Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kızlar müjde biz kızımıza yarın kavuşuyoruz il dışından yarın almaya gidicez darısı tüm bekleyenlere bu arada biz tercihimizi kıza çevirmiştik onuda belirtiyim
Çok sevindim Maşallah
Giderken ayağını sürüde peşinden bizler de gelelim
Kaç aylık

Bacılar aslında cihicco lite way plus almaya karar vermiştim ama şimdi casual otto trona diye bir markayı da beğendim
Kızlar siz hangi marka ve model aldınız yada düşünüyorsunuz
Ben bu araba ve puset konusunda çok zorlanıyorum
Diğer ihtiyaçlar için bukadar zorlanmadım
Bu konuda tavsiyeler neler

Kızlar müjde biz kızımıza yarın kavuşuyoruz il dışından yarın almaya gidicez darısı tüm bekleyenlere bu arada biz tercihimizi kıza çevirmiştik onuda belirtiyim
Canim sen eskisehirden basvurdun demi nezman basvurmusdun sen yarin aliyorsan bebegini benim siram 1 daha ilerlemis oluyor adina cok sevindim darisi benim ve bekleynlerin basina[/QUOTE]

Aminnnnnn Hayırlı olsun tebrik ediyorum gözünüz aydın ne mutlu size hayırlı uzun omurleriniz olsun........ bu gece gecmezzzzz...Ne güzel bir an o an ANNE aile olmak . Sizin adınıza çok sevindim tekrar hayırlı olsun. ...Arada bir gelin bize de bakın yazın ki bizde sizle mutlu olalım sevgiler

Benim için hafiflik çok önemliydi. O yüzden bugaboo tercih ettim. Aslında görüntüsünü çok beğenmiyorum. Başka markalarda daha güzel modeller var. Ama tek elle açılıp kapanması ve hafif olması çok önemli benim için. Çok taşıyacağım çünkü:))

maş

Bebek arabası konusunda ben de kararsızım.Kullanışlı olması önemli ilk etapta tabi ama denemeden bilemeyiz ki.Bir de bebek arabaları arasında müthiş fiyat farkları var.Kendi adıma söylüyorum elbette bir bebek arabasına milyarlar veremem.Orta halli,güvenli ve kullanışlı birşeyler bakacağım.İnternette seçenekler çok.Morhipodan alırım diye düşünüyorum.

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın kızınızla bir ömür mutluluklar dilerim canım

Evet evet internetten çok daha uygun fiyata aldım. Hatta bazı ürünler için hiç kullanılmamış ikinci ürün bebek eşyaları satan sayfalar bile var. Ben çoğu ürünü aliexpress'ten de aldım. Ama gelme süresi çok uzun(

Arkadaşım ben Chicco lite way plus kullanıyorum.. Hatta içindeki anakucağını , burdan tanıştığım, benden önce kızına kavusmuş bir arkadaşım vermişti sağolsun. Biz de arabasını aldık.. Memnunujn kullanıyorum. Diğer bahsettiğin hakkında bilgim yok fakat görsellerden baktım da şimdi. Sürme yeri bütünmüş. Çanta, poşet vs asmak için ikili tutma yeri çok iyi oluyor canım aklında olsun. Çocukla alışverişe gezmeye vs çıkınca elinde bir de çanta, poşet vs. taşımak zor oluyor. Hemen asıveriyorsun önüne.. Aklında olsun...

Gözünüz aydın arkadaşım.. Evet o haber geldiği gunun gecesi uyuyamıyor insan heyecandan... Nee mutlu bir gün sizin için bugün... Çokk tebrik ederim.. Güzell yavrunla çokk güzel günleriniz olacak inşallah.. Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına en kısa zamanda inşallah..

kızlar bebeğinizi almaya giderken yanınızda neler götürdünüz çantanızda yada götürürsünüz?

aysen 30 hayırlısı olsun cnm gelince bizleri unutmada kavuşma anını yaz sık sık yazmasakda takipdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…