Sitemiz sayenizde çok güzel bir konuya ev sahipliği yapıyor. Biz teşekkür ederizyağmurluk hanıma ve kazen bey e düşünce ve ilgilerinden dolayı teşekkürler
ya ne olmuş arkadaşlar anlamadım ya konu başka başka açılmış sanki ama ben sadece buradaki yazışmalardan keyif alıyordum sanki dağıldık gibi olmuş
arkadaşlar iyi akşamlar sayfanın başında evlatlık edinmeyle ilgili yorumlar vardı bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı sabah 9 randevum var kuruma gidip dosyamız açılacak ama okuduğum yorumlar beni hiç olumsuzluğa sürüklemedi çünkü 5 tane evlat kaybettim
Sevgili Sima,
Lütfen acil cevap verir misin ? Sıran geldiğinde sana bebek hakkında ne söylediler? Ne gibi bilgiler veriyorlar? Herhangi bir( buşaıcı veya değil) hastalığı olup olmadığını söylüyorlar mı? Sizin bebeğinizde sağlık yönünden herhangi bir sıkıntı var mıydı?
Sevgili Sima,
Çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattın. Zaten sen de olmasan kime bunları soracağız bilmem. İyi ki varsın.
Bu arada istnabulda oturnalar için cnr expo center da anne bebek fuarı varmış Bebek için alışveriş yapacak olanlar buraya da bakabilirler. Ayrıca bence hazır vakit varken bol bol kitap okumak da lazım. Çocuk gelişimi, bakımı konusunda. Bir de bir arkadaş anneliğe hazırlık kursuna giitiğini yazmıştı. İSMEK kursu muydu yoksa halk eğitimin kursumu? Ben de gitmeyi çok isterim Adres veya tel. verebilirsen biz de kursa ulaşabilsek ne güzel olur.
cnm biz aynen burdan devam...diğer konulara baktıysan zaten eski tarihli konular hep :))
sima hanım prensesinizin nufüsü üstünüze ne kadar süre sonra geçti eğer bi sakıncası sorabilirmiyim bizim kız geleli 7 ay oldu mahkeme süreci uzun sürüyo diyorlar 2 yılı buluyormuş doğrumu
Sevgili Sima,
Çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattın. Zaten sen de olmasan kime bunları soracağız bilmem. İyi ki varsın.
Bu arada istnabulda oturnalar için cnr expo center da anne bebek fuarı varmış Bebek için alışveriş yapacak olanlar buraya da bakabilirler. Ayrıca bence hazır vakit varken bol bol kitap okumak da lazım. Çocuk gelişimi, bakımı konusunda. Bir de bir arkadaş anneliğe hazırlık kursuna giitiğini yazmıştı. İSMEK kursu muydu yoksa halk eğitimin kursumu? Ben de gitmeyi çok isterim Adres veya tel. verebilirsen biz de kursa ulaşabilsek ne güzel olur.
canım ben tşkr ederim sorularınız için büyük bir zevkle cevaplandırıyorum aklınızda olan herşeyi sorabilirsiniz elimden geldiğince tecrübelerimi paylaşmak isterim tabiki
bu arada arkadaşlar psikolog ilkim özün kitaplarınızı okumanızı öneririm çok güzel ve aydınlatıcı bilgiler var çocuk psikolojisi ile ilgili çok güzel yazıları var ben bütün kitaplarını okudum çok yararı oldu ...
canım niye yalan söyleyim dün biraz canım sıkıldı ekibimiz dağılıyormu diye ama neyseki herkes burda çok sevindim bugün eşim kurumla konuştu sıramızda bir değişiklik olup olmadığı ile ilgili ama malesef hiçbir değişiklik yokmuş yani hala 10. sıradayız çok canım sıkıldı ne biliyim belki 9. sıraya falan inmişizdir diye ümidim vardı ama malesef olmadıya bu ilde kız bebek doğuran yokmu anlamadım ben ne kısmetsiz kadınım yaaaaaaa canımın sıkıntısından örgümü yere fırlattım bende...
bu ara sıralar hiç ilerlemiyo nedense...burda ayda ortalama 2-3 bebek yerleştirilirken 2-2,5 aydır hiç ilerleme olmadı...bazen düşünüyorumda sıranın çabucak ilerlemesini istiyoruz ya,aslında sıranın hızlı ilerlemesi demek o kadar çok çocuğun bebeğin terkedilmesi anlamınada geliyo
beklemek ne kadar yorucu olsada ümitsizliğe düşmeyelim doğru zamanda hayırlısıyla gelsin bebişler inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?