Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Mrb canım aramıza hoşgeldin burada küçümseme olmaz arkadaşlarımızın hepsi birbirinden anlayışlı kafana takılanları sor,mutlaka cevap alırsın,tekrar hoşgeldin :)

Son düzenleme:

hakkınızdada hayırlısı neyse o olsun hiç korkmayın neden onay alamayasınızki unutmayın siz yüreği cok cok büyük bir insansınız ve sevginizde o kadar büyük böyle büyük bir sevgiyi ikiniz bitiremezsiniz neden birazını yeryüzündeki bir meleğe vermeyesiniz ki elbette verirsiniz allah biliyor bebeğim olmayacak diye cok fazla üzülmedim eşimüzülürdü bazen onada derdim ki üzülme ben üzülmüyorum çünkü benim bebeğim olacak sadece herkes sabit bir süre beklerken 9 ay gibi benim sürem değişken olacak o kadar ama benim bebeğim olacak

Ne de güzel ifade etmişsin arkadaşım Bizim Bebeklerimiz olacak çünkü bizler Özel Anneleriz,onlar da Çoook Özel Bebekler...Ama Bizim Bebeklerimiz,Canlarımız,Herşeylerimiz

Son düzenleme:

yeni bir uygulama olduğunu sanmıyorum , sadece dosyanın incelenmesi gecikince bana bekar olarak buradan başvuru yapan ilk kişi olduğum ve nüfus işlemlerinde sorun çıkabileceği için araştırma yapmak zorunda kaldıklarını söylemişlerdi, aslında onlarda prosedürü bilmiyor. Sen başvurduğunda akrabaların var mıydı?

Evet vardı ama bana akrabalarla ilgili hiç bir şey sormadılar. Hatta referanslarınız aynı soyadlı olmasa daha iyi dediler.

Ayrıca nüfus işlemlerinden onlara neymiş. Bu 1 yıl sonra hakimin vereceği karar. Bana günü gelince bakarız dediler. Zaten 1 yıl içinde prosedür kimbilir kaç defa değişir. Bence sen işgüzar ama iş bilmeyen bir uzmana düşmüşsün. Hiç moralini bozmadan itirazını yap. Eminim aklı başında bir uzman çözüm bulur.

kızlar çok şükür bugün iş başı yaptım yoğundu yoruldum ama olsun inşallah devam edersem bodro vb diğer belgeleri halledip sıraya grcem diye sevnyrm hııııı

çok sevindim ne güzel herşey yoluna girdi geriye sadece beklemek kaldı

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

günaydın bacılar nasılsınız görüşmeyeli heyete girecem allahn izniyle ama sosyal kurumdan devlet hastanesine özel yazı yazması gerekyomuş şimdi hastanedeyim bekliyom sıkıntıdan 1 tlmi jeton gibi attım takılıyom kızdığım yani burdaki doktor baştan yazı istemedi şimdide diyoki en baştan getirmeniz gerikirdi diyor konsatilasyon için yazıda bekliyom ametemden offf ne zor oldu benim şu heyet anacım
BU ARADA buluşma işi ne oldu bayanlar hala5 kişimiyiz tecrübeki annişleride aramızda görsek ne kaaaaa güzel olur

Rabbim yardımcın olsun
hakkaten çok zor oldu senin rapor işi sonu güzel olur inşallah
buluşma işi içinde ses yok :)
5 kişiyiz hala aslında bu hafta sonu yapsak mı?
havalar daha da soğucak soğumadan buluşsak olurmu ?

Günaydın hanımlar,

Sude cisem hadi az kaldı inşallah sonu güzel olacak

Babiesrus da geçen gün amatem benden de istendi diye yazmış. Ben hala uzmanımızın ev ziyaretini bekliyorum. İşlemler bu kadar uzun ve zorsa niye sağlık raporu vs istemiyor ki bizden. Arada arayıp kendimi hatırlatıyorum ama bir milim ilerleme yok.
Kardide sende sakın vazgeçme hertürlü sabır testinden geçiriyorlar sanki. Her konuyu onlarda çok iyi bilemeyebiliyor. Sana sarf ettikleri cümleyi duyunca bende çok sinir oldum. Kim kime güvenerek çocuk yapıyor ki şu hayatta.

Blackrain30 aramıza hoş geldiniz. Aklına takılan şeyler olursa bu topikteki arkadaşlar hepimiz yardımcı olmaya çalışırız. Yeter ki bir bebek ailesiz bir aile bebeksiz kalmasın. Vatanımıza hayırlı evlatlar yetişsin.

canım terk mi rıza mı henüz karar vermedik ne zaman tercih yapmamız gerekiyor. uzmanımız anlattı aralarındaki farkları ama sizin görüşleriniz ne. biliyorsunuz onlar daha çok hukuki açıdan anlatıyorlar. mümkün olduğunca küçük olsun istiyorum çünkü emzirebiliceğimi düşünüyorum anne sütünden ne kadar faydalanırsa o kadar kâr diye bakıyorum. terk bebeklerin daha küçük olma ihtimali var ve büyüdüğünde ailemi görmek istiyorum derse ben buna engel olmak istemem ama eşim ailesini bilmememiz daha iyi olur elimizden almaya kalkma ihtimalleri daha zor diye düşünüyor.
her anne babanın yavrusu için duyduğu endişelerin yanında birde böyle endişeler yaşıyoruz. gerçekten doğurmaktan çok daha zor bir sürece girdiğimizi hissediyorum. hayatta zor elde edilen şeyler hep daha kıymetli olmuştur. zorlu yolumuzun sonunda kıymetlimize kavuşucağımızı düşünmek her zorluğu karşılayabileceğimiz bir güç veriyor.

bende bugün alıcam bir aksilik çıkmazsa yarın da uzmanımızı arayıp randevu alıcam. inşallah pazartesiye bitmiş olur başvuru. seni ne çok uğraştırdılar. bizdende yazı istememişlerdi umarım bugünde isteyip işi uzatmazlar.
buluşmada bende varım sanırım ama hala izmir deyim siz güne karar verin ben orda olursam mutlaka katılırım. olmadı bir sonrakine kısmet artık.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Bu karar çok hassas bir karar.Karı koca birlikte verebileceğiniz bir karar.Kimsenin yaşamı,fikri kimseye uymaz.Her durum,her örnek kendine göre özel.Sitenin daha önceki sayfalarında bu konuları açmama kararı aldık.Çünkü her iki kararı da almış olan arkadaşlar var,yapılan karşılaştırmalar kişileri incitebilir.Ayrıca bu kader,kısmet.Kime kim yazıldıysa zaten Allah o yola yönlendiriyor ve yolunu açıyor.Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın,iyi günlerini göstersin.Korktuklarından emin etsin.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Dün gece eşimi eski yazıları okurken buldum. Onda gelecek kaygısı benden daha fazla vardı.Bilgisayarı kapatıp odamıza gittiğimizde kedimiz herzamanki gibi aramıza yattı eşimde birdi iki olacak ortamızda yatan sana ulaşmak için çok çaba sarfetmem gerekecek dedi. Başladım ağlamaya sizleri şans eseri bulduğuma o kadar seviniyorum ki sadece bana değil eşimede yardımcı oldu galiba yazılar. Hepinizi çok öpüyorum.

Canım inşallah hiç problem yaşamadan raporunu en hızlı şekilde alırsın. Darısı benim başıma inşallah.

çok haklısın canım düşünemedim. kusuruma bakmayın heycanıma acemiliğime verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…