Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
evlat edinme işlemimiz onaylanmış yaşasın )) bugün zarfımız geldi hatta az önce geçti elimize çok sevindik sıramız 36. sıraymış hayırlısı olur inş. bu arada bugün donrurulmuş embriyo tedavimede başladım hayırlısı olur inş. her ikiside bizim için Allahım hayırlısını yazsın ömrümüze içim rahatlatladı vallahi onaylanmamıza darısı bekliyenlere de bizim bebek ne zmn gelirki acaba 36. sıra çokmu geç olur fazla bi bilgimde yok bu konuda her il olabilir demişdik 0-1 kız için(ikiz)

iyi geceler cnm...
ay o mobilya beşiklerden geçen haftalarda bende sordum çok güzel bişeydi ya 580 lira demişti aklımda kaldı ama şöyle bi düşündüm bebek çabucak büyücek beşiğe sığmıcak sonra, en azından normal park yatak tarzı bişey alsak baya bi kullanır diye düşünmüştüm bende ( ama yatakda yataktı tüllü müllü )

cansunida cnmmmm gözün aydınnnn .her ikiside ugurlu olsun ...şansın bol olsunnnn
bu sıran neye göre belirlenmiş canım il içindeki sıranmı yazıyooo

cansunida cnmmmm gözün aydınnnn .her ikiside ugurlu olsun ...şansın bol olsunnnn
iyi geceler cnm nasılsın?
sağol cnm 0-1 yaş grubu kız çocuk evlat edinmek üzere sıraya alınan aileler arsında yazıyor ....ney göre belirlenmiş oluyor bu durumda?

Cansunida çok sevindim hayırlı uğurlu olsun hem onayım hem de tedavin, hakkınıza hayırlısı olsun. Sıran su gibi aksın bebişin kucağına gelsin. Darısı biz işlemleri devam edenlere olsun

Günaydın hanımlar,

İyi pazarlar, bol haberli, bol halaylı bir hafta diliyorum tüm bekleyenlere)) coşsun artık şu liste Zaman arkadaşımız listedeki isimleri üste taşımak için fazla mesai yapmak durumunda kalsın

Cansunida çok sevindim hayırlı uğurlu olsun hem onayım hem de tedavin, hakkınıza hayırlısı olsun. Sıran su gibi aksın bebişin kucağına gelsin. Darısı biz işlemleri devam edenlere olsun

sağol cnm inş. her ikiside hayırlısıyla olur bi an önce sizede Allah kolaylık versin.

hazancım sana tavsiyem 1 2hafta bol bol uyu gez dolaş çünkü yakında yanında canından bir can olacak inşallah içimden bir ses çok yakında diyor

sağol cnm inş. her ikiside hayırlısıyla olur bi an önce sizede Allah kolaylık versin.

Cansunudacim oncelikle hayirli olsun :) basvurun onaylanmis. Sen mart basvurusuydun sanirim. Onay kagidinda yazan sira genelde Turkiye geneli oluyor ve cok bir sey ifade etmiyor diye biliuorum. En sagliklisi kurumu arayip bilgi almak. Gecen birisi diyordu, Subat ortasi basvuru yapan birisi daha bebegini almis. Ben de subat basvurusuydum. Ben seninkinin de yakin oldugunu dusunuyorum. Ama diger koldan da denemeniz varmis ya, ikisi cakismasin ... Olur da sirani dondurmak falan isteyebilirsin diger surec tamamlanana kadar, iki ayagim bir pabuca girmesin tatlim.

Demek ki bu ay buyuk haberleri Cansunida'dan bekleyecegiz :)

Herkese iyi haftalar diliyorum :) Bekleyen annelere zaman hic gecmiyor biliyorum. Ben de her girdigimde beklerken neler yapilabiliri yazmaya gayret ediyorum kendi tecrubelerimden. Cunku ben de beklerken zaman gecmiyordu. Ve ne yalan soyleyeyim ben de bu tarz tavsiyelere cok dikkat etmiyordum. Ama etmek lazimmis. Cunku bebek geldiginde herseyi alelacele yapmak gerekiyor. O yuzden ben ettim siz etmeyin :) bugunku tavsiye konum (yine tecrubeyle sabit) iyi bir cocuk doktoru arayisi. Ve iyi bir asm, yani aile saglik merkezi. Biliyorsunuz artik istediginiz merkeze gidebiliyorsunuz, illa en yakinina gitmeniz sart degil. Ozellikle buyuk sehirlerde evinize yakin birkac tane olabilir. Vaktiniz varsa gidin bakin, en tesekkullusunu secip goturun. Bebegi olan komsularinizdan fikir alin. Ben 5 yeri falan aradim. Sonunda kaydimin oldugu yere gideyim dedim ve tesadufen cok memnun kaldim. Bebegin butun asilarini, aylik kontrollerini orasi yapacak. Orda bir doktorunuz oluyor. Ama ayrica bir de cocuk doktorunuz olmasini oneriyorlar. Iste orada dogru doktoru bulmak onemli. Bu konuda da ciddi bir mesai harcamak gerekiyor. Bunun icin de yine es dost tavsiyesi, internet arastirmasi yapmak gerekli. Bebek gelince insanda kafa kalmiyor, benim nacizane onerim her iki konuda da yerlerinizi hazir edin derim :) Bebekler nasil olsa gelecek degil mi :)

Sormak istediginiz birsey olursa buradan ya da ozelden memnuniyetle yardimci olurum :)

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Hadi inşallah yaa artık güzel haberler peşpeşe gelsin.
Kedicik çok haklısın bende başvurduktan hemen sonra çocuk doktorunu vs ayarladım. Etrafımda küçük çocuk sahibi çok kişi olduğu için onlardan da bilgi aldım. Dediğin gibi eve yakın aile sağlık merkezleri var ama onları yerinde gidip görmemiştim. Fırsat varken bunu da aradan çıkartayım
Önerilerin için çok teşekkürler, ben kendi adıma çok faydalanıyorum buraya yazılan önerilerden.

Sevgiler

Kızlar saatlerdir Cagaloglu santrali meşgul, inşallah birilerine hayırlı haberler veriliyordur
Buraya yazmayı unutmayın olur mu, hepimize moral oluyor)

başvurumuzu yaptık sonunda. çok hızlıymışız uzmanımız öyle dedi. oysa ben çoook geç kaldığımı düşünüyorum. benide listeye ekleyebilirsiniz izmir 11.2013 kız rıza terk (ikiz)

heycandan ne yazdığımı bilmiyorum. uzmanımız 1 - 2 ayda ev ziyaretine gelicem dedi. acaba burda daha mı hızlı ilerliyor herşey. biz bütün belgeleride hazırladık. eveeet şimdi ev ziyaretinde nelere dikkat etmeliyim. izmirden başvuran arkadaşlar yok mu?

Scuba canım başvurun hayırlı olsun inşallah sürecin kısa sürer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…