evlendiğim günden beri kadın diye hitap eden görümcem

El kızları sorun ediyor işte . Sorun yokken sorun çıkartıyorlar .Baldızına alsaydı sıkıntı yoktu :) :) :)

Siz abartiyorsunuz kesinlikle. Oncelikle kadin demesinde ne var anlayamadim? Kadiniz iste hepimiz.Niye bu kadar kotu niyetle yaklasiyorsunuz ki olaya?
O kilo alma geyigi de Turkiye'de bir numarali sohbet konusudur. Biriyle karsilastiginda 'Aa kilo mı aldin sen?' ya da 'Kilo mu verdin sen?' geyigi cevrilir, konusulacak baska konu bulunamadigindan.
Kahve, ekmek aldirma konusunda da takilcak bir sey yok, eşiniz onun abisi, insan abisine de ekmek aldirmaya cekinecekse kardeslik ne icin var? Ya parasi yoksa derken? Bir ekmek kac para Allah askina? Merak ettim siz akrabalik baglarinin olmadigi bir evde mi buyudunuz? Kardesiniz var mi mesela? Benim ablam bana bildiginiz siparis verirdi 'Milena Izmir'e gelirken bana su makyaj malzemesini, su parfumu al, yurtdisinda ucuzmus' diye. Bir kere de ayiplamadim, ne var bunda? Ben de ablama giderken 'zeytinyaglı pilaki yap bana, şu gun size geliyorum.' derim mesela. Kardeslik boyle bir sey. Yanlis anlamayin ama bence siz etrafınızda duydugunuz gelin-gorumce catismalarini gordukce daha gorumcenizi tanimadan kendinizi onu sevmemeye sartlamissiniz. Bu kadar seyden kin tutarsaniz, hayat boyu husursuz olursunuz, takmayin bu kadar kafaniza. :) :)

Bu görümce eğer cimriliğinden yapıyorsa ona ben de kızarım ama dışarı çıkamıyordur ne bileyim sıkışmıştır sözü bile edilmemeli

bende eltim, kuzenim v.s. için söylerim
rahatsız etme kadını gibi cümleler
genelde hep kullanılır bunda kötü bişey yok
tabi sana hitap ederken "kadıııın" demiyorsa
bişeyler istemesine gelince abisi yüz vermeyecek
sende varsa bana ver diyecek hiç olmadı...

Sen bunu esine karsi dile getirme esinde rahatsiz oluyorduur zaten. Ama sen ailesini kotulersen ailesi virden kiymetleniverir

evet ters bi,r durum olmuş olabilir,eşinizde de para yokmuş...ama ben de olsam nasılsa kardeşim orda diyerek güvenip gidebilirdim...
ne kadar küçük şeyleri dert ediyorsunuz kendinize...eşiniz size dert yanınca,evet haklısın ama ablan böyle işte de geç yanii..kardeşsiniz siz birşey olmaz diyin..
kendinize uğraş bulun bence,yapacak iş olmayınca ekmekti yoldu,kadındı saplanıp kalıyor insan işte..

Bu görümce eğer cimriliğinden yapıyorsa ona ben de kızarım ama dışarı çıkamıyordur ne bileyim sıkışmıştır sözü bile edilmemeli

Çoçugu var anladığım kadarıyla çoçugu bırakıp nasıl çıksın bir ekmek için kardeşinden istemiş bu çok birşey mi degil bana göre.....

"rahat bırak kadını" yerine "yengeni rahatsız etme" daha uygun olurdu tabi.. sonuçta sokaktaki yabancı birini rahatsız ederken bile çocuğumuza teyzeyi rahatsız etme diyoruz en azından çoğumuz..
size özgü sizi rahatsız etmek için değildir belki konuşma tarzı öyledir.. bilemiyorum.. ama hoş değil..
ekmek sigara aldırmak kardeşi ile onun arasındaki samimiyetle ilgili.. ben eşim varken kardeşimden istemem ama tam durumları ne siz biliyorsunuz..
en güzeli çok takılmamak aslında.. en iyi görümcenin bile lafları batabiliyor.. boşverin huzurunuzu bozmayın eşinizle..

eşi var çalışıyor. ama sürekli böyle benden gizli her fırsatta eşimden taleplerde bulunuyor. eşimde bozuluyor bu duruma. herkese karşı öyle bi hal içinde.
Eşin bozuluyorsa ona belli etsin bozulduğunu ay da üzerimde yok para desin.Kadın konusu da alışkanlık.Çok takma

Geldiğine gittiğine karışan pişirdiğine karışan görümcelerden olsa ne yapacaktınız ?

kadınnnnnnnnnn :) kadın der kadın der ne var bunda ki

vala evde küçükbiriyoksa kardeşim alda gel diyebilir bende kardeşlerimi yollarım yada kaynımı para veririm ama almazlar genelde

görümceme gittiğimde görümcemde söyler eşime bunu getir bunu al diye o bazen alır bazen ufff gidemem der sen dert etme eşin gidip gitmicene karar verir zaten

Birak kadını falan dediyse sorun yok bence ama size lakap olarak taktiysa bunu ve sürekli söylüyorsa uyarabilirsiniz. Hani samimiyet olsa o bile sorun olmaz keza benimde hatun die seslendigimiz iki arkadaşım var.
Onlara giderken abisinden ekmek, kahve istemesi cok cok cok normal bence. Bunda alınan sizsiniz. Disari çıkmamıştir gwlirken alir ABIM die düşünmüştür ki abi o.
Kilo aldin da muhabbet baslatmaya yarayan bir aracudie belki. Cok da sallanmamali.
Sonuç: siz alinganlik etmişsiniz azicik. Koy vermek eniyisi:-D

Benm esimin teyzeleri de hep oyle diyodu bana, bi kere isyan ettim ne kadini yaaa diye hanimefendi diye dalga geciyolar simdi

hahha süperdi bu

eşiniz ablasının isteklerinden niçin rahatsız oluyor yıllardır ablası yani illk defa olmuyordur belliki görümceniz alışmış yani istediği şeylerde ufak şeyler madem eşiniz rahatsız oluyor gitsin konuşsun ben sizin rahatsız olmanıza şaşırmadım bir iki olur ses etmezsiniz ama 3.üde insanın gözüne batar çünkü sizin ablanız değil

Ben de çok rahatsız olurdum,kızlıktan kadınlığa geçiş gibi olmuş sanki o manada demiş gibi, zaten kadın bayan kelimelerini kaba buluyorum eskiden hatun diyorlarmış şimdi de deseler ya

Ben de çok rahatsız olurdum,kızlıktan kadınlığa geçiş gibi olmuş sanki o manada demiş gibi, zaten kadın bayan kelimelerini kaba buluyorum eskiden hatun diyorlarmış şimdi de deseler ya
işte demek istediğim şey bu aslında ama yanlış anlaşıldı sanırım tepsi aldım bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…