Evlendiğime pişmanım??

En başından mı böyleydi yoksa çeşitli evrelerden geçerek mi böyle oldu? Yaşım 32 nasıl hitap edeceğimi bilemedim ama çok tatlı şeyler canlandı sizin yazdıklarınızı okuyunca

Başından beri boyleyiz biz , mesela annemle babam 43 yildir evliler onlar da el ele dolasir sokakta , her hafta yemege giderler , gider bi sahilde cay icerler , gecenlerde babamin 71. Dogumgunu icin annem parti organize etmis pastalar yaptirmis babam cocuk gibi sevindi , ben bildim bileli boyleler
İnsanin icinden gelmeli boyle seyler , yani bir adam odunsa odundur degismez evlendikten sonra , ben burada hep yazarim evlenmeyin boyle odunlarla diye
Erkek ya da kadin fark etmez , insan sevdigi ile beraber olmaktan zevk alir , bir erkek ya da kadin esiyle beraber olmak yerine kalkip her aksam arkadaslariyla bulusuyorsa , evde kendini odaya kapatip bilgisayar basinda saatler geciriyorsa o kisi sevmiyor demektir
İyi secmek lazim yol arkadasini

klozet kapağına dokunulması daha iğrenç sanki. O pis ellerle dokunulmasın daha iyi. Dişteki maydonoz sevimli yaaa. Çok yaşayın
Ya hahaha tabii ki bu son sebep gırgır. Ama uzaktan bir akrabamız eşinin dişinde maydanoz görünce "bir daha maydanoz görürsem seni boşarım" demiş. Tartışmışlar o akşam, neyse ki hâlâ evliler. Yoksa gırgır olmaktan çıkıyormuş bu konu.

Beni rahatsiz etmedi sadece suan konu sahibi icin bu soylediginizin bi onemi yok keske sunu bunu yapsaydin deyince her sey degisecek mi onemli olan suan ne yapmasi gerektigiyle ilgili tavsiye verilmesi gecmis zaman adi ustunde gecmis. Keskelerle hayat surulmuyor..
Ve bu dediginiz calisan kadinlarinda basina geliyor belki resti cekip bosanabilirler..ama bi kisi yazmis asagida aile yapisi dusunce yapisi belirliyor bazi seyleri kadin calisyo ama yine cocuklari icin yada cevre baskisindan bosanamyor yada ailesi destek olmuyor

Biz hep evde olan çiftlerdeniz, yazasım geldi Uzak mesafedeyiz, bir aylığına benimkinin yanına geldim. O da bilgisayarını yeniledi, eskisi hâlâ evde şu an. O, yeni bilgisayarda, ben eskisinde gece 3’lere kadar aynı masada oturup oyun oynuyoruz İki kere avmye gittik. Şu an gezmeye diye çıktığımız tek yer market

Korona yokken de haftada 1-2 dışarı çıkıp yemek yerdik en fazla. Şu an benimki doğu görevinde gerçi rahat rahat oturabileceğimiz çok cafeler, hadi bir bira içelim diyebileceğimiz pek yer yok.

Önceki yıllarda bana sevgilimle ev varken cafelerde oturmak da saçma geliyordu gerçi

Sizin durum farkli ama buyuksehirde olsaniz ayni evde yasasaniz yine de eve mi tikilirdiniz ? Valla aklim almıyor benim surekli evde oturmayi

Sizin durum farkli ama buyuksehirde olsaniz ayni evde yasasaniz yine de eve mi tikilirdiniz ? Valla aklim almıyor benim surekli evde oturmayi
Eskişehir’de de eve tıkılıyorduk evet birlikte yaşarken de Ama kimsenin kimseye izin vermemesi gibi bir durum söz konusu değildi asla. Sadece ev kuşuyuz ikimiz de

Valla sakın şu durumda çocuk yapma al kocanı bi evlilik terapistine götür başkalarının yanında daha anlayışlı oluyorlar .

İnşallah..

1 sene tanistik sonra evlendik ama biliyorum ki 10 sene de tanissak yine aynisi olacakti. Herkes ne kadar tanirsan tabi ayni çatının altinda yasamadiktan sonra taniyamazsin dedi. Komşumuz 6 sene tanışmışlar evlendiler 1 sene olmadan boşandılar. Bunun gibi cok var..

Saçmalamayin ne demek bosanirsam da mutsuz olucam. Elin adamınin hizmetciligini yapicaginiza ananizin babanızın evinde oturun daha huzurlu olursunuz. Açık açık kandırmış adam sizi, adam yerine bile koymuyor bu saygısızlığı nasıl sineye çekiyorsunuz?

Daha mi iyi olacak boşanınca. Evlenmeden önce kisa bir calisma hayatim oldu. Ekonomik özgürlüğüm de vardi istediğim yere de gittim ama mutlu etmiyordu beni bunlar. Benim değer görmeye ve sevgiye ihtiyacim vardi. 1 sene tanistik sonra evlendikten o 1 sene de bulutların uzerindeydim hep evlendikten sonra yere cakildim. Haksizlik etmeyim mutlu olduğum zamanlar da oluyo ama genel olarak mutsuzum evlendiğinim icin.

Hemen pes etmek istemiyorum sabretmek istiyorum zamana birakiyorum bazen düzelir belki daha 1 sene oldu diyorum bilmiyorum kafam çok karisik

Kürdan toplamaya devam
Herkes hak ettiğini yaşarmış. Onu anladım bir kere daha.

1 yıllık evliyken bu düşüncese isen evlilik gerçekten sana göre değil demektir.

Yıllar geçikçe bu duyguların daha da güçlenecek, bırakıp gitme isteğin kuvvetlecek.

Yıllarınızı heba etmeyin
Önce ne isteğinizi ne yaparsanız mutlu olacağınızı düşünün

Yıllar sonra şu şarkıyı dilinize dolamak zorunda kalmayın....

Özetle en uzun kendi benliğinizle yaşayacaksınız, kendi istedikleriniz önceliğiniz olsun

Birincisi cocugu aklindan cikar sorunlarinin iki katina cikmasini istiyosan o ayri... Bu adama güvenip yapma böyle bisey.
İkincisi o kim ki calismana disari cikmana izin vermiyo...
Yardim edin diyosunya su asamada en mantiklisi is bulup kendi ayaklarinin ustunde durmak biraz bekleyip duzeliyo mu diye bakmak. Duzelmiyosa da yapcak bisey var mi..?
Lütfen ezdirme kendini lütfen.. haftada 5 gün de gitme ailesine falan. Gerekirse tartisin huzursuz olsun ama gitme.

Kusura bakmayin ben inanmıyorum buna , kadinlar iliskide gozlerini kapatiyorlar , adamlari tanimaya hic calismiyorlar , burda defalarca gorduk ornegini ya evlenince degisir diye dusunuyorlar ya aman ne olucak ben bunu dert etmem diyor ya da gormezden geliyor ya da yuzeysel yasiyor iliskileri , ben iki kere evlendim ikisinde de degismedi adamlar , cevremde bir suru samimi oldugun erkek arkadasim var neyseler olar evlendikten sonra da
Cok agir sosyopat, psikopat vs degilse hicbir adam degismiyor evlendikten sonra , sadece kadinlar gozlerini kapatiyor ilişki sirasinda

Hemen pes etmek istemiyorum sabretmek istiyorum zamana birakiyorum bazen düzelir belki daha 1 sene oldu diyorum bilmiyorum kafam çok karisik
Siz adami değiştirmek için hiçbisey yapmiyosunuz ki neden kendi kendine değişsin? Naptınız mesela üzerine düzeni yapicaksin yoksa hiçbir işini yapmiycam deyip çamaşırını yıkamayı utusunu yemeğini yapmayı bıraktınız mi? Çocuk istiyosun demek çocuk falan yapmiyorum deyip sevişmeyi kestiniz mi? Sen benim aileme gitmiyosan ben de senin ailene gitmiyorum, yalancı bı adamsın sen deyip kapıyı çekip gezmeye çıktınız mi? Siz bu adamın gönlünün gelmesini beklerken hiçbir direniş gösterdiniz mi adam elinin altında nasılsa boşanmayacak olan bedava kölesi varken neden değişsin?

23 yaşında bir insan henuz maddi özgürlüğünü kazanamamisken neden evlenir?
Sorunun çözümü için sorgulanması ger

İki üniversite okudum kpss denedim olmadi özel sektörde calistim bir süre zor geldi biraktim

Mutsuzsan tabiki bosaninca daha iyi olcak. Bu söylediğin cumleye inanmıyosundur insallah..
Ekonomik özgürlük mutlu etmicek zaten seni ayakta tutucak o adama muhtac olmamani kürdanini toplamamani saglicak. Ben elini tutarak gezmem dedigi zaman o zaman güle güle demeni saglicak.. yani ekonomik özgürlük her sey degil ama cok sey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…