Evlendiğiniz adamla nasıl karşılaştınız kızlar?

acelya24

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
247
76
13
Şu biz bekar kızlara doğru kişi umudu verin biraz...
Nasıl karşılaştınız onunla, nasıl başladi ve ilerledi? =)

Acele etme akışına bırak o seni bulur 25 yaşında tanıştık 7 sene sonra evlendik çalıştığım yerin muhasebesine bakan yerde çalışıyordu öyle işte :KK36::KK36:

Biz ayni lisede okumustuk ama lisede boyle bi durumumuz yoktu bi kere denemeye karar vermistik ama olmamisti lise 2ydi o sonra baska bi okula gitti baglantimiz herseyimiz koptu benim lise bitti universite bitti ise girrdim calisiyodum 2.senemdi sosyal medyadan bi sekilde bana ulasti cooook sasirmistim yalan yok benim ona karsii hep ilgim vardi onla alakali hayaller kurardim ama o baska insanlarla beraberdi neyse mesajini gorunce coook sasirdim konusmaya basladik bulustuk derken beni ailesiyle tanistirdi falan filan suan 8aydir evliyiz :) ve bana dedigi tek sey Allah seni benim icin bu zamana kadar korumus ve beni sana getirmis.. gercekten oyle eger biz lise zamani birlikte olsaydik muhakkak ayrilirdik bu zamanlara kadar gelip evlenemezdikkk. Gercekten Rabbim bizi birbirimize yazmis ve bekletmis.. inanmazsiniz ben lise zamani onla alakali evlilik hayalleri kurardim yemin ederim.. sonra kendime gulerdim ama simdi o adam yanimda uyuyoo coook sukurrrr.... :)

Konu yanlış yerde, taşınır muhtemelen.

Son zamanlarda bu doğru adam muhabbeti çok arttı. Peki ya siz doğru kadın misiniz acaba kızlar?
Sep bir an son mesaj yazanda ismini görünce dedim ki, Sep tanışma hikayesini mi anlatmış? Hiç tarzı değil, ama bir bakayım dedim :D Yanılmadım yine :P

Soruna da cevap vereyim valla hiç doğru bir kadın olduğumu düşünmüyorum. Aksine birinin başına gelebilecek en yanlış şey olabilirim :D

Sep bir an son mesaj yazanda ismini görünce dedim ki, Sep tanışma hikayesini mi anlatmış? Hiç tarzı değil, ama bir bakayım dedim :KK70: Yanılmadım yine :p

Soruna da cevap vereyim valla hiç doğru bir kadın olduğumu düşünmüyorum. Aksine birinin başına gelebilecek en yanlış şey olabilirim :KK70:

Aslında böyle dusunuyorsan doğrusun bence. Kendini tanıyor, elestirebiliyorsun en azindan.

Tanışma hikayemizi anlatmisimdir burda bir iki kez ama konu konuyu açınca genelde. Öyle nasıl tanıştınız diye sorana değil.

Lisede tanismistik git gellerimiz oldu. 8 sene sonra nisanlandik.
Dogru birbkadin miyim yada dogru bir adam mi..
bence ikimizin de eksikleri var ve birbirimizi tamamladig8miz noktadayiz diye düşünüyorum.

nerde mi tanismistik ailemle oturdugum evimin oturma odasinda.. aile dostumuz bir buyugumuz esime benden cok bahsetmis esim o kadar merak etmiski ben bu kizi mutlaka gormeliyim tanimaliyim demis bi aksam cikti geldiler sasirdim pek oralida olmadim ama bembeyaz disleriyle gulusunu ve kendine guvenini begendim pesimden epey de kostu ikna etti beni benimde gonlum varmiski nasip oldu..megersem biz bununla ayni caddede calisiyormusuz haberimiz yok birbirimizden..

2010 yilinda ben onu Facebookta yalnislikla eklemistim :oops: Kisa bir muhabbetimiz olmustu. O bana seni cikaramadim demisti, bende yalnislikla ekledim falan derken ayni memleket ve yurt disinda ayni sehirde oldugumuzdan dolayi ufak bir konusma gecti aramizda. Yillar sonra, yani bundan 7 ay once akrabalarin araciligi ile bizi birbirimize tavsiye ettiler. O bana ilk facebooktan mesaj yazinca eski konusmalar ortaya cikti :KK58: gulduk baya. O gun bugundur birbirimizden kopamadik. Baya zor bir donem gecirdik benim ailem yuzunden. Kisa sure once tanismis olsakta birbirimizden eminiz. 6/7 ay icinde evlenmeyi dusunuyoruz. Simdi dalga geciyoruz birbirimizle. 6 yil once pas verseydin simdiye coktan cocuklarimiz olurdu diye :KK68:

Konu yanlış yerde, taşınır muhtemelen.

Son zamanlarda bu doğru adam muhabbeti çok arttı. Peki ya siz doğru kadın misiniz acaba kızlar?
Katılıyorum, hep karşıdaki doğru kişi mi diye bakılıyor ya bizler nasılız?
Ben dört dörtlük değilim, epeyce de çekilmez yanım var, bir kere hiç hamarat bir kadın değilimdir, erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sözüne hiç uygun değilim, yemek için yaşayan değil yaşamak için yiyenlerden olduğumdan basit beni sıkmayacak pratik yemekler yapan öyle mükellef sofralara vakit harcamayan biriyim, ütü sevmem, bulaşık sevmem, sabah erken kalkmaktan hiç hoşlanmam, sıkılıp boğulmaktan, oraya gitme, bunu yapma diye kısıtlanmaktan hiç haz etmem, uykumu bölerlerse sinirlenirim, aslında hiçte ev kadını olacak biri değilim ama işte demek ki bıcır bıcırlığım, tatlı dilim, kendimi övüyor gibiyim ama ne yapayım, hareketli, biraz çılgın, konuşkan, girişken, makul ve mantıklı yanımı sevmiş olsa gerek, yoksa ben olsam benle evlenmezdim, ki eşimde titiz, düzeni seven, yemeği seven, damak zevkine düşkün, evcimen bir adamdır:KK14:

Nasıl tanıştık, valla bizim zamanımızda telsiz vardı, ben telsizde müzik dinletiyordum, meğer en sevdiği şarkıymış, kim dinletiyor diye sorunca ben dedim ve öyle başladı hikayemiz, 27 sene önce başını bir yaktım, o gün bugündür kurtulamıyor :KK70:

Ben dört dörtlük değilim, epeyce de çekilmez yanım var, bir kere hiç hamarat bir kadın değilimdir, erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sözüne hiç uygun değilim, yemek için yaşayan değil yaşamak için yiyenlerden olduğumdan basit beni sıkmayacak pratik yemekler yapan öyle mükellef sofralara vakit harcamayan biriyim, ütü sevmem, bulaşık sevmem, sabah erken kalkmaktan hiç hoşlanmam, sıkılıp boğulmaktan, oraya gitme, bunu yapma diye kısıtlanmaktan hiç haz etmem, uykumu bölerlerse sinirlenirim, aslında hiçte ev kadını olacak biri değilim ama işte demek ki bıcır bıcırlığım, tatlı dilim, kendimi övüyor gibiyim ama ne yapayım, hareketli, biraz çılgın, konuşkan, girişken, makul ve mantıklı yanımı sevmiş olsa gerek, yoksa ben olsam benle evlenmezdim, ki eşimde titiz, düzeni seven, yemeği seven, damak zevkine düşkün, evcimen bir adamdır:KK14:

Nasıl tanıştık, valla bizim zamanımızda telsiz vardı, ben telsizde müzik dinletiyordum, meğer en sevdiği şarkıymış, kim dinletiyor diye sorunca ben dedim ve öyle başladı hikayemiz, 27 sene önce başını bir yaktım, o gün bugündür kurtulamıyor :KK70:

O zamanın internetinde tanismissiniz siz de :KK48:

Bizim kisiliklerimiz çok benziyor mune. Hepsinin altına imzamı atarım. Dört dörtlük değilim, olma gibi bir amacım da yok.

O zamanın internetinde tanismissiniz siz de :KK48:

Bizim kisiliklerimiz çok benziyor mune. Hepsinin altına imzamı atarım. Dört dörtlük değilim, olma gibi bir amacım da yok.
Aynen, olduğum gibi kabul etmeli karşımdaki, çünkü bende mükemmeli aramadım, olduğu gibi kabul ederim herkesi, buna eşim başta olmak üzere herkes dahil.
Benziyoruz gerçekten, birçok konuda düşüncelerin benimkilerle aynı:-) sende benim gibi sevdiklerine toleranslı ama bir noktadan sonra soğudun mu arkana bile bakmayanlardansan yok artık diyeceğim, bu da mı benziyor yoksa:KK57:

Abla ya ruh ikizimsin :KK200:

Aynen, olduğum gibi kabul etmeli karşımdaki, çünkü bende mükemmeli aramadım, olduğu gibi kabul ederim herkesi, buna eşim başta olmak üzere herkes dahil.
Benziyoruz gerçekten, birçok konuda düşüncelerin benimkilerle aynı:-) sende benim gibi sevdiklerine toleranslı ama bir noktadan sonra soğudun mu arkana bile bakmayanlardansan yok artık diyeceğim, bu da mı benziyor yoksa:KK57:

Aynen öyle valla :oha:
Ben boşuna ruh ikizim demiyorum sana.
Sabrimin son sınırına kadar beklerim sonra arkama bakmam. O saatten sonra ağzıyla kuş tutsa imkan yok.

Back
X