Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
ablam ne güzel anlatmışsın çok haklısın Rabbim neyi yazdıysa zaten ona gidiyoruz
hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah

off ya demeyin böyle taş olup oturuyor içime
birde kimdi tam ismini hatırlayamıyorum bir arkadaşın eşide ramazanda davulcudan önce çıkimde arabaların altına bakim demişti
o sözede şöyle içime oturmuştu çok üzülmüştüm

hadi sizleri neşenlendirim bende bir anımı anlatıcam
eşimle yeni evliyiz ya 1 yada 3 aylık okadar yeniyiz
neyse ben gittim biriktirdiğim paralarla eşime takım elbise aldım
yatak odasına yatağın üste koydum ceketin içine gül kurusu yaprakları koydum
bakmak için kaldırınca takımı ayaklarına gül yaprakları dökülücekti
birde mektup yazdım cebine koydum
denemek için giydiğinde fark edicek okucaktı
bu arada eşimde il dışında 1 haftadır evde yok o akşam gelicek
giyimdim süslendim mumlar yaktım yemeklerimi yaptım masa hazır herşey tamam
buraya kadar herşey romantik güzel
eşim geldi ne bu evin hali mumları kasdediyor evimi yakıcaksın söndür şunları diyerek tek tek mumları söylene söylene söndürdü sonra yatak odasına girdi baktı yatağın ütünde takım elbise var
sana hediye aldım aşkım dedim cevap aynen şu iyi yaptın artık ay sonuna kadar bir kolundan sen yersin bir kolun dan ben
yedi yıl oldu daha o sözünü unutmadım

Canım inşallah hiç problem yaşamadan raporunu en hızlı şekilde alırsın. Darısı benim başıma inşallah.

inşallah arkadaşım darısı senin başına daha iyileri senin olsun

bugün sosyal hizmetlerden faksımızı aldık doktorumuz yerinde yoktu malesef 2 buçuğa kadarda gelmedi yani heyet pazartesiye geldi yalnız pazartesiye kadınceğiz doluymuş rica minnet pazartesi dedirttik salı da olabilir dedi kendileri işimiz hayırlısıyla halolsunda bu heyet kısmı çok boynumuzu büktü gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrr

sevgili zaman çok yaşa emi .çok güldüm valla..eşler bizim kadar romantik olmuyorlar

Ben bu haftasonu sehirdisindayim
bulusursaniz katilamam size, ama onumuzdeki cumartesi (23 kasim) uygun benim icin.

Resmen kendileri bilmedigi icin boyle olmus. Yoksa kanunda var bekarlar da evlat edinebiliyor. O maddeleri gerekce sunarak itiraz edebilirsin. Hatta ornekleri var yani, senin bulundugun yerde bekar biri evlat edinmemis diye edinemeyecek anlamina gelmiyor. Lutfen moralini bozma, ben olacagina inaniyorum.

Bana da yasin dolsun oyle basvur dediler, sonra basvurabilirsin ama bebegini alamazsin yasin dolmadan dediler. Simdi de yasini beklemeye gerek yok esinin 30 yasinda olmasi yeterli dediler. Ve bunun ornekleri var forumdan da sadece esi 30 yasindan buyuk olup da bebeklerine kavusanlar var. Ben de ilk basta cok uzulmus aglamistim, ama bu bir son degil baslangic. Senin icin de oyle olacagina inaniyorum.

Kurum veriyor o yaziyi, doktorunuz hakli. biz en son gorusmeden cikarken verdiler, o yaziyla gidip devlet hastanesine evrakimizi islettik. Onumuzdeki haftaici rapor icin kosturmaya baslicaz. Insallah kolay gecer

Cunku bazi raporlarin sureleri var. ilk basta istemiyorlar ki sonra tekrar istemek zorunda kalmasinlar diye.. Ev ziyaretini beklemek uzun suruyor. Bize 2 ayda geliriz denmisti, 3-4 ayda ancak gelebilmislerdi. Inan bizler de bekleyerek ve bu islemlerle oyalaniyoruz. Butun bu evraklar bittikten sonra asil heyecan baslayacak. :)

hoşgeldin blackrain hakkında hayırlısı olsun inşallah. seni de en kısa zamanda listemize bekliyoruz bu arada kedicik varmış evde çok severim ben, çok tatlı aranızda yatıyomuş pıtırcık :)

oda bişeymi canım benim buna benzer bişeyler bende yapmıştım giyindim süslendim bana süslenmene gerek yok ben seni zaten seviyorum dedi bu arada bu ramazanı atlattık bidahaki ramazana bakcak eşim olmadı bigün beraber bakarız
güleriz ağlanacak halimize eee eğlenmedende olmuyo

Kurum veriyor o yaziyi, doktorunuz hakli. biz en son gorusmeden cikarken verdiler, o yaziyla gidip devlet hastanesine evrakimizi islettik. Onumuzdeki haftaici rapor icin kosturmaya baslicaz. Insallah kolay gecer
inşallah ametememi başlıcaktınız siz
benim kızdığım nokta sosyal hizmetler neden vermiyo ve ilk doktora gittiğimizde doktor noksanı neden söylemiyoo amaaaaaaan neyse bugün halletik gitti artık önümüzdeki hafta başı tekrar gidicez heyet içinmiş
inş kolay kolay çok kolay geçerde benim gibi şu yalancı hamileliğim ağrılı sancılı geçiyo valla

Saglik kurulu dediler, sanirim akabinde amatemle devam edicek. Randevusuz gelin dendi.

Senin o dogum sancini yirim canim cigerim az kaldi kuzum az rabbim saglikla kucaginizda kucagimizda gormeyi nasip etsin.hepinize helal olsun boyle kalp herkeste olmaz.hergun girip okurum burayi ama aglamaktan helak olurum.bugun size yazmaya karar verdim bilinki gizli bir takipciniz ve dua ciniz var arkanizda.hepiniz evlatlariniza saglikla sihatle kavusun insallah.

Hoşgeldin NazlıEdam, Allah razı olsun hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin beklemek zor, bilinmezlik zor, birilerinin ağzından çıkacak lafa kalmak zor. Dualarla, hayırlısını istemekle rahatlatıyorum kendimi.

Herkese hayırlı Cumalar, sevgiler

Tesekkur ederim.en guzel dua giyabinda edilen dua dir.sizlerden cok ben heyecanliyim.beklemek ne kadar zor inanin iyi bilirim ama rabbim oyle buyuk ki vakti saati gelince hersey oluyor.dua bol bol dua hepimiz edicez ve burda daha cok mujdeler alicaz insallah.

herkese iyi geceler :)
valla günlerdir her boş vaktimde açıp eski msjlarınızı okuyorum, ne tv ne kitap işim gücüm forum oldu. kim ne zaman meleğine kavuşmuş, nelerin mücadelesi verilmiş, ne mutlu sonlar olmuş onlara bakıyorum :) arada uyukluyorum rüyamda mutlu bebekler ve anneler görüyorum o derece yani
o değil de aranız da edebi yeteneği olan varsa bunları toplayıp bi kitap yazsın, isimleri şehirleri, tarihleri falan değiştiririz deli satar benden söylemesi
evrak peşinde koşanlar, umut peşinde koşanlar, meleğini alıp keyfine bakanlar.. hepinizin evlerine allah kat kat mutluluk kat kat huzur versin, işleriniz hep yolunda gitsin.. alıştım buraya, çok sevdim sizi yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…