Evlendiğime çok pişmanım artık

Bankalara borcu olduğunu e devlet üzerinden findeks raporu yazıp öğrenebilirsiniz. Bütün kredi kartları borcları ve çektiği krediler hangi bankadan ne kadar çekmiş hangi bankadan kredi kartı kullanmış borcu var hepsini taksitlerine varana kadar öğrenebilirsiniz. Şöyle ki bunu öğrenmek için kişinin telefonu gerekiyor e devlet üzerinde kayıtlı olan çünkü msj ile şifre gönderiliyor vs. Gizli bakacaksanız onun uyuduğu bir zamanda bakmanız daha iyi olacaktır.

Benim arkadaşımın eşi de sizin eşinize benziyor. 10 yıllık evlililer. Adam değismemis. Hep sorumsuz. Kadın çok güçlü bir kadın hep imrenirim. Her şeye o koşuyor. Esi
Bir de ondan para saklıyormuş. Az para da değil. Boşanmak istiyor ama 2 çocuğu var artık. Allah yardımcınız olsun sizin

Napacağımı bilmiyorum. Ama bıktımmm 36 yasında değişmez bu. Ömrüme yazık edemem
Bencede. Yani boşan deyip birinin hayatına müdahale etmek hem doğru değil hem de günah yani bana da ters geliyo ama 15 yıllık evliyim ben değiştiririm sandığın, düzelir sandığın hiç bişey düzelmiyor değişmiyor. Sonra bide çocuk oluyor daha da elin kolun bağlanıyor. Madem çocuğunda yok ve herşeyin farkındasın düzelmiycenide biliyorsun ona göre kararını ver kendine yazık etme giden yılların telafisi yok ne yazıkki hele hele böyle iyice zorlaşan bi dünyada bide sen hayatını bile isteye zorlaştırma

Normalde her şeye boşan diyenlere ben de kızardım ama bu çok ciddi bir durum.
Bu sorumsuzluk başınıza öyle işler açabilir ki gerçekten mağdur olursunuz.

Benim bir tanıdığımın babası sürekli böyle sorumsuz.
Yıllar geçti o kadar zor durumda bırakıyor ki ailesini, çocuklarını.
Kaç senedir çalışıyor olmalarına rağmen bir kere parasını göremedik diyor tanıdığım.
Bu tarz insanlar kolay kolay değişmiyor malesef.
Yine son kez bir konuşun isterseniz.
İçinizdeki her şeyi söyleyin.
Eğer ben napiyorum deyip kendine çeki düzen verirse ne ala.
Hala aynı sorumsuzlukla devam ediyorsa o zaman karar sizin istediğinizi yapın

Siz bu duruma sadece gülüyor musunuz? Gittiniz mi peşinden köye

Siz bu duruma sadece gülüyor musunuz? Gittiniz mi peşinden köye
Doğumdan sonra gidiyorum köye. Kavga etmekten çok yoruldum çok yıprandım ne yiyecek ekmek bulduk nede adam akıllı geçinebildik guzel bir evlilik yaşayamadım bakalım köy nasıl olacak birde orayı denemiş olurum. Mecbur guluyorum ağlamaya halim kalmadı

Allah yardımcınız olsun

Allah sabır versin. Boşan hemen demek de kolay sorun başta para sanmıştım ama sorun sorumsuzluk ya bi insan 150 liralık borcu nasıl büyütür Pes ben olsam bozar bilezikleri vs bulur buluşturur öderdim ama alıp karşıma konuşur en ufak tekrar olursa boşanırdım madem maddi özgürlük de sahibisiniz yazık etmeyin kendinize

Biri vodafone 8 bin kusur biri türk telekom 4 bin kusur biri de TTNET 2 bin. O kadar sorumsuz ki zamanında ödememiş taş 2014 yıllarından kalmış. Sorumsuz hep sorumsuz. Hayır asla çocuk yapmam
ayrılanilirsiniz yol yakınken

Üzülme canım bazen iyi seçimler yapamıyoruz maalesef.

Boşansanız aileniz arkanızda durmaz mı? Köyde yeni doğmuş bebekle ne yapacaksınız? Orda ne yiyip ne içeceksiniz? Keşke böyle bir adamı baba yapmasaydınız. Bir çocuğun hayatı kararacak ne yazık.

Benim arkadaşıma da eşi borcu olduğunu söylememiş. Nerdeyse 60 bine yakın. Arkadaşımın kartını falan istemeye kalkmış. Şu bu derken bi sene sonra boşandılar. Maalesef bazı erkekler kadını para makinesi olarak görüyor.

Biri vodafone 8 bin kusur biri türk telekom 4 bin kusur biri de TTNET 2 bin. O kadar sorumsuz ki zamanında ödememiş taş 2014 yıllarından kalmış. Sorumsuz hep sorumsuz. Hayır asla çocuk yapmam
Kiminle yaptiysa bu borclari merak ettim
E devlet şifresini biliyorsan ordan başka icra varmı onlarada bak belki başka şeylerde çıkar bu kadar sorumsuzca dikkatli ol
Bende tam bunu dicektum

Sürekli eşinden bir şeyler saklayan biriyle ömür mu geçer kaldı mı sorumsuzluk bu adam resmen yalan söylemiş gibi bir şey bu adamdan çocuğa takılan altınları alıp savurmasini da beklerim ömrü boyunca bu adamin borçlarını mi ödeyecek yapmayın hayat boyle adamlar için ömür curutcek kadar uzun değil valla

Boşansanız aileniz arkanızda durmaz mı? Köyde yeni doğmuş bebekle ne yapacaksınız? Orda ne yiyip ne içeceksiniz? Keşke böyle bir adamı baba yapmasaydınız. Bir çocuğun hayatı kararacak ne yazık.
Boşanmak istemiyorumki eşimi seviyorum tek problemimiz borçlar. Köyde halledecem borcumuz kalmayacak arkamda dur diyor bilmiyorum herşey Allahin izniylr yoluna girecek inşallah ^^

evliliğinde de mi böyle davranıyor? önemli olan önceki borçları değil evlilikteki sorumluluğu bence şu aşamada. eskiden kalan borçları unutmuş ya da umursamamış olabilir size söylemek için önemli bulmamıştır. bunlar harici borç yoksa tabi. yoksa 15bin borç bi şekilde ödenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…