Evlendiğine pişman olan var mı

Evlilikte Böyle iniş çıkışlar oluyor. Çok kişi hissetmiştir bence de bunu. Aşk Mantığa bağlı biraz da. bir noktadan sonra, mantıklı gelmiyorsa, o pembe gözlükler de iniyor.

ama şunu söylemeye geldim. Çocuklar konusunda size büyük iş düşüyor, dengeyi yakalayabilmek için. Eşiniz bu konuda Toslamış maalesef. Aynısını iki çocuğunda yapmakta bir tanıdığım var. Ve ötelenen çocuk bunu çok iyi anlıyor maalesef. Bir çocuk gürültü yapıyorsa, yapma oğlum diyor, diğeri yapınca bağırıp çağırıyor.

fakat bunu ben de kendi ailemde de yaşadım küçükken. Babamla annem bir aile olmak konusunda kötülerdi maalesef. Annem çünkü hiç sıcak bir aile ortamı oluşturmamıştı.

babam bana düşkündü. Erkek kardeşim çok yaramazdı, ben de aksine çok uslu. Kardeşime çok kızardı. Annem de Hep bana kızıp, erkek kardeşimi tutardı. babamın yanında kardeşim, annemin yanında ben dışlanmış hissederdik. Kendilerine Çocuk seçmiş gibilerdi.

yani eşinizin ötelediği çocuğu korumak İçin, diğerine yönelmeyin. Siz ikisine birden Sahip çıkın. Sizde adalet ve eşitlik olduğunu hissetsinler. Tabi eşiniz çocuğa kızdığında savunmasız da bırakmayın.

Genelde hemcinslerim dışarıdan mutlu tablosu çizerek bekar hemcinslerini catlatmayi sever Instagram kalp kalp kalp canım eşim bilmem neyin annesi vs yazarlar ama evdeki hayatı bildiğimiz sıradan hayattır.

çocuklar arasında ayrım mı yapıyor bu garip geldi.. .
Belli eşiniz hep böyleydi 11 yılda değişmedi ise değişmez.
daha önce bu rahatszılığınızı dile getirdinz mi ?

Bazen işin ucunu salmak en güzelidir o yokmuş gibi davranın isteklerine karşılık vermeyin ve bundan rahatsız olursa sizin de uzun zamandır böyle hissettiğinizi açıklayın çocukların babayı istememeleri çok kötü acaba sizin tartışmalarınızı duymuş olabilirler mi ya da siz onlara kızdığınızda babanızı çağırırım deyip çocuğun gözünde babayı canavarlaştırmış olabilir misiniz ?

Benim eşimi tarif ettiniz sanki dışarıya karşı cok iyi ama bize karşı ilgisiz

Merhaba epey geçmiş üzerinden ama şuan nasılsınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…