Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Hanımlar hepinize desteğiniz için ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyi sayılırım. Zaten iyi olmaktan ve sabretmekten başka çare yok. Kızlar hep son dakikada bile ev ziyareti yapıldığını yazmışsınız ama uzmanım ev ziyareti olmadan diğer aşamalara geçmiyor. Yani 2. Görüşme, sağlık raporları vs hepsini ev ziyaretinden sonra yapacağını söylüyor. Benim ev ziyaretine takılmam, kendime sıkıntı yapmam da bundan. Bir türlü sonraki aşamaya geçemiyoruz. Bana yazılmış bebeğimin doğmasına daha var ki böyle yavaş ilerliyoruz. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah.
Iyi ki varsınız sevgiler

hiçde yavaş değil gayet normal işliyor sürecin uzmanına da takılma eğer sıran gelirse ev ziyaretine gelirken haber veriyorlar zaten sağlık raporunu çıkartın diye
Bilmiyorum canım ya ama daha geçen gün Cansunida'ya yazı gelmişti onunda basvurusu İstanbul'dan.

ahada banada gelmedi

Sude cisem hayırlı olsun heyete de heyttt dedin sonunda heyette neler yapılıyor süreçle ilgili bilgi verebilirsen çok sevinirim. Darısı onay yazına olsun inşallah.

amin inşallah canım benim heyete girmeden önce bütün evraklar toparlanıyor doktorun dosyasında sonra dosya için orda resmini çekiyolar 5 tl karşılığnda ve çekilen resimleri sana veriyolar sonra resimli kağıdını hazırlayıp dosyana koyuyalar sonra heyet saatini söylüyolar orada bi sağlık kurulu odası ve bekleme yeri var orda tek tek çarıyolar işte daha önceden ruhsal ciddi sorun geçirdinmi diye sordular sonrada hayırlı olsun evlat edinebilirsiniz dediler eşimede aynı soru sorulmuş birde yazı ordan oraya 15 -20 günde gidiyomuş 1 haftada gitmesini istiyosan aps yapabilirsiniz dendi apsyede kişi başı 10 tl verdik ne kadar hızlı okadar iyi düşüncesiyle aps yaptık

Kardidecim, bu olay en basindan beri bana cok ters geliyor. Sen zaten herseyi cok guzel aciklamissin. Acaba bu da bir yildirma metodu mu diye dusunuyorum. Bu is uzarsa Mutlu Tonbekiciye ulasiriz, onun kosesinde yer verecegini dusunuyorum. Hani koruyucu anne olan bir gazeteci var ya. Ya da bulundugun ilin bakis acisi mi bu acaba. Sen itirazini yapinca cozulecegine inaniyorum.

canım benim hiç sıkıntı etme gelmediler diye hiç öyle etrafı sürekli toparlıyacağım diyede kendini harap etme bize tam 3 defa randevu verdi eşim izin alıp geliyordu ben fuul hazırlık bekle bekle yok onun yüzünden zaten biraz temizlik konusunda takıntılı biriyim inan olsun iyice beni bozdu adam yok bugünmü yarımı diye evet bende çok canımı sıkıyordum hatta zoruma gidiyordu insan bir haber vermezmi bu kadarmı değersiziz diye ama inan onu beklemek daha iyiymiş herşey bitmişken beklemek daha zor en sonunda bir gün saat ikindi 4te aradı evdemisiniz diye 4 beş geçede geldi yapıcak bişey yok sanırım birazda uzmanlardan kaynaklanıyor böyle durumlar ben öyle zannediyorum bir gün ben geliyorum deyiverir sananda ama çabuk olsun inşallah bizler sabırsızız ....................zamancım onay kağıdı bizede gelmedi uzmanımız onaylandı dosyanız dedi şehir dışı sıramız yoknmu dedim yok dedi bizimkide bir garip zaten kafa karıştırmaya üstüne yok ................................

minnoşun güle güle büyüsün içinde inşallah

kader arkadaşım heyet bekleyen benim gibi bedevi arkadaşım nerelerdesin ne yaptın acaba nerelerdesinnn

Cok guldurdun beni allahta seni guldursun canim arkadasim gozun aydin bitirmissin nihayet darisi basima insallah biz bakirkoy haric digerlerini tamamladik kuruma teslim ettik simdi bakirkoyu bekliyoruz ordaki drlar kafalarina gore hareket ediyolar valla esimin girdigi dr ondan sosyal inceleme istemis ayri bir kisi ordan esimin verdigi arkadas aile telefonlarini almis onlarla gorusup raporunu yazicakmis biz sonra heyete girecez artik ne zamana randevu verirseler bugun o kisiyi aradik kendimizi hatirlattik durumumuzu anlattik haftaya ararim dedi insallah artik kurumu aradik iki aya yetismiyo dedik neyseki sure siniri eski yonetmelikteymis degismis zamaniniz var dedi napalim demekki daha yavrumuz dogmamis beklicez allaha sukur moralim iyi yavasta olsa sonucta yol aliyoruz

Slm kızlar nasılsınız 1haftadır topiğe giremedim benim onay kağıdım geçen hafta geçmiş il dışında olduğum için posta kutusuna bırakmışlar darısı sizlere sıra kızımda inşallah kısa sürede hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz

hastanedeki sosyal hizmetler uzmanınız kimmiş onu öğrenip ne zaman yazacağını sordunmu ben bulup sormuştum atıyorum buayın ikisinde sosyal anket yapıldıysa 2ay sonra telefonla aranmayı bekle istersen benimki öyle oldu birde amatemle işin bittimi

cuma günü heyet için konsadilasyon yazısı için amateme gittiğimde 2 -3 tane evlat edinmek için gelen aile gördüm ve dün heyeti beklerken bayağı bir evlat edinen vardı yuvasız kalmıcak çocuklar çok ama çok sevindik eşimle ne kaa güzel demmiiiiiiiii

Hayırlı olsun en kısa zamanda kızını kucağına al inşallah.

Scuba canım başvurun hayırlı olsun inşallah sürecin kısa sürer.

sağol canım hepimizin sorunsuz geçsin bütün süreçleri inşallah.

başvuruyu yapınca rahatlarım sanmıştım şimdi telaşım daha da arttı şimdiden böyleyim heycandan kalbim pır pır ev ziyareti görüşmeler gittikçe artıcak heralde ya kızımızı görmeye gittiğimizde kalbim durmazsa iyi

kardide canım kolay gelsin

zamancım ellerine sağlık

sude_cisem sonunda peşindeyim kovalıycam seni üst sıralara çık diye

scuba hayırlı uğurlu olsun canım benim inanıyorumki böyle bizleri internetten okuyup takip eden çoktur ama işte bi cesaret toparlayıp aramıza katılsalar ne güzel olur değilmi topiğimiz dahada bi şenlenir

evrakların hepsini verdikden sonra onay için ne kadar bekledin

Doğrusu bana da yıldırma metodu gibi geldi. Daha önce hiç bekar anneye vermedikleri için uğraşmak istememişler de bir bahane uydurmuşlar gibi. Hâlbuki başka şehirlerde sorun çıkmıyor. Sadece nüfusa geçirirken baba ismine ne yazılacağı konusunda hakimlerin farklı farklı kararları var. Ama o da çözülmeyecek bir sorun değil. Uzmanın değiştirilmesini istemek çare olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…