ya bacılar şu onay yazısı istanbulda gönderiliyormu telde onaylandı dediler eve kağıt gelmedi
hiçde yavaş değil gayet normal işliyor sürecin uzmanına da takılma eğer sıran gelirse ev ziyaretine gelirken haber veriyorlar zaten sağlık raporunu çıkartın diyeHanımlar hepinize desteğiniz için ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyi sayılırım. Zaten iyi olmaktan ve sabretmekten başka çare yok. Kızlar hep son dakikada bile ev ziyareti yapıldığını yazmışsınız ama uzmanım ev ziyareti olmadan diğer aşamalara geçmiyor. Yani 2. Görüşme, sağlık raporları vs hepsini ev ziyaretinden sonra yapacağını söylüyor. Benim ev ziyaretine takılmam, kendime sıkıntı yapmam da bundan. Bir türlü sonraki aşamaya geçemiyoruz. Bana yazılmış bebeğimin doğmasına daha var ki böyle yavaş ilerliyoruz. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah.
Iyi ki varsınız sevgiler
Bilmiyorum canım ya ama daha geçen gün Cansunida'ya yazı gelmişti onunda basvurusu İstanbul'dan.
Sude cisem hayırlı olsun heyete de heyttt dedin sonundaheyette neler yapılıyor süreçle ilgili bilgi verebilirsen çok sevinirim. Darısı onay yazına olsun inşallah.
ya bacılar şu onay yazısı istanbulda gönderiliyormu bize telde onaylandı dediler eve kağıt gelmedi
Özelden yazmama site daha izin vermiyor
Selam; babamı, annemi, kardeşlerimi, eniştelerimi ve yiğenlerimi sormuşlardı. Babam ve annem zaten kış mevsimi gelince genelde bende kalıyorlar ama sürekli değil çünkü üç kardeşim daha var , gerçi onlar evli ama yine de onlara da kalmaya gidiyorlar. Sonuçta hepimiz iyi yerlerde okuyup bir iş sahibi olduk, hayat şartları da zaten çalışmamızı gerektiriyor. Zaten özgeçmişimi yazarkende bunları anlatmıştım. Her ailemin bireyinin doğum gününü nasıl kutladığımızı ( biraraya gelerek ) resimlerle anlatmıştım. Ben sınıf öğretmeniyim ve istediğim yaş grubu da zaten 4- 5 yaş idi. Yani benimle okula gidip gelebilecek bir yaş. Hasta olduğumda ailem ben tek yaşadığım için zaten yanıma gelir ya da her ailenin olduğu gibi benimde aile dostlarım tabiki var. Yemek yapamayacak kadar hasta olursam, hastaneye de benimle gelip kalabilen yakın dostlarım arkadaşlarım var. Hadi onlar olmadı diyelim sınıf öğretmeni olduğum için veliler zaten yaşantımızda bizim en yakın destekçimiz oluyor. 12 yıl oldu buraya tayinim çıkalı, bir türlü gitmek nasip olmadı, emekliliğime şurada 4 yıl kaldı . Evlenemedim , belki bu gidişle evlenemeyeceğimde çok da evlenmeyi istemiyorum ( aslında istiyorum ama adam gibi adam bulamıyorum ) . Ha bu arada eli ayağı düzgün biriyim evlenmek için herhalde çok fazla beklentim var. İtiraz dilekçemi kitaplardan " sosyal destek sistemi" ve "sosyal hizmet- uzmanının görevleri" nden alıntı yaparak uygun bir dille yazmaya çalışıyorum. Anayasa'da da sosyal destekle ilgili bir madde yok. Onu da ekleyeceğim. Neyse ki yazı yazmak zor değil ama karşılıklı konuşuyor olsak kesin onlara kırıcı sözler söyleyebilirim. O yüzden pazartesi gününe kadar sakinleşip öyle gitmem lazım. Avukatlar da zaten sen yaz onlar cevap versinler sonra uğraşırız öyle bir yorumda bulunamazlar diyor. Bu arada zaten eğer sosyal destek sistemlerinin yokluğu beni ve çevremdekileri etkileyecek olsa sınıf öğretmenliği yapamazdım . Desteklerin için teşekkür ederim .
Hanımlar hepinize desteğiniz için ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyi sayılırım. Zaten iyi olmaktan ve sabretmekten başka çare yok. Kızlar hep son dakikada bile ev ziyareti yapıldığını yazmışsınız ama uzmanım ev ziyareti olmadan diğer aşamalara geçmiyor. Yani 2. Görüşme, sağlık raporları vs hepsini ev ziyaretinden sonra yapacağını söylüyor. Benim ev ziyaretine takılmam, kendime sıkıntı yapmam da bundan. Bir türlü sonraki aşamaya geçemiyoruz. Bana yazılmış bebeğimin doğmasına daha var ki böyle yavaş ilerliyoruz. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah.
Iyi ki varsınız sevgiler
il içi falan yazmıyor kız bekliyen aileler arasındaki sıran diye yazıyor bende anlamadım ya neyse kurumu arar sorarım bi ara
Bugun bizim minnosun odasi geldi nihayet. Ben de cok heyecan yaptim. Hem bebek odasini cok sevdigimden hem de butun esyalari derlenip toplanacagi icin. Yalniz karyolada yatak o kadar derinde kaldi ki egilip almak binbir zahmet. Biz de altina iki tane yorgan yayip yukselttik :) simdi alip yatirmasi cok daha kolay.
Bu odayi haftalar once siparis etmistik, bugun coook uzak gibiydi ama sonunda geldi :) diyecegim odur ki, sayili gun cabuk gecer, bekleyenlere duyurulur :) umutsuzluk yok.
kader arkadaşım heyet bekleyen benim gibi bedeviarkadaşım nerelerdesin ne yaptın acaba nerelerdesinnn
Cok guldurdun beni allahta seni guldursun canim arkadasim gozun aydin bitirmissin nihayet darisi basima insallah biz bakirkoy haric digerlerini tamamladik kuruma teslim ettik simdi bakirkoyu bekliyoruz ordaki drlar kafalarina gore hareket ediyolar valla esimin girdigi dr ondan sosyal inceleme istemis ayri bir kisi ordan esimin verdigi arkadas aile telefonlarini almis onlarla gorusup raporunu yazicakmis biz sonra heyete girecez artik ne zamana randevu verirseler bugun o kisiyi aradik kendimizi hatirlattik durumumuzu anlattik haftaya ararim dedi insallah artik kurumu aradik iki aya yetismiyo dedik neyseki sure siniri eski yonetmelikteymis degismis zamaniniz var dedi napalim demekki daha yavrumuz dogmamis beklicez allaha sukur moralim iyi yavasta olsa sonucta yol aliyoruz
Hayırlı olsun en kısa zamanda kızını kucağına al inşallah.Slm kızlar nasılsınız 1haftadır topiğe giremedim benim onay kağıdım geçen hafta geçmiş il dışında olduğum için posta kutusuna bırakmışlar darısı sizlere sıra kızımda inşallah kısa sürede hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz
Scuba canım başvurun hayırlı olsun inşallah sürecin kısa sürer.
Slm kızlar nasılsınız 1haftadır topiğe giremedim benim onay kağıdım geçen hafta geçmiş il dışında olduğum için posta kutusuna bırakmışlar darısı sizlere sıra kızımda inşallah kısa sürede hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz
Doğrusu bana da yıldırma metodu gibi geldi. Daha önce hiç bekar anneye vermedikleri için uğraşmak istememişler de bir bahane uydurmuşlar gibi. Hâlbuki başka şehirlerde sorun çıkmıyor. Sadece nüfusa geçirirken baba ismine ne yazılacağı konusunda hakimlerin farklı farklı kararları var. Ama o da çözülmeyecek bir sorun değil. Uzmanın değiştirilmesini istemek çare olur mu acaba?Kardidecim, bu olay en basindan beri bana cok ters geliyor. Sen zaten herseyi cok guzel aciklamissin. Acaba bu da bir yildirma metodu mu diye dusunuyorum. Bu is uzarsa Mutlu Tonbekiciye ulasiriz, onun kosesinde yer verecegini dusunuyorum. Hani koruyucu anne olan bir gazeteci var ya. Ya da bulundugun ilin bakis acisi mi bu acaba. Sen itirazini yapinca cozulecegine inaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?