evlendiğim günden beri kadın diye hitap eden görümcem

görümcem benden de eşimden de büyük.. her seferinde bu gibi talepleri hoş mu sizce? evine misafir olarak gidiyoruz.
şimdi ağabeyim var evime misafir olarak geliyor. ağabey,gelirken bir ekmek alırmısın desem,bu gayet normal. ben arkadaşıma bile derim. evde colam yok mesela,ya xx.. gelirken bir cola alırmısın derrim,oda pazara gittiğinde ya bana domates alırmısın der. bu bana ters gelmedi.

kardeş onlar..kardeşine telefon açıp gelirken ekmek al,kahve al demesi neden anormal olsun anlamıyorum. adam evlendi diye kardeşlik de mi bitiyor?
evde yoksa ben yemeğe davetli arkadaşımdan da isterim gelirken ekmek al diye..ya da gitmeden açar sorarım bieşy lazım mi dye..böyle düşünmek aklımdan geçmedi şimd,ye kadar,ya parası yoksa ekmek alamaz ya da düşüncesiz diye...

yani evine yemeğe giderken ablası kardeşinden ekmek, yoğurt isteyemez mi? Kraliyet ailesini mi ağırlıyor kadın, kardeşi yahu.. 2 ekmekle ne görümceniz zengin olur ne eşiniz batar.. gerekirse marketten de birşey ister ne var bunda?

oky harika abin var demek gelirken ERKEK alıp geliyor

Birbaşkasına seninle ilgili cümle kurarken, Kadını orda özne diye kullanmış bende seninle konuşurken kadın diye hitap ediyor sandım, bu kısımda birşey yok

görümcem benden de eşimden de büyük.. her seferinde bu gibi talepleri hoş mu sizce? evine misafir olarak gidiyoruz.

Dilenci gibi sürekli her gelenden ne koparsam tavrı varsa tabii ki eşiniz uyarmalı, ama siz değil.

Verdiğiniz örnekler 3-5 tl lik şeylerdi, ekmekti kahveydi dışarı çıkıp almak gerek. Kardeşi gelirken istemesi çok abes değil bence.

evine giderken değil. otururken diyor birden sigara al ekmek al kahve al vb talepleri..

evine giderken değil. otururken diyor birden sigara al ekmek al kahve al vb talepleri..
o zaman sizin rahatsız olmanıza da gerek yok..siz hep görümceniz olarak bakıyor bana göre yanlış yapıyorsunuz..onlar "kardeş",bırakın kendi aralarında çözsün..sizi bağlayan bir durum yok bence..
eşiniz laf etsin ablasına rahatsızsa,şimdi gidemem sonra alırız vss,ya da gidip alır...
kadın lafı da size hitap şekli değil..başlıktan onu anladım da...ben de oğluma derim bazen,ablamı ya da annemi rahatsız edince,oğlum rahat bırak kadını diye..

Kadın kelimesinde ben bir şey göremedim...Size karşı sürekli bir hitap kelimesi degilmiş.... Ayrıca kardeş arasında ekmeğin ,yol parasının lafımı olur ya...Size kendi kardeşiniz gelirken abla ekmek al dese lafını mı yapacaksınız...Evlendikden sonra kardeşlik de mi bitiyor... Bana düşünceleriniz yersiz geldi kusura bakmayın ama...Eşim rahatsız durumdan demişsiniz böyle serzenişte bulunursanız adam tabi rahatsız olur sizin tepkiniz yüzünden yoksa iki kardeş arasında bir ekmek ,yol parası lafının olabileceğini sanmıyorum...

TAVRINIZI KOYUN MESAFEYİ KORUYN BENCE SİZDE ONA GİTMEYİN Bİ SÜRE ANLASIN ANYAYI KONYAYI

bana bu rahatsızlıklarını söyleyen zaten eşimin kendisi.. yol parası istediğini ben nereden bilebilirim. eşim son parasıyla düğüne gitti cebinde sayılı parası var, bir de görümcem çıkıyor aradan ve eşimden ayrı gitmiş düğüne. eşime mi güvenip gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…