merhaba kızlar nasılsınız? aramıza yeni katılanlar olmuş hepinize hoşgeldiniz diyorum. inşallah en kısa zamanda minik meleklerinizi kucağınıza alırsınız :) ve meleklerine kavuşanlar hepinizi öpüyorum. gözüznüz aydın :) bizde 14 ayı doldurduk. Mahkeme tarihi bekliyoruz. kayyum ataması geçen ay oldu bizde hemen dilekçemizle mahkemeye başvurduk. inşallah sorunsuz geçecek bu zamanlar. her şey gönlünüzce olsun kızlar. sık giremiyorum siteye. girdiğimdeyse yazılanları okuyorum dertlerinize sevinçlerinize ortak oluyorum kendimce.
bacılar rüya yorumundan anlayanınız varmı bilmiyorum bir rüya gördüm etkisinden çıkamadım
rüyamda kocaman tavşanlar vardı uzun çimenlerin arasında yanlarında çok küçük minnacık yavruları vardı
ayrıca kocaman kuşlar ve pit kadar yavruları gördüm rüyamda sonra ipekten bir tulum verdiler elime pudra pembesi gibiydi rengi saf ipek bir tulum diyorum ne kadar küçük benim kızım bu kadar küçükmü gelicek ki diyorum sonra yanında çok küçük elbiseler verdiler nasıl seviniyorum ama içimdende bana bu kadar küçük vermezlerki nerde bende o şans falan diyorum bir yıgın avuç içi kadar elbise ve minnacık hayvan yavruları verdiler
uyanınca direk eşime dedimki bana bir hayvan yavrusu alalım mı ben onu çok severim dedim adamda şaşırdı tamam alalım ağlama dedi çok etkileyiciydi kızlar uzun süredir ilk defa bu kadar etkileyici rüya gördüm
gerçi anlatınca saçma olmuş ama :) rüyamda görseniz çok güzeldi
bacılar rüya yorumundan anlayanınız varmı bilmiyorum bir rüya gördüm etkisinden çıkamadım
rüyamda kocaman tavşanlar vardı uzun çimenlerin arasında yanlarında çok küçük minnacık yavruları vardı
ayrıca kocaman kuşlar ve pit kadar yavruları gördüm rüyamda sonra ipekten bir tulum verdiler elime pudra pembesi gibiydi rengi saf ipek bir tulum diyorum ne kadar küçük benim kızım bu kadar küçükmü gelicek ki diyorum sonra yanında çok küçük elbiseler verdiler nasıl seviniyorum ama içimdende bana bu kadar küçük vermezlerki nerde bende o şans falan diyorum bir yıgın avuç içi kadar elbise ve minnacık hayvan yavruları verdiler
uyanınca direk eşime dedimki bana bir hayvan yavrusu alalım mı ben onu çok severim dedim adamda şaşırdı tamam alalım ağlama dedi çok etkileyiciydi kızlar uzun süredir ilk defa bu kadar etkileyici rüya gördüm
iyi pazarlar arkadaşlar şükür yavruma kavuştum.....şimdi mamasını yedirdik ve altını temziledik....uykuda ....foruma giremedim...kusura kalmayın....şimdi yasal prosedürü bekleyeceğiz....2850 gr doğdu....42cm...doktor herşeyi normal dedi....adı ....gülce piraye......
tşk ederim canım güzel dileklerin için...rabbim en kısa zamanda sana da meleğini kavuştursun.....
internneten bayağı araştırdım ne almalı ne almamalı diye....Allahtan aldıklarım arasından keşke bunu almasaydım dediğim çıkmadı...ayrıca kk forumdan da çok faydalandım....altı temiz ve karnı toksa zaten mışıl mışıl uyuyor.... 10 saatlik yol bizi korkutuyordu...Allahtan eşim yanımdaydım...ağlayınca hemen mama hazırlayıp verdik...molalalrda altını temziledik...zaten gaz sorunumuz yok...:))))) gaz akışı 7 gün 24 saat tam gaz........maşallah....topuk kanı ve işitme testi yapıldı...sorun yok...p.tesi yeniden bi topuk kanı alınacak...6.gün genel bi bakılacak...
biberon olarak nuk marka kauçuk emzikli aldık...küçük boy gayett memnunum...tavsiye ederim...ayrıca alırsan yine nuk marka kauçuk emzik al...emzikte neye alışıyorsa onu istermiş...ben daha emzik vermedim...
prima yenidoğan bez.....
hastane çıkışı yenidoğan 10lu set aldık ama bayagı buyuk geldi....seneye de giyer sanki....
su konusu kafamızı karıştırdı...hemşire anne sütü alıyorsa gerek yok dedi ama netten araştırdık mama kullanıyorsanız azar azar verin diyorlar...
1 hafta sonra yıkanacak...tenindeki sıvı onu besliyormuş...
bence yakın zamanda bebek haberi var
Yavruna tez günde kavuşacaksın ve hayırlı bir çocuk olacak inşallah.
inşallah yavruna çabucak kavuşacağınızın habercisidir bu rüya. kendi rüyanı en iyi sen yorumlarsın benim rüyalarım nerdeyse birebir çıkar mesela. bazı insanın ki tam tersi çıkar. bir yavru sahiplenme konusu çok güzel bir fikir ve rüyayı görünce içinden bu geçmiş. geçen sene 3 aylık bir köpek yavrusu aldık şuan ailemizin vazgeçilmez bir parçası oldu. aşığız birbirimize ben olmayınca yemeden içmeden kesiliyor. başka bir canı mutlu etmek insana hem huzur hemde mutluluk veriyor.
tşk ederim canım güzel dileklerin için...rabbim en kısa zamanda sana da meleğini kavuştursun.....
internneten bayağı araştırdım ne almalı ne almamalı diye....Allahtan aldıklarım arasından keşke bunu almasaydım dediğim çıkmadı...ayrıca kk forumdan da çok faydalandım....altı temiz ve karnı toksa zaten mışıl mışıl uyuyor.... 10 saatlik yol bizi korkutuyordu...Allahtan eşim yanımdaydım...ağlayınca hemen mama hazırlayıp verdik...molalalrda altını temziledik...zaten gaz sorunumuz yok...:))))) gaz akışı 7 gün 24 saat tam gaz........maşallah....topuk kanı ve işitme testi yapıldı...sorun yok...p.tesi yeniden bi topuk kanı alınacak...6.gün genel bi bakılacak...
biberon olarak nuk marka kauçuk emzikli aldık...küçük boy gayett memnunum...tavsiye ederim...ayrıca alırsan yine nuk marka kauçuk emzik al...emzikte neye alışıyorsa onu istermiş...ben daha emzik vermedim...
prima yenidoğan bez.....
hastane çıkışı yenidoğan 10lu set aldık ama bayagı buyuk geldi....seneye de giyer sanki....
su konusu kafamızı karıştırdı...hemşire anne sütü alıyorsa gerek yok dedi ama netten araştırdık mama kullanıyorsanız azar azar verin
1 hafta sonra yıkanacak...tenindeki sıvı onu besliyormuş...
motivasyon için olduğunu hiç sanmam siz iyice bi düşünün gibi şeyler söylemişti. heralde şehir farkı var.
inşallah canım.
inşallah dediğiniz gibidir ama çok net hatırlıyorum evrak teslimi başvuru tarihiniz dediğini. ay herşeyi unuttum heycandan bi bu aklımda kaldı inşallah o da yanlış kalmıştır.
inşallah bacılar hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?