herkese iyi geceler :)
valla günlerdir her boş vaktimde açıp eski msjlarınızı okuyorum, ne tv ne kitap işim gücüm forum oldu. kim ne zaman meleğine kavuşmuş, nelerin mücadelesi verilmiş, ne mutlu sonlar olmuş onlara bakıyorum :) arada uyukluyorum rüyamda mutlu bebekler ve anneler görüyorum o derece yani
o değil de aranız da edebi yeteneği olan varsa bunları toplayıp bi kitap yazsın, isimleri şehirleri, tarihleri falan değiştiririz deli satar benden söylemesi
evrak peşinde koşanlar, umut peşinde koşanlar, meleğini alıp keyfine bakanlar.. hepinizin evlerine allah kat kat mutluluk kat kat huzur versin, işleriniz hep yolunda gitsin.. alıştım buraya, çok sevdim sizi yav
herkese iyi geceler :)
valla günlerdir her boş vaktimde açıp eski msjlarınızı okuyorum, ne tv ne kitap işim gücüm forum oldu. kim ne zaman meleğine kavuşmuş, nelerin mücadelesi verilmiş, ne mutlu sonlar olmuş onlara bakıyorum :) arada uyukluyorum rüyamda mutlu bebekler ve anneler görüyorum o derece yani
o değil de aranız da edebi yeteneği olan varsa bunları toplayıp bi kitap yazsın, isimleri şehirleri, tarihleri falan değiştiririz deli satar benden söylemesi
evrak peşinde koşanlar, umut peşinde koşanlar, meleğini alıp keyfine bakanlar.. hepinizin evlerine allah kat kat mutluluk kat kat huzur versin, işleriniz hep yolunda gitsin.. alıştım buraya, çok sevdim sizi yav
denizgeldi çok güzel yazıyo. o yazsın bence. kendi hikayesi gibi bizimkileri de yazsın.
kitabın ismide sümüklü böcek hikayeleri olabilir. bizden başka kimse içeriğini tahmin edemez
sonra kitabın filmi de çekilsin
kulağım mı çınladı ne
hiç hesapta olmayan bir gezme oldu bugün denize....e tabii bana da....şimdi vakitli vakitsiz uyuyor zilli....aman aman uyusun cadı...cadı deme bana diyor ya,ender dediğim zamanlarda....ben cadi değiliiiiiiiiiimmmmim güzel kızım
kızı uyuttum...yemeği koydum,bi bakayım dedim...zahir ondan gıdıklanıyormuş bi yerler..(şimdi kaşınıyormuş desem ayıp olacak.
tüm annelere sevgiler........sizi seviyorum
tenar.......bu arada,canlı selam
hepimiz giderdik galasına ortalığı sel götürürdü
oyyy yavrum yorgun oluncada daha bir tatlı uyurlar. denizimizin marifetli güzel annesi gezmelere git, kızını uyut, yemeğini koy , bize güzel yazılar yaz maşallah sana. bence bu kitap işini ciddi düşün derim sen onuda becerirsin. kaç yazarın elinde bu kadar zengin done var.
ben yazarken tenar çıkmış.......canlı selam sana olsun filloyavruyu kocaman
aman aman...kitap film patlar matlar...zengin olurmuşuz....ı ıh....istemem ben zenginliği.....
bu arada,ne marifeti deniz geldi geleli ev saldım çayıra mevla kayıra...bir misafir gelecek olsa o zaman dört dönüyorum yalancıktan ev topluyoruz işte....tiyatro......davet aldık ta bu gün de evden kaytardık
denizle hayat
gerisi boooş gerisi booş.
anneler sabıııır sabır sabıır sabır
gelecek hoooş gelecek hoş
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamadim evde internet sıkıntısı yaşadığımız için süre bayaa uzadı. Kızlar kızımız dört aylık oldu bile öyle tatlı oldu anlatamam böyle bir yola girdiğimiz için hergün Allah'a şükrediyorum bunca tüp bebek denemesinin ne kadar gereksiz ve zaman kaybı olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Bekleyen arkadaşlar sabredin sonu çok güzel söylerlerdi de bende anlamazdım. Kızımız evimize geldiğinde çok hastaydi iki ay olacak daha yeni iyileşti ne yazıkki orada iyi bir bakım yok bazen ya hala orada olsaydı daha kötü hasta olacaktı diye düşünüp ağlıyorum inanın sanki ben doğurmuşum gibi hissediyorum hiçbir fark yok Allah bekleyen herkese sabır versin tez zamanda sizinde kucağınızı doldursun sevgiler.
Iyi geceler malek anneleriyi günler kızlar nasılsınız.....bebiş 1 haftalık oldu....mamasını yedirip altını temzileyip yatırıyoruz....genelde uyuyor....heheheh.....
elektrikli salıncak
weewell alından ölçen ateşölçer
biberon ısıtıcı nuk
yenidoğan emzik nuk
biberon ve emzik temzileyici nuk aldık....şimdi yatak bakacağız....mbilya olsun istiyorum ilerde de kullanabilsin....tabi 6 haftalık süreç var hukuki olarak....onu atlatalık yeter....sosyal hizmetlerle görüşmüş eşim....adam başlamış edebiyata neden bize başvurmadınız şöyledir böyledir,bununla ilgili bir sürü sorun yaşıyoruz...eşim de demiş yahu kardeşim biz yasa dışı birşey yapmadık ki...ailenin rızasıyla aldık ...biraz canı sıkılmış....ama olacak böyle şeyler......ne yapalım.....
bu arada kötü haber bebeğimin ağzında pamukçuk çıktı....ialaç aldık...solüsyon....((((((( yenidoğanlarda olurmuş...allahtan yeni doğan sarılığı yok....
annemlerde kalıyoruz....evin ortamı öyle değişti ki anlatamam yani....bir ilgi bir ilgi.....en kısa zamanda rabbim sizinde meleklerinizi kavuştursun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?