Benim mi dolu :)Bazılarının mesaj kutusu da dolmuş sanırım:))
Isallah herkes cok beklemeden bebeklerine kavusurlar.Çok güzel bir haber
Galiba yakında peşpeşe kavuşmalarımız olacak
Çok sevindim MaşallahKızlar müjde biz kızımıza yarın kavuşuyoruz il dışından yarın almaya gidicez darısı tüm bekleyenlere bu arada biz tercihimizi kıza çevirmiştik onuda belirtiyim
Canim sen eskisehirden basvurdun demi nezman basvurmusdun sen yarin aliyorsan bebegini benim siram 1 daha ilerlemis oluyor adina cok sevindim darisi benim ve bekleynlerin basinaÇok sevindim Maşallah
Giderken ayağını sürüde peşinden bizler de gelelim
Kaç aylık
Canim sen eskisehirden basvurdun demi nezman basvurmusdun sen yarin aliyorsan bebegini benim siram 1 daha ilerlemis oluyor adina cok sevindim darisi benim ve bekleynlerin basina[/QUOTE]Kızlar müjde biz kızımıza yarın kavuşuyoruz il dışından yarın almaya gidicez darısı tüm bekleyenlere bu arada biz tercihimizi kıza çevirmiştik onuda belirtiyim
Aminnnnnn Hayırlı olsun tebrik ediyorum gözünüz aydın ne mutlu size hayırlı uzun omurleriniz olsun........ bu gece gecmezzzzz...Ne güzel bir an o an ANNE aile olmak . Sizin adınıza çok sevindim tekrar hayırlı olsun. ...Arada bir gelin bize de bakın yazın ki bizde sizle mutlu olalım sevgilerKızlar müjde biz kızımıza yarın kavuşuyoruz il dışından yarın almaya gidicez darısı tüm bekleyenlere bu arada biz tercihimizi kıza çevirmiştik onuda belirtiyim
Benim mi dolu :)
Çoook tebrikler. Detayları da bekliyoruz. İnşallah çok mutlu olursunuz.Kızlar müjde biz kızımıza yarın kavuşuyoruz il dışından yarın almaya gidicez darısı tüm bekleyenlere bu arada biz tercihimizi kıza çevirmiştik onuda belirtiyim
Benim için hafiflik çok önemliydi. O yüzden bugaboo tercih ettim. Aslında görüntüsünü çok beğenmiyorum. Başka markalarda daha güzel modeller var. Ama tek elle açılıp kapanması ve hafif olması çok önemli benim için. Çok taşıyacağım çünkü:))Bacılar aslında cihicco lite way plus almaya karar vermiştim ama şimdi casual otto trona diye bir markayı da beğendim
Kızlar siz hangi marka ve model aldınız yada düşünüyorsunuz
Ben bu araba ve puset konusunda çok zorlanıyorum
Diğer ihtiyaçlar için bukadar zorlanmadım
Bu konuda tavsiyeler neler
Kızlar müjde biz kızımıza yarın kavuşuyoruz il dışından yarın almaya gidicez darısı tüm bekleyenlere bu arada biz tercihimizi kıza çevirmiştik onuda belirtiyim[/QUO maşallah çok sevindim ne güzel bir haber..darısı bizlerin başına..hayırlı bir evlat olur inşallah..
Bebek arabası konusunda ben de kararsızım.Kullanışlı olması önemli ilk etapta tabi ama denemeden bilemeyiz ki.Bir de bebek arabaları arasında müthiş fiyat farkları var.Kendi adıma söylüyorum elbette bir bebek arabasına milyarlar veremem.Orta halli,güvenli ve kullanışlı birşeyler bakacağım.İnternette seçenekler çok.Morhipodan alırım diye düşünüyorum.Bacılar aslında cihicco lite way plus almaya karar vermiştim ama şimdi casual otto trona diye bir markayı da beğendim
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın kızınızla bir ömür mutluluklar dilerim canımKızlar müjde biz kızımıza yarın kavuşuyoruz il dışından yarın almaya gidicez darısı tüm bekleyenlere bu arada biz tercihimizi kıza çevirmiştik onuda belirtiyim
Evet evet internetten çok daha uygun fiyata aldım. Hatta bazı ürünler için hiç kullanılmamış ikinci ürün bebek eşyaları satan sayfalar bile var. Ben çoğu ürünü aliexpress'ten de aldım. Ama gelme süresi çok uzunBebek arabası konusunda ben de kararsızım.Kullanışlı olması önemli ilk etapta tabi ama denemeden bilemeyiz ki.Bir de bebek arabaları arasında müthiş fiyat farkları var.Kendi adıma söylüyorum elbette bir bebek arabasına milyarlar veremem.Orta halli,güvenli ve kullanışlı birşeyler bakacağım.İnternette seçenekler çok.Morhipodan alırım diye düşünüyorum.
Bacılar aslında cihicco lite way plus almaya karar vermiştim ama şimdi casual otto trona diye bir markayı da beğendim
Kızlar müjde biz kızımıza yarın kavuşuyoruz il dışından yarın almaya gidicez darısı tüm bekleyenlere bu arada biz tercihimizi kıza çevirmiştik onuda belirtiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?