Evlendiğine pişman olan var mı

Cocuga cok uzuldum yaf

Her iliskinin totemi farklidir, ben hic pisman degilim evlendigime 13 sene bitti Allah pisman etmesin coluk cocuk okadar guzelki,ama buralarda yazanlara bakiyorum bu erkekler hicmi halden anlamiylar yoksa hepmi boylelerdi sonradanmi boyle dusuncesiz oluyolar?? Esim ilk evlendigimizde (cok cahildik cocuktuk) ters ters konusur acayip gelirdi halbuki asiktim hic biseyde yapmiyordum sonra birden degisti 13 yildirda ayni deger veren,sana firsat veren ,gerekirse ben arkadaslarimla takilirken evde cocuk bakiciligi yapan biri oldu birbirimize mudahale etmeden her istedigimizi yapiyoruz ve anlayisliyiz.Allahima cok sukur ins.esinde bir an once gerektigi ilgiyi gostermeye baslar sana ,belki is yuku agirdir belki yetemiyodur streslidir oyle dusun,cunku biz kadinlar bazen sadece istedigimiz olmuyo diye agzimiza geleni sayabiliyoruz.

Benim eşimde öyle ucnbucuk yıllık evliyiz
Evlendigime pişmanım.
Para değil mesele isteksizlik .
Akşam yuruyuse çıkmak bile istemez.
Hak veriyorum yorgun geç geliyor işten ama erken gelse de dizi vs.

Hiç genç gibi değil.
Milletle sohbeti iyidir benle sıfır.

Çocuklardan bu tahammülsüzlük. Anneniz veya kayınvalideniz yardımcı olabilirse arada çocukları bırakıp karı-koca günü yaşayın. Maalesef çocuk olunca insanlar karı koca sıfatlarını unutup sadece anne baba sıfatlarıyla yaşıyor bu çok yanlış. Ben de mesela bazen durduk yerde evde bazen teror estiririm çocuklardan bunaldıgım vakitler oluyor bu anladım.

Ben de varım kızlar. Bi iyi bi kötü benimki de. Hep kavga çıkartan taraf olur. Bu yıl ciddi ciddi düşündüm ayrılmayı. Ama oğlum 10 yaşında boşanmayın diye tutturuyor. Ayrılsam maddi olarak zorlanmam. İşim gücüm var. Tabi aileme bahsetmedim. İzin alıp gidince bahsetmeyi düşünüyorum.

oglunuz ne diyor tam olarak

Bende çok pişmanım. Bazen rüyamda kendimi bekâr görüyorum nasıl mutluyum. Sonra uyanıyorum evli olduğumu hatırlıyorum bir üzüntü bir pişmanlık.
3 senelik evliyim cocugum da var meslegim var ayrılabilirim. Mesleğim olmasa bile ailem arkamda çok şükür. Ama çocugum oldugu için yeterince sabrettim mi ?yeterince mücadele ettim mi? ben elimden geleni yaptım mı ?diye düşüncelerim oluyor.

Daha sabrımın sonuna gelmedim sanırım.
Okuyan bekarlara son sözüm ana baba sözü dinleyin. Eğer ana babanız gönül rızasıyla onay vermiyorsa o işten vazgeçin. Ve olmuyorsa zorlamayın asla zorlamayın. Vardır bir hayır deyin ve önünüze bakın yürüyün geçin. Olursa bir hayır, olmuyorsa bin hayır arayın diye bir laf vardır bunu asla unutmayın.
Allah herkesi iyi insanlarla, gönlünün dengi insanlarla karşılaştırsın.

Yanlış anlamazsanız babanızdan bu denli nefret ettiren şey nedir

EVlilik zor yorucu eşin seni sevseydi daha alttan alsa herşey mükemmel olacak
Erkekler annelerin kuzusu olduğu için beni ömür boyu annesinin altında oturtacak
Oğlum enfeksiyonlu öpmeyin diyorum beni hesaba almıyorlar ama annemler 18 saat yol geldi torunları için kucağına alınca benle eşime kızdılar kız kardeşim ve annem yanımda rahatlıkla kalmıyor kızım huzurun bozulmasınlar diyor o kadar bıktım o kadar yoruldum ki oğlum yaptığım için pişman değilim ama evlendiğim için pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…