• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendigime pişmanım.

Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım

Evlilik bunlarin hicbirine engel degil. Eger karsinizdaki insan dogru insansa kafa denginizse tabi. Bence alin karşınıza konuşun bazi senelerde kiz kiza da tatile gidebileceğinizi bu sekilde kısıtlarsa mutsuz olacaginizi onu da istemeden mutsuz edeceginizi vs guzelce anlatin.

Cocuk yapmayin ama iste bu ruh haliyle cocuk yaparsaniz daha fazla pisman olursunuz muhakkak korunun.

Cocuk olmadigi sürece esinizle gezersiniz de tozarsiniz da tatile de gidersiniz calisip atanirsiniz da. Icinizde kalan her seyi yapin ondan sonra cocuk düşünün.

Ayrica esinizin herseyi beraber yapmak istemesi guzel bence ne guzel sevdiginiz adamla ayni evde yasamaya basladiniz, onceki 6 seneden tek farki bu. Baska fark yokki. Canınız ne istiyosa yapin çalışın harcayin gezin tozun. Bunalım takilmayi birakin. Evlilik demek hayatin bitmesi demek degil.

Nickle konu cok uyumlu :confused:bari cocuk yapma camdan atlarsin bebe 20 günlukken vayy anasini satim biz can degiliz sanki benim hayatim park ev banyo yemek yatak simdilik yakinda okulda acilir neyseki ehliyet yakinda bi tik kolay geze geze gelirim eve 🤣🤣🤣🤣

Evlilik 1 günde olan bişey değil, öncesinde niye düşünmediniz de şimdi birden kafanıza dank etti? Üzgünüm ama evlilik sorumluluğu alabilecek yaşta ve olgunlukta değilmişsiniz.

Evlenmişsiniz şöyle olsaydı iyi olurdu çalışsaydım vs düşüncelerini atin kafadan.
Yine çalışabilirsiniz yine arkadaşlarınizla görüşebilirsiniz. Arkadaşınızda kalabilirsiniz.
Ben evlenmeden önce çalışıyordum tek de yaşadım. Bu tabi ki kişiyi daha ozguvenlı yapıyor.
Evlilik çok da matah aman aman bir kurum değil.

Üniversitede bi nebze de olsa hayatınızı yaşamışsınızdır. Okul - yurt veya ev arasında geçmemiştir eminim. Eşiniz kafa denginizse ki 6 yıllık beraberlik öyle olduğunu gösterir, onunla çıkın tatile gezin tozun şuan adaptasyon süreciniz var bikaç aya alışırsınız illaki ama çabalamalısınız

Bunları evliyken de yapabilirsin demeye geldim.
Ona da yapmayayım diye eşim ısrar ediyor yapamıyorum deme. O hatayı bir kez yapmışsın.

Evliliğe hazır olmadan evlenmeye kalkışmışsın o zaman önce hayallerinin peşinden gitseydin kimsenin seni zoraki evlendirdiğine inanmıyorum. Dertsiz başına dert arama otur kpss çalış atama hayalini gerçekleştir bari.

Sadece 20 günlük evlisin 🙃 sen buna üzülmüyorsun ki? 6 yıldır beraber oldugun insan evlendıkten sonra bu sekılde davranıyorsa senın gecmısınde zaten az bucuk sınyaller almıssındır. Olaya ıyı yanından bak herseyı beraber yapalım gezelım, zaman gecırelım dıyen bır esın varmıs bunun eksıklıgını ceken arkadaslarda var burda. Üzülmeni istemem ilk zamanların endişesi, sorumluluğu yüzünden böylesin. Aile kurmak, sevdiğin insanla aynı evde soluk almak, bunların hepsi cok güzel duygular. Yeni oldugun için böyle belki 5 aydan düzene oturtacaksın belki 1 seneden sonra ama üzülme hepimiz ailemizi bırakıp kendı duzenımıze farklı bır cevreye alısmakta zorluk cektık. Eksıklıgını cektıgın seylere zamanla o da hosgorecek merak etme ılk zamanlarda olur boyle 🙂

Lütfen “felan” yazmayın ‘falan’ hatta ‘falan filan’ olabilir.
erkek arkadaşım çok istiyor diye evlilik mi olur hiç? Kendi soyisiminizi kullanmaya devam edebilirsiniz, sadece nufusa bildirmek yeterli kimlik çıkartmaya gidince. Ya da iki soyismi kullanabilirsiniz.
madem evlilik gerçekleşti, kendini iyi hissettirecek şeyler yap, online kurs online arkadaş görüşmeleri vb. Çocuk işini beş sene ertele. Bu arada gerçekten yaşın küçük. Kocanı ince ince işle arkadaşlarınla gez eğlen.atandın mı bilmiyorum atanmaya bak. Zaten ayrı düşme ihtimaliniz var atanınca özlersin iyi gelir.
Sırf bu yüzden boşanılmaz ki.

kocanla konuş, onun desteğini hissetmek bile seni rahatlatır. Belki arkadaşlarınla gez toz der
Merhaba yeni kimlik başvurusu yaparken ne kadar ücret ödüyoruz bilgin varmı.. bende hala yenilemedim..

Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım
Olanı kabullenip bundan sonrakine baksan senin için daha hayırlı olur.Öncelikle atan mesela hayatın, ortamın değişsin

Gelecekte insanlar evlenmeyecek, evlilik kurumu kalkacak bence...

Eşinizle arkadaş da olun. Bunu yaparsanız hem onunla gezer tozar eglenirsiniz hem de arkadaşlarınızla.
Hissettiğiniz duyguyu anlıyorum. Evliliğimin ilk 1 yılı zehir gibiydi ve tabi düğünden önce prensesler gibi hissettirildiğim için acayip boşluğa düşmüştüm. 6. ayı doldurduğumuz gün sinir krizi geçirdim evde tek başımayken ben ne halt yedim de evlendim diye. Ama her şey zamanla oturuyor.

Kız kıza yapmak zorunda mısın? 23 yaşımda evlendim şuan 24’üm hiç pişman değilim şükür. Kız arkadaştan 1000 kat daha iyi eşimle gezmek, yeni yerler görmek vs. sosyal medyadaki bekar arkadaşlarından etkileniyor olabilir misin?

E devlette soyad ve kütük değişimini görünce oturup ağlamıştım. Sonra kimliklği değiştirirken kızlık soyadımı da yazdırdım. 2 sene sonra pişman oldum çok uzun oldu diye :KK70:sildirmek içinde mahkeme açılması gerekiyormuş şu virüs illeti biterse açıp sildiricem. :KK70:
Hangisini sildireceksin? Kocaninkini de sildirebiliyormussun madem mahkeme acilacak

Back
X