Evlendiğine pişman olan var mı

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
Selam hanımlar
9 yıllık evliyiz eşimle dışarıdan bakınca çok mutlu bir hayatımız var ama ben kendimi mutlu hissetmiyorum. 9 yılda biriken olumsuz şeylerden dolayı hiçbir şey güzel gelmiyor.Rahatsız olduğum şeyler

Eşim biraz rahat biridir bişey isterim burnumdan geldikten sonra yapar.

Evlendiğimizden beri hep bir cinsel isteksizliği vardı.

Ailesi ile yaşadığım sorunlar onun beni savunmaması.

Mesela aramız iyiyken güzel birşey yapmaz aramız kötü olunca yapar hediye çiçek vs. O zamanda anlamı kalmıyor işte.

Çocuklar 6 yaşında ikiz 3 yaşında kardeşleri var onlar olduktan sonra sinirli oldu iyice her şeye gereksiz yere bağırması.

Çocuklardan birini diğerlerine göre daha az sevmesi.

Buna benzer şeyler.....

Hepsi birikti sanırım en ufak şeyde kavga ediyoruz. 3 tane çocuğumuz var onların verdiği yorgunluk ta var tabi. Geçen gün kahvaltıya gidelim dedim oda istemedi. Bunun üzerine kavga ettik yaşama sevinci hiç yok yani bir çıkalım gezelim hava alalım vs. Baya kavga ettik ve ben onunla evlediğim için çok pişmanım hayattaki en büyük pişmanlığım bugünlerde böyle hissediyorum.kendisiyle de konuştum bu konuları düzelir gibi oluyor sonra devam aynı şekilde Çok mutsuzum nasıl bir yol izlemeliyim.

İnsanların belli bir yaştan sonra değişmesi çok zor malesef. İmkansız mı? Değil tabi ama o kadar konuşmanıza rağmen problemler çözülmemiş. Üstelik evlat ayrımı yaptığını söylüyorsunuz. Gerçekten insanın aklı almıyor. Bir evladını diğerinden nasıl ayırabilir ki bir insan.
Allah yardımcınız olsun. Yapılabilecek pek bir şey yok gibi

Yani anlattıklarınız baştan beri olan şeylermiş. Eğer büyük yanlışlıkla olmadi ise ikizlerden sonra bur daha bebek yapmak büyük büyük cesaret işi. Çünkü cocuk evliliklerde olumsuz etki yapabiliyor özellikle bir 2-3 yaşına kadar. Çünkü gerçekten bakımı zor ve tahammül azalıyor.

Kesinlikle değişmeyecek hiç sanırım ve ben çok yoruldum. Ona göre yapmıyor evlat ayrımı ama bana ve yakınlarımıza göre bariz belli yaptığı

Bebek korunurken oldu üçünün küçük olması laftan anlamaması kavga etmeleri vs çok zorluyor beni

Aynen yapın gereği de kinciyim bana yapılanı zor unutur affederim maalesef
7 yıldır yaptığı saçma sapan kavga sebepleri ve lafları mıh gibi aklımda ama 2 meleğim elimi kolumu bağlıyo. Asla Kabul etmeyeceğim şey ihanet bu aptalligi yapsın hayatmdan defediyim diye çok düşünmusumdur

Cocuklar arasında ayrımı nasıl yapıyor
Kız olan çok hareketli mesela sürekli ona kızıyor adı çıktı Bi kere ya o suçsuz olsa da yine ona kızıyor her şey sonunda ona patlıyor oda babasını hiç sevmiyor hissediyor çünkü. Babamı sevmiyorum diyor işe gitmesi için dört göz bekliyor.

Bu cok uzucu ama ya.
Konunuzda benı en cok uzen sey bu oldu.
Engelleyemıyor musunuz peki bu durumu.
Kucucuk cocugun babasının ise gitmesini beklemesi gercekten cok uzucu.
Size de uzuldum ama en cok ayrım yapılan Cocugunuza uzuldum.

Aynen bizimki de öyle etrafa mükemmel görünür ev de de anca ya uyuya telefondan kafasını kaldırmaz

Aynı şeyi bende düşündüm şuan ayrılsam suçlu be n olurum mutlu yuvasını boşuna yıkan kadın ama öyşe değil işte malesef.

Evlat ayrımıni kız erkek diye mi yapıyor? Konu da en çok çocuklar arası ayrım yapıyor demenize takıldım, üzüldüm.

3 küçük çocukla sağlıklı evlilik sürdürmek için iki tarafında geçinmeye gönlünün olması gerekiyor bence.
Çünkü çocuklar yoruyor hem bedenen hem ruhen. Eşten de destek göremeyince sorunlar olur, ufak
şeyler büyür gözde.

Allah yardımcınız olsun.

Bu cok uzucu ama ya.
Konunuzda benı en cok uzen sey bu oldu.
Engelleyemıyor musunuz peki bu durumu.
Kucucuk cocugun babasının ise gitmesini beklemesi gercekten cok uzucu.
Size de uzuldum ama en cok ayrım yapılan Cocugunuza uzuldum.
Beni de nasıl üzüyor bu durum bir bilseniz küçücük çocuk hissediyor tabi kim seviyor onu kim sevmiyor bu ayrı bir dert konusu olarak açmam lazım zaten. İleride bu durumun onda iz bırakmasından korkuyorum. Engeller gibi oluyorum sadece çok uğraşmam ramen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…