Herkeze merhaba,
Bir süredir yazılarınızı okuyorum bende 7 senelik evliyim hiç korunmadık çünkü çocuk istiyorduk ama olmadı. Son bir senede iki tane çikolata kisti ameliyatı oldum arkasından denediğimiz tüp bebekte yumurtalar boş çıktı. Yapılan testlerde yumurtalıklarımın çalışmadığını öğrendim. Çok büyük yıkım oldu benim için bizde eşimle bir çocuğa yuvamızı açıp bütün sevgimizi ona vermeye karar verdik . Daha öncede bir foruma üyeydim ama oradaki arkadaşlar benim varlığıma hiç aldırış etmediler. Yıllar sonra ilk defa buraya yazıyorum bu dönemde kafam çok karışık ve endişelerim var umarım desteğinizi benden esirgemezsiniz.
Hoşbulduk, biz daha çok yeni karar verdik bu kararda sizin yazılarınız çok yardımcı oldu bana . Son bir senede yaşadıklarım beni çok etkilediğinden eşim biraz daha toparlanmamı istiyor başvuru için. Benim en büyük korkum onay alamamak kurum tarafından reddedilmek bu beni daha kötü hale sokar o yüzden biraz korkuyorum.
hakkınızdada hayırlısı neyse o olsun hiç korkmayın neden onay alamayasınızki unutmayın siz yüreği cok cok büyük bir insansınız ve sevginizde o kadar büyük böyle büyük bir sevgiyi ikiniz bitiremezsiniz neden birazını yeryüzündeki bir meleğe vermeyesiniz ki elbette verirsiniz allah biliyor bebeğim olmayacak diye cok fazla üzülmedim eşimüzülürdü bazen onada derdim ki üzülme ben üzülmüyorum çünkü benim bebeğim olacak sadece herkes sabit bir süre beklerken 9 ay gibi benim sürem değişken olacak o kadar ama benim bebeğim olacak
hangi ilden basvuruyorsun
Ben de okuyunca çok şaşırdım çok üzüldüm. İnşallah bir yanlışlık olmuştur. Böyle bir şey olabilir mi? Ben de bekarım ve cok kısa sürede oğluma kavuştum. Hatta 1 yıl sonra 2. çocuk için başvurmayı düşünüyorum. Oğlumu alırken bana hiç böyle zorluk çıkarmadılar. Umarım bu da yeni bir uygulama değildir.
yeni bir uygulama olduğunu sanmıyorum , sadece dosyanın incelenmesi gecikince bana bekar olarak buradan başvuru yapan ilk kişi olduğum ve nüfus işlemlerinde sorun çıkabileceği için araştırma yapmak zorunda kaldıklarını söylemişlerdi, aslında onlarda prosedürü bilmiyor. Sen başvurduğunda akrabaların var mıydı?
yeni bir uygulama olduğunu sanmıyorum , sadece dosyanın incelenmesi gecikince bana bekar olarak buradan başvuru yapan ilk kişi olduğum ve nüfus işlemlerinde sorun çıkabileceği için araştırma yapmak zorunda kaldıklarını söylemişlerdi, aslında onlarda prosedürü bilmiyor. Sen başvurduğunda akrabaların var mıydı?
kızlar çok şükür bugün iş başı yaptım yoğundu yoruldum ama olsun inşallah devam edersem bodro vb diğer belgeleri halledip sıraya grcem diye sevnyrm hııııı
günaydın bacılar nasılsınız görüşmeyeli heyete girecem allahn izniyle ama sosyal kurumdan devlet hastanesine özel yazı yazması gerekyomuş şimdi hastanedeyim bekliyom sıkıntıdan 1 tlmi jeton gibi attım takılıyom kızdığım yani burdaki doktor baştan yazı istemedi şimdide diyoki en baştan getirmeniz gerikirdi diyor konsatilasyon için yazıda bekliyom ametemden offf ne zor oldu benim şu heyet anacım
BU ARADA buluşma işi ne oldu bayanlar hala5 kişimiyiz tecrübeki annişleride aramızda görsek ne kaaaaa güzel olur
maşallah ne güzel ilerlemiş sıran artık heyecan başlamıştır az kalmış hazırlıklara başladın mı
bizim sırayı ben anlamadım ilk ay 45 den 35 e düştük 10 sıra birden ilerledik sonra da şimdiki sıramıza geldik ama ilerleme olmadı
galiba bizden önce ve bizimle aynı zamanda başvuranlar aldı bebeğini sıraya girerken terk rıza kız erkek diye girenler aldıkça benimde sıram ilerledi şimdi artık sadece terk bebek sırasında kaldım galiba ondan sıra ilerlemiyor hayırlısı olsun napalım
günaydın bacılar nasılsınız görüşmeyeli heyete girecem allahn izniyle ama sosyal kurumdan devlet hastanesine özel yazı yazması gerekyomuş şimdi hastanedeyim bekliyom sıkıntıdan 1 tlmi jeton gibi attım takılıyom kızdığım yani burdaki doktor baştan yazı istemedi şimdide diyoki en baştan getirmeniz gerikirdi diyor konsatilasyon için yazıda bekliyom ametemden offf ne zor oldu benim şu heyet anacım
BU ARADA buluşma işi ne oldu bayanlar hala5 kişimiyiz tecrübeki annişleride aramızda görsek ne kaaaaa güzel olur
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Bu karar çok hassas bir karar.Karı koca birlikte verebileceğiniz bir karar.Kimsenin yaşamı,fikri kimseye uymaz.Her durum,her örnek kendine göre özel.Sitenin daha önceki sayfalarında bu konuları açmama kararı aldık.Çünkü her iki kararı da almış olan arkadaşlar var,yapılan karşılaştırmalar kişileri incitebilir.Ayrıca bu kader,kısmet.Kime kim yazıldıysa zaten Allah o yola yönlendiriyor ve yolunu açıyor.Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın,iyi günlerini göstersin.Korktuklarından emin etsin.canım terk mi rıza mı henüz karar vermedik ne zaman tercih yapmamız gerekiyor. uzmanımız anlattı aralarındaki farkları ama sizin görüşleriniz ne. biliyorsunuz onlar daha çok hukuki açıdan anlatıyorlar. mümkün olduğunca küçük olsun istiyorum çünkü emzirebiliceğimi düşünüyorum anne sütünden ne kadar faydalanırsa o kadar kâr diye bakıyorum. terk bebeklerin daha küçük olma ihtimali var ve büyüdüğünde ailemi görmek istiyorum derse ben buna engel olmak istemem ama eşim ailesini bilmememiz daha iyi olur elimizden almaya kalkma ihtimalleri daha zor diye düşünüyor.
her anne babanın yavrusu için duyduğu endişelerin yanında birde böyle endişeler yaşıyoruz. gerçekten doğurmaktan çok daha zor bir sürece girdiğimizi hissediyorum. hayatta zor elde edilen şeyler hep daha kıymetli olmuştur. zorlu yolumuzun sonunda kıymetlimize kavuşucağımızı düşünmek her zorluğu karşılayabileceğimiz bir güç veriyor.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Bu karar çok hassas bir karar.Karı koca birlikte verebileceğiniz bir karar.Kimsenin yaşamı,fikri kimseye uymaz.Her durum,her örnek kendine göre özel.Sitenin daha önceki sayfalarında bu konuları açmama kararı aldık.Çünkü her iki kararı da almış olan arkadaşlar var,yapılan karşılaştırmalar kişileri incitebilir.Ayrıca bu kader,kısmet.Kime kim yazıldıysa zaten Allah o yola yönlendiriyor ve yolunu açıyor.Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın,iyi günlerini göstersin.Korktuklarından emin etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?