Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
daha once bu konuya yazmıstım sanırım gerılerde kalmıstır gene yazayım
teyzem aldık evlatlık 25 sene cocukları olmayınca boyle bı karar verdıler
şimdi dunya tatlısı 5 yasında ve butun ailenın göz bebegı..cok seker bısey ya

gecen gun kuzenlerle konusuyok teyzem geldı atısıyoruz
teyze senı döverım bak dedım
bizim mınık hemen atladı annemı dövme benı döv dıye olduk gulmekten cok seker ya

o kadar sevıyoruzkı anlatamam cok sanslı bızım kızımız cok kalabalık harıka bı ailede buyuyo

nushu ne güzel anlatmışsın arkadaşım gerçektende hepimizin içindeki düşünceler harfi harfine aynı.Ya biliyormusun yaşamayan bir insana derdini anlatmak çok zor ben rüyamda bebek gördüğümde bile heyacanlanıp biran önce kavuşmak için sabırsızlanıyorum ama o rüyayı birine anlattığımda karşı tarafa herşey çok sıradan normal geliyor.hani derler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar o misal.zümra senin içinde hayırlısı olsun arkadaşım içindeki sese kulak ver o sana doğru yolu gösterecektir.bu arada siz sormadan söyleyim bi haber yok beklemedeyim .eşim gitti bikaçgün önce konuşmaya az kaldı uykusuz gecelere hazırlıklı olun demiş.ay gelsinde ben bu şekildede uyuyamıyorum onun hasretinden uyumamaya razıyım müjdeli haber yakındır.:80:

pinkrose arkaşım ne yaptın senin sırada bir ilerleme yokmu diğer arkadaşlardanda ses seda çıkmıyor,sıralama düştükçe yazın bende sizden haber bekliyorum ona göre

kızlar beklenen haber şimdi geldi aradılar 9 aylık bir kız bebek 2 aydır bekletiyolarmış prosedür için yarın sabah konuşmak için bizi bekliyolar .Allahım sizleride sevindirsin

Ah dermancığım gelsin hemen uykulu-uykusuz geceler feda olsun kuzucuğa,sen yazdıkça kalbim çarpıyor,senin heyecanını tahmin bile edemiyorum.Nolur gelir gelmez ilk fırsat bulduğunda yaz bize,okumak nasıl mutlu ediyor beni anlatamam,kendim yaşıyormuş gibi duygulanıyorum.Gözümüz ekranda senden haber bekliyoruz şekerim.İnşallah bir kaç güne kadar müjdeni alırız arkadaşım

kızlar beklenen haber şimdi geldi aradılar 9 aylık bir kız bebek 2 aydır bekletiyolarmış prosedür için yarın sabah konuşmak için bizi bekliyolar .Allahım sizleride sevindirsin

AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa derman inanamıyorum boşuna dememişler hazır olun diye,bitmez bu gece sana arkadaşım,çok mutlu oldum canım,ne diyeceğimi bilemiyorum,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat olur kızın inşallah,bizi habersiz bırakma...

pinkrose arkaşım ne yaptın senin sırada bir ilerleme yokmu diğer arkadaşlardanda ses seda çıkmıyor,sıralama düştükçe yazın bende sizden haber bekliyorum ona göre

canım çook sevindim hayırlısıyla kavuşun kızınıza artık zamanıdır bende yok bir gelişme aynı durum şimdilik tabi hayırlısı olsun hakkımızda inşşş

Pırılım ne yaptın,gelmedin mi daha?

Merhaba Arkadaşım, heyecanımı paylaştığın için ve yazdıkların için çok tşk ederim.. Sabah erkenden eşimle gittik, sonrasında işe gittiğim için yazma fırsatım olmadı.. Koşa koşa geldim eve size yazmak için.. Sabah gittik, uzmanımız sordu biz cevapladık bir kağıda not etti hepsini sonra aile bilgilendirme formlarına imza attık bir kopyaları onlarda kaldı, bir kopyalarını bize verdiler.. Sonra istenilen evrakların olduğu kağıdı verdiler.. İzmir de, Nüfus müdürlüğü Shçek yakın olduğu için eşimle hemen gidip bazı evraklarımızı aldık bile.. En kısa zamanda evrakların hepsini tamamlamak istiyorum.. Çalışınca izin almak biraz sıkıntı yaratıyor ama hallolur elbette.. Sen evraklarını tamamlayabildin mi cnm ?? Bu arada 0-1 yaş kız bebek sırasının en son sırasını sordum.. 75 olduğunu söylediler.. tabii evrak hazırlayanlarında olduğunu söylediler.. Sen de sormuşmuydun ? Eşimde bende özel şirketlerde çalışıyoruz.. Çalıştığımız şirketler kurumsal şirketler ama uzman sanki özel şirketler ne de olsa ssk günleriniz ne kadar falan dedi içime kurt düşürdü.. Bu konuda size tavırları nasıl oldu paylaşırsan sevinirim.. Kısaca böyle geçti..

Tavsiyelerin için teşekkür ederim arkadaşım, bu gün hayırlısıyla ilk adımı attık, Allah utandırmasın.. Ne güzel yazmışsın, bende senin gibi düşünüyorum, inan ki başkalarının ne düşündüğünün hiiiiiiiçççç bir önemi yok.. eşimde bende bu konuda gayet net ve kendinden emin insanlarız.. Benim heyecanım; anne olma yolunda ilerliyor olmak.. :)) Anne olmak fikri beni o kadar heyecandırıyor elimde değil..Bu gün kurumun medivenlerini inerken değil çıkarken takıldım düşün artık.. :):)

Bu gün çook güzel bir gün; sen meleğinin güzel haberini aldın, ben bu gün ilk başvurumu yaptım.. Senin adına çok sevindim, ne mutlu sana.. Yarın fırsatın olur ise bize herşeyi yaz olur mu...

canım çook sevindim hayırlısıyla kavuşun kızınıza artık zamanıdır bende yok bir gelişme aynı durum şimdilik tabi hayırlısı olsun hakkımızda inşşş

PinkRose....Sen hamile kalacaksın Allah ın izniyle...İçime öyle doğuyor..Ben eski AdaEge-badem bu arada.........

bademim sağol cnm güzel dileklerin için hakkımızda hayırlısı olsun hem bu yolla olsun hemde senin dedğinle inşallah benimde içime öyle doğsun ALLAHIM hayırlısıyla vede sağlıkla nasip etsin inşallah çok şey istemiyorum dur inşşş öpüyorum çoook seniiii

kızlar hepinize çok teşekkürederim güzel dilekleriniz için Allahım tez zamanda hepinize bu mutlu haberi almayı nasip etsin.çok heyacanlıyım gözümde bir gram uyku yok midem ağrıyo konuştuğumdan beri stres yaptım .inşallah yarın verirler daha yatak beşik hiçbişey almadık koşuşturmalı birgün bizi bekliyor.şimdiden pabucum dama atıldı eşim o benim kızım demeye başladı.kızımı kimseye vermem diyor.yarın fırsat bulursam muhakkak sizlerle paylaşacağım yaşadıklarımı bu arada kızımızın adı miray olacak .offf daha saat 11.00 sabaha çok var .eşim uyudu bile miraysız sabahladığım son gecedir umarım hepinize iyigeceler

günaydın dermancım bugün senin için yoğun bi gün olacak inşallah herşey yolunda gider gönlüne göre olur..

şuan iş yerinde hüngür hüngür ağlıyorum derman çok sevindimmm çookk ben sana demiştim çok süslü güzel bir kız geliyor diye hazırlanması bitmiş ANNESİ hadi alın gelin kuzunuzu ve benim yerimede bol bol öpün olur mu

Pırılım bende evraklarımı hazırlamak için sabahtan beri koşturuyorum anca işe gelebildim,sana tavsiyem bulabilirseniz bir tanıdık bulun devlet hastanesinden kurul raporu almak çok uğraştırıyor,oradan oraya gönderiyorlar seni,biz birilerini bulduğumuz,hiç sıra beklemediğimiz halde öğlene kadar sürdü işimiz.Sabıka kaydımızı,verem savaş derneğinden raporumuzuda aldık,çok eksiğimiz kalmadı Allah'a şükür.Tekrardan hayırlı olsun başvurun arkadaşım.Ben akıl edip soramamıştım hiç canım en son sıradaki aile kaçıncı diye,şimdi evrak teslim etmeye gittiğimizde sormayı düşünüyorum.İçine kurt falan düşürme,bir çok şirket eksik günle ssk pirimi ödüyor,uzmanınız genel olarak konuşmuş,kurumsal şirketlerde çalışıyorsanız sorun olmaz arkadaşım hiç boşuna tedirgin etme kendini.Evraklar ne kadar çabuk hazırlanırsa o kadar iyi oluyormuş,bizim için önemli bir kriter demişti görüştüğümüz uzman,bebek için ne kadar istekli,heyecanlı olduğunuz gösterir dedi.Seni çok zorlamayacaksa iş yerinden sık sık izin almak bir an önce hallet bence canım.
yupppiiii güzel haberler gelmeye başladı devamı gelsin aksın durmasın inşşşşş
İnşallah pinkrosecuğum inşallah,çorap söküğü gibi gelsin arkası müjdelerin:)
Dermancığım inşallah şimdi kucağında kızın,öpe koklaya hasret gideriyorsunuzdur.arkadaşım ilk fırsatta yaz,habersiz bırakma bizleri...

Nushu, Arkadaşım, evraklarını tamamlamana çok sevindim.. Hayırlısı olsun, sular seller gibi hızlı aksın işlerin..
Sağlık raporlarınız ve sabıka kayıtların bir günde tamamlan dı mı cnm? ona göre bir program yapmaya çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…