Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Zamancim listede Istanbul terk riza kiz diye degistirir misin benimkini. Bir de arkadaslar bazi kisilerin nereden olduklari, terk mi riza mi istedikleri yazmiyor. Herkes listede kendi adinin yanindaki bilgileri guncellemek icin buraya yazsa ve duzeltsek listemiz guncel bir hale donusse ne guzel olurdu. Hem evlat edinmisler hem de evlat edinmek icin bekleyenler bu ricami dikkate alirlarsa sevinirim.

merhaba fillo, oğlun nasıl oldu iyileşti mi? nasıl geçiyor günleriniz? merak ediyoruz sizi

Son düzenleme:
Ben bir şey soracaktım; bu tablodaki sıralamalar herkeste acaba başvurunun ilk yapıldığı tarih mi yoksa sıraya girdiniz diye verilen cevaptaki tarih mi ?

Ben bir şey soracaktım; bu tablodaki sıralamalar herkeste acaba başvurunun ilk yapıldığı tarih mi yoksa sıraya girdiniz diye verilen cevaptaki tarih mi ?

Merhaba kardide ilk başvuru yaptığımız tarih yazıyor listemizde. Hakkında hayırlısı olsun zaman su gibi aksın, çabucak kavuşun yavrunuza.

tamam değiştiririm

listede ilk başuradaki tarih yazıyor eğer istersen ve bilgilerini verirsen senide ekleyebilirim listeye

Merhaba kardide ilk başvuru yaptığımız tarih yazıyor listemizde. Hakkında hayırlısı olsun zaman su gibi aksın, çabucak kavuşun yavrunuza.

Yani ben şimdi 16 aydır bekliyor muyum ve daha cuma akşamına kadar sonucun ne olduğunu bilmeden bekleyeceğim ; kurumdaki uzman ilk görüşmede iki yıl beklersin demişti. Yani aslında onlar bekletiyor ,ben ilk başvurduğumda ellerinde altı dosya vardı. Bakalım ne olacak

ne zaman başvurdun ilk başvurunuz nezaman hangi ilden birde tercihleriniz ne
çok merak ettim 16 ay olmuş dile kolay
ev ziyaretiniz oldumu cuma akşamı ne belli olucak

Son düzenleme:
selam anneler.........

scuba....etkilemişsem ne mutlu bana...:13:kurum görevlileri her ihtimalden bahsetmişlerdir diye düşün...olasılıklardan....

ayrıca anneler.....aklıma takılan..... uzun zamandan beri .kızım geldiğinden beri....hani şu tablo var ya...genelde zamanın hazırladığı....her ihtimale....acaba diyorum yapılmasa mı.....ben yakın zamanda paylaşmıştım büyük korkumu burada...şükür kızım benimle....inşallah sonsuza kadar benimle olur.yavrum kızım....

birbirimizi anlıyoruz....kafamızdakiler....sorular ...sorular...sorular.acabalar....korkular...
.kimin nereden ne şekilde hangi tarihte yazıldığı.....tamam ..nick şeklinde ...ama...bir gün olur da karşımıza çıkabilirmi farklı bi şekilde...biz deşifre olduk....sizler için yazıyorum paylaşıyorum endişemi...acaba diyorum....bir de sizlerde farklı yönden düşünseniz...ne dersiniz?
ya da çok mu evham yaptım....kimsenin korkularla yüzleşmesini istemem....

babayla deniz dışarıdan şimdi geldiler...daha yazamam...umarım anlatabildim....

benim için fark etmez eğer istenirse listeyi geçmişten silemem nasıl silinceğini bilmiyorum :) ama bir daha güncellemem

ne zaman başvurdun ilk başvurunuz nezaman hangi ilden birde tercihleriniz ne
çok merak ettim 16 ay olmuş dile kolay
ev ziyaretiniz oldumu cuma akşamı ne belli olucak

ben Eskişehir'den 13 Temmuz 2012 tarihinde başvurumu yaptım ama ilk başvururken koruyucu aile olarak başvurmuştum. Sonra uzmanın görüşüne göre ki haklıydı elimden geri alınacak olursa yıkılırdım 2013 yılının Ocak ayının 2'sinde evlatlık başvurusu olarak değiştirdik. Ev ziyaretine ilk önce 2012 Aralık ayının son haftası geldiler. Birde geçen hafta geldiler ki bir hafta rötarlı gelebildiler. Konuşmalarından anladığım kadarıyla istediğim şartlarda çocuk var. Yani rıza terk fark etmeyen 5 yaşlarında (herhangi bir ilden olabilir demiştim) kız çocuğum olacak. Bu arada evli değilim çocuğu tek başıma evlat edineceğim. Cuma günü evlat edinmememle ilgili olumlu ya da olumsuz kararlarını bildirecekler. Yani ya beklemeye devam edeceğim ya da bazılarının ve hatta benim bile ara ara düşündüğüm gibi bu yaz Kıbrısa giderek hamile kalacağım.

Son düzenleme:
merhaba fillo, oğlun nasıl oldu iyileşti mi? nasıl geçiyor günleriniz? merak ediyoruz sizi

Eveet oğlum iyileşti. Canavar gibi maşallah. Düz duvara tırmanıyor. Bugünlerde kendi başına yemek yemeye çalışıyor. Evin halini görmelisiniz. Sürekli elimde sabunlu bez peşinde koşuyorum.

Eveet oğlum iyileşti. Canavar gibi maşallah. Düz duvara tırmanıyor. Bugünlerde kendi başına yemek yemeye çalışıyor. Evin halini görmelisiniz. Sürekli elimde sabunlu bez peşinde koşuyorum.

maşallah kuzuma çok sevindim iyi olduğuna. daha nice güzel günler görün inşallah hep beraber

Benim düşüncem sizin dosyanız onaylanır.Daha önce de evli olmayan bir arkadaşımızda yavrusuna kavuşmuştu.Dosyanınız onaylanması için kanunda evli olma şartı aranmıyor, imkanlarınızın elverişli olduğuna bakılıyor.

Evlatlarına kavuşan annelerimiz yavrularınızla geçirdiğiniz zamanı bizimlede paylaşın lütfen okumaktan zevk alıyorum sabrım artıyor.

Burada benim şartlarımda başvuran ilk kişiymişim o yüzden biraz uzadı çünkü çocuk verildikten bir yıl sonra nüfus cüzdanı çıkartırken bazı illerde sorun çıkmış. Çocuk sizin kütüğünüze kayıt oluyormuş ama baba adında gerçek babasının adı yazılıyormuş. Bu gerçekten nahoş bir olay. onunla ilgili araştırma yaptıklarını söylediler. Maddi durumum da evimin şartları da gayet iyi üstüne 21 yıllık eğitimci olmam da artı özellik olarak görünüyor. Olumlu düşünmen beni sevindirdi, çoookk teşekkürler..

merhaba kardide,

bekar olmanız süreçte bir değişikliğe neden olmaz. benim de bekar bir arkadaşım geçen yıl bebeğini aldı. forumda da bekar bir annemiz var. umarım siz de biran önce yavrunuza kavuşursunuz.

bacılar listeyi yarın güncellemicem
listenin kaldırılması hakkında görüşlerinizi söylerseniz ona göre ortak karar alıp napıcağımaza karar vermiş oluruz
inşallah foruma giren herbir arkadaşımız bu konuda ki fikirlerini söylerler
sizler nasıl isterseniz ben öyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…