bacılar listeyi yarın güncellemicem
listenin kaldırılması hakkında görüşlerinizi söylerseniz ona göre ortak karar alıp napıcağımaza karar vermiş oluruz
inşallah foruma giren herbir arkadaşımız bu konuda ki fikirlerini söylerler
sizler nasıl isterseniz ben öyle yaparım
listenin kaldırılması hakkında görüşlerinizi söylerseniz ona göre ortak karar alıp napıcağımaza karar vermiş oluruz
ben listenin faydalı olduğunu düşünüyorum ama denizgeldi arkadaşımızın uyarıları da kafamı karıştırdı doğrusu. aslında kız-erkek terk-rıza gibi bilgiler çok özel bilgiler değil. büyük şehirler için il bilgisi de çok sorun olmaz ama küçük şehirlerde daha fazla deşifre durumu olur mu bilemedim. yine büyük şehirler için gün verilmedikçe ay/yıl bilgisinin çok ayırt edici olmadığını düşünüyorum. bence herkes istediği ayrıntıda bilgilerini paylaştıktan ve listede olmak istemeyen arkadaşlar çıkarıldıktan sonra liste kalabilir.
Ben de tenar a katılıyorum. Zaten bu saatten sonra liste güncellenmese bile geçmiş silinemediği için şuana kadar yazılanlar hep kalacak. Başvuru tarihini söylerken gün yerine sadece ayını söylemek büyükşehirlerde sorun yaratmayabilir. Ama yine de kişilerin kendi bilecekleri iş. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Arkadaşlar tabloyu bir zamanlar ben güncelliyordum.Ne kadar motive edici olduğunu biliyorum.Bir üste geçmek beni çok mutlu ederdi.İlk iş tabloya bakardım.Diğer arkadaşların ne zaman başvurduğu ve yavrusuna kavuştuğu bana umut olurdu.
Hangi bilginin ne kadarının paylaşılacağına kişi kendi karar vermeli.Örneğin ben yavrularımızın geldiği ili,ona şu anda koyduğumuz ismi ve fotoğrafını paylaşmaktan yana değilim.Evet denizgeldinin dediği gibi hepimiz ortak kaygıları taşıyoruz.Hiç kimsenin sıkıntı yaşamasını istemem.Allah yavrularımızı bir ömür boyu bize bağışlasın...
liste, bekleyenler için bir moral kaynağı oluyor, bu gerçek.. ama hangi bilgiyi ne kadar paylaşıp paylaşmayacağına kişiler karar vermeli. liste kaldırılsın ya da kaldırılmasın diyemem.. öznel nedenlerinden dolayı listede bulunmak ya da bazı bilgilerini(şehir,cinsiyet gibi) paylaşmak istemeyenler bunu belirterek bilgilerini güncellesin. yani durumunun spesifik olduğunu hissedip paylaşım yaparken sorun yaşayacak arkadaşlar listeden çıkarsın kendini..benim düşüncem bu yönde.
hayır bence hiçbirşey kalklmasın neden korkuyorusunuz isimlerimiz zaten farklı gerçek isimlerimiz değil olsa ne olur allah aşkına başımıza bir şey gelecek olursa bunu geciktıremezsın çok yanlış dünenler kendının gününü tarihını aynı veya ilini farklı söylesin ama zaten profildede yazıyor nerden başvurduğumuz bu kadarda korkmayın arkadaşlar diyorum alın yazısında varsa zaten istemedğimiz şeyler olur bence kalkmasın herkese umut oluyor
Arkadaşlar tabloyu bir zamanlar ben güncelliyordum.Ne kadar motive edici olduğunu biliyorum.Bir üste geçmek beni çok mutlu ederdi.İlk iş tabloya bakardım.Diğer arkadaşların ne zaman başvurduğu ve yavrusuna kavuştuğu bana umut olurdu.
Hangi bilginin ne kadarının paylaşılacağına kişi kendi karar vermeli.Örneğin ben yavrularımızın geldiği ili,ona şu anda koyduğumuz ismi ve fotoğrafını paylaşmaktan yana değilim.Evet denizgeldinin dediği gibi hepimiz ortak kaygıları taşıyoruz.Hiç kimsenin sıkıntı yaşamasını istemem.Allah yavrularımızı bir ömür boyu bize bağışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?