Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

işe başlayıp sigortam görunmesı lazım çünkü çocuğumuza baka bılmemız için ozamand BODRO fılan da istenıyr
eşim memur ve 1900ytl az buldular hem o yüzden hemde zaten ben çalışıyrdm çok sıkıldım evde oyuzden

kedicik2 nasılsın bebekle geçirdiğin güzel dakıkaları bizimle paylaşmak istersen seviniriz hepımız için morel olur nedersin şimden teşekkürler

anladım benim eşimde 1700 alıyo ev kendimizin bi sorun olurmu acaba ben çalışmıyorum

canım çok sevindim, biran önce başlarsın inşallah.

kızlar bu özgeçmişi yazıyorum ya 10 sayfa oldu daha bitmedi 6-7 madde daha var yazmadığım çok mu detaya girdim acaba. eşiminki 1 sayfa falan olucak heralde. benimkinin çok olması, onunkinin az olması sorun olurmu? birde fotoğraflarda eşimin olmadığı kendi ailemle çekilmiş fotoğraflardan 1 tane olabilir mi? yoksa hepsinde ikimizin bi arada olmasımı gerekiyor. ayrıca evlenmeden önce eşimle çekilmiş fotoğraflarda olurmu ilişkimizin ne kadar eski ve köklü olduğunu göstermek açısından. ayy ne çok sordum. ama anlıyorsunuz siz beni bir hata olmasın diye titizleniyorum işte.

anladım benim eşimde 1700 alıyo ev kendimizin bi sorun olurmu acaba ben çalışmıyorum

evin kendinizin olması önemli bizim evimiz var ama biz kirada oturuyoruz. ne kadar kira alıyorsunuz ne kadar ödüyorsunuz diye sordu. birde yaşadığın yere göre belirleniyor demişlerdi.

yine ben bizim bi alman kurdumuz var. bahçede yaşıyor ama ben bahsetmeyi unuttum. sonraki görüşmede söylemem gerekir mi? şimdi onunda aylık baya bi gideri var onuda hesaba katarlarmı? biraz yaramazdır bebek için problem olarak görürler mi?

bizim üzerimize hiç bir mal varlığı olmadığından çocuğu garantiye almamız gerek dedi başka gelen gelır yok dedik olmaz dedi anlayacağın malın mülkün varsa azda olsa hemen yapılıyr işlem yoksada karı koca çalışmak zorundaymıi özetle bu arkadaşım senle sorun olmaz senın evin var bızm ufak tefek şeyler var dosyanın onaylanması için hemen işe başlamam gerek sonrda evrakları tamamlıcz

ben devlet hastanesinden bütün poliklinikleri tek tek dolaşarak kontrolleri yaptırmıştım, heyetin olduğu gün sadece alınan raporları verip bekliyorsunuz. Dikkat etmen gereken şey heyetten çıkacak yazı orada bazı ibarelerin olması gerekiyor. Ben direkt dilekçemde ibareleri açıkça yazarak istemiştim.

Foruma girince envai cesit reklam görünüyor ya, bana hala tüp bebek reklamlari görünüyor.. bakiyorum bakiyorum, sanki bu hayattan degil de onceki hayatimda yasamisim.. o kadar uzakta bana.. ne zor zamanlardi.. girersin bir labirente, cikamazsin.. Allah kimseye göstermesin, yasatmasin.. bile isteye yillarca eziyet.. bugünümüze sükürler olsun..

şimdi küçüğümüze bakıyoruz bakıyoruz acaba büyüyünce nasıl bir insan olacak diye düşünüyoruz eşimle.. sesi, konusmasi, hali tavri nasil olacak acaba.. tabi ki daha cok var ama insan merak ediyor :)

bu sabah banyomuzu yaptik. banyoda aglamamak en büyük hedefimiz.. sarkilarla türkülerle yikaniyoruz :) bir de kaydirmadan tutabilmek tabi en zoru :) sonrasinda artik giyinmeye asla sabri kalmiyor, yikiyor ortaligi.. esim kucagina alip gezdirirken ben de altini bezliyorum, var mi böyle bir hizmet )) ama sonra coraplariydi, ic bodysi, dış bodysiydi rica minnet giydiriyoruz, dokunsaniz agliyor.. ama en son sapkasini da kafasina takinca bi tatli oluyor ki :) banyodan sonra takmasi icin penye külahlar aldim cok tatli, ibişim diyorum onlari takinca, karsilikli gülüyoruz :) en sevdigim giysisi ama tartismasiz coraplar.. nasi küçükler :)) her camasir yikamada kayboluyor ya da makinenin bir yerinde kaliyor :)) ayaklari büyüse de o minik coraplari hic atmiycam, içlerine çikolata seker koyup yilbasinda dagiticam :)

bir de şöyle bir düşüncem var kızlar, elimizde olsa eşimle, o bebek kokusunu şişeye doldurup saklıycaz.. onun için küçülen kıyafetlerinden birkaç taneyi son bir kez giydirdikten sonra yıkamadan saklıycam kısmet olursa, bakalim kokusu kalacak mi:)

Lvnya Nisana kadar izin alabildigine cok sevindim :) ooohh 6 ay evde minnoşlasın.. öksürük sorunu genelde oluyor galiba birarada olmaktan, sonra ilaçla geciyor. kalca sorununu da inşallah en hafif sekilde atlatır.

Bekleyen arkadaslarima, belge ile ugrasan arkadaslarima kolayliklar diliyorum.. hersey hizla akip gececek merak etmeyin.. basvurusu onaylananlar kacinci siralarda belli mi? zamancim sen bir daha arayip ogrendin mi, 15lere gelmiş miydin, ben sanki öyle hatirliyorum.. hazancim gecen gun de sizi dusunuyordum, ya ne olur sanki su yas olayina bu kadar takmasalar? ne olur 5 degil de 2-3-4 olsa ne olur ki? belki o yaslarda var cocuklar ve annesiz babasiz bekliyor, kim bilir.. devletimiz herseyi tekrar tekrar inceliyor, degistiriyor, belki bu yas konusu da biraz daha gevsetilir.. ne de olsa ortalama insan ömrü uzuyor.. bircok kadin 42-43üne kadar ugrasiyor tibben anne olmak icin, o saatten sonra vazgectiginde de bebek alma yasini geciyor, daha buyuk yasta da cok beklenilecegini duyup tamamen uzaklasiyorlar o fikirden.. oysa bir iki yildan ne cikar ki..

özgeçmişini destekleyici toplu çekilmiş resimler seçmeye çalış beş tane dedilerse beş tane koyacağım diye düşünme .Seni eşini akrabalarını mutlu birlikte gösteren resimler seçmeye çalış. Benim dosyamı çok beğendiler " roman olarak okunabilir, isterseniz bi düşünün " dediler. Akıcı bir dille sorulan sorulara özgeçmiş içinde cevap vermeye çalışın. Ben kelimesini evlendiğiniz günden sonrasını anlatırken kullanmamaya biz kullanmaya gayret edin. Gelecek planlarınızda sanki çocuk şimdiden sizinmiş gibi yazın. Zaten verilen soru listesinde bazı sorular değişik şekillerde tekrar edilmiş, hepsini cevaplayacağım diye yıpratmayın kendinizi.

ah bacım ah nerde 15 olsam artık eli kulağında dicem ama inşallah o günleride görmek nasip olur bizim hala aynı 3 ay oldu sıra ilerlemedi
bakalım bu ay sonu gene arıcam kaç olmuş olucak bellimi olur belki ilerlemiş olur

bacılar bu aşamalara yaklaşmış yada geçirmiş olanlardan yardım istiyorum
mahkeme sürecinde hangi evraklar isteniyor ayrıntılı olarak yazarmısınız burdan yada özelden cevaplarınızı bekliyorum

Scuba benimde evimde evcil hayvanım var, uzmanımız aşı kartını istedi. Eğer aşı kartı yoksa köpeğinizin aşılarını yaptırmaya başlayın bence.

hakımızda hayırlısı olsun inşallah canım çalışınca insanın hayatı düzene giriyo

uzman bize verdiği kağıdı hastaneye götürmemizi söyledi. kağıtta yazan ibarelerin olması gerekiyor dimi. hastanede dilekçemi yazıcaz. yarın gidiyorum inşallah bir sorun çıkmaz

çok sağol canım parmaklarına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…