- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.996
- 248
O iqsu 95 alti olanlar + kumarbaz olanlar. Iyi kotu farkindayim cok şükür batirdigim evlerin kendime verdigim zararlarin.
Peki tamam boşansınSürekli eşinden bir şeyler saklayan biriyle ömür mu geçer kaldı mı sorumsuzluk bu adam resmen yalan söylemiş gibi bir şey bu adamdan çocuğa takılan altınları alıp savurmasini da beklerim ömrü boyunca bu adamin borçlarını mi ödeyecek yapmayın hayat boyle adamlar için ömür curutcek kadar uzun değil valla
Bir an rıza komiser foruma geldi sandım. Maşallah ard arda ne güzel sıralamışsınızNe kadar zaman flört ettiniz? Ailesi neler yaptı? Yol yakınken boşanmayı düşünür müsünüz?
Konu cidden sizce 10-15 bin mi ? Adam YALANCI. Artık cidden şu maddiyat önemli değil diyenlerin aynısını yaşamasını diliyorum. Hatta şey yapsa olur mu böbreğini satıp eşinin borcunu ödese ? Mesela o zaman cefakar kadın oluyor değil mi ? Ama adam da hiççç suç yok. Valla mutsuzsam boşanırım ben şahsen, illa evlenmek mi gerekiyor mutluluk için? 10 koca bilmem ne demek çok mantıksız. Kimse kimseye şu zor dünya da eziyet edemez.Allahım yarabbim yorumlara bakıyorum da ağlasam mi gulsem mi
10 15 bin borcu varmış ödeyememiş diye adamı boşa diyen diyene
Bebek yapma evet ama bebek başlı başına masraf çünkü önce borç bitsin o yüzden biraz bekle hemde bir kac yıl evliliğin düzenin sağlansın
Aileyle geçimsizlik konusunda da 8 ayda daha hiç birşey yerine oturmaz o kadar ciddi konular okuyorum ki ve o kadar üzücü şeyler yaşadım ki eğer çok ciddi problemleriniz yoksa aileyle problemler dediginiz şeyler dedi ki demiş ki ben de dedim ki gibi şeyler ise esinizin tutumu size karşı iyiyse ve olamayan şeyler elinden gelmediği olduramadigi için olmuyorsa biraz sakin olun
Eşinize destek olun gerekirse çalışın
Böyle koca boşamaya 10 koca dayanmaz onu boşa onu boşa
Konu para değil miymiş ben yanlış anlamışım pekiKonu cidden sizce 10-15 bin mi ? Adam YALANCI. Artık cidden şu maddiyat önemli değil diyenlerin aynısını yaşamasını diliyorum. Hatta şey yapsa olur mu böbreğini satıp eşinin borcunu ödese ? Mesela o zaman cefakar kadın oluyor değil mi ? Ama adam da hiççç suç yok. Valla mutsuzsam boşanırım ben şahsen, illa evlenmek mi gerekiyor mutluluk için? 10 koca bilmem ne demek çok mantıksız. Kimse kimseye şu zor dünya da eziyet edemez.
Orası da doğru. Konu kocasının bilmediği yönünü keşfetmesi olmuşKonu para değil miymiş ben yanlış anlamışım peki
O zaman boşansın doğru
Konuyu da yazdığım msji da unutmusum dönüp okuyamadım da inanin
Yalniz sizler bukadar kendinizi üzmeyin kaptırmayın böyle konularda çünkü burda gelip icini döküp sizlerin sinirini hoplattiktan sonra kocalarına sarılıp uyuyor konu sahipleri boşanan felan olmuyor yani
Benim neden etrafımdaki her erkek aşırı değişken parmakla gösterebileceğim tek bir tane bile olmadıgındaanCanım herkes öyle değil ama niye yanlış yönlendiriyorsun?
Bir de tüm erkekler de değişmiyor öyle evlenince
Tek sorun benim bu adam yazmam aynenPeki tamam boşansın
Bu adam bu adam bu adam şeklinde tekrarlayarak noktalamasız ve devrik cümlelerle biseyler yazmışsınız anlayamadım ama sanirim boşanması gerekli diye düşünüyorsunuz
Öyleyse boşansın
Çabalanın durun laf sokacaz diye hoş o da olmamış da zamanla yaparsın belki o negatif enerji sen de varTek sorun benim bu adam yazmam aynençok rahatsız olduysanız direk geçersiniz neden bu kadar uğraş verdiniz kıymetli vaktinize yazık o zaman zarfında dünyayı kurtarırdınız çok yazık olmuş
Peki Uğur bocuguuuuÇabalanın durun laf sokacaz diye hoş o da olmamış da zamanla yaparsın belki o negatif enerji sen de var
Akıllım benim maşallah sana böyle hesabını bilPeki Uğur bocuguuuunegatif enerji dediğinde enayilik oluyor sanırım yoksa kadincagiz ömür boyu adam borcu ödemek zorunda kalcak bunu savunmam enayilikse aynen sen çok meraklı isen odeyebilirsin
Bir an rıza komiser foruma geldi sandım. Maşallah ard arda ne güzel sıralamışsınız
Şaka bir yana boşanmayı umarım düşünmez , gerçekleştirir.
Benim aslında sorularınız hoşuma gittiydi… pekala kusur bakmayın kızdırdımsa.Konunun arka yüzünü anlamadan millet nasıl yorum yapsın? Belki görücü usulü oldu, konu sahibesi çok tanımaya fırsat bulamadı şimdi ailesine sebep evli kalmak zorunda hissediyor? Belki başka bir durum var? Bilmeden insanlar nasıl yorum yapsın??
Bana laf atıcaksınız diye saçmalamış sını iyice, hiç mi bir şey sormayalım?
Evet nefret ettim artıkVodafonedan da turkcell den de borç taktırmayı başarmış vallahi bravo.
Milyon kere kampanya mesajı gönderen bu şirketlerin, ağır borçta yapacakları tacizi hayal edemiyorum.
Otomatik ödeme yaptırmamasan öte o kadar mesaja aramaya rağmen nasıl ödemedi. İnsan başından atmak için bankaya koşar yahu.
Siz zaten kararınızı vermişsiniz, benim yorum yapmama gerek yok.
Hep sorumsuzluğundanKonu para değil miymiş ben yanlış anlamışım peki
O zaman boşansın doğru
Konuyu da yazdığım msji da unutmusum dönüp okuyamadım da inanin
Yalniz sizler bukadar kendinizi üzmeyin kaptırmayın böyle konularda çünkü burda gelip icini döküp sizlerin sinirini hoplattiktan sonra kocalarına sarılıp uyuyor konu sahipleri boşanan felan olmuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?