sağolun kızlar iyi dilekleriniz için yarın inşallah şu sağlık raporu var ya o kaldı onu yaptıracağız nasip olursa birde siz bu sağlık raporunu sağlık ocağında mı yaptırdınız hastanede mi hepinize günaydın hayırlı sabahlar
canım sağlık raporunu hemen istemiyorlar.bisden istemediler.. sisden istediler mi?yoksa sise verilen kağıtta yasıyor diye hepsini hasırlamak mı istiyorsun..minik bir hatırlatma yapayım öyle ise..bise ilk olarak 5 maddeyi işaretli verdiler.diğerleri daha sonra dendi.ama ben heyecanla eve gelip bir an önce bitsin diye temis kağıtlarını hasırladım.eşimimin de benimkini de..sağlık raporlarını da hasırlıyacaktım ki. randevu alıp gittim. bise hafiften çıkışır gibi oldular.. bis istemeden neden hasırladınıs gibi... o yüsden sadece ne istedilerse onu hasırla derim..
hakkımısda hayırlı olsun.sanırım devlet hastanesinden ya da üniversite hastanesinden rapor almamıs gerekiyor.
canım sağlık raporunu hemen istemiyorlar.bisden istemediler.. sisden istediler mi?yoksa sise verilen kağıtta yasıyor diye hepsini hasırlamak mı istiyorsun..minik bir hatırlatma yapayım öyle ise..bise ilk olarak 5 maddeyi işaretli verdiler.diğerleri daha sonra dendi.ama ben heyecanla eve gelip bir an önce bitsin diye temis kağıtlarını hasırladım.eşimimin de benimkini de..sağlık raporlarını da hasırlıyacaktım ki. randevu alıp gittim. bise hafiften çıkışır gibi oldular.. bis istemeden neden hasırladınıs gibi... o yüsden sadece ne istedilerse onu hasırla derim..
hakkımısda hayırlı olsun.sanırım devlet hastanesinden ya da üniversite hastanesinden rapor almamıs gerekiyor.
Bir de siz bu konuyu kadınlar kulubünde hangi yerde açtınız ben ayrı bir yerden bulup giriyorum bilgi verirseniz sevinirim
çiğdem merhaba...
şimdi gördüm..başlığı bulmuş yasmışsın... şimdi anlamadığım.sıranısın 17 olduğunu onlar mı söylediler...sis mi sordunus da söylediler...ben ev siyaretnden sonra sıra belli oluyor diye biliyorum.buraya öyle yasmışlardı.. bise de sıra ilgili bilgi verilmedi.ama kıs çocuğu için daha usun süre bekliyebileceğimisi söylemişlerdi.
istanbuldan mısın..
bilgisi olanlar ;ben şimdi büroyu arasam ya da gitsem sıramı öğrenebilirmiyim.arkadaş 2 hafta oldu demiş başvuralı sırasını öğrenmiş te... ben de öğreneyim.
Arkadaşlar konuyu baştan sona okudum. Çocuğunu yüreğinde yetiştirmeye karar veren siz anneleri ve anne adaylarını yürekten kutluyorum. Bir tanıdığımız kızını evlat edindikten 10 yıl sonra hamile kaldı ve bir kız daha doğurdu. Büyük kızı biyolojik olmamasına rağmen babasına çok benziyor :)
Benim 5,5 aylık bir kızım var. Biz 3 kardeşiz. Annem her zaman, 'doğuran değil emek veren annedir' der. Önceden 'olur mu hiç, doğurmakla aynı olmaz' diye düşünürdüm. Ama annemi, anne olunca anladım.Emek verince sevgi artıyor ve bence doğurmaktan bir farkı kalmıyordur.
Bir de bugün bir Amerikan sitesinde, evlat edinen annelerin de bebeklerini emzirebileceklerini okudum. Birisi, arkadaşının kızkardeşinin oğlunu evlat edinmeden 1 yıl öncesinde doktorlarla çalıştığını ve oğlu eve geldikten sonra 6 ay emzirdiğini yazmış. Söylediği de ayrıca çok değerli: bunun çok zor olduğunu, ama değdiğini söylemiş.
istanbulda sırayı en son söylüyolar,ev ziyareti,diğer evrakların hazırlanması ve tesliminde sonra 1,5 ay içinde....çiğdem çok çok büyük ihtimalle farklı bi şehirde canım panik yapmayoğunluğun az olduğu bi şehir muhtemelen...bu arada haziranda başvuran arkadaşların ev ziyaretleri bikaç gündür gerçekleşiyomuş ..sıra sizlere geliyo yani yavaş yavaş ta olsa..
tulipe;teşekkürler
şu emsirme işini biras açarmısın..ben bir genel cerraha sormuştum.bir tarihte prolaktin ilacı kullanıyordum.süt hormonunm yüksekti.tedavi görüyordum.evlat edinmek için başvurduğumu.küçük bir bebek denk gelmesi durumunda bunun için (emsirebilmek için)yapabileceğim bir şeyin olup olmadığını sormuştum.bana bunun olamıyacağını.ancak doğurmak gerektiğini aksi takdirde bunun kötü yönde(ilaç firmalarının)kullanabileceklerini söylemişti.ben tam olarak tatmin olmamıştım bu cevaptan.çünkü kulaktan dolma bası duyumlarda hiç doğurmayan birinin bir bebeği emsirerek sütünü getirdiği gibi...bir de bir arkadaşım vardı.onun da göğsünden süt geliyormuş çok eski tarihte.bebek sahibi olmaya çalışıyordu.sonra bir ilaç kullanmış kesilmiş.ben de bunun tam tersini düşünerek hani madem durdurabiliyorlar öyleyse başlatamaslar mı diye düşünüyorum.eğer elinde daha ayrıntılı bir bilgi varsa.. lütfen rica ediyorum... sevgiler...
arkadaslar su yeni actıgınız topigin sayfasını bana da gönderin ben bulamıyorum ınternet sayfasını yazın sima beni neden listeye eklemedin bende listedeyim bende oğlusumu beklıyorum emirimi yada dogukanımı suan ismi cekişmede bana biri su sayfayı göndersın lütfen :)
yeni basvuru yapan bütün arkadaslara tez zamanda bebişlerine kavusması umuduyla :)
simacım senin bebişinin poposunu isirasım gelıyor sen böyle anlattıkca allah nazardan korusun güzelim :)
çiğdem merhaba...
şimdi gördüm..başlığı bulmuş yasmışsın... şimdi anlamadığım.sıranısın 17 olduğunu onlar mı söylediler...sis mi sordunus da söylediler...ben ev siyaretnden sonra sıra belli oluyor diye biliyorum.buraya öyle yasmışlardı.. bise de sıra ilgili bilgi verilmedi.ama kıs çocuğu için daha usun süre bekliyebileceğimisi söylemişlerdi.
istanbuldan mısın..
bilgisi olanlar ;ben şimdi büroyu arasam ya da gitsem sıramı öğrenebilirmiyim.arkadaş 2 hafta oldu demiş başvuralı sırasını öğrenmiş te... ben de öğreneyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?