tenarr arkadaşım mesajın için teşekkür ederim özelden yazamadım gönderi sayım yeterli değilmiş gerekli düzenlemeyi yaptım çok saol...
günaydın anneler......kızım deniz ve beden kocamaaaaan günaydın
annemi ben çok seviyoyum yazcam diyor
darısı sizlere....
canlarım ara ara evraklarla ilgili sorular oluyor aklımda. özellikle yeni başvuranlar bana yardımcı olabilirmisiniz. bize verilen evrak listesin de sağlık raporu sabıka kaydı gibi süreli belgelerde var. bunlar daha sonra isteniyor diye biliyordum yanlışmı biliyorum. izmirden başvuru yaptık bu arada.
canım yeni presedür bana denk geldi istanbuldan baş vurdum ben hepsi birmi istendi sendende sabıka kaydı ikametgah vukuatlı nüfus kağıt örneği kolay 1 günde çıkartıyorsun hemen
sağlık raporuda devlet hastanelerinde sağlık kurulu var oraya baş vurcaksın ücretli orası haberin olsun yani benim öyleydi kişi başına 112tl ve röntgen ücreti 59tl almışlardı 2 de resim
yarın gidicez hastaneye dediğin gibi diğerleri 1 günde hallolur. evet canım hepsini istediler referanslar hariç. acaba burda işler hızlı mı da hepsini birden istediler. bendekide herşeyden bir umut çıkarma. çok sağol canım verdiğin bilgiler için
thorbank nasıl gidiyor hazırlıklar heyecan doruktadır şimdi. ben bile heyecan yapıyorum sen nasılsındır kimbilir
sağlık raporu için sağlık kuruluna baş vurunca sana gün veriyorlar ona göre gidiyorsun işlem orda biraz uzayabilir ama ertesine güne sarkar ordan heyete veriyosun heyette orda bi oda işte 1 hafta sonra da heyet raporunu alıyosun ama çok hurala gürele onda fazla bişey yok
amatem yani alkol ve uyuşturucu bağımlısı olup olmadığına dair bişey istedilermi peki senden
tenarrr eşim şirketin müdürüyle görüşmüş bizim elemanlar aramazlarsa bana dönun demiş pzts beklıcem adam onla kızacak çünkü birinin refaransıyla gttk adamın yani genel müdürün kıramayacağı bır adam vardı bulduk o adama öyle demiş aramazlarsa genel müdür halldecek çookk sevindim çünkü özel oda da eamanlarında haberi var grşmeden grdler bizi adam bilerek tanıştrdı ilgilensinler diye hhahhahha
Kızlar önceden şu evrak işleri bitsin beklemekte ne var derdim ama şimdi beklemek o kadar zor ki zaman geçmek bilmiyor...
amatem değil ama sağlık kurulu raporunun içinde alkol veya uyuşturucu madde bağımlısı olmadığını belirten diye yazıyor. rapor için kurulun toplandığı gün mü gitmek gerekiyor. öncesinde gitsek muayne olsak kurul günü raporu alsak diye düşündük.
beklemek çok zormuş gerçekten cnm.bi haber gelse hayatımız nasılda degişecek degilmi
beklemek çok zormuş gerçekten cnm.bi haber gelse hayatımız nasılda degişecek degilmi
Kızlar önceden şu evrak işleri bitsin beklemekte ne var derdim ama şimdi beklemek o kadar zor ki zaman geçmek bilmiyor...
hım alkol uyuşturu için önden psikoloğa gittim ben ordan beni psikolog hastanenin önce sosyal hizmetlerin odasına sonra ameteme sonra psiko analize gönderdi 3 ündende ayrı randevu aldım istanbulda böyle oldu yani izmirde bilmem belki şehirlerde işlem farklılığı vardır bi uzmanınla nasıl yaparım diye bi görüş istersen yanlış bişey olursa boşa uğraşma diye
sağlık kurulu için sen eşinle başvur onlar sana şu saatle şu şekilde gelin dicekler zaten ordan da her bölüme yönlendircekler seni orda da test mest ne gerekliyse yapılıyor ve yaptırıyorlar genelde dahiliye kan testi ve röntgen ciğer filmi istiyo bunları hepsini hallettikden sonra heyet odasına veriyosun zaten sana verilen kağıtta görüceksin gireceğin bölümleri sonra heyetten çıkış tarihi veriyolar şu günde şu saatte gelin alın diyolar o heyet kağıdına kan testini ve ciğer filmini koyuyosun benden ayrıyeten ciğer filmi istemediler kan tahlili ve ciğer filmi cdsi yeter denildi kimi yerlerde verem savaştan istenmiş ama sen gene sor bende hep bunları tek tek sorarak yaptım ve burdaki arkadaşlardan hepsinden ve bana yardımcı olan arkadaşlardan binlerce kez allah razı olsun allah razı olsun eksik noktaları burda buldum hala daha eksik noktalarımı burda tamamlamaya çalışıyorum
bize devlet hastanesi veya üniversiteye gidiceksiniz dedi.amatemin lafı geçmedi. bizim uyuşturucuyla ne işimiz olur evimizde sigara bile içirtmeyiz yeşilaycıyız. sanırım istanbulda var amatem şartı. olmadı bi arayıp sorayım ama olsa söylerdi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?