evlendiğim günden beri kadın diye hitap eden görümcem

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
133
İstanbul
Merhabalar,
26 yaşındayım ve 10 aylık evliyim. görümcem evlendiğim günden bu yana bana kadın diye hitap ediyor. mesela küçük çocuğu var, benimle uğraşır arada eline ne geçerse fırlatır. çocuğuna der ki rahat bırak kadını. ben mi abartıyorum evlendiğim ilk günden beri kadın demeye başladı. bana çok tuhaf geliyor. ben mi abartıyorum sizce? bir de ne zaman beni görse kilo almışsın deyip duruyor, halbu ki kilo falan almadım. alsam kendimde kabul ederim. bir de sürekli eşimden birşeyler talep eder evine gittiğimizde kahve aldırır, ekmek aldırır hiç düşünmez parası var mı yok mu. hatta bi akrabanın düğününde eşimden herkesin içinde yol parası istemiş. eşim çok bozulmuştu bu duruma. sizce ben mi abartıyorum. her seferinde menfaatçi olması ve bu tarz kelimeler kullanması beni rahatsız ediyor maalesef...

kadın demesini anlamadım ama neden enişinizden bişeyler istiyor onu anlamadım harçlık falan eşi yokmu

Rahatsız etme kadını tarzı cümleler genelde herkese söylenir yani orada Ayşe'yi/yengeni rahatsız etme daha az söylenir. Bir de kilo mu aldın lafını bana devamlı soran aynı kişiler var sık görmediklerinden, konuşacak da birşey bulamadıklarından laf olsun torba dolsun diye konuşuyorlar işte he de geç boşver

kadın demesini anlamadım ama neden enişinizden bişeyler istiyor onu anlamadım harçlık falan eşi yokmu
eşi var çalışıyor. ama sürekli böyle benden gizli her fırsatta eşimden taleplerde bulunuyor. eşimde bozuluyor bu duruma. herkese karşı öyle bi hal içinde.

Siz nereden buluyorsunuz bu kaynanaları bu görümceleri bu eltileri allahaşkına . Bir de yakın oturmak zorunda mısınız ?Verin evinizi kiraya geçin başka yere

Ben de görümcenizi yengeme benzettim.
İnsanların yaratılışlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Ben öz abimden bir şey isteyemiyorum ama bazı insanlar gerçekten utanma, sıkılma hissine sahip değil.
Yapacak bir şey yok, zararı yoksa takılmayın.

Peki sana nasil sesleniyor? Yine ayni sekilde kadin diye mi?

Ben ne zaman Kayseri'ye gitsem aynı muhabbet .Kilo almışsın kilo almışsın .Alsam da diyorlar almasam da .Boş insanlar çünkü .O bir şey değil de diyenleri bir görmeniz lazım .Hepsi de turşu fıçısı gibi münarek .Laf olsun torba dolsun işte .

Seninki iyiymiş yine... bacak kadar (25 yaşında ) gorumcem bana gelin diyo hahahah örnek 'gelin çay bardağıni ver çay koyayim'' manyak işte bir de öğretmen bu kız egitimli yani... Sen boşver bak neler var neler...

Yok tatlım eğer durumdan rahatsızsan bu tarz davranışları kaldıramıyorsan abartmıyorsun ama üstünde de durma. O eşinin kardeşi sonuçta aralarındaki muhabbetler onlara kalsın. Sende mesafeni koru gerisine karışma derim

Direk sana kadin dememis ki, rahat birak kadini lafi gayet dogal.
O kilo alma lafi tum fesat akrabalarin agzindadir merak etme. Bana bile dedilerse herkese derler kulak asma.
Diger konu gorumcen esini kullaniyor mu, yoksa gercekten durumu mu yok?

Direk size kadın diye hitap etmediğine göre, bir sorun yok bence.

Ekmek, kahve, yol parası da lafı edilecek şeyler değil, abisi sonuçta. Bu kadar sıkıntılı mı eşinizin durumu?
görümcem benden de eşimden de büyük.. her seferinde bu gibi talepleri hoş mu sizce? evine misafir olarak gidiyoruz.

Direk sana kadin dememis ki, rahat birak kadini lafi gayet dogal.
O kilo alma lafi tum fesat akrabalarin agzindadir merak etme. Bana bile dedilerse herkese derler kulak asma.
Diger konu gorumcen esini kullaniyor mu, yoksa gercekten durumu mu yok?
parası olsa da olmasa da böyle eşim çok kızıyor. herkesten birşeyler bekliyor.

bence biraz abartıyorsunuz,kadın; lafın gelişi ve hepimizin cokca duydugu söylediği şeydir ayrıca abisinden talep ettiği şeyler lafı edilebilecek şeyler değil ha ama sizinde maddi durumunuz cok köyüyse haklı olabilirsiniz bezen 1-2 tl ye bile cok büyük ihtiyaç duyulabiliyor ve emın ol evlenen her kadına kilo ile ilgili bir laf denir cok takılmamanı öneririm ortada gercekten bir şey yok

Siz nereden buluyorsunuz bu kaynanaları bu görümceleri bu eltileri allahaşkına . Bir de yakın oturmak zorunda mısınız ?Verin evinizi kiraya geçin başka yere
yakın oturduğumuzu nerden çıkardınız ki? uzağız zaten evine misafir olarak ne zaman gitsek eşimi bakkala markete yolluyor. bir de abla olarak.

eşi var çalışıyor. ama sürekli böyle benden gizli her fırsatta eşimden taleplerde bulunuyor. eşimde bozuluyor bu duruma. herkese karşı öyle bi hal içinde.
Bir insanın kardeşinden ekmek veya yol parası istemesi değilde,bunu gizli yapmak zorunda kalması anormal geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…