ateşi çok zor düşüyor
Benim bebeğim 38.5 la gecirdi
Havale anında yan yatır, diline dikkat et.mumkunse video çek.112 yi ara.

İnşallah tekrar etmez.

benim iki oglanda da farkli oldu,

kucuk tamamini dusuk atesle ve rahat cikardi,
su an azilar cikiyor ve atesi 39a yukseliyor.

buyuk tum dislerini cok zor cikardi,
cunku genelde birlikte cikti,
ayni hafta icinde 4 disinin birden ciktigi bile oldu,
cok cok zorlandi ve hep yuksek atesi vardi, en cok kopek dislerinde zorlanmisti.

her cocukta farkli hikaye yani

İki çocuğum da havale geçirdi. Bizde de genetik.
Havalenin 2 türü var.
Biri ateşsiz havale ki bu durumun araştırılması gerekir. Çünkü ateşsiz havalenin altında bir nedenin olması ihtimali daha yüksektir.
Diğeri ise ateşli havaledir ki bu durum beynin ateşe verdiği tepkidir. Bu durum ateşsiz havaleye göre daha masum olmakla birlikte (çocuk nöroloğunun söylediklerini aktarıyorum) 5 kereden fazla tekrarlandığında altında bir neden olma ihtimali yükselmekte ve çocuk takibe alınmaktadır.
Bazı çocukların bünyeleri ateşe fazla dayanıklı olamıyor maalesef. Benimkiler bademcik enfeksiyonundan kaynaklı ateş yüzünden geçirmişlerdi. Oğlum 2 kere kızım ise 1 kere geçirdi. Bende çözümü bademcikleri aldırmakta buldum. Böylece yıllardır ateş denen şeyden kurtulmuş olduk hatta unuttuk.
Gerçi kocaman oldular. Oğlum 22 yaşında üniversitede kızım 10. sınıfta. Yani çok fazla takılmayın bu olaya.
Ateşi çıkınca dikkatli olun yeter.

Çok tşk ederim bilgi icin

Nedir sebebi? Havale benm bildigim aniden ates yukselmesi ve dusmesinden dolayi oluyor
İç havale diye birşey varmış. Çocuğun karnının şişliğinden anlaşılıyormuş mide kısmı diyeyim. Yiğenimde oldu düşük derece de geçirdi oda. Birkaç sefer hemde. Öksürükle başlıyor. Ateş yok ama çocukta havale belirtileri oluyor. Ondan beridir öksürükleri çok ciddiye alıyorum.

Konu sahibi çok geçmiş olsun. Bence sizinki de yüksek ateş kaynaklı değil 40 dan sonra havale derler. Üstüne düşün bence minik iyileştiği zaman. Tekrarından korusun allahım

Benim oglum da o yaslarda evde gozumun onunde havale gecirdi. Tek uyarim sakin kalmaniz ve havalenin derecesi yok aslinda. Yani 36,5’ten birden 38 olursa da havale gecirebiliyorlar ve atesli havale sanildigi gibi korkulacak bir sey degil. Sadece tekrarlamamasi onemli. Cok gecmis olsun

Cok cok gecmis olsun. Gozumde canlandi cok kotu oldum . Eklem yerlerini kantoron yagi ile silin atesi dusuruyor. Birde coraplarina limon sikip giydirin bida atesi dusuruyor. Inatci atesse biraz zor tabi . Allah beterinden korusun.

Oha her oksurukte aklimiz mi karissa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…