Evlendiğime pişmanım??

Lütfen artık hanımlar yolunda gitmeyen evliliklerde çocuk yapma sevdasından vazgeçsinler. O çocuk sizin olduğu kadar sizi bezdiren eşinizin de olacak. Ondan sonra çocuğum için boşanamadım diyen kadınlar, yılların rahatlığıyla iyice yayan erkekler ve bu mutsuz ortamda büyümeye çalışan çocuklar görüyoruz.

Insan istedigi yasta evlenir tercih meselesi nedense bazi yorumlarda bu sorgulanmis.herkes calismak zorunda degil ayrica calisip yine bosanamayan erkegin eziyetlerine katlanan bir suru kadin var..
Konu sahibi size gelince suan cocuk fikrini erteleyin ve esinizle acikca konusun sorunlarinizi istemediginiz davranislarini soyleyin ama tatli dille soyleyin suclayarak degil. Ve bir tavsiyem evde her gun bakara suresini acin netten evde okunsun Allahin izniyle fayda gorursunuz inşallah

"Sevgililerimle gezip tozmadım kocamla yaparım herşeyi diye benimde gezip tozmaya hakkım var heveslerim var içimde kalan şeylere var daha 23 yaşındayım"

Gezip tozmak için sevgiliye gerek yok kendin de gezerdin, arkadaslarinla da gezerdin, heveslerini evliliğe bağlaman gerekmiyordu.
Evlenince gezip tozacak, sevgili oldugunu unutmayacak adamlar, evlenene kadar evde oturup "herseyi kocamla yaparim" kafasindaki kadinlarla evlenmiyorlar genelde. Evden cikmayan kadinlarla evden cikartmayacak adamlar evleniyor.

Sizin gibi evlenene kadar evden cikmayip evlenince kocasiyla gezip tozani pek gormedim varsa istisnadir. Ha bazilari kocasi iki adim evden cikartsa gezdim diye seviniyordu o ayri.

Degisecegini sanmiyorum esinziin.

Son düzenleme:
yok yok hic kiskanmadim tamam gecti
simdi daha iyiyim
kocaman masalllahhh size

Evet benim de eşim 50. Her yerde değil ama elele tutuştugumuz olur. Hediye alır arada çiçek getirir. Güzel söz söyler sürpriz yapar. Size yazık olmuş

Erken evlenmeyin diye bağıra bağıra boğazımız patladı burada.
Hayatınızı yaşayın yedik, yok efendim hayat ‘sokakta sürtmeyle’ olmaz dediler.
Şehir, ülke gezin dedik, ‘hepimiz öyle meraklısı değiliz, yuvamız olsun istiyoruz’ dediler.
Okuyun, çalışmasanız da mesleğiniz olsun ki bir gün çalışabilme, kendi paranızı kazanma şansınız olsun dedik ‘kocam beni okutur, ihtiyacım yok’ dediler.

E anacım, var bir bildiğimiz.
Lütfen ama lütfen çocuk yapmayın, yapmayın ya!

Erkek egemen bir ülkede;
bunca haksızlık ve şidddete uğrayan,
erkek ailesinin psikolojik şiddetine maruz kalan,
çocukları için boşanamayan,
boşansa da baba bekar hayatına dönerken çocuklarına hayatını adayan anne iken,
namus kavramı sadece kadınlara, kızlara diretilirken,
bir ailenin tüm temel ihtiyaçları bir kadının elinden, emeğinden geçerken,
evlenince erkek kariyerine ara vermeyip kadının ki sekteye uğrarken,

Bir kadının okuması, kendine güvenebileceği yaşta evlenmesi konusunda telkinler verilmesi sizi neden rahatsız etti.

daha hayatının baharındasın , çok küçüksün
Eşin maalesef biraz odun bir adam yontulur mu bilemiyorum
Ve ne yazım ki evlenmeden önce de kendini iyi gizlemiş
Bence çocuk vs yapıp hayatını daha da karartma
Biraz daha gözlemle olmuyorsa ayrıl
Bu arada oku ve mutlaka çalış
Daha çok gençsin
Hayatını eve bağlama

kanepedeki kürdan mı boşanma sebebi

Erken evlenmeseydi de gezip tozmayacakti, evlenince kocasi gezdirsin diye yine evlenmeyi bekleyecekti. Erken evlenmeyle doğrudan alakali değil bu aslinda. Aile yapisi, dusunce yapisiyla alakali. Calisan, 25 yasindan buyuk olup aksam ezanindan sonra eve gelemeyen kadin dolu ulkede.

Ben 21 yasimda evlendim ama 16 yaşimdan beri arkadaslarla olsun, kendim olsun gezdim, yurtdisi olmasa da sehirdisina ciktik, tatillere gittik.
Eşimle evlenmeden önce de yaptik bunlari.
Evlenince de eve kapanmadik, hersey evliyken de yapiliyor ama konu sahibinin baştan içinde olduğu dusunce yapisi yanliş.

keşke bu kadar erken evlenmeseydiniz.. içinizde kalmış herşey

Erken evliligin sonuclari
Kocadan once hic erkek arkadas edinmemenin sonuclari
Bosanip hayata kaldiginiz yerden devam etmeniz daha iyi olur cunku gitgide daha kotu olur bu evlilik. Bari bosaninca universite falan okursunuz,cevreniz genisler,ufkunuz acilir,insan tanirsiniz da nasil biriyle evlenilmez onu ogrenirsiniz hic degilse

En başından mı böyleydi yoksa çeşitli evrelerden geçerek mi böyle oldu? Yaşım 32 nasıl hitap edeceğimi bilemedim ama çok tatlı şeyler canlandı sizin yazdıklarınızı okuyunca

ne kadar süre nişanlı kaldınız onu merak ettim ? çalışıyor olsaydınız koca dediğiniz kişiye de eyvallahınız olmazdı ne dışarı çıkmak için ne işe gitmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…