Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Bence bu şekilde devam etsin hatta tablodaki eksik bilgier de tamamlansın. Liste kaldırılmasın..

Ben listenin kalmasından ve hatta eksik bilgilerin tamamlanıp, güncel tutulmasından yanayım. Liste sayesinden bizden önce kaç kişi olduğunu, listede sıra ilerledikçe biraz daha yukarılara çıkmanın sevincini, üst sıralara çıkan arkadaşlarımızın mutluluğunu yaşamak bana moral oluyor. Ayrıca aynı şehirde olduğumuz arkadaşlarımızla kafama takılan konular hakkında da görüşebilme olanağı sağlıyor liste. Bu benim fikrim tabiki, ayrıca Zamancım listeyi güncel tutmak için verdiğin çaba içinde teşekkür ederim sana.

liste, bekleyenler için bir moral kaynağı oluyor, bu gerçek.. ama hangi bilgiyi ne kadar paylaşıp paylaşmayacağına kişiler karar vermeli. liste kaldırılsın ya da kaldırılmasın diyemem.. öznel nedenlerinden dolayı listede bulunmak ya da bazı bilgilerini(şehir,cinsiyet gibi) paylaşmak istemeyenler bunu belirterek bilgilerini güncellesin. yani durumunun spesifik olduğunu hissedip paylaşım yaparken sorun yaşayacak arkadaşlar listeden çıkarsın kendini..benim düşüncem bu yönde.

slm
liste kaldırılmasın sadece başvurdugumuz iller kaldırılsın benim önerim.. .terk rıza bide başvuru tarihi olsa yeterli bence.isteyen saten topikte yazar başvurdugu ili..nezaman başvurdugu ve nezaman yavrusuna kavuştugu yazılsın bide..isteyende listeden sildirsin bence listeden ismini.
ay ne kadar bence yazdim

ben listenin faydalı olduğunu düşünüyorum ama denizgeldi arkadaşımızın uyarıları da kafamı karıştırdı doğrusu. aslında kız-erkek terk-rıza gibi bilgiler çok özel bilgiler değil. büyük şehirler için il bilgisi de çok sorun olmaz ama küçük şehirlerde daha fazla deşifre durumu olur mu bilemedim. yine büyük şehirler için gün verilmedikçe ay/yıl bilgisinin çok ayırt edici olmadığını düşünüyorum. bence herkes istediği ayrıntıda bilgilerini paylaştıktan ve listede olmak istemeyen arkadaşlar çıkarıldıktan sonra liste kalabilir.

Ben de tenar a katılıyorum. Zaten bu saatten sonra liste güncellenmese bile geçmiş silinemediği için şuana kadar yazılanlar hep kalacak. Başvuru tarihini söylerken gün yerine sadece ayını söylemek büyükşehirlerde sorun yaratmayabilir. Ama yine de kişilerin kendi bilecekleri iş. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.

forumdaki silinmek istenen bilgi gerekçesi ile editöre bildirerek silinebilir diye biliyorum.editöre başvurulabilir.geçmişte 38 topiğinde bizler tedavilerimizi anlatırken dışarıdan sapık düşüncelerini addeden bir densizin yazdıkları şikayet edilerek sildirilmişti...istenirse belki bu liste konusunda yapılabilir diye düşünüyorum........

listeden bilgi alanlar sizleri çok iyi anlıyorum...

denizin eve geldiği ilk haftaydı....netten tebrikleri okuyordum..daha ilk tebrik yazısında yüreğime öyyle bir korku salmıştı ki bir teyzemiz...izninizle o yazıyı bulup kopyalayacağım sizler için.deniz eve gelmiş.ve okuduğum belki de ilk yazıydı....şimdi içim rahat...meğer o teyzemiz daha 38den takipçimmiş...burada şimdi yazmamın rahatlığını deşifre olmaktan dolayı alıyorum...böyle de bir durum(

bulamadım.....çok gerilerde sanırım.çok baktım ama...gözümden mi kaçti?

dilek teyzeeeeeeeeeee.........dilekağacı....sen salmıştın yüreğime korkuyu.....canım benim...bulabilirsen sen kopyala boş bir vaktinde.....bulursam ben kopyalarım....sevgiyle kal....şüpheci denizannen.

bacılar genel olarak şimdiye kadar liste kaldırılmasın denmiş
bencede isteyen bilgilerini ekler isteyen eklemez zaten listede bilgileri boş olanlar var özelden yada burdan yazılanlar doğrultusun da bilgileri listeye yazıyorum
listeyi ben güncellediğim için yanlış anlaşılır diye fikrimi paylaşmayım :)
bugün listeyi güncellemicem bakalım diğer arkadaşlar neler dicek
gene yazıyorum sizler nasıl isterseniz liste o şekilde olur

Arkadaşlar tabloyu bir zamanlar ben güncelliyordum.Ne kadar motive edici olduğunu biliyorum.Bir üste geçmek beni çok mutlu ederdi.İlk iş tabloya bakardım.Diğer arkadaşların ne zaman başvurduğu ve yavrusuna kavuştuğu bana umut olurdu.
Hangi bilginin ne kadarının paylaşılacağına kişi kendi karar vermeli.Örneğin ben yavrularımızın geldiği ili,ona şu anda koyduğumuz ismi ve fotoğrafını paylaşmaktan yana değilim.Evet denizgeldinin dediği gibi hepimiz ortak kaygıları taşıyoruz.Hiç kimsenin sıkıntı yaşamasını istemem.Allah yavrularımızı bir ömür boyu bize bağışlasın...

bence liste kaldırılmamalı.biz daha başvuru yapmadık ama listede gördüklerim ve yazılanlar beni daha çok motive ediyor.
belki arkadaşlarında yazdığı gibi başvurulan il kaldırılabilir.kişi zaten söylemek isterse yine kendi söyleyebilir.

merhaba;

ben bir türlü size yazmak için fırsat bulamadım.mesaj hakkımda daha dolmadığı için mesaj da gönderemedim.kızınıza kavuşmanıza çok sevindim.inşallah allah size,eşinize ve kızınıza uzun ömürler versin.benim durumum belli ben eşimi hala ikna edemedim.ama umutluyum bir gün hadi gidelim başvuruda bulunalım diyeceği günü bekliyorum.
burda yazdıklarınızı hikayelerinizi onunlada paylaşıyorum.bu arada telefonla arayıp rahatsız etmek istemedim.fakat müsait olduğunuz bir zaman sizinle görüşmek ve tanışmak isterim

hayır bence hiçbirşey kalklmasın neden korkuyorusunuz isimlerimiz zaten farklı gerçek isimlerimiz değil olsa ne olur allah aşkına başımıza bir şey gelecek olursa bunu geciktıremezsın çok yanlış dünenler kendının gününü tarihını aynı veya ilini farklı söylesin ama zaten profildede yazıyor nerden başvurduğumuz bu kadarda korkmayın arkadaşlar diyorum alın yazısında varsa zaten istemedğimiz şeyler olur bence kalkmasın herkese umut oluyor

Olduğu gibi sana katılıyorum nisra ben hazan ablayla tablodaki bulunduğumuz şehire bakarak tanıştım ve çok da mutluyum sonuçta kimlik bilgilerimiz yazmıyor herkesin niki farklı arkadaşlar burda herkes duygu ve düşüncelerini açıkça belirtiyor çarşıda yanyana geçsek birbirimizi tanimayiz bu tedirgenliginizi anlamıyorum bence tablo ben ve birçok arkadaşımıza sabır kaynağı uzmanlarımiz genelde 2 yılda evlatlarinizi alırsınız diyor ama tabloya baktığımızda kısa sürede evlatlarina kavuşan ailelerimiz var ziyaretçi olarak katılan arkadaşlarimizada iyi gelir diye düşünüyorum

genel olarak liste kalkmasın isteniyor
bacılar bilgiler konusun da isteyen istediği kadar bilgisini yazdırır
zaten şuanda da öyle
yarından itibaren sizler içinde uygunsa listeyi güncellicem

ablam listeyi önce sen sonra damlaumut güncellemeye başladı sonrada ben
inşallah Rabbim nasip kısmet ederde bende sizler gibi evlatladımı hayırlısıyla inşallah alır listeyi devrederim
Rabbim banada kısmet eder inşallah

benim açımdam hiç sakınca yok .herşey kalabilir oldugu gibi.

liste kalmalı diyorum ve birinci oy benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…