Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kızlar hepinizin cuması mübarek olsun bugünde birinin telefonu çalsın artık buna çok ama çok ihtiyacımız var değilmi beklemek zor gelir oldu gerçekten

canım allah analı babalı büyütsün rabbim bu mutluluğunuzu daim etsin evinize bereket sevgi yumağı getirsin öppme sadece kokla hepimizin yerine olur mu bizim yerimizede çek o güzel kokuyu içine olurmu

Herkese hayırlı cumalar

Kızlar son günlerde acaba isteyen kişilerle bir buluşma gerçekleştirsek mi diye düşünüyorum. Aslında sadece bebek bekleyenlerle değil, bebeğine kavuşmuş anneler de bize katılsa biraraya gelsek ne güzel olurdu. Önceden böyle bir buluşma gerçekleşti mi yoksa ilk defa mı olacak hiç bir fikrim yok ama düşüncelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Detayları buraya yazmayız, özelden haberleşiriz, ne dersiniz..?

Bence biz bekleyen annelere çok güzel moral olur belki arkadaşlıklar kurulur. Herkes herkesle anlaşacak diye bir şey yok ama açıkçası bebeğim geldiğinde kendi de benim gibi evlat edinmiş ailelerle ileride görüşmeyi çok arzu ederim çünkü ortak paydamız var ve yaşadıklarımız benzer. Birbirimizi en iyi yine bizler anlayabiliriz diye düşünüyorum.

Fikirlerinize, olumlu olumsuz geri dönüşlerinize açığım. İstanbul'da havalar soğumadan bir toplansak? :)

canım bende aynı fikirdeyim. özellikle çocuklarımız için çok iyi olucağını düşünüyorum. istanbulda değilim ama gelme ihtimalim var. buluşma olursa banada özelden yazarsanız sevinirim. ilerde de devam etse bu buluşmalar çocuklarımız bir arada oynasalar ne güzel olur.

ben varım görüşmede

bugün hastaneye gittik enfeksiyon hastalıkları için kan verdik. röntgen falan çekilmedik. nörolojiden onay aldık. psikiyatri dr u olmadığı için pazartesi tekrar gidicez. salı günü heyet toplanıyormuş. inşallah salıya raporu alıcaz. nüfus müdürlüğündeki ve sabıka kaydı işlerimizi de hallettik hafta sonu resimle özgeçmişide bitirdikmi dosyamızı tamamlamış olucaz.

hızlı olmasına sevindim işlerinin ozaman sana haydi hayırlısı olsun
listede henüz ismini göremedim yazdırmıcakmısın kendini arkadaşım düş bakalım peşime

hızlı olmasına sevindim işlerinin ozaman sana haydi hayırlısı olsun
listede henüz ismini göremedim yazdırmıcakmısın kendini arkadaşım düş bakalım peşime

hep böyle su gibi aksın kolay olsun bütün süreçlerimiz. yazdırmaz olurmuyum senelerdir bugünleri bekliyorum. evrakları teslim ediyim başvuru tarihi belli olsun hemen arkandayım.

inşallah bende gelirim

hep böyle su gibi aksın kolay olsun bütün süreçlerimiz. yazdırmaz olurmuyum senelerdir bugünleri bekliyorum. evrakları teslim ediyim başvuru tarihi belli olsun hemen arkandayım.

başvurun sosyal kuruma gidipde ilk imzayı attığın gündür sende sırasınki şimdi şimdi günlük hamilesin ozaman tatlım benim
tez düş peşime :)))))

Son düzenleme:
Şimdilik ben dahil 4 kişiyiz. Sanırım çoğumuz çalışıyor, o yüzden cumartesi ya da pazar gününe buluşma ayarlayabiliriz. İnşallah daha çok katılım olur. Annelerden de müsait olabilirlerse katılım bekliyoruz

başvurun sosyal kuruma gidipde ilk imzayı attığın gündür sende sırasınki şimdi şimdi günlük hamilesin ozaman tatlım benim
tez düş peşime :)))))

aaa ama biz sadece bilgi formu aldık diye imza attık. uzman bize evrakları teslim ettiğiniz gün başvuru tarihiniz olucak dedi. inşallah dediğin gibidir tatlım. 10 gün 10 gündür. beklediğim günlere nasıl yanıyorum şimdi 1 gün bile ne kadar önemli bizim için.

tabiki 10 gün 10 gündür bende gecen cuma uzmana sormuştum ilk geldiğiniz günden beri dedi şehir farklılığı olabilirmi acaba yada size çabuk çabuk işlem yapma motiveside olabilir

Son düzenleme:

İnşallah haftaya işlemlerin biter canım Allah yardımcın olsun..

Kuruma gidip başvuru yaptığın gün işleme alınıyorsun ve hatta saatin bile önemi var.

Kızlar ben hazan ablamla görüşüyorum. İyi ki bu topik var tanışma fırsadım oldu.Yakın çevrenizle ailenizle konuşabilirsiniz ama sizinle aynı duyguları tanışan biriyle konuşmak çok daha farklı, Allah ım kendisinden razı olsun kanatsız melek ablam

tabiki 10 gün 10 gündür bende gecen cuma uzmana sormuştum ilk geldiğiniz günden beri dedi şehir farklılığı olabilirmi acaba yada size çabuk çabuk işlem yapma motiveside olabilir

motivasyon için olduğunu hiç sanmam siz iyice bi düşünün gibi şeyler söylemişti. heralde şehir farkı var.

İnşallah haftaya işlemlerin biter canım Allah yardımcın olsun..

inşallah canım.

Kuruma gidip başvuru yaptığın gün işleme alınıyorsun ve hatta saatin bile önemi var.

inşallah dediğiniz gibidir ama çok net hatırlıyorum evrak teslimi başvuru tarihiniz dediğini. ay herşeyi unuttum heycandan bi bu aklımda kaldı inşallah o da yanlış kalmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…