iyi pazarlar arkadaşlar şükür yavruma kavuştum.....şimdi mamasını yedirdik ve altını temziledik....uykuda ....foruma giremedim...kusura kalmayın....şimdi yasal prosedürü bekleyeceğiz....2850 gr doğdu....42cm...doktor herşeyi normal dedi....adı ....gülce piraye......
arkadaşlar buluşmada kaç kişi olduk ne zaman olur acaba
iyi günler kızlar...bebeiş için bir ateşölçer almak istiyoruz...alından ölçsün...kızılötesi olanlardan...bildiğiniz veya kullandığınız bir marka var mı tavsiye edebileceğiniz
bebeğin hayırlı ugurlu olsun allah size bağıslasın çok sevindim
iyi günler kızlar...bebeiş için bir ateşölçer almak istiyoruz...alından ölçsün...kızılötesi olanlardan...bildiğiniz veya kullandığınız bir marka var mı tavsiye edebileceğiniz
Herkese merhabalar
konu altındaki yazışmaları bir kaç aydır takip ediyorum ve söylemeliyim ki bir yerden sonra bağımlılık yapıyor. sık sık girip kimin bebeği gelmiş kim ne yapmış bakıyorum.bebeğine kavuşanlarla sevinip henüz beklemekte olanlarla sabırsızlanıyorum.Umarım herkes bebeğine tez zamanda kavuşur ve halihazırda huzurlu olan yuvalarınız meleklerinizin varlığıyla daha da huzur ve mutluluk dolar. Hepiniz benim gözümde muhteşem annelersiniz ve bebekleriniz de dünyanın en şanslı bebekleri bu kadar sevgiyle beklendikleri için..
ben daha yeni evliyim, şimdilik bebek düşünmüyoruz belki bir iki yıl sonra, tabi o da Allah nasip ederse.. eşim ve ben daha evlenmeden önce sevgililik dönemlerimizden beri bir evlat edinmenin hayalini kuruyoruz.uzanan minicik kimsesiz bir eli tutmak, ve canımız yerine koymak istiyoruz.baştan bizim gibi düşünen ve biyolojik yönden ana baba olduğu halde evlat edinen kişiler var mı diye merak ediyorduk. bu forumu okurken bir kaç kişi gördüm. şimdi sizlere sormak istediğim konu da bununla ilgili: Hem biyolojik yolla hem de evlat edinme yoluyla anne-baba olanlarda, çocuklar arasında bir geçimsizlik, edinilen evladın kendini yalnız hissetmesi farklı hissetmesi ya da başka olumsuz durumlarla karşılaşanlar var mı acaba? Allah büyük konuşturup da mahcup etmesin tabi ama benim kendimden yana şüphem yok, doğursam da doğurmasam da benim canım ciğerim olurlar biliyorum.önemli olan ben her şeyi mükemmel yapmaya çalışsam da çocuklar arasında bir sorun olabilir mi? kendisi ya da bir tanıdığı bu durumu yaşamış olanlar varsa lütfen bu konuda bana yardımcı olsunlar, tecrübelerini paylaşsınlar.
şimdiden teşekkür ediyorum ve herkese selamlar gönderiyorum :)
iyi pazarlar arkadaşlar şükür yavruma kavuştum.....şimdi mamasını yedirdik ve altını temziledik....uykuda ....foruma giremedim...kusura kalmayın....şimdi yasal prosedürü bekleyeceğiz....2850 gr doğdu....42cm...doktor herşeyi normal dedi....adı ....gülce piraye......
arkadaşlar işim oldu çok şükür ve evrakları hazrladım ünıverstede kırtasiye bölümünde tek başıma fotokobi işi vb şeyler çok mutluyum işim olsun kı yavrum için diğer adımları prosudrleri tamamlayalım zaten bı kaç evrak sonra sıraya alıcaklar bebiş için
Merhabalar. benim 7 yasinda kizim varken oglumuz geldi. biz de esimle sizin gibi yeni evlendigimiz zamanlarda evlat edinelim derdik. Sukurler olsun allah gonlumuze gore verdi :) cocuklaeimin iliskisi cok guzel. ikisi de biyolojik olsaydi da ancak boyle olabilirdi. sakin dusuncenizden vazgecmeyin. biz cok mutluyuz cunku :) sevgiler...
arkadaşlar işim oldu çok şükür ve evrakları hazrladım ünıverstede kırtasiye bölümünde tek başıma fotokobi işi vb şeyler çok mutluyum işim olsun kı yavrum için diğer adımları prosudrleri tamamlayalım zaten bı kaç evrak sonra sıraya alıcaklar bebiş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?