Evlendiğime çok pişmanım artık

Allahım yarabbim yorumlara bakıyorum da ağlasam mi gulsem mi
10 15 bin borcu varmış ödeyememiş diye adamı boşa diyen diyene
Bebek yapma evet ama bebek başlı başına masraf çünkü önce borç bitsin o yüzden biraz bekle hemde bir kac yıl evliliğin düzenin sağlansın
Aileyle geçimsizlik konusunda da 8 ayda daha hiç birşey yerine oturmaz o kadar ciddi konular okuyorum ki ve o kadar üzücü şeyler yaşadım ki eğer çok ciddi problemleriniz yoksa aileyle problemler dediginiz şeyler dedi ki demiş ki ben de dedim ki gibi şeyler ise esinizin tutumu size karşı iyiyse ve olamayan şeyler elinden gelmediği olduramadigi için olmuyorsa biraz sakin olun
Eşinize destek olun gerekirse çalışın
Böyle koca boşamaya 10 koca dayanmaz onu boşa onu boşa

28 yaşındayım. Çalışıyor um evet aşçıyım. Aynı zamanda çocuk gelişimi mezunuyum. Ya ben Ekmeğimi taştan çıkaran insanım. Ama nasıl böyle sorumsuz biriyle evlwndim ya beni kandırmış resmen ;( şimdi tekrar baktım araba ceza borç ları var geçmişten. Allahım bu napmış böyle ya

Ama bana hiç söylemedi bi kere nişanlıyken e devletinr gitmiştik ben sormuştum burada borç falan yazıyor ne bunlar üstüne düş halledelim demiştim. O zaman icralık olmamıştı. Ana para 1.300 falan şuan 8 bin olmuş sadece biri. Ama hep sorumsuz. Hiç.birşey ödemiyor. Balayında köprüden geçmiştik 130tl yazmışlardı plakaya. Ödememiş sonra maaşına haciz koydular 1800tl ödedi. Böyle bi mal ya yemin ederim şimdi tanıyorum. Hep böyle ama hep. Ben sorumsuzluğundan artık boşanmak istiyorum

Du bi sakin ol bi dur. Tek tek bak daha büyük seyler olabilir. Vatandas portala gir uyaptan adina açılmış icra davalari var mi. Adamin bankada parasi var mi? Senin altinlarin falan emniyette mi.

Zaten sorumsuzluğundan artık bıktım. Hep birşeyler çıkıyor hep. O 36 yasında ben 28. Adam hayatını yaşamış bok etmiş geldi beni buldu ya. Paracı bi insan değilim. Bu kadar da sorumsuzluk olmaz be kardeşim

Du bi sakin ol bi dur. Tek tek bak daha büyük seyler olabilir. Vatandas portala gir uyaptan adina açılmış icra davalari var mi. Adamin bankada parasi var mi? Senin altinlarin falan emniyette mi.
Hayır bankada parası falan yok. Altınlar bende zaten birşey takmadılar. 2 bilezik bi uyduruk set başka bi b*k yok. O dediğin yere nerden giricem e devlet üzerinden mi

Olmaz tabiki yani ödeyemiyor da değil ödemeyor demişsin trafik cezasi yemiş 130 tl hadi ödeyemez bişeu olur anlarım ama hiç ödememezlik yapması sıkıntı biz eşimle ikimiz çalışıyoruz maaş borca gidiyor elimize bişey kalmıyor eşimin ailesi bir kuruş vermiyor ama diğer oğluna el bebek gül bebek gibi bakıyor gelinede o gelinleri bunları yapmadığını bırakmadı bide ah ah neler var neler kardeşim sorumsuz bir eş ile hayat gecmez durumu olmaz borc 1 2 ay ödeyemez ama bunlar hep birikmiş zor bir durum hani sende öde yap diyemem ben sana senden önceki borclar yani beraber yapmış olsanız bir demek değil habersiz yapılan borclar sen iyi düşün taşın

Hayır bankada parası falan yok. Altınlar bende zaten birşey takmadılar. 2 bilezik bi uyduruk set başka bi b*k yok. O dediğin yere nerden giricem e devlet üzerinden mi
https://vatandas.uyap.gov.tr/main/vatandas/giris.jsp burdan e devlet şifresiyle giris yap diceksin. Dava dosyalarina detayli ulasabilirsin.

O nasi adam ya her gelen parayi mi yemis bu borclari ödeyecek diyelim nasi odeyecek kredi mi cekmesi gerekecek. Bu borclar evlilik oncesine ait oldugu icin bosanmaya karar verirsen sorumlu olmazsin. Ama benim korktugum su 8 ayda seni ilgilendiren baska büyük borc yapmis mi.

Bu hareketler tek bir sonuca götürür...
Kumar Oynuyor eşiniz.
Iyice dikkatle takip edin.
Ya ben kumarbazim. Hic bi kumar oynayan insan borcu takip etmemezlik yapmaz. Kumara para ayirmak icin cetelesini tutarsin. Bu adamin beyninde tuhaf bi savsaklik var hadi trafik cezasini unuttu diyelim. Faturalari falan niye ödemez ki bi insan. Bu adamda baska bi tuhaflik var.

Kullandigi bankalara bak senden habersiz cekilen krediler var mi evlendiginizden beri.

Kumarbaz değilsiniz...hicbir kumarbaz kabul etmez kumar bağımlısı olduğunu.
Bu adam net kumar bağımlısı uzun yıllardır oynuyor.

Oh oh aynı benim koca kyk borcu çıktı kredi cekmis o cıktı vodafoneye 10 bin tl borcu varmis o cikti ailesi dugun altin vs hicbirsey yapmadi eşyalarinizi alalim demislerdi sadece onuda benim kocaya yıkmışlar dedim ya rabbul alemin ben direk sefalete düşmüşüm paşamız iştende istifa etti oh oh şimdide köyde yasayacağız diyor butun esyalari koye goturdu duygularini net anliyorum keske bende evlenmeseydim

Allahım yarabbim yorumlara bakıyorum da ağlasam mi gulsem mi
10 15 bin borcu varmış ödeyememiş diye adamı boşa diyen diyene
Parası olmadığı için ödemiyor olsa beraber çalışıp ödesinler zaten
Ki bu durumda da eşini haberdar etmesi gerekir evlenmeden önce
Sonuçta aile bütçelerini etkiliyor

Ama parası olup da hiçbi borcu takmayan bi insanla ömür mü geçer Allah aşkına?
Sürekli konu sahibi borcunu mu takip etsin bu adamın?
Mali olarak güven vermiyor bi kere

Valla bu boyle gider.. adam yalanci herseyi senden gizlemis.. bugun olmazsa guven sorunu yasadigin icin zaten eninde sonunda bosanacaksiniz

Biri vodafone 8 bin kusur biri türk telekom 4 bin kusur biri de TTNET 2 bin. O kadar sorumsuz ki zamanında ödememiş taş 2014 yıllarından kalmış. Sorumsuz hep sorumsuz. Hayır asla çocuk yapmam
Allah yardımcınız olsun ınsallah gerisi yoktur.Bu kadarla sınırlıdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…