Benim arkadaşımın eşi de sizin eşinize benziyor. 10 yıllık evlililer. Adam değismemis. Hep sorumsuz. Kadın çok güçlü bir kadın hep imrenirim. Her şeye o koşuyor. EsiÇok teşekkür ederim bu iyi niyetli öneriniz için. Sadece şunu söyliyim. Evlendiğimizde tuttuğunuz evin WC sifonu su kaçırıyordu sürekli vanadan kapatıyorduk. Geçen ay eve tamirci çağırdım da ben yaptırdım. Hep sorumsuz inanın. Çok şey var anlatıcak. Neler neler. İyi niyetinden hep böyle oldu zaten. Çok soğudum artık.
Canım herkes öyle değil ama niye yanlış yönlendiriyorsun?Canm genelde herkes öyle gerçekten bu erkekler cok değişiyor evlendiğinde
Valla benim ki değişti daha doğrusu gerçek yüzünü ortaya çıkardıCanım herkes öyle değil ama niye yanlış yönlendiriyorsun?
Bir de tüm erkekler de değişmiyor öyle evlenince
Bencede. Yani boşan deyip birinin hayatına müdahale etmek hem doğru değil hem de günah yani bana da ters geliyo ama 15 yıllık evliyim ben değiştiririm sandığın, düzelir sandığın hiç bişey düzelmiyor değişmiyor. Sonra bide çocuk oluyor daha da elin kolun bağlanıyor. Madem çocuğunda yok ve herşeyin farkındasın düzelmiycenide biliyorsun ona göre kararını ver kendine yazık etme giden yılların telafisi yok ne yazıkki hele hele böyle iyice zorlaşan bi dünyada bide sen hayatını bile isteye zorlaştırmaNapacağımı bilmiyorum. Ama bıktımmm 36 yasında değişmez bu. Ömrüme yazık edemem
O zaman yolunu cizeceksin yoksa bu sekilde yasayip gidersinNapacağımı bilmiyorum. Ama bıktımmm 36 yasında değişmez bu. Ömrüme yazık edemem
Siz bu duruma sadece gülüyor musunuz? Gittiniz mi peşinden köyeOh oh aynı benim kocakyk borcu çıktı kredi cekmis o cıktı vodafoneye 10 bin tl borcu varmis o cikti ailesi dugun altin vs hicbirsey yapmadi eşyalarinizi alalim demislerdi sadece onuda benim kocaya yıkmışlar dedim ya rabbul alemin ben direk sefalete düşmüşüm paşamız iştende istifa etti oh oh şimdide köyde yasayacağız diyor butun esyalari koye goturdu duygularini net anliyorum keske bende evlenmeseydim
Doğumdan sonra gidiyorum köye. Kavga etmekten çok yoruldum çok yıprandım ne yiyecek ekmek bulduk nede adam akıllı geçinebildik guzel bir evlilik yaşayamadım bakalım köy nasıl olacak birde orayı denemiş olurum. Mecbur guluyorum ağlamaya halim kalmadıSiz bu duruma sadece gülüyor musunuz? Gittiniz mi peşinden köye
Allah yardımcınız olsunDoğumdan sonra gidiyorum köye. Kavga etmekten çok yoruldum çok yıprandım ne yiyecek ekmek bulduk nede adam akıllı geçinebildik guzel bir evlilik yaşayamadım bakalım köy nasıl olacak birde orayı denemiş olurum. Mecbur guluyorum ağlamaya halim kalmadı
Allah sabır versin. Boşan hemen demek de kolay sorun başta para sanmıştım ama sorun sorumsuzluk ya bi insan 150 liralık borcu nasıl büyütür PesKızlar 8 aylık evliyim. Eşimin türlü türlü şeyleri çıkıyor karşımıza. Şimdi de icra dosyalarını gördüm. Bana hiçbirinden bahsetmedi. Çok sorumsuz bana karşı. Çok değişti aşırı hem de. Zaten ailesinin sorunları bizi yedi bitirdi. Ya ben hiç tanımadığım biriyle evlenmişim resmen. Kafayı yiyicem artık
ayrılanilirsiniz yol yakınkenBiri vodafone 8 bin kusur biri türk telekom 4 bin kusur biri de TTNET 2 bin. O kadar sorumsuz ki zamanında ödememiş taş 2014 yıllarından kalmış. Sorumsuz hep sorumsuz. Hayır asla çocuk yapmam
Üzülme canım bazen iyi seçimler yapamıyoruz maalesef.Kızlar 8 aylık evliyim. Eşimin türlü türlü şeyleri çıkıyor karşımıza. Şimdi de icra dosyalarını gördüm. Bana hiçbirinden bahsetmedi. Çok sorumsuz bana karşı. Çok değişti aşırı hem de. Zaten ailesinin sorunları bizi yedi bitirdi. Ya ben hiç tanımadığım biriyle evlenmişim resmen. Kafayı yiyicem artık
Boşansanız aileniz arkanızda durmaz mı? Köyde yeni doğmuş bebekle ne yapacaksınız? Orda ne yiyip ne içeceksiniz? Keşke böyle bir adamı baba yapmasaydınız. Bir çocuğun hayatı kararacak ne yazık.Doğumdan sonra gidiyorum köye. Kavga etmekten çok yoruldum çok yıprandım ne yiyecek ekmek bulduk nede adam akıllı geçinebildik guzel bir evlilik yaşayamadım bakalım köy nasıl olacak birde orayı denemiş olurum. Mecbur guluyorum ağlamaya halim kalmadı
Kiminle yaptiysa bu borclari merak ettimBiri vodafone 8 bin kusur biri türk telekom 4 bin kusur biri de TTNET 2 bin. O kadar sorumsuz ki zamanında ödememiş taş 2014 yıllarından kalmış. Sorumsuz hep sorumsuz. Hayır asla çocuk yapmam
Bende tam bunu dicektumE devlet şifresini biliyorsan ordan başka icra varmı onlarada bak belki başka şeylerde çıkar bu kadar sorumsuzca dikkatli ol
Sürekli eşinden bir şeyler saklayan biriyle ömür mu geçer kaldı mı sorumsuzluk bu adam resmen yalan söylemiş gibi bir şey bu adamdan çocuğa takılan altınları alıp savurmasini da beklerim ömrü boyunca bu adamin borçlarını mi ödeyecek yapmayın hayat boyle adamlar için ömür curutcek kadar uzun değil vallaAllahım yarabbim yorumlara bakıyorum da ağlasam mi gulsem mi
10 15 bin borcu varmış ödeyememiş diye adamı boşa diyen diyene
Bebek yapma evet ama bebek başlı başına masraf çünkü önce borç bitsin o yüzden biraz bekle hemde bir kac yıl evliliğin düzenin sağlansın
Aileyle geçimsizlik konusunda da 8 ayda daha hiç birşey yerine oturmaz o kadar ciddi konular okuyorum ki ve o kadar üzücü şeyler yaşadım ki eğer çok ciddi problemleriniz yoksa aileyle problemler dediginiz şeyler dedi ki demiş ki ben de dedim ki gibi şeyler ise esinizin tutumu size karşı iyiyse ve olamayan şeyler elinden gelmediği olduramadigi için olmuyorsa biraz sakin olun
Eşinize destek olun gerekirse çalışın
Böyle koca boşamaya 10 koca dayanmaz onu boşa onu boşa
Boşanmak istemiyorumki eşimi seviyorum tek problemimiz borçlar. Köyde halledecem borcumuz kalmayacak arkamda dur diyor bilmiyorum herşey Allahin izniylr yoluna girecek inşallah ^^Boşansanız aileniz arkanızda durmaz mı? Köyde yeni doğmuş bebekle ne yapacaksınız? Orda ne yiyip ne içeceksiniz? Keşke böyle bir adamı baba yapmasaydınız. Bir çocuğun hayatı kararacak ne yazık.
O iqsu 95 alti olanlar + kumarbaz olanlar. Iyi kotu farkindayim cok şükür batirdigim evlerin kendime verdigim zararlarin.Kumarbaz değilsiniz...hicbir kumarbaz kabul etmez kumar bağımlısı olduğunu.
Bu adam net kumar bağımlısı uzun yıllardır oynuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?