ablam ne güzel anlatmışsın çok haklısın Rabbim neyi yazdıysa zaten ona gidiyoruzCanım hakkınızda hayırlısı olsun.Bu karar çok hassas bir karar.Karı koca birlikte verebileceğiniz bir karar.Kimsenin yaşamı,fikri kimseye uymaz.Her durum,her örnek kendine göre özel.Sitenin daha önceki sayfalarında bu konuları açmama kararı aldık.Çünkü her iki kararı da almış olan arkadaşlar var,yapılan karşılaştırmalar kişileri incitebilir.Ayrıca bu kader,kısmet.Kime kim yazıldıysa zaten Allah o yola yönlendiriyor ve yolunu açıyor.Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın,iyi günlerini göstersin.Korktuklarından emin etsin.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Dün gece eşimi eski yazıları okurken buldum. Onda gelecek kaygısı benden daha fazla vardı.Bilgisayarı kapatıp odamıza gittiğimizde kedimiz herzamanki gibi aramıza yattı eşimde birdi iki olacak ortamızda yatan sana ulaşmak için çok çaba sarfetmem gerekecek dedi. Başladım ağlamaya sizleri şans eseri bulduğuma o kadar seviniyorum ki sadece bana değil eşimede yardımcı oldu galiba yazılar. Hepinizi çok öpüyorum.
Canım inşallah hiç problem yaşamadan raporunu en hızlı şekilde alırsın. Darısı benim başıma inşallah.
sağlık raporunu aldım sonunda yarın arayıp randevu alıcam
Rabbim yardımcın olsun
hakkaten çok zor oldu senin rapor işi sonu güzel olur inşallah
buluşma işi içinde ses yok :)
5 kişiyiz hala aslında bu hafta sonu yapsak mı?
havalar daha da soğucak soğumadan buluşsak olurmu ?
Rabbim yardımcın olsun
hakkaten çok zor oldu senin rapor işi sonu güzel olur inşallah
buluşma işi içinde ses yok :)
5 kişiyiz hala aslında bu hafta sonu yapsak mı?
havalar daha da soğucak soğumadan buluşsak olurmu ?
yeni bir uygulama olduğunu sanmıyorum , sadece dosyanın incelenmesi gecikince bana bekar olarak buradan başvuru yapan ilk kişi olduğum ve nüfus işlemlerinde sorun çıkabileceği için araştırma yapmak zorunda kaldıklarını söylemişlerdi, aslında onlarda prosedürü bilmiyor. Sen başvurduğunda akrabaların var mıydı?
Buluşmaya ben de oğlumla gelirim arkadaşlar.
günaydın bacılar nasılsınız görüşmeyeli heyete girecem allahn izniyle ama sosyal kurumdan devlet hastanesine özel yazı yazması gerekyomuş şimdi hastanedeyim bekliyom sıkıntıdan 1 tlmi jeton gibi attım takılıyom kızdığım yani burdaki doktor baştan yazı istemedi şimdide diyoki en baştan getirmeniz gerikirdi diyor konsatilasyon için yazıda bekliyom ametemden offf ne zor oldu benim şu heyet anacım
BU ARADA buluşma işi ne oldu bayanlar hala5 kişimiyiz tecrübeki annişleride aramızda görsek ne kaaaaa güzel olur
Günaydın hanımlar,
Sude cisem hadi az kaldı inşallah sonu güzel olacak
Babiesrus da geçen gün amatem benden de istendi diye yazmış. Ben hala uzmanımızın ev ziyaretini bekliyorum. İşlemler bu kadar uzun ve zorsa niye sağlık raporu vs istemiyor ki bizden. Arada arayıp kendimi hatırlatıyorum ama bir milim ilerleme yok.
Kardide sende sakın vazgeçme hertürlü sabır testinden geçiriyorlar sanki. Her konuyu onlarda çok iyi bilemeyebiliyor. Sana sarf ettikleri cümleyi duyunca bende çok sinir oldum. Kim kime güvenerek çocuk yapıyor ki şu hayatta.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Dün gece eşimi eski yazıları okurken buldum. Onda gelecek kaygısı benden daha fazla vardı.Bilgisayarı kapatıp odamıza gittiğimizde kedimiz herzamanki gibi aramıza yattı eşimde birdi iki olacak ortamızda yatan sana ulaşmak için çok çaba sarfetmem gerekecek dedi. Başladım ağlamaya sizleri şans eseri bulduğuma o kadar seviniyorum ki sadece bana değil eşimede yardımcı oldu galiba yazılar. Hepinizi çok öpüyorum.
ablam ne güzel anlatmışsın çok haklısın Rabbim neyi yazdıysa zaten ona gidiyoruz
hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah
off ya demeyin böyle taş olup oturuyor içime
birde kimdi tam ismini hatırlayamıyorum bir arkadaşın eşide ramazanda davulcudan önce çıkimde arabaların altına bakim demişti
o sözede şöyle içime oturmuştu çok üzülmüştüm
hadi sizleri neşenlendirim bende bir anımı anlatıcam
eşimle yeni evliyiz ya 1 yada 3 aylık okadar yeniyiz
neyse ben gittim biriktirdiğim paralarla eşime takım elbise aldım
yatak odasına yatağın üste koydum ceketin içine gül kurusu yaprakları koydum
bakmak için kaldırınca takımı ayaklarına gül yaprakları dökülücekti
birde mektup yazdım cebine koydum
denemek için giydiğinde fark edicek okucaktı
bu arada eşimde il dışında 1 haftadır evde yok o akşam gelicek
giyimdim süslendim mumlar yaktım yemeklerimi yaptım masa hazır herşey tamam
buraya kadar herşey romantik güzel
eşim geldi ne bu evin hali mumları kasdediyor evimi yakıcaksın söndür şunları diyerek tek tek mumları söylene söylene söndürdü sonra yatak odasına girdi baktı yatağın ütünde takım elbise var
sana hediye aldım aşkım dedim cevap aynen şu iyi yaptın artık ay sonuna kadar bir kolundan sen yersin bir kolun dan ben
yedi yıl oldu daha o sözünü unutmadım
inşallah ametememi başlıcaktınız sizKurum veriyor o yaziyi, doktorunuz hakli. biz en son gorusmeden cikarken verdiler, o yaziyla gidip devlet hastanesine evrakimizi islettik. Onumuzdeki haftaici rapor icin kosturmaya baslicaz. Insallah kolay gecer
inşallah ametememi başlıcaktınız siz
benim kızdığım nokta sosyal hizmetler neden vermiyo ve ilk doktora gittiğimizde doktor noksanı neden söylemiyoo amaaaaaaan neyse bugün halletik gitti artık önümüzdeki hafta başı tekrar gidicez heyet içinmiş
inş kolay kolay çok kolay geçerde benim gibi şu yalancı hamileliğimağrılı sancılı geçiyo valla
Hoşgeldin NazlıEdam, Allah razı olsun hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin beklemek zor, bilinmezlik zor, birilerinin ağzından çıkacak lafa kalmak zor. Dualarla, hayırlısını istemekle rahatlatıyorum kendimi.Senin o dogum sancini yirim canim cigerim az kaldi kuzum az rabbim saglikla kucaginizda kucagimizda gormeyi nasip etsin.hepinize helal olsun boyle kalp herkeste olmaz.hergun girip okurum burayi ama aglamaktan helak olurum.bugun size yazmaya karar verdim bilinki gizli bir takipciniz ve dua ciniz var arkanizda.hepiniz evlatlariniza saglikla sihatle kavusun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?