Evlendiğine pişman olan var mı

İz bırakmasından korkun evet, bırakıyor cunku. Ve bunu engelleyin. Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama, sız sımdı anne oldugunuz ıcın kendiniz dısında cocukları da dusunmek zorundasınız ve babamı sevmiyorum diyen babasının da gunah kecısı muamelesı yaptıgı yavruya arka cıkmak zorundasınız.

Kız olan çok hareketli mesela sürekli ona kızıyor adı çıktı Bi kere ya o suçsuz olsa da yine ona kızıyor her şey sonunda ona patlıyor oda babasını hiç sevmiyor hissediyor çünkü. Babamı sevmiyorum diyor anca aramız bozukken iyi bir eş baba rolü oynuyor aramız düzeliyor sonra bu yine eskisi gibi oluyor.

Kesinlikle koruyorum kızımı. Ezdirmem kimseye

Aynen bizimki de öyle etrafa mükemmel görünür ev de de anca ya uyuya telefondan kafasını kaldırmaz
Benimde oğlum hiperaktif ve büyük çocuk o olduğu için hep ona kizar . Mesela elinde çocuğun kumanda var TV nin sesini kıs dedi çocuk o an yanlış düğmeye bastı kısmak yerine açtı hemen bağırır benim inadimami yapıyorsun salak diye.

Aynı şeyi bende düşündüm şuan ayrılsam suçlu be n olurum mutlu yuvasını boşuna yıkan kadın ama öyle değil işte malesef.
Evet aynen öyle cunku ailem dahil herkesle çok iyi arası ama bana karşı tavirlari 5 yaşında çocuktan farksız herşeye alınır küser ailesi bişey dese bişey hakkinda hemen kavga cikarir.surekli bebek gibi ilgi ister ama bana ve çocuklara ilgisi 0

Son düzenleme:

Şu kumanda örneğinde benim eşimi anlattınız sanki aynen benim eşimde ailemle çok iy iarası
Neler neler yapmadım boşanma eşiğine de geldik konuştum bu durumu ailesine şikayet ettim günlerce konuşmadım ama yok en fazla 4 gün 5 gün iyi sonra aynı

Şöyle bir konu varki ben eşimin ailesine de anlatamam çünkü onlarin yetişme şekline göre babası kizabilir.. Benim çocuğum zaten doğduğundan beri kavga duydu. ( Eşim evliliğimizin başından beri ailesine olan düşkünlüğüden sürekli kavga çıkarıyor malesef.. Kaç kere boşanma durumuna geldik. Sayamiyorum artık. Şimdi diyecekler boyle bı adamdan 2. Çocuğunu niye yaptın haklı olarak. Malesef kızım korundugum halde oldu.. oğluma gelirsek benim oğlum malesef kin tutmuyor hiç hala herşeye rağmen 5 dakika sonra babası konuşsa gülse unutuyor herşeyi.. o işteyken sürekli soruyor babam ne zman gelecek? İşte beni engelleyen sorun bu yani düşkünler çocuklarım. Aklımdaki soru bosanirsam ve çocuklarım onu çok isterse daha kotu olurlarsa naparim. Yoksa maddi manevi o olmadan yaşayacak durumdayım ve ne olursa olsun ailemde arkamda

Neden evli kaldığınızı anlamadım. Hayat pişman olunan bir evliliği ısrarla sürdürmek için çok kısa değil mi? Klasik bahane çocuklarım için desek sizin durumunuzda o da mantıklı değil ki eşim evlat ayırıyor, kızım evden gitsin istiyor yazmışsınız. Gerçekten anlamadığım için soruyorum neden boşanmayı düşünmüyorsunuz?

Evlilikler bir müddet sonra monotonlaşıyor ister istemez. Özellikle bu pandemi de erkeklerin bahanesi oldu biraz sanki. Şuraya gidelim pandemi açık hava bir yerde kahvaltı yapalım corona derken acaba ne zaman dışarıda bir yere gideceğim bende merak ediyorum. Ama benim eşimin huyu böyle dışarda yemeyi sevmiyor. Bu konulara çok takılmayın bence. Zaten herkes geçim derdinde. Dışarda yiyeceğim kahvaltıya bir aylık kahvaltı ihtiyacımı alırım diyor. Sizin durumunuzda çok zor olan şey birikmişliğin olması. özellikle biriktikçe bişeyler insan soğuyor. Çocuklarınıza çok üzüldüm.

Ben bu olayda sadece çocuk için çok üzüldüm ve ne yazık ki sizin eşinizden daha beter bir babayla büyüdüm kişisel fikrim ileride kızınızın sizi suçlamaması için o adamdan ayrılmanız. Çünkü çocukluk çağı taravmasını geçtim yarın eğitim, iş, eş seçimi, miras vs konularda da kızınızı ayırır. (ben ayrıldım ve hep annemi suçladım) yıllardır o pisliğe baba diyorum ve hala aynı evdeyim (annemden dolayı yoksa ekonomik özgürlüğüm var) bakın özet bilgi :Lütfen annem gibi olmayın.

Kesinlikle değişmeyecek hiç sanırım ve ben çok yoruldum. Ona göre yapmıyor evlat ayrımı ama bana ve yakınlarımıza göre bariz belli yaptığı
neden yapıyor yani hangisini neye göre çok seviyor çok üzücü ya

Aynı şeyi bende düşündüm şuan ayrılsam suçlu be n olurum mutlu yuvasını boşuna yıkan kadın ama öyşe değil işte malesef.
Benim de en büyük pismanliklarimdan birisi.
Bizde de dışarıya melek görüntüsü var. İnsanlar diyor ki ne istersen yapacak bir eşin var. Ama işte asıl durum bu diyemiyorsun, desen de inanmazlar

Bence her kadin muhakkak 1 kez bile olsa icinden geçirmiş ve pisman olmustur evlendigine, ama yapacak birsey yok bazi seyleri yasamadan bilemiyorsun mesela cocuk olunca nasil olacak sinirli mi bagiran mi sabirli mi ya da yük paylasimi yapacak mi vs vs. Hersey gibi arti eksi muhasebesi yapacaksin, tabi ki cocuklar olunca baya bir karisir hesaplamalar ama bir anne olarak hislerine güven derim. Ona gore yolunu çizeceksin...

Ahanda aynı ben
12 yıllık evlilik 5 yaşında bir çocuk başka çocuk asla düşünmüyorum.
Bende pişman oluyorum bazen evlilik kumar ya bahtina ne çıkarsa.
Ben uğraşmaktan yoruldum kendi haline bıraktım.

Bırakıcak. Çevremde o kadar çok sizin kızınız gibi büyüyen kızlar var ki.Hepsi de kendisine şevkat gösteren bir erkeğe çok bağlanıyor.Erkekler de onların bu duygusunu suistimal ediyor

o kız olan ikizlerin kız olanı mı

yıllar önce bir arkadaşım ile karşılaştık avm de aynı yaşta çocuklarımız var onlarınki ikiz

ayy dedi oğlan iyi de kız fena, bu arada çocuklar 3 yaşından küçük

neyse aradan yıllar geçti

okulun ilk günü, aaa dedi senin çocuk benim kız da bu sınıfta

neyse tanıştırdık vs

4 yıl o kızla aynı sınıfta okudu oğlum o kadar aklı başında, dersleri iyi, insan ilişkileri iyi, uslu kız yoktu sınıfta

çocukları yaftalamasın

bir de genelde erkekler yaramaz olur algısı var ama kızlar meraklı olur bu da onları daha hareketli yapar anlatın eşinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…