- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
Arkadaşlar
Bazı analar var ki sanki evladı onun acısını dinleyip onun acısı kadar acı çekip anası mutlu olduğu kadar mutlu olmak zorunda zihniyetindeler
Evdeki eşi ile eşinin ailesi ile ve diğer tüm insanlar ile olan sıkıntılarını onu dinleyecek ona esir olacak bir evladı ile en ince ayrıntısına kadar paylaşıyor
Paylaşamazsa trip atıyor
İşte bunu en net gördüğüm eşim ve annesi
Annesi yıllarca eşi ile anlaşamamış bi MELEK!!
Babası be babasını ailesi de CANAVAR !!! Eşim yıllarca aynı şeyleri dinleyerek yaşayarak büyümüş, o evde eşim Seçilmiş acıların çocuğu
Bir evlat bunu Hakeder mi arkadaşlar
Eşimle ailesi halkında me zaman konuşsak hep sorun hep kavga hep stres hep huzursuzluk hep anası mağdur ( asla değil )
Eşimden tek duyduğum bunlar
Anası sürekli babasını şikayet ediyor eşime ,
En son bugün eşimle konuluyoruz
Sabah annemle konuştuk eve ekıyamet kopmuş bilmem ne ? Konu öyle basit öyle saçma , kıyamet falan da değil !! Annesi sürekli anlatıyor telde ,
En son dedim eşime aenşn moralim bozulmuyor mu sürekli Bu tarz şeyler dinlemekten dedim
Ben alışırım zaten olayların içindeyim falan dedi( anasına laf Yok !)
Sizin fikriniz nedir
Evladınız bu denli iliğine kadar sisin sorunlarınızla meşgul olmak zorunda mı ?
Bazı analar var ki sanki evladı onun acısını dinleyip onun acısı kadar acı çekip anası mutlu olduğu kadar mutlu olmak zorunda zihniyetindeler
Evdeki eşi ile eşinin ailesi ile ve diğer tüm insanlar ile olan sıkıntılarını onu dinleyecek ona esir olacak bir evladı ile en ince ayrıntısına kadar paylaşıyor
Paylaşamazsa trip atıyor
İşte bunu en net gördüğüm eşim ve annesi
Annesi yıllarca eşi ile anlaşamamış bi MELEK!!
Babası be babasını ailesi de CANAVAR !!! Eşim yıllarca aynı şeyleri dinleyerek yaşayarak büyümüş, o evde eşim Seçilmiş acıların çocuğu
Bir evlat bunu Hakeder mi arkadaşlar
Eşimle ailesi halkında me zaman konuşsak hep sorun hep kavga hep stres hep huzursuzluk hep anası mağdur ( asla değil )
Eşimden tek duyduğum bunlar
Anası sürekli babasını şikayet ediyor eşime ,
En son bugün eşimle konuluyoruz
Sabah annemle konuştuk eve ekıyamet kopmuş bilmem ne ? Konu öyle basit öyle saçma , kıyamet falan da değil !! Annesi sürekli anlatıyor telde ,
En son dedim eşime aenşn moralim bozulmuyor mu sürekli Bu tarz şeyler dinlemekten dedim
Ben alışırım zaten olayların içindeyim falan dedi( anasına laf Yok !)
Sizin fikriniz nedir
Evladınız bu denli iliğine kadar sisin sorunlarınızla meşgul olmak zorunda mı ?