Sağol zümracığım güzel sözlerin için ama bunda bu kadar abartılacak bir şey yok bence.Hepimiz adına konuşuyorum umarım yanlış bir şey yazmam.
Evladımız olsun istedik,uğraştık doğuramadık,karnımızda büyümese de o bizim olsun dedik kısaca bir seçim yaptık sadece.İki alternatifimiz vardı ya maddi manevi külfete katlanıp sonu belirsiz tedavilerimizi olacak ya da evladımızı kucağımıza alacaktık.Zaten Rabbim'in bize nasip ettiği,uygun gördüğü evlat gelmeyecek mi yuvamıza,ne farkeder bu şekilde olsun ne olur ki dedik,yılllardır içimizde biriktirdiğimiz hayallerimizden vazgeçmeyelim,cicili bicili bebek kıyafetlerini sadece hediye olarak almayalım,'hangi mamayı yedirsem,dişlerimiz çıkıyor,bayramlıklarımızı aldık,büyüdük artık yuvaya başlayacağız' sohbetlerini edebilelim,kızlarımızın oğullarımızın yıl sonu gösterilerine,mezuniyet törenlerine,düğünlerine derneklerine ait fantezilerimiz olsun dedik,anne baba olalım istedik sadece.
Bu kararın verilmesi,gerçekleştirilmesi kolay değil kabul ediyorum,aklındaki sorular benimde içimi çok yedi,ama anne olabilmek için 4 kez ameliyat oldum,iki kez tüp bebek tedavisi denedim,doğal yollarla 6 kez hamile kaldım,bebeklerimi kaybettim,bütün bunların üstesinden geldiysem Allah'ın izniyle bundan sonra çıkarsa bu tarz pürüzlerlede başa çıkabilirim dedim.
Madem kıyafetlerini alacak kadar istiyorsun bebek sahibi olmak naçizane fikrim bir düşünün derim
Sevgiler...
pırılım aynen nushunun dediği gibi hiç heyecanlanma en iyi yaptığın iş olacak bu başvuru hayatının önemini kazandığını göreceksin hiç tedirginlik yaşama sen doğal olanı yapıyosun her iki yoldanda ALLAH veriyor bebeğini sana sonuçta ondan isteriz o verir bu hep böyledir ALLAH istemese hiç birşey yapamayız boş düşünen insanlar çıkarsa karşına hiç aldırma mutluluğunu bozma hep gül güleryüzlü ol bu bile yeticektir onlara öpüyorum cnm hayırlı ve bol neşeli günler diliyorum gelince yazmayı unutma
Ah dermancığım gelsin hemen uykulu-uykusuz geceler feda olsun kuzucuğa,sen yazdıkça kalbim çarpıyor,senin heyecanını tahmin bile edemiyorum.Nolur gelir gelmez ilk fırsat bulduğunda yaz bize,okumak nasıl mutlu ediyor beni anlatamam,kendim yaşıyormuş gibi duygulanıyorum.Gözümüz ekranda senden haber bekliyoruz şekerim.İnşallah bir kaç güne kadar müjdeni alırız arkadaşımnushu ne güzel anlatmışsın arkadaşım gerçektende hepimizin içindeki düşünceler harfi harfine aynı.Ya biliyormusun yaşamayan bir insana derdini anlatmak çok zor ben rüyamda bebek gördüğümde bile heyacanlanıp biran önce kavuşmak için sabırsızlanıyorum ama o rüyayı birine anlattığımda karşı tarafa herşey çok sıradan normal geliyor.hani derler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar o misal.zümra senin içinde hayırlısı olsun arkadaşım içindeki sese kulak ver o sana doğru yolu gösterecektir.bu arada siz sormadan söyleyim bi haber yok beklemedeyim .eşim gitti bikaçgün önce konuşmaya az kaldı uykusuz gecelere hazırlıklı olun demiş.ay gelsinde ben bu şekildede uyuyamıyorum onun hasretinden uyumamaya razıyım müjdeli haber yakındır.:80:
kızlar beklenen haber şimdi geldi aradılar 9 aylık bir kız bebek 2 aydır bekletiyolarmış prosedür için yarın sabah konuşmak için bizi bekliyolar .Allahım sizleride sevindirsin
pinkrose arkaşım ne yaptın senin sırada bir ilerleme yokmu diğer arkadaşlardanda ses seda çıkmıyor,sıralama düştükçe yazın bende sizden haber bekliyorum ona göre
Pırılım ne yaptın,gelmedin mi daha?
pırılım aynen nushunun dediği gibi hiç heyecanlanma en iyi yaptığın iş olacak bu başvuru hayatının önemini kazandığını göreceksin hiç tedirginlik yaşama sen doğal olanı yapıyosun her iki yoldanda ALLAH veriyor bebeğini sana sonuçta ondan isteriz o verir bu hep böyledir ALLAH istemese hiç birşey yapamayız boş düşünen insanlar çıkarsa karşına hiç aldırma mutluluğunu bozma hep gül güleryüzlü ol bu bile yeticektir onlara öpüyorum cnm hayırlı ve bol neşeli günler diliyorum gelince yazmayı unutma
kızlar beklenen haber şimdi geldi aradılar 9 aylık bir kız bebek 2 aydır bekletiyolarmış prosedür için yarın sabah konuşmak için bizi bekliyolar .Allahım sizleride sevindirsin
canım çook sevindim hayırlısıyla kavuşun kızınıza artık zamanıdır bende yok bir gelişme aynı durum şimdilik tabi hayırlısı olsun hakkımızda inşşş
kızlar hepinize çok teşekkürederim güzel dilekleriniz için Allahım tez zamanda hepinize bu mutlu haberi almayı nasip etsin.çok heyacanlıyım gözümde bir gram uyku yok midem ağrıyo konuştuğumdan beri stres yaptım .inşallah yarın verirler daha yatak beşik hiçbişey almadık koşuşturmalı birgün bizi bekliyor.şimdiden pabucum dama atıldı eşim o benim kızım demeye başladı.kızımı kimseye vermem diyor.yarın fırsat bulursam muhakkak sizlerle paylaşacağım yaşadıklarımı bu arada kızımızın adı miray olacak .offf daha saat 11.00 sabaha çok var .eşim uyudu bile miraysız sabahladığım son gecedir umarım hepinize iyigeceler
kızlar hepinize çok teşekkürederim güzel dilekleriniz için Allahım tez zamanda hepinize bu mutlu haberi almayı nasip etsin.çok heyacanlıyım gözümde bir gram uyku yok midem ağrıyo konuştuğumdan beri stres yaptım .inşallah yarın verirler daha yatak beşik hiçbişey almadık koşuşturmalı birgün bizi bekliyor.şimdiden pabucum dama atıldı eşim o benim kızım demeye başladı.kızımı kimseye vermem diyor.yarın fırsat bulursam muhakkak sizlerle paylaşacağım yaşadıklarımı bu arada kızımızın adı miray olacak .offf daha saat 11.00 sabaha çok var .eşim uyudu bile miraysız sabahladığım son gecedir umarım hepinize iyigeceler
Pırılım bende evraklarımı hazırlamak için sabahtan beri koşturuyorum anca işe gelebildim,sana tavsiyem bulabilirseniz bir tanıdık bulun devlet hastanesinden kurul raporu almak çok uğraştırıyor,oradan oraya gönderiyorlar seni,biz birilerini bulduğumuz,hiç sıra beklemediğimiz halde öğlene kadar sürdü işimiz.Sabıka kaydımızı,verem savaş derneğinden raporumuzuda aldık,çok eksiğimiz kalmadı Allah'a şükür.Tekrardan hayırlı olsun başvurun arkadaşım.Ben akıl edip soramamıştım hiç canım en son sıradaki aile kaçıncı diye,şimdi evrak teslim etmeye gittiğimizde sormayı düşünüyorum.İçine kurt falan düşürme,bir çok şirket eksik günle ssk pirimi ödüyor,uzmanınız genel olarak konuşmuş,kurumsal şirketlerde çalışıyorsanız sorun olmaz arkadaşım hiç boşuna tedirgin etme kendini.Evraklar ne kadar çabuk hazırlanırsa o kadar iyi oluyormuş,bizim için önemli bir kriter demişti görüştüğümüz uzman,bebek için ne kadar istekli,heyecanlı olduğunuz gösterir dedi.Seni çok zorlamayacaksa iş yerinden sık sık izin almak bir an önce hallet bence canım.Merhaba Arkadaşım, heyecanımı paylaştığın için ve yazdıkların için çok tşk ederim.. Sabah erkenden eşimle gittik, sonrasında işe gittiğim için yazma fırsatım olmadı.. Koşa koşa geldim eve size yazmak için.. Sabah gittik, uzmanımız sordu biz cevapladık bir kağıda not etti hepsini sonra aile bilgilendirme formlarına imza attık bir kopyaları onlarda kaldı, bir kopyalarını bize verdiler.. Sonra istenilen evrakların olduğu kağıdı verdiler.. İzmir de, Nüfus müdürlüğü Shçek yakın olduğu için eşimle hemen gidip bazı evraklarımızı aldık bile.. En kısa zamanda evrakların hepsini tamamlamak istiyorum.. Çalışınca izin almak biraz sıkıntı yaratıyor ama hallolur elbette.. Sen evraklarını tamamlayabildin mi cnm ?? Bu arada 0-1 yaş kız bebek sırasının en son sırasını sordum.. 75 olduğunu söylediler.. tabii evrak hazırlayanlarında olduğunu söylediler.. Sen de sormuşmuydun ? Eşimde bende özel şirketlerde çalışıyoruz.. Çalıştığımız şirketler kurumsal şirketler ama uzman sanki özel şirketler ne de olsa ssk günleriniz ne kadar falan dedi içime kurt düşürdü.. Bu konuda size tavırları nasıl oldu paylaşırsan sevinirim.. Kısaca böyle geçti..
İnşallah pinkrosecuğum inşallah,çorap söküğü gibi gelsin arkası müjdelerin:)yupppiiii güzel haberler gelmeye başladı devamı gelsin aksın durmasın inşşşşş
Dermancığım inşallah şimdi kucağında kızın,öpe koklaya hasret gideriyorsunuzdur.arkadaşım ilk fırsatta yaz,habersiz bırakma bizleri...kızlar hepinize çok teşekkürederim güzel dilekleriniz için Allahım tez zamanda hepinize bu mutlu haberi almayı nasip etsin.çok heyacanlıyım gözümde bir gram uyku yok midem ağrıyo konuştuğumdan beri stres yaptım .inşallah yarın verirler daha yatak beşik hiçbişey almadık koşuşturmalı birgün bizi bekliyor.şimdiden pabucum dama atıldı eşim o benim kızım demeye başladı.kızımı kimseye vermem diyor.yarın fırsat bulursam muhakkak sizlerle paylaşacağım yaşadıklarımı bu arada kızımızın adı miray olacak .offf daha saat 11.00 sabaha çok var .eşim uyudu bile miraysız sabahladığım son gecedir umarım hepinize iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?