şimdi ağabeyim var evime misafir olarak geliyor. ağabey,gelirken bir ekmek alırmısın desem,bu gayet normal. ben arkadaşıma bile derim. evde colam yok mesela,ya xx.. gelirken bir cola alırmısın derrim,oda pazara gittiğinde ya bana domates alırmısın der. bu bana ters gelmedi.görümcem benden de eşimden de büyük.. her seferinde bu gibi talepleri hoş mu sizce? evine misafir olarak gidiyoruz.
eşimin ablası oluyor, eşim küçük yaniağabeysinden yol parası istemiş nolacak.
ekmek al demiş nolmuş.
ağabey bu.
bana ters gelmedi bunlar
oky harika abin var demek gelirken ERKEK alıp geliyorşimdi ağabeyim var evime misafir olarak geliyor. ağabey,gelirken bir ekmek alırmısın desem,bu gayet normal. ben arkadaşıma bile derim. evde colam yok mesela,ya xx.. gelirken bir cola alırmısın derrim,oda pazara gittiğinde ya bana domates alırmısın der. bu bana ters gelmedi.
farketmez. kardeşi kısacaeşimin ablası oluyor, eşim küçük yani
düzelttim sorma:)oky harika abin var demek gelirken ERKEK alıp geliyor
görümcem benden de eşimden de büyük.. her seferinde bu gibi talepleri hoş mu sizce? evine misafir olarak gidiyoruz.
evine giderken değil. otururken diyor birden sigara al ekmek al kahve al vb talepleri..kardeş onlar..kardeşine telefon açıp gelirken ekmek al,kahve al demesi neden anormal olsun anlamıyorum. adam evlendi diye kardeşlik de mi bitiyor?
evde yoksa ben yemeğe davetli arkadaşımdan da isterim gelirken ekmek al diye..ya da gitmeden açar sorarım bieşy lazım mi dye..böyle düşünmek aklımdan geçmedi şimd,ye kadar,ya parası yoksa ekmek alamaz ya da düşüncesiz diye...
o zaman sizin rahatsız olmanıza da gerek yok..siz hep görümceniz olarak bakıyor bana göre yanlış yapıyorsunuz..onlar "kardeş",bırakın kendi aralarında çözsün..sizi bağlayan bir durum yok bence..evine giderken değil. otururken diyor birden sigara al ekmek al kahve al vb talepleri..
Evde markete göndereceği biri yoksa kendi sizi bırakıp gitmesindense onu yollamıştır, Büyütüyormuyum diye sormuşsunuz ya cevabı "evet". Böyle şeylere takılmayın gereksiz soğukluklar yaratır.evine giderken değil. otururken diyor birden sigara al ekmek al kahve al vb talepleri..
keşke benim görümceklerde ekmekle kahve isteseler
bizimkiler ıphone 5 s4 s5 istiyorlar eşimden
büyük düşünüyorlar desene
TAVRINIZI KOYUN MESAFEYİ KORUYN BENCE SİZDE ONA GİTMEYİN Bİ SÜRE ANLASIN ANYAYI KONYAYIMerhabalar,
26 yaşındayım ve 10 aylık evliyim. görümcem evlendiğim günden bu yana bana kadın diye hitap ediyor. mesela küçük çocuğu var, benimle uğraşır arada eline ne geçerse fırlatır. çocuğuna der ki rahat bırak kadını. ben mi abartıyorum evlendiğim ilk günden beri kadın demeye başladı. bana çok tuhaf geliyor. ben mi abartıyorum sizce? bir de ne zaman beni görse kilo almışsın deyip duruyor, halbu ki kilo falan almadım. alsam kendimde kabul ederim. bir de sürekli eşimden birşeyler talep eder evine gittiğimizde kahve sigara aldırır, ekmek aldırır hiç düşünmez parası var mı yok mu. bizde zor durumdayız ev kredisi artı başka borçlarımızda var. bende eşimde çalışıyoruz ama gün geliyor 5 tl ye muhtaç oluyoruz. bunu kendisi de gayet iyi biliyor. hatta bi akrabanın düğününde eşimden herkesin içinde yol parası istemiş. eşim çok bozulmuştu bu duruma. sizce ben mi abartıyorum. her seferinde menfaatçi olması ve bu tarz kelimeler kullanması beni rahatsız ediyor maalesef...
bana bu rahatsızlıklarını söyleyen zaten eşimin kendisi.. yol parası istediğini ben nereden bilebilirim. eşim son parasıyla düğüne gitti cebinde sayılı parası var, bir de görümcem çıkıyor aradan ve eşimden ayrı gitmiş düğüne. eşime mi güvenip gidiyor.Kadın kelimesinde ben bir şey göremedim...Size karşı sürekli bir hitap kelimesi degilmiş.... Ayrıca kardeş arasında ekmeğin ,yol parasının lafımı olur ya...Size kendi kardeşiniz gelirken abla ekmek al dese lafını mı yapacaksınız...Evlendikden sonra kardeşlik de mi bitiyor... Bana düşünceleriniz yersiz geldi kusura bakmayın ama...Eşim rahatsız durumdan demişsiniz böyle serzenişte bulunursanız adam tabi rahatsız olur sizin tepkiniz yüzünden yoksa iki kardeş arasında bir ekmek ,yol parası lafının olabileceğini sanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?