- 26 Aralık 2008
- 3.975
- 1.647
- 398
yok artık daha neler benimde bulunduğum ilde yoktu uzmanımız olsun dedi il dışında olmalarına rağmen adres ve telefon numaralarını verdik sorun omadı çok şaşırdım ve üzüldüm peşini bırakma dilekçeni ver gerekirse tüm yönetime tepeden aşağıya mail atherkes iyi haberler verirken ben buraya kötü bir haber yazmaktan utanıyorum, üzülüyorum...Belki hatırlamazsınız evlat sahibi olabilmek için başvuru tarihim 2 Ocak 2013 , iki defa ev ziyareti ve bir kaç kez kurumda görüşme yapıldı. 1 Kasım 2013 tarihinde ev ziyareti yapıldığında kurul tarafından dosyam incelenecek ve bana haber verilecekti. Telefon açarsam öğrenebileceğim söylenmişti.8 Kasımdan itibaren (kurul tarihi o gündü ) arayıp öğrenmeye çalışıyordum, görevliye ulaşamamıştım. Bugün sonunda ulaşabildim. Verilen cevap "dosyanız incelenmeye gerek duyulmadı çünkü burada akrabanız yok." oldu. Bana yazılı olarak tebligat yapıldıktan sonra 15 gün içerisinde itiraz etme süresi varmış. İtiraz dilekçemi hazırlayacağım.....
Sanki benim suçum varmış gibi yaşadığım yeri ben seçmişim gibi cezalandırılmak çok zoruma gitti...:2:
hoşgeldin bacımHerkeze merhaba,
Bir süredir yazılarınızı okuyorum bende 7 senelik evliyim hiç korunmadık çünkü çocuk istiyorduk ama olmadı. Son bir senede iki tane çikolata kisti ameliyatı oldum arkasından denediğimiz tüp bebekte yumurtalar boş çıktı. Yapılan testlerde yumurtalıklarımın çalışmadığını öğrendim. Çok büyük yıkım oldu benim için bizde eşimle bir çocuğa yuvamızı açıp bütün sevgimizi ona vermeye karar verdik . Daha öncede bir foruma üyeydim ama oradaki arkadaşlar benim varlığıma hiç aldırış etmediler. Yıllar sonra ilk defa buraya yazıyorum bu dönemde kafam çok karışık ve endişelerim var umarım desteğinizi benden esirgemezsiniz.
bu kadar yıl uğraşıpta olmayınca ve kuruma gidip başvurunca sanki yıllardır sırtında ki tonlarca yüklerden kurtulmuş oluyorsun nasıl bir rahatlıktır anlatamam
eğer kendini biraz toparlamak istersen bekle güç topa o güce evrak işlerinde çok ihtiyacın olucak :)
sakın olumsuz düşünme bak ben dosya onayın da çok sıkıntılar yaşadım ama yılmadık olumlu düşün inşallah olucak
özgeçmişte ben içimden geldiği gibi yazdım yazan soruların da bir çoğunu zaten cevaplamış oluyorsunbenim rapor düne yetişmedi yarına kaldı. özgeçmiş için yardımlarınızı bekliyorum yanlış yapmaktan korkuyorum. birde rapora yapılan tahlilleri de koymamız gerekiyormu?
tahlil sonuçlarını uzmanın isterse koy bizim uzmanımız istemişti rapor yanına tahlil sonuçlarını da koymuştuk
Kizlar belki forumdan degil ama evlat edinme sirasindan birisi bebegine kavustu bugun ve ben de buna birazcik sahit oldum. Kurumdaydim ve bir baktim Subat ayinin ortasinda kiz bebek icin basvuran bir ailenin onaylarindan 10 gun sonra bebeklerinin haberini aldiklarini gordum. Kadina hemen ayakustu sorularimi sordum. Bir sevindim ki anlatamam, demek kendi siram gelince nasil olacagim. :)
Yani anlayacaginiz Istanbul'da Kiz Riza'da Subat ayi ortasi basvuru sahipleri bebeklerine kavusuyor. Bu da demek oluyor ki bizlere sira gelmesine az bir zaman kaldi. Hazirliklara yavas yavas baslamaliyiz! :)
Istanbul bulusmasi icin tarih onerilerinize acigim. Ne zamang erceklestirmek istiyorsaniz haberleselim ona gore gunu belirleyelim. Simdilik 5 kisiyiz. Ben annelerden de musait olabilen varsa katilimda bulunmalarini rica edecegim. Bizi yalniz birakmayin desteginize ihtiyacimiz var. :)
maşallah nasıl sevindim
bende sıramı öğrendim gerçi gene aynı iki aydır hiç ilerlemedi bakalım bir daha ki ay ilerlicekmi
çok beklicem biliyorum ama sonuçta kızım gelicek ya varsın bekleyim
sıranın ilerlemediğini öğrenince birazcık üzüldüm bu aralar alışverişe başlama niyetim vardı neyse hayırlısı olsun