- 23 Ağustos 2012
- 51.675
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.541
- 898
Kız olan çok hareketli mesela sürekli ona kızıyor adı çıktı Bi kere ya o suçsuz olsa da yine ona kızıyor her şey sonunda ona patlıyor oda babasını hiç sevmiyor hissediyor çünkü. Babamı sevmiyorum diyor işe gitmesi için dört göz bekliyor.
Bende kandım o pekmezeOff bende
Her iliskinin totemi farklidir, ben hic pisman degilim evlendigime 13 sene bitti Allah pisman etmesin coluk cocuk okadar guzelki,ama buralarda yazanlara bakiyorum bu erkekler hicmi halden anlamiylar yoksa hepmi boylelerdi sonradanmi boyle dusuncesiz oluyolar?? Esim ilk evlendigimizde (cok cahildik cocuktuk) ters ters konusur acayip gelirdi halbuki asiktim hic biseyde yapmiyordum sonra birden degisti 13 yildirda ayni deger veren,sana firsat veren ,gerekirse ben arkadaslarimla takilirken evde cocuk bakiciligi yapan biri olduSelam hanımlar
9 yıllık evliyiz eşimle dışarıdan bakınca çok mutlu bir hayatımız var ama ben kendimi mutlu hissetmiyorum. 9 yılda biriken olumsuz şeylerden dolayı hiçbir şey güzel gelmiyor.Rahatsız olduğum şeyler
Eşim biraz rahat biridir bişey isterim burnumdan geldikten sonra yapar.
Evlendiğimizden beri hep bir cinsel isteksizliği vardı.
Ailesi ile yaşadığım sorunlar onun beni savunmaması.
Mesela aramız iyiyken güzel birşey yapmaz aramız kötü olunca yapar hediye çiçek vs. O zamanda anlamı kalmıyor işte.
Çocuklar 6 yaşında ikiz 3 yaşında kardeşleri var onlar olduktan sonra sinirli oldu iyice her şeye gereksiz yere bağırması.
Çocuklardan birini diğerlerine göre daha az sevmesi.
Buna benzer şeyler.....
Hepsi birikti sanırım en ufak şeyde kavga ediyoruz. 3 tane çocuğumuz var onların verdiği yorgunluk ta var tabi. Geçen gün kahvaltıya gidelim dedim oda istemedi. Bunun üzerine kavga ettik yaşama sevinci hiç yok yani bir çıkalım gezelim hava alalım vs. Baya kavga ettik ve ben onunla evlediğim için çok pişmanım hayattaki en büyük pişmanlığım bugünlerde böyle hissediyorum.kendisiyle de konuştum bu konuları düzelir gibi oluyor sonra devam aynı şekilde Çok mutsuzum nasıl bir yol izlemeliyim.
oglunuz ne diyor tam olarakBen de varım kızlar. Bi iyi bi kötü benimki de. Hep kavga çıkartan taraf olur. Bu yıl ciddi ciddi düşündüm ayrılmayı. Ama oğlum 10 yaşında boşanmayın diye tutturuyor. Ayrılsam maddi olarak zorlanmam. İşim gücüm var. Tabi aileme bahsetmedim. İzin alıp gidince bahsetmeyi düşünüyorum.
hmm bazı çocuklarda kavga ortamina rağmen anne babayı birarada gormek istiyorAyrılmayın. Ben ikinizde de kalmam yurda giderim diyor. Çok duygusal bir çocuk
İnsanları inandırmak zorunda mısınız?Benim de en büyük pismanliklarimdan birisi.
Bizde de dışarıya melek görüntüsü var. İnsanlar diyor ki ne istersen yapacak bir eşin var. Ama işte asıl durum bu diyemiyorsun, desen de inanmazlar
Lafın gelişiİnsanları inandırmak zorunda mısınız?
Yanlış anlamazsanız babanızdan bu denli nefret ettiren şey nedirBen bu olayda sadece çocuk için çok üzüldüm ve ne yazık ki sizin eşinizden daha beter bir babayla büyüdüm kişisel fikrim ileride kızınızın sizi suçlamaması için o adamdan ayrılmanız. Çünkü çocukluk çağı taravmasını geçtim yarın eğitim, iş, eş seçimi, miras vs konularda da kızınızı ayırır. (ben ayrıldım ve hep annemi suçladım) yıllardır o pisliğe baba diyorum ve hala aynı evdeyim (annemden dolayı yoksa ekonomik özgürlüğüm var) bakın özet bilgi :Lütfen annem gibi olmayın.
Al bende de +1!Ben de tabii ki pişmanımhele çocuktan sonra kendimi böyle biriyle evlendiğim için aptal gibi hissediyorum.
Kesinlikle..Bu cok uzucu ama ya.
Konunuzda benı en cok uzen sey bu oldu.
Engelleyemıyor musunuz peki bu durumu.
Kucucuk cocugun babasının ise gitmesini beklemesi gercekten cok uzucu.
Size de uzuldum ama en cok ayrım yapılan Cocugunuza uzuldum.
EVlilik zor yorucu eşin seni sevseydi daha alttan alsa herşey mükemmel olacakSelam hanımlar
9 yıllık evliyiz eşimle dışarıdan bakınca çok mutlu bir hayatımız var ama ben kendimi mutlu hissetmiyorum. 9 yılda biriken olumsuz şeylerden dolayı hiçbir şey güzel gelmiyor.Rahatsız olduğum şeyler
Eşim biraz rahat biridir bişey isterim burnumdan geldikten sonra yapar.
Evlendiğimizden beri hep bir cinsel isteksizliği vardı.
Ailesi ile yaşadığım sorunlar onun beni savunmaması.
Mesela aramız iyiyken güzel birşey yapmaz aramız kötü olunca yapar hediye çiçek vs. O zamanda anlamı kalmıyor işte.
Çocuklar 6 yaşında ikiz 3 yaşında kardeşleri var onlar olduktan sonra sinirli oldu iyice her şeye gereksiz yere bağırması.
Çocuklardan birini diğerlerine göre daha az sevmesi.
Buna benzer şeyler.....
Hepsi birikti sanırım en ufak şeyde kavga ediyoruz. 3 tane çocuğumuz var onların verdiği yorgunluk ta var tabi. Geçen gün kahvaltıya gidelim dedim oda istemedi. Bunun üzerine kavga ettik yaşama sevinci hiç yok yani bir çıkalım gezelim hava alalım vs. Baya kavga ettik ve ben onunla evlediğim için çok pişmanım hayattaki en büyük pişmanlığım bugünlerde böyle hissediyorum.kendisiyle de konuştum bu konuları düzelir gibi oluyor sonra devam aynı şekilde Çok mutsuzum nasıl bir yol izlemeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?