Evlendiğime çok pişmanım artık

E bu benim babam... Valla bizimkisi 60ı geçti hala düzelmedi. Hiç unutmuyorum, ben üniversitede okurken internet faturasını ödemediği için 1 yıl internetsiz kaldık. Tabi o sırada fatura işlemeye devam etti. Biz bir yıl boyunca işleyen faturayı da sonunda ödedik. Sinir krizleri geçiriyordum evde. Elektriğimiz, suyumuz çok kesildi onun yüzünden. Hayatımız böyle borç harçla geçti. Çok da çalışkandır ama parasının hesabını bilmez. Annem emekli maaşına el koydu da rahat ettik sonunda.
Siz de ya evdeki para işlerini ele alacaksınız yada bu büyümemiş bebeyi dehleyeceksiniz. İyi bir ultimatom verin, kendine gelirse gelir, gelmezse hayat kısa kuşlar uçuyor...
Ama annemin yaptığını yapıp idare etmeyin. O en kötü seçenek, sizin 35 yıl sonranızdan bildiriyorum.

Maaşından kesiliyordur ondan faturayı o yüzden ödeyemiyor çünkü maaşı yetmiyor borçlarından artık haciz vs kalmadı eşya gelip alsalar nw alacaklar sigortalı çalışanın maaşının 4te 1i icraya gider boşanmayacaksanız karışmayın kendi uğraşacak sizi ilgilendirmez onun borcu

Bu da öyle işte hep borç borç borç it gibi çalışıyor parayı tutmayı bilmeyen adam dan bi bk olmaz. Hesapsız yaşamış zaten yıllarca. Öyle yiyim içim gezim bi kız da değilim. İnanın koltuk takımım ikinci el. Önemli değil diye düşünürdüm ama önemliymiş. Ben kendimi öyle değersizleştirmişim ki gözünde. Adam diyor tabi bu kıza soğan ekmek de versem yer. Hep iyi niyetimi kullandı. Zaten soğudum ekimi ayağımı çektim herşeyden. Şuan kopmak üzereyiz. Şunu fark ettim herşeyi ben ayakta tutuyotmuşum. Ben mal mıyım ya

Estağfirullah kendine böyle söyleme yaşanması gerekiyormuş demek ki.

Belki de senin gözünün açılması için böyle bir tecrübe gerekiyordu bunu zaman gösterecek. kendine kızıp durma, bilmiyordun böyle olacağını

Nişanlıykende sorunlar vardı ama hep evlenince düzelir mantığıyla evlendim. Al sonuç

Nişanlıykende sorunlar vardı ama hep evlenince düzelir mantığıyla evlendim. Al sonuç
Dediğime geliyor canım benim, büyümen için yaşaman gerekiyormuş.

Bak sana bir ayet meali söyleyeceğim hep aklında bulunsun.

"Hayır gördüğünüzde şer, şer gördüğünüzde hayır olabilir. Allah bilir, siz bilemezsiniz"

Insan kendini enayi gibi hissediyor, ama değilsiniz. Bunu şimdiye kadar yapmış olmanız bundan sonra da yapacağınız anlamına gelmez. Evlilikte elbette insanlar birbirini idare eder, ama taraflardan biri bunu suistimal ederse orada sorun başlar. Valla bizde de bu idarecilik anne mirası, ona da annesinden geçmiş. Ama ben bu zinciri kırmaya azmettim. Bundan sonra "idare edemem anne, idare edemem" modundayım. Siz değişince o da değişecek eli mahkum. Eminim ki evlenecek kadar sevdiğinize göre iyi yönleri de vardır. Dikensiz gül yok maalesef. Bu rahatsız olduklarınızı düzeltmek için önce ona olan tavrınızı değiştirin. Hala değişmezse o zaman kopartırsınız.

Boşanıyor musunuz
Hep boşanmaktan bahsettiniz herkes de boşan dedi onları da onayladınız olmaz zaten sonu yok dediniz
Ben iyi düşünün diyince linç yedim siz de oluru yok dediniz o yüzden çok merak ediyor net bir şekilde söyler misiniz
Boşanıyor musunuz

Evet dayanamıyorum artık. Sadece bu süreçte nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum.

İyi yönü yokmuş gerçekten kandırdı beni ya kandırıldımmmm

Bana yarattıklarını affedemiyorum. Çok dua ediyorum sadece ama gerçekten düzelmiyor. Beni evde bi hizmetçi gibi görüyor

İyi yönü yokmuş gerçekten kandırdı beni ya kandırıldımmmm
Yaşadığın şoku anlıyorum ama biraz sakinleş. Eminim yeni evlenen bir çok insan eşinin hiç bilmediği yönlerini görünce aynı hisse kapılıyordur. Tabii ki istersen boşanırsın, ama hiçbir kararını acele ve öfkeyle verme. Iyice düşün taşın.
Beni evde hizmetçi hizmetçi gibi görüyor demişsin. Sen kendine öyle davranılmasına müsade edersen, davranırlar. Herkes davranır. Önce biz değişeceğiz, sonra karşımızdakiler seve seve değişecekler. Değişmeyenler hayatımızdan kendiliğinden çıkacaklar.

10-15 bin borc ödenir ama adam düzelmezse gider yenisini yapar.
Eğer düzeleceğine evin ekonomisini size devredeceğine inanıyorsanız sans verilebilinir.
Ama yarın gidip aynısını yapacaksa hic uzatmanın manası yok.
Hayırlsıı hakkınızda.

işte sorun tamamen bu. öncelikle çok üzüldüm gerçekten böyle sorumsuz biriyle maalesef hayat geçmez. her zaman olumlu olan bir insanım fakat sorumsuzluk sorumsuzluğu getirir. hakkınızda hayırlısı olsun.
işte sorun tamamen bu derken evlendiğimizde eşlerimiz değişmiyor. değiştiğini iddia edenlerin çoğu sevgiliyken veya nişanlıyken gördüğü problemleri evlenince düzelir mantığıyla görmezden gelenler oluyor. 2 yılı evli olmak üzere 7 senelik sevgililik geçmişimiz var ve eşim hiçbir şekilde değişmedi neyse o. lütfen kimseyi değişir diye beklemeyin evlilik insanı bambaşka boyuta taşıyan bir şey değil.
tekrar hakkınızda hayırlısı olsun ama bu çekilecek bir dert gibi değil maalesef.

Evet gerçekten değil. Erkeklerin hepsi böyle mi anlamıyorum.

Çok sorumsuz. Evet artık saygımız yok birbirimize. Öğretmenlik ataman olursa inşallah çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…