Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım bacılaaaaaaarrrrr
liste herşeyiyle kalmalı bence çok güzel motive oluyo kim nerde ne kadar zamanda yavrusuna kavuşmuş bilgisi çok güzel bişey

daha listede adım yok ama bencede kalsın liste. çekinceleri olanlar bilgilerini yazdırmaz. aynı şehirde olanlarla iletişime geçmek açısından faydalı buluyorum

zamancım liste bencede kaldırılmasın ama arkadaşalra çok katılıyorum şehirleri silelim zaten isimler gizli tabiki önceler var yazılımı kalıcak ondan ben pek anlamam eski olan listelerinde denizgeldinin dedeği gibi sadece şehirleri silinebilirmi acaba eğewr öncekilerde silinmezse şuanda yenisininde kaldırmanın veya silmenin bence bir anlamı yok

İnşallah canım tez zamanda hayırlısıyla.

Bence liste kalabilir, zaten isteyen bilgilerini paylaşıyor. Burada büyük şehir küçük şehir acaba deşifre olur muyuz düşüncesi var. Farkındaysanız zaten çocuğu eve getirince çevremiz tarafından bilineceğiz. Çocuğumuz evlat edindiğini bilmesin kimse öğrenmesin söylemesin diye düşünmek istiyorsunuz belki ama uzmanlarında dediği gibi evlatlık olduğunu yani bizlerin biyolojik anne olmadığımızı daha sonra öğrenmeleri çocuk açısından olumlu olmuyor. Bu nedenle ben (ki zaten bilerek gelmiş olacak ) bunu gizlemek niyetinde değilim. Hatta başvurumu yapmadan önce onunla paylaşacağım bir günlük bile tutmaya başladım. Dün akşam bir imza kampanyasına katıldım, evlatlık alınan bir kız çocuğu biyolojik anne ve babasının mahkemeye başvurması ile evlatlık alan aileden alınmış. Türkiye'de gizlilik diye bir şey yok parası tanıdığı olan zaten bilgilere çok kolay ulaşabiliyor. Bizler bu gibi olaylarda birbirimize destek olabilmeliyiz çünkü aynı korkular içerisinde çocuklarımızı büyüteceğiz.

anaşılan çoğunluk liste kalsın diyor onda hemfikiriz
şehir konusunda ise kalsın diyende var kalmasın diyende
bacılar şehir konusun da isteyen yazdırır istemeyen yazdırmaz
zaten listemizde boş bilgileri olan var
farkındaysanız kimseye bilgilerinizi doldurun demedim
özelden yada burdan isteyen istediği kadar bilgilerini verdi
bence artık bu konuyu kapatalım
listeyede isteyen istediği kadar bilgisini verir

şimdi liste konusunu hallettiğimize göre artık söyleyebilirim dün kızıma battaniye aldım
liste konusu yüzünden paylaşamamıştım
şöyle beyaz gibi ama kırık beyaz örgü bir battaniye
testde ettim iyi ısıtıyor akşam üstüme çektim eğer ısıtmasaydı başka alıcaktım
kızımı ilk almaya giderken bu battaniyeyi götürücemde ondan çok sevinçliyim

amanın aman battineyeniz hayırlısı olsun

bacılar ben kızıma bişeyler örmek istiyorum ama nete bakmama rağmen şöyle kolay basit bir model bulamadım
doğrusu ben tığ bilirim sadece
bacılar nasıl yapılır bileniniz varmı

Ayy inşallah battaniyeyi kullandığın zamanları kısa süre içerisinde görürüz! :) heyecanlandım yahu :)
Liste konusunda aynen devam sanırım.
Ben de alttan çıtçıtlı bodylerden stok yapmaya başladım. Aldıklarımı hep 6 aydan büyük olacak şekilde seçiyorum. Yeni doğmuş, ya da 1-2 aylık aylık gelmesi gönlümüzden geçen ama büyük gelirse diye boş yere fazladan kıyafet almayalım dedim. Ztn belli olur olmaz geldiğinde hemen mağazaya koşup eksiklerini tamamlamak zorunda kalıcaz. Ne güzel heyecanlar.. Şu an ezan okunuyor, ezanların yüzü suyu hürmetine Rabbim bizleri kısa zamanda yavrularımıza kavuştursun onlara sağlık sıhhat versin inşallah.
AMiN :)

bacılar ben kızıma bişeyler örmek istiyorum ama nete bakmama rağmen şöyle kolay basit bir model bulamadım

bende tığ bilirim sadece patik yaparım sıkıldıkça çocuğu olana dağıtırım kocam kız erkek farketmez dediği için patik kız ve erkek yaptım bide küçük küçük motifler yaparak birleştirmiştim şimdi o bebek alt değiştirmelik olarak kullanıma hazır hale geldi şimdide düşündüğüm 4 parmağımdan biraz daha büyük beyaz kare ortayada renkli büyük daire beyaz üzeri pembe mavi mor kırmızı turuncu düğme gibi öyle düşünüyorum bi tane internetten bakarım bende sonra doğaçlamayla ortaya çok değişik şeyler çıkardığım oldu

Amin:)
malum benim eşim beklemekten yana taraftar haber gelsin hemen alırız diyor ama aklıma şuda geliyor
hadi sabahtan telefon çaldı hemen gelin dediler ve o gün bebeğimiz geldi naparız :)
bende bir tane hastahane çıkışı almıştım tam takım çıtçıtlı badisi alt ve üst takımı eldiveni şapkası var çok önceden taa ilk tüp denemesinde almıştım o var birde battaniye aldım
şimdi bir tane kılotlu çorap alıcam birde biberon ilk giderken hiç değilse elimin altında olsun diyorum
ilk giderken yetermi bunlar

maşallah bacıma bende tam cahilim netten baktım ir patik örim dedim yok anaım anlayamadım elime örnek lazım
inşallah banada kızıma örmek nasip olur

Nako nun örgü festivali diye bir örgü kitabı var, ben geçen ay almıştım. İçinde 191 model var, orada çok güzel ve basit örgü modelleri var. Ayrıca örgüm diye bir dergi var onda da çok güzel. Dergiden yardım alarak örmek çok kolay oluyor tavsiye ederim.

Zamancım kızın battaniyesini güle güle kullanmaya başlasın en kısa zamanda inşallah

Orguye basla zamancim. yelekle basla. duz pprinc. inan cok kolay ogrenirsin. ben kizima ilk yelegini ormustum. neredeyse hic orgu bilmiyodum. bir yasina geldiginde benettonun katalogunda begendigim karmakarisik bi hirkayi orebilecek seviyedydim. yaparsin merak etme. Bebegine giydirecegini dusun sadece :)

Uzun zamandir giremedim topige kizlar.Yazilan herseyide okuma firsati bulamadim ama benden sonra bebegine kavusan arkadaslarim olmus dogal olarak.Hepiniz adina cok mutlu oldum inanin.Gozunuz aydin.Ben bebegime kavusali birbucuk ay oldu.Ne de cabuk gecti zaman inanamiyorum.iki ay once ev ziyareti bekliyordum ben ya.Cok saskinim.Simdi sabirsizlikla bekledigim kizim varyanimda.Nisana kadar izinliyim ve onunla doya doya zaman geciriyorum.Kizim o kadar tatli ki anlatamam.Bakmaya doyamiyorum ona.Anne olmanin tasimak olmadigini zaten biliyordum simdi bu duyguyu yasayarak daha iyi anliyorum.Onun bir yeri agrisa onun degil benim agrisin diyorym.Kizim bu aralar oksuruyor usuttum onu sanirim .Oyle oksuruyorki oksuruk sonunda ayy diye bir ses cikiyor ondan.O an caninin acidigini dusunuyorum ve gozlerim doluyor.Neyse ilaclarini aliyor insallah tez zamanda iyilesecek.Anne olmak ona degil bana olsun dememkmis anladim ki.Bu arada kizimin kalca cikigi ultrasonunu yaptirdik.Kalca cikigi yok ama kalca gemiginde gelisim geriligi cikti.Doktor cok kucuk oldugunu ve cift bez baglayarak duzeltebilecegimizi soyledi.Duzelmezse kalca cikigi tedavisinde oldugu gibi askiya alinacakmis bacaklari.O da olmazsa ameliyat ;( insallah cift bez kullanarak sorununu duzeltebilirim arkadaslar.Lutfen bizim icin dua edin.Bu arada basvuru yapan yada yapmayi dusunen hic kimse evlat edinme konusnda tereddut yasamasin.Ben sunu cok net soyleyebilirimki onu kucaginiza aldiginiz anda hersey bitiyor.ben onun icin herseyi yaparim...

Canım bence kalsın liste sonuçta herşey kader eğer kaderde varsa yaşanacak ne kadar saklasak da saklansak da olur benim fikrim de silinmek isteyenler silinsin gerisi kalsın bir de iller silinsin yeter hoş benim için farketmiyor çünkü sağır sultan bile duydu bebeğime uygun yaşta açıklamayı düşünüyoruz elden duyacağına bizden duysun.

Son düzenleme:

Merhaba LVNY, bebeğinle çok güzel bir ömür geçirin inşallah. Çok geçmiş olsun, dediğin gibi çift bez kullanarak geçer de bizimle mutlu haberini paylaşırsın. Okuduğum kadarıyla ev ziyaretinden çok kısa zaman sonra gelmiş bebeğin. Bende sabırsızlıkla o günlerin gelmesini bekliyorum. Öyle böyle derken bende başvuralı 3 ay olmuş. Zaman çabucak geçsin de kızım kucağıma gelsin istiyorum

Lvny sen yazınca geçmiş sayfalara bakayım dedim. Haberi topikte paylaştığın sayfayı buldum. 4.sıradasınız dediklerinden yarım saat sonra kızının haberini almanı Sonra Kedicik2'nin Eylül sonunda şu bir haftayı atlatayım arayacağım diye yazdıktan iki hafta kadar sonra bebeğinin haberini vermesini:109:
Kızlar kimbilir yarın hangimize mutlu haber gelecek ve bu haberi bizimle paylaşacak:116: sabah ola hayır ola diyorum herkese mutlu yarınlara uyanmak dileğiyle iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…