daha listede adım yok ama bencede kalsın liste. çekinceleri olanlar bilgilerini yazdırmaz. aynı şehirde olanlarla iletişime geçmek açısından faydalı buluyorum
ablam listeyi önce sen sonra damlaumut güncellemeye başladı sonrada ben
inşallah Rabbim nasip kısmet ederde bende sizler gibi evlatladımı hayırlısıyla inşallah alır listeyi devrederim
Rabbim banada kısmet eder inşallah
bacılar listeyi yarın güncellemicem
listenin kaldırılması hakkında görüşlerinizi söylerseniz ona göre ortak karar alıp napıcağımaza karar vermiş oluruz
inşallah foruma giren herbir arkadaşımız bu konuda ki fikirlerini söylerler
sizler nasıl isterseniz ben öyle yaparım
anaşılan çoğunluk liste kalsın diyor onda hemfikiriz
şehir konusunda ise kalsın diyende var kalmasın diyende
bacılar şehir konusun da isteyen yazdırır istemeyen yazdırmaz
zaten listemizde boş bilgileri olan var
farkındaysanız kimseye bilgilerinizi doldurun demedim
özelden yada burdan isteyen istediği kadar bilgilerini verdi
bence artık bu konuyu kapatalım
listeyede isteyen istediği kadar bilgisini verir
şimdi liste konusunu hallettiğimize göre artık söyleyebilirim dün kızıma battaniye aldım
liste konusu yüzünden paylaşamamıştım
şöyle beyaz gibi ama kırık beyaz örgü bir battaniye
testde ettim iyi ısıtıyor akşam üstüme çektim eğer ısıtmasaydı başka alıcaktım
kızımı ilk almaya giderken bu battaniyeyi götürücemde ondan çok sevinçliyim
şimdi liste konusunu hallettiğimize göre artık söyleyebilirim dün kızıma battaniye aldım
bacılar ben kızıma bişeyler örmek istiyorum ama nete bakmama rağmen şöyle kolay basit bir model bulamadım
doğrusu ben tığ bilirim sadece
bacılar nasıl yapılır bileniniz varmı
Ayy inşallah battaniyeyi kullandığın zamanları kısa süre içerisinde görürüz! :) heyecanlandım yahu :)
Liste konusunda aynen devam sanırım.
Ben de alttan çıtçıtlı bodylerden stok yapmaya başladım. Aldıklarımı hep 6 aydan büyük olacak şekilde seçiyorum. Yeni doğmuş, ya da 1-2 aylık aylık gelmesi gönlümüzden geçen ama büyük gelirse diye boş yere fazladan kıyafet almayalım dedim. Ztn belli olur olmaz geldiğinde hemen mağazaya koşup eksiklerini tamamlamak zorunda kalıcaz. Ne güzel heyecanlar.. Şu an ezan okunuyor, ezanların yüzü suyu hürmetine Rabbim bizleri kısa zamanda yavrularımıza kavuştursun onlara sağlık sıhhat versin inşallah.
AMiN :)
bende tığ bilirim sadece patik yaparım sıkıldıkça çocuğu olana dağıtırım kocam kız erkek farketmez dediği için patik kız ve erkek yaptım bide küçük küçük motifler yaparak birleştirmiştim şimdi o bebek alt değiştirmelik olarak kullanıma hazır hale geldi şimdide düşündüğüm 4 parmağımdan biraz daha büyük beyaz kare ortayada renkli büyük daire beyaz üzeri pembe mavi mor kırmızı turuncu düğme gibi öyle düşünüyorum bi tane internetten bakarım bende sonra doğaçlamayla ortaya çok değişik şeyler çıkardığım oldu
bacılar ben kızıma bişeyler örmek istiyorum ama nete bakmama rağmen şöyle kolay basit bir model bulamadım
doğrusu ben tığ bilirim sadece
bacılar nasıl yapılır bileniniz varmı
bacılar listeyi yarın güncellemicem
listenin kaldırılması hakkında görüşlerinizi söylerseniz ona göre ortak karar alıp napıcağımaza karar vermiş oluruz
inşallah foruma giren herbir arkadaşımız bu konuda ki fikirlerini söylerler
sizler nasıl isterseniz ben öyle yaparım
Uzun zamandir giremedim topige kizlar.Yazilan herseyide okuma firsati bulamadim ama benden sonra bebegine kavusan arkadaslarim olmus dogal olarak.Hepiniz adina cok mutlu oldum inanin.Gozunuz aydin.Ben bebegime kavusali birbucuk ay oldu.Ne de cabuk gecti zaman inanamiyorum.iki ay once ev ziyareti bekliyordum ben ya.Cok saskinim.Simdi sabirsizlikla bekledigim kizim varyanimda.Nisana kadar izinliyim ve onunla doya doya zaman geciriyorum.Kizim o kadar tatli ki anlatamam.Bakmaya doyamiyorum ona.Anne olmanin tasimak olmadigini zaten biliyordum simdi bu duyguyu yasayarak daha iyi anliyorum.Onun bir yeri agrisa onun degil benim agrisin diyorym.Kizim bu aralar oksuruyor usuttum onu sanirim .Oyle oksuruyorki oksuruk sonunda ayy diye bir ses cikiyor ondan.O an caninin acidigini dusunuyorum ve gozlerim doluyor.Neyse ilaclarini aliyor insallah tez zamanda iyilesecek.Anne olmak ona degil bana olsun dememkmis anladim ki.Bu arada kizimin kalca cikigi ultrasonunu yaptirdik.Kalca cikigi yok ama kalca gemiginde gelisim geriligi cikti.Doktor cok kucuk oldugunu ve cift bez baglayarak duzeltebilecegimizi soyledi.Duzelmezse kalca cikigi tedavisinde oldugu gibi askiya alinacakmis bacaklari.O da olmazsa ameliyat ;( insallah cift bez kullanarak sorununu duzeltebilirim arkadaslar.Lutfen bizim icin dua edin.Bu arada basvuru yapan yada yapmayi dusunen hic kimse evlat edinme konusnda tereddut yasamasin.Ben sunu cok net soyleyebilirimki onu kucaginiza aldiginiz anda hersey bitiyor.ben onun icin herseyi yaparim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?