Evlendiğime pişmanım??

Yemek yapmadim dışarıdan söyledi, ütüsünü yapmadim kendi yapti, kapiyi cektim ciktim benden izinsiz cikarsan dönme dedi bu ev benimde evim dedim, küstüm günlerce konusmadim dediklerinizin hepsini yaptım işe yaramadı. Tatli dil yılanı deliğinden cikarir dedin oturup guzelce konustum 2 gün istedigim gibi davrandı 3. gün özüne döndü. Ne yaptiysam olmuyo yani çabaladim.

Ortalama insan ömrünün 70 olduğunu düşünürek (Allah bilir tabi) daha kaç yıl böyle bir hayata tahammül edebileceksin.

Bu arada tahammül seviyenin en yüksek olduğu yaşındasın.

Yaşın 30 'u geçtikten sonra tahammülün t 'si kalmaz, o zaman ne yapacaksın.

Muhtemelen çocuğun da olmuş olacak, o zamanda çocuklar babasız kalmasın diye mi ömrünü heder edeceksin

Bunları 23 e kadar nasıl yaptınız?
Çift anadal okusanız mezun olma yaşınız 22 eder, kpss hazırlanırken çalışsanız şu an eder.
17 de lise bitti kpss girdim olmadi. 2 yillik bi üniversite okudum yaş etti 19. O yıl kpss ve dgs yaptım olmadı. 2 yillik baska bi üniversite okudum yaş etti 21. Yine kpss denedim olmadı. O sene özel sektörde calistim. Yaş etti 22. O sene evlendim 1 sene oldu yaş etti 23 şuanki yaşım.

E bırakınca kendi yapabiliyomus madem siz de yapmayın onun işini oturun kahvenizi için işte. Ayrıca benden izinsiz çıkarsan dönme diyen adamın yanına dönmem zaten, siz neden döndünüz? Siz çocuk musunuz, hayvan misiniz, köle misiniz o adamın izniyle evden çıkıyorsunuz? Her yolu denemissiniz olmuyosa boşanacaksiniz yahu, ya da susup oturacaksiniz şikayet etmeden. Adam düpedüz sizi sindirmeye calisiyo ya sineceksiniz ya kurtulacaksınız.

Ona üni değil önlisans diyelim, kavram kargaşası olmasın:)

2 farklı alanda okumuşsunuz, belli ki hevesli insansınız.
Bunu kendinize süs diye yapmadınız herhalde, boşanmanız en iyi seçenek.

22 yaşında evlenip hayatına gol atmışsın. Değişmez o adam.

Eğitim hayatınızda boşuna ilerlemediniz, değil mi? Bir şeyler yapmayı denemişsiniz. Hâlâ da ilerlemeniz için seçenekleriniz vardır, olmalı da. Çalışma hayatınızı başkalarının insafına lütfen bırakmayın.

Çok üzüldüm hayat bu değil.
Çocuk olmasın siz zaten henüz çok gençsiniz. En az beş yıl erteleyin. Bu sürede zaten aklınız başınıza gelecektir.

Bence ailesine gitme isini Azaltın. Ayrıca ne demek elini tutmamak? Bu tarz erkekleri anlamıyorum. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorlar resmen!

Cocugu sizi baglamak icin istiyor.Sakin su asamada cocuk yapmayın.Cocuk olunca duzelir dunyada duydugum en sacma sey.

siz psikolojik şiddet görüyorsunuz....
sakın ha sanmayinki calismaniza izin vermeme , gezmenize mani olma sebebinin sizi çok sevdiği olduğunu zannetmeyin. çalışıp para kazanınca gözünüz açılacak ondan bağımsız minnetsiz olacaksınız diye korkuyor , özgüveni yok. bu tarz adamlar için gençliğinizi yakmayin...yaşınız daha çok küçük kendinizi bir meselege atmaya bakın ki bu yaşa kadar atmadigibiz hata ..bari bundan sonrasını kurtarın. çocuk olayını söylemek bile istemiyorum.

Sakın çocuk yapmayın. Hatta bu kadar duygusal uzaklık varken seks bile olmaz bende. Tam bir kütüğe dönüşmüş adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…