- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
El kızları sorun ediyor işte . Sorun yokken sorun çıkartıyorlar .Baldızına alsaydı sıkıntı yoktu :) :) :)Kadın kelimesinde ben bir şey göremedim...Size karşı sürekli bir hitap kelimesi degilmiş.... Ayrıca kardeş arasında ekmeğin ,yol parasının lafımı olur ya...Size kendi kardeşiniz gelirken abla ekmek al dese lafını mı yapacaksınız...Evlendikden sonra kardeşlik de mi bitiyor... Bana düşünceleriniz yersiz geldi kusura bakmayın ama...Eşim rahatsız durumdan demişsiniz böyle serzenişte bulunursanız adam tabi rahatsız olur sizin tepkiniz yüzünden yoksa iki kardeş arasında bir ekmek ,yol parası lafının olabileceğini sanmıyorum...
Merhabalar,
26 yaşındayım ve 10 aylık evliyim. görümcem evlendiğim günden bu yana bana kadın diye hitap ediyor. mesela küçük çocuğu var, benimle uğraşır arada eline ne geçerse fırlatır. çocuğuna der ki rahat bırak kadını. ben mi abartıyorum evlendiğim ilk günden beri kadın demeye başladı. bana çok tuhaf geliyor. ben mi abartıyorum sizce? bir de ne zaman beni görse kilo almışsın deyip duruyor, halbu ki kilo falan almadım. alsam kendimde kabul ederim. bir de sürekli eşimden birşeyler talep eder evine gittiğimizde kahve aldırır, ekmek aldırır hiç düşünmez parası var mı yok mu. hatta bi akrabanın düğününde eşimden herkesin içinde yol parası istemiş. eşim çok bozulmuştu bu duruma. sizce ben mi abartıyorum. her seferinde menfaatçi olması ve bu tarz kelimeler kullanması beni rahatsız ediyor maalesef...
evet ters bi,r durum olmuş olabilir,eşinizde de para yokmuş...ama ben de olsam nasılsa kardeşim orda diyerek güvenip gidebilirdim...bana bu rahatsızlıklarını söyleyen zaten eşimin kendisi.. yol parası istediğini ben nereden bilebilirim. eşim son parasıyla düğüne gitti cebinde sayılı parası var, bir de görümcem çıkıyor aradan ve eşimden ayrı gitmiş düğüne. eşime mi güvenip gidiyor.
Bu görümce eğer cimriliğinden yapıyorsa ona ben de kızarım ama dışarı çıkamıyordur ne bileyim sıkışmıştır sözü bile edilmemeli
Merhabalar,
26 yaşındayım ve 10 aylık evliyim. görümcem evlendiğim günden bu yana bana kadın diye hitap ediyor. mesela küçük çocuğu var, benimle uğraşır arada eline ne geçerse fırlatır. çocuğuna der ki rahat bırak kadını. ben mi abartıyorum evlendiğim ilk günden beri kadın demeye başladı. bana çok tuhaf geliyor. ben mi abartıyorum sizce? bir de ne zaman beni görse kilo almışsın deyip duruyor, halbu ki kilo falan almadım. alsam kendimde kabul ederim. bir de sürekli eşimden birşeyler talep eder evine gittiğimizde kahve sigara aldırır, ekmek aldırır hiç düşünmez parası var mı yok mu. bizde zor durumdayız ev kredisi artı başka borçlarımızda var. bende eşimde çalışıyoruz ama gün geliyor 5 tl ye muhtaç oluyoruz. bunu kendisi de gayet iyi biliyor. hatta bi akrabanın düğününde eşimden herkesin içinde yol parası istemiş. eşim çok bozulmuştu bu duruma. sizce ben mi abartıyorum. her seferinde menfaatçi olması ve bu tarz kelimeler kullanması beni rahatsız ediyor maalesef...
cimriliğinden yapıyor bunu keşke çocuğu küçük olduğu için yapsa..Çoçugu var anladığım kadarıyla çoçugu bırakıp nasıl çıksın bir ekmek için kardeşinden istemiş bu çok birşey mi degil bana göre.....
Eşin bozuluyorsa ona belli etsin bozulduğunu ay da üzerimde yok para desin.Kadın konusu da alışkanlık.Çok takmaeşi var çalışıyor. ama sürekli böyle benden gizli her fırsatta eşimden taleplerde bulunuyor. eşimde bozuluyor bu duruma. herkese karşı öyle bi hal içinde.
diğer görümcemde aynen bahsettiğiniz gibi... biri menfaatçi diğeri herşeye karışıyordu ama muhabbetimi kestim onunlaGeldiğine gittiğine karışan pişirdiğine karışan görümcelerden olsa ne yapacaktınız ?
Benm esimin teyzeleri de hep oyle diyodu bana, bi kere isyan ettim ne kadini yaaa diyehanimefendi diye dalga geciyolar simdi
cimriliğinden yapıyor bunu keşke çocuğu küçük olduğu için yapsa..
işte demek istediğim şey bu aslında ama yanlış anlaşıldı sanırım tepsi aldım bu yüzdenBen de çok rahatsız olurdum,kızlıktan kadınlığa geçiş gibi olmuş sanki o manada demiş gibi, zaten kadın bayan kelimelerini kaba buluyorum eskiden hatun diyorlarmış şimdi de deseler ya
işte demek istediğim şey bu aslında ama yanlış anlaşıldı sanırım tepki aldım bu yüzden
Fark ettim iyi niyetle söylese zaten sorun etmezdinizişte demek istediğim şey bu aslında ama yanlış anlaşıldı sanırım tepsi aldım bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?