eşi var çalışıyor. ama sürekli böyle benden gizli her fırsatta eşimden taleplerde bulunuyor. eşimde bozuluyor bu duruma. herkese karşı öyle bi hal içinde.kadın demesini anlamadım ama neden enişinizden bişeyler istiyor onu anlamadım harçlık falan eşi yokmu
Ben de görümcenizi yengeme benzettim.Merhabalar,
26 yaşındayım ve 10 aylık evliyim. görümcem evlendiğim günden bu yana bana kadın diye hitap ediyor. mesela küçük çocuğu var, benimle uğraşır arada eline ne geçerse fırlatır. çocuğuna der ki rahat bırak kadını. ben mi abartıyorum evlendiğim ilk günden beri kadın demeye başladı. bana çok tuhaf geliyor. ben mi abartıyorum sizce? bir de ne zaman beni görse kilo almışsın deyip duruyor, halbu ki kilo falan almadım. alsam kendimde kabul ederim. bir de sürekli eşimden birşeyler talep eder evine gittiğimizde kahve aldırır, ekmek aldırır hiç düşünmez parası var mı yok mu. hatta bi akrabanın düğününde eşimden herkesin içinde yol parası istemiş. eşim çok bozulmuştu bu duruma. sizce ben mi abartıyorum. her seferinde menfaatçi olması ve bu tarz kelimeler kullanması beni rahatsız ediyor maalesef...
Seninki iyiymiş yine... bacak kadar (25 yaşında ) gorumcem bana gelin diyo hahahah örnek 'gelin çay bardağıni ver çay koyayim'' manyak işte bir de öğretmen bu kız egitimli yani... Sen boşver bak neler var neler...Merhabalar,
26 yaşındayım ve 10 aylık evliyim. görümcem evlendiğim günden bu yana bana kadın diye hitap ediyor. mesela küçük çocuğu var, benimle uğraşır arada eline ne geçerse fırlatır. çocuğuna der ki rahat bırak kadını. ben mi abartıyorum evlendiğim ilk günden beri kadın demeye başladı. bana çok tuhaf geliyor. ben mi abartıyorum sizce? bir de ne zaman beni görse kilo almışsın deyip duruyor, halbu ki kilo falan almadım. alsam kendimde kabul ederim. bir de sürekli eşimden birşeyler talep eder evine gittiğimizde kahve aldırır, ekmek aldırır hiç düşünmez parası var mı yok mu. hatta bi akrabanın düğününde eşimden herkesin içinde yol parası istemiş. eşim çok bozulmuştu bu duruma. sizce ben mi abartıyorum. her seferinde menfaatçi olması ve bu tarz kelimeler kullanması beni rahatsız ediyor maalesef...
Ben fazla aramadim yan komsumuzdu gorumcemSiz nereden buluyorsunuz bu kaynanaları bu görümceleri bu eltileri allahaşkına . Bir de yakın oturmak zorunda mısınız ?Verin evinizi kiraya geçin başka yere
Merhabalar,
görümcem benden de eşimden de büyük.. her seferinde bu gibi talepleri hoş mu sizce? evine misafir olarak gidiyoruz.Direk size kadın diye hitap etmediğine göre, bir sorun yok bence.
Ekmek, kahve, yol parası da lafı edilecek şeyler değil, abisi sonuçta. Bu kadar sıkıntılı mı eşinizin durumu?
parası olsa da olmasa da böyle eşim çok kızıyor. herkesten birşeyler bekliyor.Direk sana kadin dememis ki, rahat birak kadini lafi gayet dogal.
O kilo alma lafi tum fesat akrabalarin agzindadir merak etme. Bana bile dedilerse herkese derlerkulak asma.
Diger konu gorumcen esini kullaniyor mu, yoksa gercekten durumu mu yok?
yakın oturduğumuzu nerden çıkardınız ki? uzağız zaten evine misafir olarak ne zaman gitsek eşimi bakkala markete yolluyor. bir de abla olarak.Siz nereden buluyorsunuz bu kaynanaları bu görümceleri bu eltileri allahaşkına . Bir de yakın oturmak zorunda mısınız ?Verin evinizi kiraya geçin başka yere
Bir insanın kardeşinden ekmek veya yol parası istemesi değilde,bunu gizli yapmak zorunda kalması anormal geldi bana.eşi var çalışıyor. ama sürekli böyle benden gizli her fırsatta eşimden taleplerde bulunuyor. eşimde bozuluyor bu duruma. herkese karşı öyle bi hal içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?