Nasıl icra dosyaları ?Ne tarz borçlar ?Aıle sıkıntılarınızda aılesının borclarımı ?Sakın çocuk yapma .Sakın.Kızlar 8 aylık evliyim. Eşimin türlü türlü şeyleri çıkıyor karşımıza. Şimdi de icra dosyalarını gördüm. Bana hiçbirinden bahsetmedi. Çok sorumsuz bana karşı. Çok değişti aşırı hem de. Zaten ailesinin sorunları bizi yedi bitirdi. Ya ben hiç tanımadığım biriyle evlenmişim resmen. Kafayı yiyicem artık
Biri vodafone 8 bin kusur biri türk telekom 4 bin kusur biri de TTNET 2 bin. O kadar sorumsuz ki zamanında ödememiş taş 2014 yıllarından kalmış. Sorumsuz hep sorumsuz. Hayır asla çocuk yapmamNasıl icra dosyaları ?Ne tarz borçlar ?Aıle sıkıntılarınızda aılesının borclarımı ?Sakın çocuk yapma .Sakın.
E devlet şifresini biliyorsan ordan başka icra varmı onlarada bak belki başka şeylerde çıkar bu kadar sorumsuzca dikkatli olBiri vodafone 8 bin kusur biri türk telekom 4 bin kusur biri de TTNET 2 bin. O kadar sorumsuz ki zamanında ödememiş taş 2014 yıllarından kalmış. Sorumsuz hep sorumsuz. Hayır asla çocuk yapmam
İletişim borcunu ödemeyen kişi evin fatura gıda harcamalarında vs nasılBiri vodafone 8 bin kusur biri türk telekom 4 bin kusur biri de TTNET 2 bin. O kadar sorumsuz ki zamanında ödememiş taş 2014 yıllarından kalmış. Sorumsuz hep sorumsuz. Hayır asla çocuk yapmam
Onları da zar zor ödüyor. Evlendiğimizin 2. Ayı doğal gazı kesmişlerdiİletişim borcunu ödemeyen kişi evin fatura gıda harcamalarında vs nasıl
Evet biliyorum oradan baktım zaten. Yemin ederim başka ne bok çıkıcak diye korkuyorumE devlet şifresini biliyorsan ordan başka icra varmı onlarada bak belki başka şeylerde çıkar bu kadar sorumsuzca dikkatli ol
Böyle bir karakterde eğer başka icra borç dosyası yoksada zamanla daha da cogalacaktir yapacaktır .sen kendini garantiye almaya bak .çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışıyorsan ufak tefek birşeyler at kenara herşeyi onun eline sayma takıların varsa sahip ol kendi bircunu kendi odesinE
Evet biliyorum oradan baktım zaten. Yemin ederim başka ne bok çıkıcak diye korkuyorum
Sizin işiniz cidden zor. Çünkü boşanmak kolay değil, iyi olması temennim ama işin sonu belli. Daha fazla yıpranmadan kendinize bir yol çizin. Mesleğiniz var mı ? Var ise daha kolay yok ise biraz daha dayanıp güçlenip bu dolandırıcı adamı terk edin.Kızlar 8 aylık evliyim. Eşimin türlü türlü şeyleri çıkıyor karşımıza. Şimdi de icra dosyalarını gördüm. Bana hiçbirinden bahsetmedi. Çok sorumsuz bana karşı. Çok değişti aşırı hem de. Zaten ailesinin sorunları bizi yedi bitirdi. Ya ben hiç tanımadığım biriyle evlenmişim resmen. Kafayı yiyicem artık
Kızlar 8 aylık evliyim. Eşimin türlü türlü şeyleri çıkıyor karşımıza. Şimdi de icra dosyalarını gördüm. Bana hiçbirinden bahsetmedi. Çok sorumsuz bana karşı. Çok değişti aşırı hem de. Zaten ailesinin sorunları bizi yedi bitirdi. Ya ben hiç tanımadığım biriyle evlenmişim resmen. Kafayı yiyicem artıkha
1 buçuk sene falan. Ailesi hep fesatlık yaptı neler neler. Herşeyi geçtim eşim beni resmen kandırmış. Gerçekten bi insanı aynı evin içine girince tanıyorsunNe kadar zaman flört ettiniz? Ailesi neler yaptı? Yol yakınken boşanmayı düşünür müsünüz?
Evet ailesi zaten berbat alsın anası çok değerli oğlunuŞu 3 günlük dünyada böyle insanları asla çekmeye değmez.
Ailesi ile de aranız kötüymüş
Ardınıza bakmadan boşanın
Sorumsuz eş ile hayat geçmez. İleri-de bir de cocuk olur mahfolursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?