Evliliği pekmez sandım.
Yerim yerim bitmez sandım.
Kesinlikle değişmeyecek hiç sanırım ve ben çok yoruldum. Ona göre yapmıyor evlat ayrımı ama bana ve yakınlarımıza göre bariz belli yaptığıİnsanların belli bir yaştan sonra değişmesi çok zor malesef. İmkansız mı? Değil tabi ama o kadar konuşmanıza rağmen problemler çözülmemiş. Üstelik evlat ayrımı yaptığını söylüyorsunuz. Gerçekten insanın aklı almıyor. Bir evladını diğerinden nasıl ayırabilir ki bir insan.
Allah yardımcınız olsun. Yapılabilecek pek bir şey yok gibi
Aynen yapın gereği de kinciyim bana yapılanı zor unutur affederim maalesef
Yani anlattıklarınız baştan beri olan şeylermiş. Eğer büyük yanlışlıkla olmadi ise ikizlerden sonra bur daha bebek yapmak büyük büyük cesaret işi. Çünkü cocuk evliliklerde olumsuz etki yapabiliyor özellikle bir 2-3 yaşına kadar. Çünkü gerçekten bakımı zor ve tahammül azalıyor.
Allah yardımcınız olsun sizinde değişmezler bu saatten sonraİnsanların dengesizliği malesef düzelmiyor.. 7 sinde neyse 70 indede o.. En azından benim eşim 7 yıllık evliyim hala degismedi
7 yıldır yaptığı saçma sapan kavga sebepleri ve lafları mıh gibi aklımda ama 2 meleğim elimi kolumu bağlıyo. Asla Kabul etmeyeceğim şey ihanet bu aptalligi yapsın hayatmdan defediyim diye çok düşünmusumdurAynen yapın gereği de kinciyim bana yapılanı zor unutur affederim maalesef
Allah yardımcınız olsun sizinde değişmezler bu saatten sonra
Kız olan çok hareketli mesela sürekli ona kızıyor adı çıktı Bi kere ya o suçsuz olsa da yine ona kızıyor her şey sonunda ona patlıyor oda babasını hiç sevmiyor hissediyor çünkü. Babamı sevmiyorum diyor işe gitmesi için dört göz bekliyor.Cocuklar arasında ayrımı nasıl yapıyor
Bu cok uzucu ama ya.Kız olan çok hareketli mesela sürekli ona kızıyor adı çıktı Bi kere ya o suçsuz olsa da yine ona kızıyor her şey sonunda ona patlıyor oda babasını hiç sevmiyor hissediyor çünkü. Babamı sevmiyorum diyor işe gitmesi için dört göz bekliyor.
Aynen bizimki de öyle etrafa mükemmel görünür ev de de anca ya uyuya telefondan kafasını kaldırmazDeğişmeyeceğini biliyorum ,ama dışarıdan o kadar mükemmel görünüyor ki kendileri yani herkese kendini mükemmel gösterir. Evine bağlı alıp satar paradan asla kismaz. Ama evde yaptığı şeyleri kimse bilmez malesef.
Aynı şeyi bende düşündüm şuan ayrılsam suçlu be n olurum mutlu yuvasını boşuna yıkan kadın ama öyşe değil işte malesef.7 yıldır yaptığı saçma sapan kavga sebepleri ve lafları mıh gibi aklımda ama 2 meleğim elimi kolumu bağlıyo. Asla Kabul etmeyeceğim şey ihanet bu aptalligi yapsın hayatmdan defediyim diye çok düşünmusumdur
Beni de nasıl üzüyor bu durum bir bilseniz küçücük çocuk hissediyor tabi kim seviyor onu kim sevmiyor bu ayrı bir dert konusu olarak açmam lazım zaten. İleride bu durumun onda iz bırakmasından korkuyorum. Engeller gibi oluyorum sadece çok uğraşmam ramenBu cok uzucu ama ya.
Konunuzda benı en cok uzen sey bu oldu.
Engelleyemıyor musunuz peki bu durumu.
Kucucuk cocugun babasının ise gitmesini beklemesi gercekten cok uzucu.
Size de uzuldum ama en cok ayrım yapılan Cocugunuza uzuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?