Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
dostumu düşmanımı bu zamanlarda öğreniyorum kızımın bir mucizeside o oldu gösteriyor annesine kim dost kim düşman

güle güle sağlıkla büyüt yavrunu...hayırlı evlat olsun...sevincini heyecanını paylaşıyorum....ismi de çok hoşmuş..adı ile yaşlansın...yaşlandırsın :)) öperim onu...çokk..

Arkadaşlar, anne adayları ve anneler :)

İstanbul'da bir buluşma düzenleyelim diyoruz. Büyük ihtimalle bir Cumartesi gününü seçeriz. Evlat edinmiş annelerden de katılım olabilirse çoook mutlu oluruz. Müsait olan herkes çekinmeden gelsin ki birbirimize moral motivasyon olsun, destek olalım inşallah.

iyi günler kızlar...bebeiş için bir ateşölçer almak istiyoruz...alından ölçsün...kızılötesi olanlardan...bildiğiniz veya kullandığınız bir marka var mı tavsiye edebileceğiniz

arkadaşlar işim oldu çok şükür ve evrakları hazrladım ünıverstede kırtasiye bölümünde tek başıma fotokobi işi vb şeyler çok mutluyum işim olsun kı yavrum için diğer adımları prosudrleri tamamlayalım zaten bı kaç evrak sonra sıraya alıcaklar bebiş için

Herkese merhabalar
konu altındaki yazışmaları bir kaç aydır takip ediyorum ve söylemeliyim ki bir yerden sonra bağımlılık yapıyor. sık sık girip kimin bebeği gelmiş kim ne yapmış bakıyorum.bebeğine kavuşanlarla sevinip henüz beklemekte olanlarla sabırsızlanıyorum.Umarım herkes bebeğine tez zamanda kavuşur ve halihazırda huzurlu olan yuvalarınız meleklerinizin varlığıyla daha da huzur ve mutluluk dolar. Hepiniz benim gözümde muhteşem annelersiniz ve bebekleriniz de dünyanın en şanslı bebekleri bu kadar sevgiyle beklendikleri için..

ben daha yeni evliyim, şimdilik bebek düşünmüyoruz belki bir iki yıl sonra, tabi o da Allah nasip ederse.. eşim ve ben daha evlenmeden önce sevgililik dönemlerimizden beri bir evlat edinmenin hayalini kuruyoruz.uzanan minicik kimsesiz bir eli tutmak, ve canımız yerine koymak istiyoruz.baştan bizim gibi düşünen ve biyolojik yönden ana baba olduğu halde evlat edinen kişiler var mı diye merak ediyorduk. bu forumu okurken bir kaç kişi gördüm. şimdi sizlere sormak istediğim konu da bununla ilgili: Hem biyolojik yolla hem de evlat edinme yoluyla anne-baba olanlarda, çocuklar arasında bir geçimsizlik, edinilen evladın kendini yalnız hissetmesi farklı hissetmesi ya da başka olumsuz durumlarla karşılaşanlar var mı acaba? Allah büyük konuşturup da mahcup etmesin tabi ama benim kendimden yana şüphem yok, doğursam da doğurmasam da benim canım ciğerim olurlar biliyorum.önemli olan ben her şeyi mükemmel yapmaya çalışsam da çocuklar arasında bir sorun olabilir mi? kendisi ya da bir tanıdığı bu durumu yaşamış olanlar varsa lütfen bu konuda bana yardımcı olsunlar, tecrübelerini paylaşsınlar.

şimdiden teşekkür ediyorum ve herkese selamlar gönderiyorum :)

iyi günler kızlar...bebeiş için bir ateşölçer almak istiyoruz...alından ölçsün...kızılötesi olanlardan...bildiğiniz veya kullandığınız bir marka var mı tavsiye edebileceğiniz

sevgili thorbank bebeğin hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşallah

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

bacılar istanbulda kibuluşma işi noldu varmı gelişme ben çalışıyorum ama hafta içi olursa kaçar gelirim
hber verin bnada

yarın sabah piskolojiden teste giricez yetişirse sağlık raporunu alıcaz. canlarım yine yardımınıza ihtiyacım var. özgeçmiş konusunda yanlış birşeyler yazmaktan korkuyorum. bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz varsa özelime yazarsanız çok sevinirim. fotoğraflarıda ayarladım gibi ama 5 ten fazla olucak. diğer evraklar zaten tamam. dua edin bize bir aksilik çıkmasın.

Merhabalar. benim 7 yasinda kizim varken oglumuz geldi. biz de esimle sizin gibi yeni evlendigimiz zamanlarda evlat edinelim derdik. Sukurler olsun allah gonlumuze gore verdi :) cocuklaeimin iliskisi cok guzel. ikisi de biyolojik olsaydi da ancak boyle olabilirdi. sakin dusuncenizden vazgecmeyin. biz cok mutluyuz cunku :) sevgiler...

Allah hayırlı uğurlu etsin,darısı da artık bana olsun inşallah :)

Son düzenleme:

çok çok çok sevindim bak gör bundan sonra hersey corap söküğü gibi gelecek

Canım bir ömür boyu yavrunuzla mutlu olun,evladına da sağlıklı,hayırlı ve mutlu bir ömür diliyorum.Uykusuz ama mutlu bir yaşama hoşgeldin taze annemiz.

sizi tebrik ederim, umarım allah bize de nasip eder. oğlunuz geldiğinde bebek miydi acaba yoksa biraz daha büyük müydü? aslında sormak istediğim ona durumu açıklayacağınız yaşta mı? nasıl karşıladı ya da kızınıza ne dediniz? ben kendi adıma çok küçük bir bebektense belki 3-4 yaşlarında belki az daha küçük bir melek istiyorum. çünkü gördüm ki küçük bebek için yanıp tutuşan çok kişi var. ha olur da allah bize biyolojik yoldan ana baba olmayı nasip etmezse o zaman belki ben de her duyguyu yaşamak adına bebek isterim ama şimdilik böyle. çocuk 3-4 yaşında olursa zaten evlat edinildiğini hatırlayacaktır, yok daha küçük olursa da ona henüz küçükken uygun bir dille ve büyütmeden çok sıradan bi durum olarak açıklamayı düşünüyorum. onun kendini farklı hissetmemesi için, bizim biyolojiyi hiç önemsemediğimizi anlaması için.bunlar benim planlarım, sizden öğrenmek istediğimse bunun gerçek hayattaki uygulaması nasıl oluyor? planlandığı gibi sorunsuz atlatmak mümkün müdür?

süpeeeeeeeerrrrrrrrr. çok sevindim nisracım. hayırlı uğurlu olsun işin. biran önce dosyan da onaylanır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…