Evlendiğime çok pişmanım artık

Esimde bende 24 yasinda evlendik
Esim dugun icin bir miktar borc alip kredi cekmis haberim yoktu
Ta ki ameliyat oldu ayligi ben cekmeye gittim baktim esnek hesap acilmis baktim baska bir hesaba para atilmis
Geldik konustum neden soylemedin
Ailem hic destek olmadi bende on hazirlik dugun ustu icin çektim dedi
Bir daha olmasin dedim evliligimizde yalan varsa ben yokum dedim
2 olayda abisine para veririm demis sonra beni arayip vereyim mi diyor
Dedim veririm dedin mi evet dedi e daha ne soruyorsun dedim
3 olayida hatirlamiyorum ama
5 yili devirdik simdi benden habersiz birsey yapmaz hatta simdi kaynimgile birsey aldi onlar odeyecek taksidini ama sen bilirsin dedim kiyamadi aldi
Odemezler ihmal ederlerse diye bekliyorum kendi akillanmadiktan sonra gizli sakli yapar yine yapar

Peki tamam boşansın
Bu adam bu adam bu adam şeklinde tekrarlayarak noktalamasız ve devrik cümlelerle biseyler yazmışsınız anlayamadım ama sanirim boşanması gerekli diye düşünüyorsunuz
Öyleyse boşansın

Ne kadar zaman flört ettiniz? Ailesi neler yaptı? Yol yakınken boşanmayı düşünür müsünüz?
Bir an rıza komiser foruma geldi sandım. Maşallah ard arda ne güzel sıralamışsınız
Şaka bir yana boşanmayı umarım düşünmez , gerçekleştirir.

Konu cidden sizce 10-15 bin mi ? Adam YALANCI. Artık cidden şu maddiyat önemli değil diyenlerin aynısını yaşamasını diliyorum. Hatta şey yapsa olur mu böbreğini satıp eşinin borcunu ödese ? Mesela o zaman cefakar kadın oluyor değil mi ? Ama adam da hiççç suç yok. Valla mutsuzsam boşanırım ben şahsen, illa evlenmek mi gerekiyor mutluluk için? 10 koca bilmem ne demek çok mantıksız. Kimse kimseye şu zor dünya da eziyet edemez.

Konu para değil miymiş ben yanlış anlamışım peki
O zaman boşansın doğru
Konuyu da yazdığım msji da unutmusum dönüp okuyamadım da inanin
Yalniz sizler bukadar kendinizi üzmeyin kaptırmayın böyle konularda çünkü burda gelip icini döküp sizlerin sinirini hoplattiktan sonra kocalarına sarılıp uyuyor konu sahipleri boşanan felan olmuyor yani

Orası da doğru. Konu kocasının bilmediği yönünü keşfetmesi olmuş
Öyle güzel yazmışsınız ki sizi haklı buldum.
hayır boşanma konu sahibi diyesim geldi tatlı dil yılanı delikten çıkarıyor demekki cidden .

Tek sorun benim bu adam yazmam aynen çok rahatsız olduysanız direk geçersiniz neden bu kadar uğraş verdiniz kıymetli vaktinize yazık o zaman zarfında dünyayı kurtarırdınız çok yazık olmuş

Tek sorun benim bu adam yazmam aynen çok rahatsız olduysanız direk geçersiniz neden bu kadar uğraş verdiniz kıymetli vaktinize yazık o zaman zarfında dünyayı kurtarırdınız çok yazık olmuş
Çabalanın durun laf sokacaz diye hoş o da olmamış da zamanla yaparsın belki o negatif enerji sen de var

Çabalanın durun laf sokacaz diye hoş o da olmamış da zamanla yaparsın belki o negatif enerji sen de var
Peki Uğur bocuguuuu negatif enerji dediğinde enayilik oluyor sanırım yoksa kadincagiz ömür boyu adam borcu ödemek zorunda kalcak bunu savunmam enayilikse aynen sen çok meraklı isen odeyebilirsin

Vodafonedan da turkcell den de borç taktırmayı başarmış vallahi bravo.

Milyon kere kampanya mesajı gönderen bu şirketlerin, ağır borçta yapacakları tacizi hayal edemiyorum.

Otomatik ödeme yaptırmamasan öte o kadar mesaja aramaya rağmen nasıl ödemedi. İnsan başından atmak için bankaya koşar yahu.

Siz zaten kararınızı vermişsiniz, benim yorum yapmama gerek yok.

Bir an rıza komiser foruma geldi sandım. Maşallah ard arda ne güzel sıralamışsınız
Şaka bir yana boşanmayı umarım düşünmez , gerçekleştirir.

Konunun arka yüzünü anlamadan millet nasıl yorum yapsın? Belki görücü usulü oldu, konu sahibesi çok tanımaya fırsat bulamadı şimdi ailesine sebep evli kalmak zorunda hissediyor? Belki başka bir durum var? Bilmeden insanlar nasıl yorum yapsın??

Bana laf atıcaksınız diye saçmalamış sını iyice, hiç mi bir şey sormayalım?

Benim aslında sorularınız hoşuma gittiydi… pekala kusur bakmayın kızdırdımsa.

Evet nefret ettim artık

Hep sorumsuzluğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…